Avsnitt 11.17

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 11.17
1117.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 1996
Sändningstid18.30-19.30
20.00-22.00
22.30-23.00
ProgramledareLeif "Loket" Olsson
GästerArne Domnerus
Christina Dawson
Göteborgs domkyrkas gosskör
Hans Oden
Janne Lundgren
Lars Roos
Lasse Lönndahl
Lennart Olsson
Martin Törnqvist
Putte Wickman
Sanna Nielsen
Sofia Källgren
Dan Ewemark
Statens kontrollantIngemar Fredholm
TV-kanalTV4
Avsnitt192
Tittarsiffror(enligt MMS)2 930 250
Sålda lotter5 960 000
Kronologi
Avsnitt 11.16Avsnitt 11.17 - Avsnitt 12.01
Titta på avsnittet
Framsida9651.jpg

Avsnitt 11.17 sändes 23 december 1996, programledare var Leif "Loket" Olsson och var säsongens sista program. Gäster var Arne Domnerus, Christina Dawson, Dan Ewemark, Göteborgs domkyrkas gosskör, Hans Oden, Janne Lundgren, Lars Roos, Lasse Lönndahl, Lennart Olsson, Martin Törnqvist, Putte Wickman, Sanna Nielsen och Sofia Källgren.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjetter och vinjetter spelas upp. Lars Roos spelar och barn med Bingoberra dansar kring granen. Loket kommer in och välkomnar till programmet. Loket berättar att de sålt 5 miljoner brickor. Loket berättar att Bingoberra och Lotta var i Norge förra veckan. Dansen kring granen fortsätter. Loket går till tomten och tomtemor och snackar med dem. Loket visar bilder från trollen i Norge där barnvinnarna varit. Loket berättar att man nu vinner en resa till Legoland. Tomtemor och Jultomten drar varsin vinnare till Legoland och en till som får en bil. Loket berättar att 250 barnvinnare dras i dragningslistan imorgon. Sofia Källgren och Göteborgs domkyrkas gosskör sjunger. Loket välkomnar Lasse Lönndahl, Putte Wickman, Arne Domnerus och Lars Roos. Loket snackar med dem. Loket visar veckans Superchansspelare och Dubbeljacken. Loket startar ettans bingo, bilder från studion visas och julmusik spelas.

Loket pratar med telefonörer, den första väljer N och 8, den andra R och 7. Den tredje telefonören väljer I och 10. Loket berättar att idag springer kvällens bingohästen och hästen har nummer 6. Den fjärde får G och väljer grön. Loket erbjuder 100.000 kr men spelaren väljer tavlan ändå. Janne Lundgren, Arne och Putte spelar musik. Loket berättar att de drog soffgästerna förra gången till kommande program så han drar nu en i turnan som han ringer upp som får en låda. Telefonören väljer 9. Loket lottar ut smycken värt 1000 kr på fyra sista siffror i lottnummer fem gånger. Videoklipp om vinsten visas. Tomtemor drar varsin barnvinnare som vinner en cykel. Tomtemor visar att man nu kan vinna 10.000 kr kläder och tomten drar i turnan en som vinner det. Tomtemor visar att Loket ska lotta ut en TV 28" Text-TV på lottnummret vilket han gör. Loket lottar sen ut 10.000 kr på ett lottnummer. Loket går till Bonunschansen där Börje Karlsson står. Börje och Loket drar varsin som vinner mat för 30.000 kr. Börje öppnar kuverten som de ligger i och kontrollerar antalen. Börje drar fem som vinner kläder för 10.000 kr och Loket påminner att mer vinster dras i dragningslistan imorgon. Loket berättar att man ska skicka in nu storchansen, minst 13 av 16 veckor. Loket berättar att idag finns julbonus på lotten istället. Loket berättar vad som lottas ut i nästa program om man skickar in bonusarna. Loket berättar vilka som vann kläder som Börje drog. Sanna Nielsen sjunger.

Loket snackar med Lasse. Tomtemor läser en saga och Loket undrar hur många djur som finns i sagan och berättar att det är kvällens barntävling. Loket öppnar i julkalendern nummer 15, 16 och 17 och lottar ut dem på olika serie och lottnummer. Loket lottar ut 10.000 kr på ett lottnummer. Lasse Löndahl sjunger. Loket pratar med Lars Roos, Putte och Arne. Loket berättar att de tar paus nu. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 2

Sponsorvinjett startar. Julmusik spelas med Lars Roos. Loket välkomnar tillbaka och berättar att de förut körde bingo spelen en sekund långsamare men nu det blir nu tre sekunder långsammare. Loket snackar med Sofia Källgren, Dan Ewemark, Sanna och Lasse. Loket lottar ut 25.000 kr på den sista siffran i serienumret och hela lottnumret tre gånger. Loket berättar att Gröt eller Trög var rätt svar förra veckan. Tomtemor drar två barnvinnare som vinner Lego för 1000 kr. Tomtemor visar att Tomten ska dra en i turnan vinnare som får en Vasaloppsresa. Tomten drar två vinnare i turnan. Tomtemor visar att 20.000 kr mat och 20.000 kr kläder ska Loket lotta ut och det gör han på serie och lottnummer. Loket startar tvåans bingo, bilder från studion visas och julmusik spelas. Loket pratar med telefonörer, den första väljer N och den röda. Loket erbjuder 100.000 kr men spelaren väljer tavlan ändå. Den andra väljer R och nummer 3. Den tredje väljer I och nummer 2. Loket visar förra veckans bingohäst och att den gav 5000 kr. Loket visar kvällens bingohäst och berättar att 350.000 kr är jackpoten. Den fjärde telefonören får G och väljer nummer 12. Loket berättar att de ringer upp en som får en låda senare. Lars Roos spelar och Sanna Nielsen sjunger med Göteborgs domkyrkas gosskör. Loket berättar att Sanna måste gå nu och drar en i turnan som får en låda som han ringer upp. Den har ringde upp valde 4.

Loket lottar ut mat värt 1000 kr på fyra sista siffror i lottnummer fem gånger. Videoklipp om vinsten visas. Loket lottar ut 25.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fyra gånger. Sofia Källgren och Dan Ewemark sjunger. Loket går till Guldchansen och drar en som han ringer upp. Loket berättar att fler nummer dras i morgon. Tomtemor drar en i barntävlingen en som vinner en jätteluffsan och två som vinner Lego för 2000 kronor. Tomtemor visar att tomten ska lotta ut Resa till Kanarieöarna. Tomten drar en i turnan som vinner resan. Tomtemor visar att Loket ska lotta ut 20.000 kr i smycken och 20.000 kr resor som han gör på serie och lottnummer. En berättelse läses upp av Carl Von Linné, alias Hans Oden. Loket berättar att 85 miljoner kronor har gått till Återvinsten. Loket drar en i återvinsten som vinner 100.000 kr. Loket drar två som vinner 50.000 kr också. Loket drar sen två som vinner 25.000 kr i Återvinsten. Loket berättar att fler vinster dras imorgon och vad som delas ut på nästa Inför. Loket berättar att de dras mer än vanligt i nästa program. Loket lottar ut en resa Jorden Runt på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Husbandet och Putte spelar julmusik. Loket öppnar nummer 18, 19 och 20 i julkalendern och lottar ut det på olika serie och lottnummer. Loket lottar ut Opel Corsa Swing på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Loket går till Dubbeljacken där spelaren Mona står med kontrollanten. Börje startar hjulet och Mona stannar på 300.000 kr. Loket lottar ut spelaren för Dubbeljacken för nästa program på serie och lottnummer. Loket berättar att de tar lite uppehåll och vad som händer sen. Martin Törnqvist och Lars Roos sjunger.

Akt 3

Lars Roos spelar musik och Martin och Janne Lundgren sitter med Loket och han snackar med Putte och Arne också. Loket startar treans bingo med en rad, bilder från studion visas och julmusik spelar. Loket pratar med telefonörer den första G och nummer 5, den andra I och 14. Den tredje väljer N och får den blåa. Loket erbjuder 100.000 kr men väljer tavlan ändå. Den fjärde får R och nummer 1 och videoklipp vad man kan vinna visas. Lasse Löndahl sjunger. Loket drar en i turnan som han ringer upp som får en låda. Den första svarade inte så han ringer en ny som svarade. Spelaren väljer 6. Loket lottar ut hemelektronik på 25000 kr på fyra sista siffror i lottnummer två gånger. Videoklipp om vinsten visas. Tomtemor drar två i barntävlingen som vinner en Bingoberra. Tomtemor visar att tomten ska dra en som vinner Mat för hela 1997. Tomten dra vinnaren ur turnan. Tomtemor visar att 20.000 kr Radio & TV och bensin mm för 20.000 kr ska Loket lotta ut och det gör han på serie och lottnummer. Loket lottar ut 100.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer tre gånger. Sofia Källgren och sjunger. Loket startar treans bingo med två rader, bilder från studion visas och julmusik spelas. Loket pratar med telefonörer, den första väljer 13, den andra 11. Loket berättar att alla får CD-skivor med Lasse Löndahl, Putte & Arne, Sanna Nielsen, Jackpot 7 och Göteborgs domkyrkas gosskör. Den tredje får nummer 15. Janne Lundgren, Arne och Putte spelar. Loket lottar ut Resturen på hela lottnummer fem gånger, videoklipp om vinsten visas. Loket kör lådchansen och drar en i turnan som han ringer upp. Hjulet stannar på 5 och spelaren gissar på Smycken vilket stämmer. Loket berättar vad som händer i nästa del. Göteborgs domkyrkas gosskör sjunger och Lars Roos spelar.

Akt 4

Loket välkomnar tillbaka och berättar vem programmet är för. Loket lottar ut Jorden Runt på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Göteborgs domkyrkas gosskör och Putte Wickman med Lars Roos spelar. Loket står vid julkalendern och lottar ut 21, 22 och 23 på olika serie och lotnummer. Loket lottar ut Opel Astra GL Kombi på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Loket startar trenas bingo med tre rader, julmusik spelas och bilder från studion visas. Lasse Löndahl spelar. Loket pratar med telefonörer som får spela Färgfemman den första får 8 och 22. Den andra får 3. Loket lottar ut Färgfemman på serie och lottnummer till nästa program som får spela via telefon. Loket lottar ut Saab 900 Jubeilumsbil på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Loket berättar att de snart kör Superchansen men lottar först ut den som får spela nästa gång på serie och lottnummer. Loket välkomnar Eva och Kent som spela Superchansen. Kontrollanten Börje startar spelet och Eva stannar på en miljon kronor. Sofia Källgren och Dan Ewemark sjunger. Loket lottar ut Saab 9000 CSE på serie och lottnummer fem gånger. Husbandet spelar. Loket berättar att V5 kommer efter programmet. Loket lottar ut 100.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Putte och Arne med Lars Roos spelar.

Loket berättar att föreningsdraget blir dubbelt i nästa program och lottar sen ut Saab 9000 CSE på serie och lottnummer fem gånger. Loket lottar ut nummer 24 på julkalender på serie och lottnummer. Tomten drar en i turnan och Loket visar att den vinner Saab 900, jubeliumsbil som är egen lucka på julkalendern. Loket tackar alla som varit här ikväll. Loket tackar för kvällen och berättar när de kör igen och påminner hur julen kan vara för några. Loket önskar God jul och Göteborgs domkyrkas gosskör med Martin Törnqvist och Lars Roos spelar. Sluttext och vinjetter spelas upp.

Spelen

Ettan
R Hemlig Låda
I Hemlig Låda
N Hemlig Låda
G Lyckotavla
Tvåan
R Hemlig Låda
I Hemlig Låda
N Lyckotavla
G Hemlig Låda
Trean
R Hemlig Låda
I Hemlig Låda
N Lyckotavla
G Hemlig Låda

Hemlig Låda

1 Här är det upp som gäller, men ej några mil. Klättrar DU rätt, Du vinner en bil. (Stegen)
2 Det "ryktas" att "Quicksilver" vunnit nå'n gång. Och har han det inte hörs "Lokets" klagosång. (Hästen)
3 Dinka, rova, pendyl eller kronometer. Alpernas höjd Du snart ser, i både fot och meter. (Klocka)
4 Utveckling får framåt som i trance. Utan kortlek kan du ändå lägga patiants. (Dator)
5 Årets julklapp! För dina vackraste tankar. Guld i morgon Du får, när på dörren "fynd-tomten" bankar. (Smycken)
6 Kanske det går med Gyllenkroks Astrakan. Om man tillsätter bubblor och skakar som f-n. (Cider)
7 När detta förtärs, mången utbrister "Skål". Men knappast av den som fångats med trål. (Fisk)
8 När du stannar här är det ingen slump. Att du valt just denna pump. (Bensin m m)
9 När julen står för rörren, då vill man ej va' gris. Man gör nu Tomten lycklig, och bjud på denna spis. (Mat)
10 Vecko organ för en matkedja stor. Företrädevis den läses av mor. (Veckotidning)
11 Sitt inte obekvämt systrar och bröder. Från Kalix i norr till Skåne i söder. (Möbler)
12 Festlig klassiskt i rostfritt och krom. Ur denna sprids det en härlig arom. (Kaffebryggare)
13 Utan dessa vore män'skan som en apa. Ingen utav häpnad skulle stå och gapa. (Kläder)
14 Gärna paket men kuvert går också bra. Om det kommer från väst, efter (8) blir jag gla'. (Chocklad)
15 Denna vinst dig ut i världen tar. Men inte Jorden runt på 80 dar (Resa - Playa Blanca)

Stegen

A Kaffe
B Resa 3.000 kr
F Fax
H Nit

Facit

M Bilen
O Bilen

Adventskalender

 • 15: Resa till Madiera
 • 16: Resa till Lissabon
 • 17: Resa till Florida
 • 18: Resa till Bali/Hong Kong
 • 19: Safari i Kenya
 • 20: Resa till Rio de Janiero
 • 21: Nordkapkryssning
 • 22: Resa till Mexico
 • 23: Med BingoLotto Jorden Runt
 • 24: Opel Tigra

Guldchansen

C 30.000 kr
1 Guldchansen
2 Vendigresa
3 Bilstereo
4 BingoLotto Weekend
5 Bensin 5000 kr
6 Vinterdäck
7 OS Weekend i Sundsvall
8 2000 liter villaolja
9 Takbox

Färgfemman

1
2
3 Mat 25.000 kr
4
5
6
7
8 Kläder 15.000 kr
9
10
11
12 Mat 100.000 kr
13
14
15 TV-Video-Stereo 25.000 kr
16
17
18
19
20
21
22 TV-Video-Stereo 5.000 kr
23
24
25

Lyckotavla

Jul-hjulet
Jul-hjulet
Jul-hjulet

Jul-hjulet

 • Röd: Tomten
 • Grön: Tomten
 • Blå: Tomten

Bensin m.m.

Veneding - OS i Sundsvall - 10.000 kr bensin
Vinst: Veneding

Dragningslista

 • Lyckonummer 1 (Guldfynd): ****-*8123, ****-*4673, ****-*1634, ****-*6844, ****-*4172
 • Lyckonummer 2 (Ica): ****-*3206, ****-*5740, ****-*1847, ****-*7561, ****-*8706
 • Lyckonummer 3 (Siba/Onoff): ****-*2112,****-*6968
 • Julklapp 1 (TV 28" Text-TV): ****-25005
 • Julklapp 2 (20.000 kr Mat och 20.000 kr Kläder): 2235-46061
 • Julklapp 3 (20.000 kr Smycken och 20.000 kr Resor): 2263-20486
 • Julklapp 4 (20.000 kr Radio & TV och 20.000 kr Bensin mm): 2265-37066
 • 10.000 kr: ****-26621, ****-15370
 • 25.000 kr: ***8-16310, ***6-26137, ***3-19039, ***8-53547, ***5-47614, ***3-27340, ***0-39235
 • Lucka 15: 2269-54009
 • Lucka 16: 2146-36796
 • Lucka 17: 2154-25585
 • Lucka 18: 2239-37194
 • Lucka 19: 2208-41547
 • Lucka 20: 2183-44411
 • Lucka 21: 2215-55093
 • Lucka 22: 2187-15001
 • Lucka 23: 2224-39463
 • Lucka 24: 2142-46505
 • Jorden runt: ***1-138893, ***2-54809
 • Opel Corsa Swing: ***4-29435, ***8-55764
 • Dubbeljacken: 2280-38104
 • 100.000 kr: ***5-26275, ***4-30878, ***2-56938, ***6-59812, ***9-17470, ***2-18072, ***4-43787
 • Resturen: ****-46504, ****-21106, ****-30557, ****-51439, ****-39368
 • Opel Astra GL Kombi: ***6-10670, ***5-48146
 • Färgfemman: 2190-12012
 • Saab 900 Jubeilumsbil: ***0-35336, ***9-43772
 • Superchansen: 2173-50537
 • Saab 9000 CSE: 2157-43344, 2176-18774, 2270-13419, 2187-57078, 2232-36813, 2164-18984, 2143-50475, 2178-29058, 2279-47472, 2214-57463

Bingo

Ettans Bingo

07, 26, 22, 54, 25, 14, 34, 38, 65, 56, 18, 61, 66, 01, 41, 55, 09, 32, 75, 52

Tvåans Bingo

72, 60, 44, 58, 67, 49, 42, 29, 10, 37, 27, 63, 15, 21, 62, 18, 05, 54, 41, 66

Treans Bingo

1 rad

72, 60, 44, 58, 67, 49, 42, 29, 10, 37, 27, 63, 15, 21, 62, 18, 05, 54, 41, 66

2 rader

20, 09, 55, 50, 01, 64, 36, 34, 24, 56, 71

3 rader

26, 14, 06, 31, 03, 46, 47


Säsong 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Avsnitt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Medverkande Alf Robertson Anders Engbergs Annika Duckmark Arne Domnerus Arne Ljungqvist Arvingarna Bengt Berndtsson Bertil Johansson Black Jack Christer Sjögren Christina Dawson Dan Ewemark Göteborgs domkyrkas gosskör Hans Oden Helene & gänget Janne Lundgren Jerry Williams Juniors Karl-Alfred Jakobsson Kikki Danielssons orkester Lars Roos Lars Weiss Lasse Lönndah Lasse Stefanz Lennart Olsson Martin Törnqvist Matz Bladhs Nick Borgen Putte Wickman Ralf Edström Sanna Nielsen Sofia Källgren Spotlight Sten & Stanley Streaplers Sven-Ingvars Thor Görans Torbjörn Nilsson
Spel 25.000 kr med chans på 200.000 kr 50.000 kr eller 200.000 kr Udda eller jämnt Adventskalender Bensinhjulet Bonuschansen Dubbeljacken Ettans bingo Guldchansen Hästen Färgfemman Föreningsdraget Hemlig Låda Hemliga vinsten Jul-hjulet Lyckonummer Lyckotavla Lyckostapeln Mat, kläder, bensin, smycken och resor 25.000 kr med chans på 250.000 kr Resehjulet Resturen Stegen Stjärnhjulet Superchansen Treans bingo Turnan Tvåans bingo Återvinsten