Avsnitt 12.20

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 12.20
1220.jpg
Sändningsdatum24 maj 1997
Sändningstid18.30-19.30
19.50-20.20
20.25-21.15
21.20-22.00
ProgramledareLeif "Loket" Olsson
GästerAnna Lindberg
Lasse Berghagen
Lasse Kronér
Magnus Pettersson
Lennart Lindberg
Mats Paulson
Stig Pettersson
Tomas Ohlson
Marks Orkesterförening
Musikskolans sånggrupp
Statens kontrollantÅke Lidén
TV-kanalTV4
Avsnitt212
Tittarsiffror(enligt MMS)1 860 000
Kronologi
Avsnitt 12.19Avsnitt 12.20 - Avsnitt 13.01
Titta på avsnittet
Framsida9721.jpg

Avsnitt 12.20 sändes 24 maj 1997, programledare var Leif "Loket" Olsson och var säsongens sista program. Gäster var Anna Lindberg, Lasse Berghagen, Lennart Lindberg, Magnus Pettersson, Mats Paulson, Marks Orkesterförening, Musikskolans sånggrupp och Stig Pettersson. Efter programmet hade Lasse Kronér dragning för Zesam Lotto med Tomas Ohlson.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjetter och vinjetter startar. Loket välkomnar till programmet och berättar att de kör nästa vecka också en kort stund. Loket berättar att de sålt 4 miljoner brickor. Loket välkomnar bilvinnarna som är i studion med bingolotta. Loket välkomnar hjulvinnarna som står med bingoberra. Lasse Berghagen sjunger. Loket berättar att de kör till 22 idag och välkomnar soffgästerna och snackar med dem och läser telegram. Loket berättar att hjul var rätt svar förra veckan och Bingoberra och Loket drar varsin som vinner en resa till Legoland. Bingoberra drar en som vinner en bil och Loket och bingoberra drar en som vinner en cykel. Loket berättar vad som delas ut i dragningslistan imorgon. Bingolotta visar de lottar ut nästa vecka. Bingoberra kommer med D. Loket berättar att man ska skicka in bonuschansen med 17, 18, 19 och 20 och berättar vad man kan vinna. Loket berättar att man kan nu skicka in till storchansen som ska innehålla 16 av 20 lotter och berättar vad man vinner. Loket visar vilka föreningar som får pengar och lämnar över till Leif Flatow och Lennart Lindberg som ger 5 stipendium på 10.000 kr som. Loket berättar att går till Paco Exposito, Jämtland och Sven-Olof Andersson, Halland samt Barbro Sjöberg, Medelpad och Ulf Andersson, Göteborg och Jan-Olof Hedström, Västerbotten. Loket kör föreningsdraget och 25.000 kr går till Hälsingland, Söderhamnsorts Rytt. F., Söderhammn och 10.000 kr till Uppland, Tenninsklubb, Enköping samt Skåne, IF Vingo, Ystad och Västerbotten, Skellefteå Lokala Fub, Skellefteå och Värmland, Grums Jaktskytteklubb, Grums. Loket lottar ut 10.000 kr på ett lottnummer. Loket startar ettans bingo, bilder från studion visas och slinga spelas. Loket pratar med telefonörer den första väljer I och väljer den blåa. Loket erbjuder 100.000 kr men väljer tavlan ändå. Den andra väljer R och nummer 10, den tredje väljer N och 6. Den fjärde får G och väljer 7. Den första soffgästen väljer 5. Loket lottar ut 1000 kr för smycken och klockor, videoklipp om vinsten visas.

Utlottningen sker på fem gånger på fyra sista siffror i lottnummer. Mats Paulson, Marks Orkesterförening och Musikskolans sånggrupp sjunger. Bingoberra kommer med A. Loket lottar ut 10.000 på ett lottnummer. Loket kör återvinsten och bilder på Kosor visas. Loket drar en som vinner 100.000 kr ur återvinsten och två som vinner 50.000 kr. Loket drar sen två som vinner 25.000 kr ur Återvinsten. Loket drar sen en som vinner en naturupplevelse i Återvinsten. Loket påminner att i dragningslistan kommer flera vinster och berättar vad som dras i nästa vecka. Loket lottar ut en Västindienkryssning på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Loket lottar ut 25.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger. Loket går till guldchansen och drar en som han ringer upp. Loket lottar en Opel Tigra på serie och lottnummer fyra gånger. Loket lottar ut Västindienkryssning på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Bingoberra kommer med A. Loket berättar att med Guldchansen får alla får 25 öre rabatt på bensin då man lämnar in. Loket lottar ut 25.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger. Loket lottar ut Opel Astra GL på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Lasse Berghagen sjunger. Loket lottar ut 100.000 kr på serie och lottnummer fem gånger. Loket påminner om att de drar vinster nästa vecka och berättar att de tar paus nu. Sponsorvinjett spelas.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas. Loket välkomnar tillbaka och står med Dubbeljackspelaren. 2,8 miljoner är jackpoten och dagens kontrollanten Åke Lidén startar hjulet och spelaren stoppar på 1 miljon kronor. Loket berättar att 3 miljoner är Dubbeljacken är värd nu och den lottar Loket ut på serie och lottnummer. Lasse Berghagen sjunger. Loket startar tvåans bingo, bilder från studion visas och slinga spelas. Loket pratar med telefonörer, den första väljer R och 13, den andra N och 3. Den tredje väljer G och nummer 1. Videoklipp om vinsten visas. Den fjärde får I och väljer den röda. Loket erbjuder 100.000 kr med väljer tavlan ändå. Den andra soffgästen väljer 9. Loket berättar och visar att hästen kom oplacerad vilket gav 10.000 kr och visar veckans häst och berättar att vid vinst ger den 90.000 kr. Loket lottar ut mat för 1000 kr, videoklipp om vinsten visas. Utlottningen sker på fyra sista siffror i lottnummer fem gånger. Bingoberra kommer med B. Loket berättar hur man deltar i barntävlingen. Loket berättar att det blir paus snart. Mats Paulson, Marks Orkesterförening och Musikskolans sånggrupp sjunger.

Akt 3

Loket välkomnar tillbaka och lottar ut Opel Vectra Kombi på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Lasse Berghagen sjunger. Loket startar treans bingo med en rad, slinga spelas och bilder från studion visas. Loket pratar med telefonörer den första väljer 3 och nummer 4, den andra I och 8. Den tredje R och den gröna. Loket erbjuder 100.000 kr men spelaren väljer tavlan ändå. Loket berättar att alla får Mats Paulsons bok, Jackpot 8 och samt Lasse Berghagens CD-skivor. Den fjärde får N och väljer 11. Den tredje soffgästen väljer 12. Loket lottar ut hemelektronik på fyra sista siffror i lottnummer för 25000 kr två gånger. Videoklipp om vinsten visas. Mats Paulson, Marks Orkesterförening och Musikskolans sånggrupp sjunger. Loket lottar ut 100.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Loket välkomnar de som fått årets guldchips. Stig Pettersson är där för sin son och videoklipp om sonen visas. Sonen Magnus är på telefon och snackar med Loket. Loket visar bilder på Anna Lindberg som fått priset också. Loket välkomnar Anna Lindberg och de snackar. Loket snurrar ett hjul som går till deras förening, den hamnar på 7 vilket ger 70.000 kr, Magnus förening får 3 vilket ger 30.000 kr. Loket berättar att han är med i juryn. Loket startar treans bingo med två rader, bilder från studion visas och slinga spelas. Loket lottar ut resturen fem gånger. Loket pratar med telefonörer, den första väljer 15, den andra väljer 2. Den tredje får 14. Loket lottar ut Saab 900 Jubeliumsbil på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Loket drar tre soffgäster i turnan. Loket drar en i turnan som vinner lådchansen som han ringer upp. Loket snurrar fram nummer 6 och spelaren svarade rätt. Loket lottar ut 100.000 kr på sista siffran i serienummer och lottnummer. Loket berättar att det är en del kvar och vad som händer där. Loket påminner om dragningen nästa vecka. Lasse Berghagen sjunger.

Akt 4

Lasse Berghagen välkomnar tillbaka och sjunger. Loket lottar ut 100.000 kr på sista siffran i serienummer och lottnummer tre gånger. Loket startar treans bingo med tre rader, bilder från studion visas och slinga spelas. Loket pratar med Färgfemman vinnaren över telefon från förra veckan, den vinner 3 och 4. Den första telefonören från bingot vinner 13, 18 och 21. Den andra telefonören vinner 8, 17 och 25. Loket drar en som får spela på Färgfemman via telefon nästa vecka på serie och lottnummer. Loket lottar ut Saab 9000 CSE på serie och lottnummer fem gånger. Loket drar en som får spela superchansen på serie och lottnummer. Loket går till Superchansspelaren, dagens kontrollant startar hjulet och spelaren stoppar på 1 miljoner med klöver. Kontrollanten startar hjulet och spelaren stoppar på 1 miljon med klöver, därefter blir det 0,5 miljoner md klöver och 0,5 miljoner med klöver och 0,5 miljoner med klöver sen 0,5 miljoner med klöver sen 1 miljon kronor. Totalt 5 miljoner kronor. Mats Paulson, Marks Orkesterförening och Musikskolans sånggrupp sjunger. Loket påminner om vad som dras i nästa program och berättar att Göteborgs domkyrkans gosskör ska sjunga då. Loket lottar ut Saab 9000 CSE på serie och lottnummer fem gånger. Loket tackar för denna säsong och påminner om nästa vecka. Lasse Berghagen sjunger. I bild visas att fler vinster dras snart. Sluttext, vinjett och sponsorvinjetter spelas upp. Zesam Lotto startar, Lasse Kronér välkomnar tittarna och står med Tomas Ohlson och står i Zesamgrottan. Lasse lottar ut Zesamlotter på två sista siffran i lottnummer fem gånger. Tomas står med Lasse och de berättar hur grottan fungerar. Lasse lottar ut på serie och lottnummer en som får spela på Zesamgrottan. Lasse tackar för ikväll.

Spelen

Ettan
R Hemlig Låda
I Lyckotavla
N Hemlig Låda
G Hemlig Låda
Tvåan
R Hemlig Låda
I Lyckotavla
N Hemlig Låda
G Hemlig Låda
Trean
R Lyckotavla
I Hemlig Låda
N Hemlig Låda
G Hemlig Låda

Hemlig Låda

1 Stegen
2 Dator
3 Tandvård
4 Flugfångare
5 Möbler
6 Bensin m m
7 Nöjesparken i Göteborg
8 Kläder
9 Hästen
10 Smycken & Klockor
11 Mat
12 Resa - Poros
13 Ostkuber
14 Gräsklippare
15 Chokladgodis

Guldchansen

B 20.000 kr
1 Sommardäck
2 2000 liter vila olja
3 Bensin 2.000 kr
4 BingoLotto Weekend
5 Gasolgrill
6 Bensin 5.000 kr
7 Guldchansen
8 Bilsterero
9 Musikalweekend i Oslo

Stegen

A Kaffe
C Resa 3000 kr
F Fax
G Kläder 10.000 kr
K Nit

Facit

M Bilen
O Bilen

Färgfemman

1
2
3 TV-Video-Stereo 15.000 kr
4 Kläder 15.000 kr
5 Kläder 10.000 kr
6
7
8 Saab 900 S
9
10 Opel Corsa Swing
11
12
13 Kläder 25.000 kr
14
15
16
17 Resor 5.000 kr
18 Mat 10.000 kr
19
20
21 TV-Video-Stereo 10.000 kr
22
23
24
25 TV-Video-Stereo 5.000 kr

Lyckotavla

Båt Ryds 550 DS
Opel Sintra GLS
Husvagn Kabe Ametist GLE

Bensin m.m.

Budapest - Oslo - 10.000 kr bensin
Vinst: Budapest

Dragningslista

 • 10.000 kr: ****-49094, ****-29908
 • Lyckonummer 1 (Guldfynd): ****-*7578, ****-*8178, ****-*4201, ****-*7571, ****-*0127
 • Lyckonummer 2 (ICA): ****-*7014, ****-*0407, ****-*2075, ****-*5519, ****-*6526
 • Lyckonummer 3 (Siba/Onoff): ****-*8873, ****-*1574
 • Västindienkryssning: ***0-19237, ***6-20219, ***7-24943, ***3-38535
 • 25.000 kr: ***5-11528, ***3-27591, ***2-51675, ***7-26405, ***0-13936, ***6-55460, ***8-38073, ***6-53997, ***0-12240, ***9-54226
 • Opel Tigra: 1995-49239, 1912-52513, 1992-31222, 1927-56835
 • Opel Astra GL: ***1-30918
 • 100.000 kr: 1931-47886, 1928-58659, 1965-22867, 1983-46600, 1912-11959, ***8-58411, ***1-40384, ***9-23653, ***0-11960, ***9-49616, ***5-31967, ***0-39827
 • Dubbeljacken: 1916-15925
 • Opel Vectra Kombi: ***1-49163, ***0-25039
 • Resturen: ****-33327, ****-51527, ****-11328, ****-41856, ****-58491
 • Saab 900 Jubeliumsbil: ***7-51060
 • Färgfemman: 1932-11311
 • Saab 9000 CSE: 1963-59783, 1907-37095, 1960-23122, 1943-24656, 1922-38314, 1920-54204, 1973-27299, 1937-11630, 1966-15378, 1940-16680
 • Superchansen: 1922-22253
 • Zesamlott: ****-***59, ****-***22, ****-***86, ****-***21, ****-***41
 • Zesamgrotta: 1969-44341

Bingo

Ettans Bingo

70, 71, 53, 30, 48, 47, 52, 65, 69, 75, 63, 51, 09, 23, 55, 74, 15, 20, 43, 32, 60, 18, 66, 49

Tvåans Bingo

66, 40, 05, 44, 64, 42, 12, 41, 04, 18, 23, 47, 61, 70, 06, 20, 24, 55, 54, 59

Treans Bingo

1 rad

46, 32, 24, 59, 34, 36, 18, 40, 66, 21, 10, 60, 13, 02, 23, 01, 56, 63, 67, 73

2 rader

42, 04, 74, 57, 43, 03, 47, 22, 61, 25

3 rader

15, 16, 44, 14, 17, 68, 58, 37


Säsong 12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Avsnitt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Medverkande Anna Lindberg Barbados Bengt Berntsson Bertil Johansson Björn Sprängare Candela Christina Lindberg Fernandoz Flamingokvintetten Grönwalls Hasse Andersson Höilands Karl-Alfred Jakobsson Kellys Lasse Berghagen Lasse Brandeby Lasse Kronér Lennart Lindberg Lotta Engbergs Magnus Pettersson Marks Orkesterförening Mats Paulson Musikskolans sånggrupp Nils Dahlbeck Ralf Edström Roland Cedermark Seastars Stefan Borsch Stefan Cederlöv Stig Pettersson Thorleif Tomas Ohlsson Tommys Tony Eriksson Torbjörn Nilsson Totta Näslund Wizex
Spel 25.000 kr med chans på 200.000 kr Bensinhjulet Bonuschansen Dubbeljacken Ettans bingo Guldchansen Hästen Häxor Färgfemman Föreningsdraget Hemlig Låda Hemliga vinsten Kvast Lyckonummer Lyckotavla Lyckostapeln Påskägg Resehjulet Resturen Smycken, Mat, Radio/TV, Resor, Kläder 25.000 med chans på 250.000 kr Stegen Stjärnhjulet Superchansen Treans bingo Turnan Tvåans bingo Våren Återvinsten