Avsnitt 13.18

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 13.18
1318.jpg
Sändningsdatum23 december 1997
Sändningstid19.30-20.20
20.25-21.05
21.10-22.00
22.30-23.10
ProgramledareLeif "Loket" Olsson
GästerChristina Dawson
Tito Beltrán
Eddie Oliva
Dana Dragomir
Göteborgs domkyrkas gosskör
Dansbandslaget
Lotta Engberg
Statens kontrollantIngemar Fredholm
TV-kanalTV4
Avsnitt230
Tittarsiffror(enligt MMS)1 950 250
Kronologi
Avsnitt 13.17Avsnitt 13.18 - Avsnitt 14.01
Titta på avsnittet
Framsida9752.jpg

Avsnitt 13.18 sändes 23 december 1997, programledare var Leif "Loket" Olsson och var en uppesittarkväll. Gäster var Christina Dawson, Tito Beltrán, Eddie Oliva, Dana Dragomir, Göteborgs domkyrkas gosskör, Dansbandslaget och Lotta Engberg.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett startar. Göteborgs Domkyrkas gosskör sjunger. Loket välkomnar till programmet och pratar med Lotta Engberg som sitter vid piano. Loket berättar att de kommer att ha en ny resa Jorden Runt. Loket lottar ur en resa Jorden Runt på serie och lottnummer fem gånger. Lotta Engberg spelar och sjunger. Loket sitter med tomtemor och tomtarna och snackar med Tomtemor. Tomtemor drar två som vinner en resa i barntävlingen. Eddie Oliva och en dragspelare uppträder. Loket välkomnar kvällens dubbeljacksspelaren och vinnaren av julklappen från lyckopyramiden den 8 november. Loket sitter i soffan med Lotta, Dana Dragomir samt Tito Beltran och snackar med dem. Loket startar ettans bingo, bilder från studion visas och husbandet spelar musik. Eddie Oliva sitter i soffan också nu med Loket. Loket lottar en smällkarmell som innehåller 5000 kr bensin på ett lottnummer. Loket har den som en julklapp som han lägger i en säck. Loket pratar med telefonörer den första väljer R och fyrklöver. Loket erbjuder 70.000 kr men väljer den ändå, den andra väljer I och 8, den tredje N och 2. Den fjärde får G och väljer 6. Loket lottar ut 1000 kr smycken och klockor, videoklipp om vinsten visas. Utlottningen sker på fyra sista siffror i lottnummer fem gånger. Loket har en julklapp med 25.000 kr i smycken som han lägger i säcken. Dana Dragomir spelar. Loket är med tomtarna och drar en extra som vinner Guldchansen som han ringer upp som vinner alla nummer. Loket berättar att de lägger den i säcken också. Lotta väljer en bokstav i Guldchansen och Loket drar en i guldchansen som han ringer upp som får bokstaven. Tomtemor visar en julklapp som innehåller Bingo-Berra jeepen och hon dra två som får den ur barntävlingen. Loket lottar ut en smällkaramell som innehåller 5000 kr smycken på ett lottnummer. Loket går till Dubbeljacken där spelaren står och ger den ett telegram. 2,4 miljoner kronor är jackpoten och kontrollanten Ingemar Fredholm startar hjulet, spelaren stoppar på jackpot. Loket drar en som får spela Dubbeljacken på serie och lottnummer nästa gång. Loket berättar att de avslutar nu. Tito Beltran med Göteborgs Domkyrkas gosskör sjunger. Loket snackar med Lotta och Eddie och meddelar att de nu tar paus. Husbandet spelar.

Akt 2

Husbandet spelar. Loket välkomnar tillbaka och tomtemor visar att Loket ska lotta ut Nordkapresa och det drar han ur återvinsten, tre gånger. Tomtemor visar en julklapp med Legoklossor och drar tre som vinner det i barntävlingen. Loket berättar att det inte har någon bingoberra-rebus idag och fler än vanligt kommer vinna i nästa program i inskickningsmomenten. Loket lottar ut 21 på julkalendern på serie och lottnummer. Eddie och Lotta sjunger. Loket lägger ner Nordkapresan i säcken. Loket startar tvåans bingo med premiär med lyckotal, husbandet spelar musik och bilder från studion visas. Loket lottar ut en smällkaramell som innehåller 5000 kr mat på lottnummer. Loket pratar med telefonörer, den första väljer N och 7, den andra G och 5. Den tredje väljer I och 3 och fjärde får R och väljer hästsko. Loket erbjuder 70.000 kr men väljer luckan ändå. Tito Beltran sjunger. Loket lottar ut 1000 kronor mat på fyra sista siffror i lottnummer, fem gånger och videoklipp om vinsten visas. Loket lottar ut en julklapp som innehåller Resa till Kanarieöarna på serie och lottnummer. Loket lägger i 25.000 kr mat i säcken. Tomtemor drar fem som vinner en bingoberra och bingolotta. Loket berättar att fler vinster dras imorgon. Loket berättar att Dansbandslaget inte han köra klart sin låt förra veckan så de avslutar med att spelar i ett bandat video.

Akt 3

Lotta sjunger. Loket välkomnar tillbaka och berättar hur kvällen ser ut i TV4 idag och berättar att de har en bingohäst som sprungit. Tomtemor visar att Loket ska lotta ut Vinterkläder för hela familjen värt 20.000 kr och han drar det ur turnan. Loket berättar att de drar de sista lådorna därifrån också. Loket lottar ut en julklapp som innehåller Mat för hela -98 på serie och lottnummer. Loket lottar ut nummer 22 på julkalendern på serie och lottnummer. Lotta sjunger med Göteborgs Domkyrkas gosskör. Loket startar treans bingo med en rad, husbandet spelas och bilder från studion visas. Loket berättar att de gör om treans bingo nästa program. Loket pratar med telefonörer, den första väljer N och 4, den andra väljer I och 10 och tredje R och regnbågen. Loket erbjuder 70.000 kr men väljer regnbågen ändå. Den fjärde får G och väljer 9. Eddie sjunger. Loket lottar ut en julklapp som innehåller Resa till italienska solkusten på serie och lottnummer. Loket lottar ut 1000 kronor kläder på fyra sista siffror i lottnummer. Videoklipp om vinsten visas och dragning sker fem gånger. Loket berättar att dragningslistan dröjer lite innan butikerna får dem men står imorgon i tidningarna. Loket lägger i kläder 25.000 kr i säcken. Loket berättar att de har lite bildstörningar. Loket startar treans bingo med två rader, bilder från studion visas och husbandet spelar. Loket lottar ut resturen för 5000 kr på fem lottnummer, videoklipp om vinsten visas. Loket lottar ut en smällkarmell som innehåller 5000 kläder på ett lottnummer. Loket lägger i resor för 25.000 kr i säcken. Loket pratar med telefonörer, den första väljer 15, den andra 13 och tredje väljer 1. Loket visar kvällens häst och berättar att de har haft en till häst som sprunigt. Loket berättar att resultatet kommer efter programmet och 75.000 kr ger den vid vinst. Dana spelar. Loket lottar ut via lyckopyramiden, bingoraden, nyckelpiga och amuellt på olika serie och lottnummer. Loket lottar ut Opel Vectra på serie och lottnummer fyra gånger. Loket berättar att det blir paus snart. Husbandet spelar under tiden lägger Loket Opel Vectra i julklappsäcken.

Akt 4

Husbandet spelar. Loket välkomnar tillbaka och visar vad som finns nummer 11 och tomtemor drar i turnan den som vinner, därefter blir det 12 och 14 på samma sätt. Loket berättar att den som fick stegen ska spela över telefon nästa lördagssändning. Tito och Eddie sjunger. Loket berättar att en bil ligger nu i säcken också. Loket lottar ut en smällkaramell som innehåller 10.000 kr resor på ett lottnummer. Loket startar treans bingo med tre rader, husbnadet spelar och bilder från studion visas. Dana spelar. Loket pratar med telefonörer som får spela färgfemman, den första drogs förra veckan och vann 23, 22, 11 och 12. Loket drar en som får spela via telefon i nästa program. Loket pratar med telefonörer som får spela Färgfeman från treans bingo med tre rader, den första vinner 1, 15, 25 och 5, den andra har de inte kontakt med så loket lottar ut en julklapp som innehåller en BingoLottoweekend på serie och lottnummer och en julklapp som innehåller Datorpaket på serie och lottnummer och en julklapp som innehåller Videokamera & TV på serie och lottnummer. Loket berättar att de julklapparna läggs i säcken och uppmanar en telefonörer att lägga på luren så att de ringer upp. Lotta sjunger. Loket pratar med andra färgfemmanvinnaren från treans bingo med tre rader som vinner 24, 4, 7 och 14. Loket lottar ut Trippelchansen på serie och lottnummer för nästa program. Loket lottar ut två sista sifror i lottnummer som vinner en ny lott. Ett videoklipp vem som kommer nästa program visas. Loket lottar ut nummer 23 på julkalendern och 24 på olika serie och lottnummer. Loket lottar ut säcken på serie och lottnummer. Loket tackar för säsongen och gästerna och tittarna. Loket uppmanar alla att tänka på andra ur julen. Tito och Göteborgs Domkyrkas gosskör sjunger. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.

Spelen

Ettan
R Lyckopyramiden
I Hemlig Låda
N Hemlig Låda
G Hemlig Låda
Tvåan
R Lyckopyramiden
I Hemlig Låda
N Hemlig Låda
G Hemlig Låda
Trean
R Lyckopyramiden
I Hemlig Låda
N Hemlig Låda
G Hemlig Låda

Hemlig Låda

1 Nu vi tu(ö)mmen håller alla. Att de seger blir på "Valla". (Hästen)
2 Ät nu rätt och bli sen sund. Annars blir DU snat för rund. (Mat)
3 Gott till druvan gott till osten. Båd' till Herrgård och till Prosten. (100 kilo kex)
4 Ser Du stjärnan i det blå. Här du fyra ska du få. (Klockor)
5 Den som sportar uti alla väder. Han får rätt ha alla kläder. (Kläder)
6 Med russin och mandel i detta varma bad. Du säkert tinar upp från kylig promenad. (Glögg & champagne)
7 Denna fisk blir inte purken. Spar disk och ät ur burken. (Fisk)
8 Den som spelar poker på sin skärm. Kan ej gömma ess i skjortans ärm. (Dator)
9 Nu kan de bli fler att mätta. Runt detta kan Du släkten sätta. (Möbler)
10 Fritid? eller semester för två. Nu följer vi noga vad hjulet stannar på. (Resa - Paris)
11 Mjuka klapapr vill vardag och fest. Smoking till nyår, blir kanske bäst. (Kläder)
12 Om du vandrar rätt på denna. Du till slut får bältet spänna. (Stegen)
13 Roy och Roger nu dig hylla. Här du tanken ska Du fylla. (Bensin m m)
14 Efter 8 det går det ba. Före kan Du också ta. (Exklusiv choklad)
15 Guld och dimant eller kanske en rubin. Allt finns här när Du vill va' fin. (Smycken)

Bensin m.m.

Paris - Rom - 10.000 kr bensin
Vinst: 10.000 kr bensin

Guldchansen

B 20.000 kr
1 Vinterdäck
2 Videokamera
3 BingoLotto Weekend
4 Rom
5 TV
6 Bensin 3.000 kr
7 Bensin 2.000 kr
8 Två cyklar
9 Guldchansen

Färgfemman

1 Mat 100.000 kr
2
3
4 TV-Video-Stereo 20.000 kr
5 Mat 5.000 kr
6
7 Resor 25.000 kr
8
9
10
11 Mat 10.000 kr
12 Resor 35.000 kr
13
14 TV-Video-Stereo 15.000 kr
15 TV-Video-Stereo 10.000 kr
16
17
18
19
20
21
22 TV-Video-Stereo 25.000 kr
23 Opel Tigra
24 Opel Vectra GL
25 Resor 5.000 kr

Julkalendern

 • 20: Aktieportfölj för 50.000 kr
 • 21: Resa till Mexico
 • 22: Resa till Rio De Janeiro
 • 23: Med BingoLotto Jorden Runt
 • 24: Saab 9000 CS

Lyckopyramiden

Dragningslista

 • Jorden Runt: 3103-54803, 3137-16627, 3145-46160, 3118-51779, 3161-43748
 • Smällkaramell (Bensin): ****-14167
 • Smällkaramell (Smycken): ****-39858
 • Smällkaramell (Mat): ****-48484
 • Smällkaramell (Kläder): ****-13279
 • Smällkaramell (Resor): ****-55701
 • Lyckonummer 1 (Guldfynd): ****-*8739, ****-*8253, ****-*2991, ****-*2059, ****-*0500
 • Lyckonummer 2 (Ica): ****-*0701, ****-*2119, ****-*0324, ****-*4708, ****-*2835
 • Lyckonummer 3 (Kappahl): ****-*4228, ****-*5234, ****-*1138, ****-*9844, ****-*0169
 • Dubbeljacken: 3150-42395
 • Lucka 21: 3145-44457
 • Lucka 22: 3108-24866
 • Lucka 23: 3177-39807
 • Lucka 24: 3124-27806
 • Julklapp (Resa till Kanarieöarna): 3117-44948
 • Julklapp (Mat för hela -98): 3103-28312
 • Julklapp (Resa till italienska solkusten): 3133-54610
 • Julklapp (BingoLotto-weekend): 3154-23564
 • Julklapp (Datorpaket): 3142-35789
 • Julklapp (Videokamera & TV): 3119-59695
 • Resturen: ****-17034, ****-37739, ****-54328, ****-13013, ****-33307
 • Lyckopyramiden (Julkalendern Lucka 24): 3157-21740
 • Lyckopyramiden (Julkalendern Lucka 21): 3118-32994
 • Lyckopyramiden (Julkalendern Lucka 24): 3123-19164
 • Opel Vectra: 3179-51405, 3159-43393, 3106-22362, 3130-31071
 • Färgfemman: 3142-59655
 • Trippelchansen: 3139-45499
 • Ny lott: ****-***18
 • Storslam: 3152-34832

Bingo

Ettans Bingo

16, 53, 68, 14, 04, 03, 36, 51, 55, 44, 37, 15, 21, 27, 48, 25, 35, 47, 52, 09, 64

Tvåans Bingo

 • Lyckotal: 47

07, 42, 26, 54, 69, 59, 50, 62, 45, 48, 47, 52, 09, 56, 35, 70, 29, 63, 32, 49, 72, 22

Treans Bingo

1 rad

11, 68, 40, 72, 43, 64, 54, 28, 48, 41, 59, 21, 05, 60, 02, 45, 26, 63, 19, 14

2 rader

58, 32, 69, 04, 70, 52, 12, 29, 20, 44

3 rader

33, 55, 06, 07, 65, 17, 24

Säsong 13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Avsnitt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Medverkande Anders Gärderud Arvingarna Björn Skifs Boogart Christina Dawson Curt Haagers Dana Dragomir Dansbandslandslaget Drifters Eddie Oliva Göteborgs domkyrkas gosskör Helene & gänget Henrik Åberg Ingmar Nordströms Jan Boklöv Joyride Kalle Svensson Kikki Danielsson Lailaz Lotta Engberg Matz Bladhs Matz-Ztefanz Nick Borgen Stakka Bo Sten & Stanley Streaplers Sven-Ingvars Tito Beltrán Tommy Körberg Victoria Lagerström Vikingarna
Spel 25.000 kr med chans på 200.000 kr Bensinhjulet Bonuschansen Dubbeljacken Ettans bingo Guldchansen Hästen Färgfemman Föreningsdraget Hemlig Låda Hemliga vinsten Julkalendern Lyckonummer Lyckopyramiden Lyckostapeln Resehjulet Resturen Stegen Treans bingo Trippelchansen Turnan Tvåans bingo Återvinsten