Eldsjälsgalan med MiljonBingo 2008

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Eldsjälsgalan med MiljonBingo 2008
Eldsjälsgalan08.jpg
Sändningsdatum30 december 2008
Sändningstid20.00-22.00
ProgramledarePaulo Roberto
Lotta Engberg
Årets eldsjälHarald Hoffman, Endre IF
Årets ledareEva Boström, HK Linne
Årets unga ledareMartin Björgell, Bunkeflo Scoutkår
Årets föreningGrytgöls IK, Grytgöl
GästerGöran Johansson
Bengt Magnusson
Torbjörn Nilsson
Victoria Svensson
Sissel Kyrkjebø
Mats Wedin
Jill Johnson
Markoolio
Kjell Engman
Mustafa Mohamed
Charlotte Kalla
Bengan Johansson
Amy Diamond
Pernilla Wiberg
Sonja Aldén
Niklas Andersson
Karl Martindahl
Andrés Esteche
Statens kontrollantBörje Karlsson
TV-kanalTV4
Tittarsifrror953 000
Titta på avsnittet
Framsida0901.jpg

Eldsjälsgalan med MiljonBingo 2008 var den andra eldsjälsgalan och sändes 30 december 2008 från Lisebershallen i Göteborg. Programledare var Lotta Engberg och Palo Roberto. Gäster var Göran Johansson, Bengt Magnusson, Torbjörn Nilsson, Victoria Svensson, Sissel Kyrkjebø, Mats Wedin, Jill Johnson, Markoolio, Kjell Engman, Mustafa Mohamed, Charlotte Kalla, Bengan Johansson, Amy Diamond, Pernilla Wiberg, Sonja Aldén, Niklas Andersson, Karl Martindahl och Andrés Esteche.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Gästerna och tittarna välkomnas, vinjett spelas upp, Lotta och Paulo välkomnas som välkomnar tittarna och berättar vad som händer idag. Lotta berättar vad man kan vinna idag. Jill Johnson uppträder. Videoklipp med Kjell Engman spelas upp. Paulo berättar vad som hänt honom och vad kvällen idag är för något. Paulo snackar med de som är nominerade till Årets eldsjäl och årets ledare och årets förening samt unga ledare. Lotta lottar ut på serie och lottnummer resa till världens sju nya underverk. Lotta uppmanar alla att ringa in och vinna en miljon kronor. Lotta och Paulo berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Videoklipp med Charlotte Kalla spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka och Lotta och Paulo berättar om Folkspel och berättar vad som händer idag. Lotta påminner att man kan ringa in och vinna en miljon kronor. Videoklipp med Bengan Johansson spelas upp som berättar om årets ledare och videoklipp om de nominerade Eva Boström, Kenneth Nordström och Rolf Ejdsell spelas upp. Paulo berätttar att alla de fått 25.000 kr och att årets ledare är Eva Boström, Lotta berättar motiveringen och vinnaren får pris av Ulf Lönnqvist från Folkspel. Videoklipp med udda eldsjälar spelas upp. Lotta lottar ut på serie och lottnummer en Volvo V70 vart sjunde år livet ut. Amy Diamond uppträder. Paulo berättar vem som blev årets ledare och Videoklipp med Yannick Tregaro spelas upp som berättar om årets ledare och videoklipp om de nominerade Martin Björgell, Martin Björgell och Linda Tellström spelas upp. Paulo berätttar att alla de fått 25.000 kr och att årets unga ledare är Martin Björgell, Lotta berättar motiveringen och vinnaren får pris av Ulf Lönnqvist från Folkspel. Lotta påminner att man kan ringa in på en miljon. Paulo snackar med de nominerade till årets eldsjäl och första finalisten är Eva Johansson och videoklipp med den spelas upp. Lotta och Paulo berättar vad som händer efter pausen. Paulo påminner man att ringa in på en miljon. Videoklipp med en eldsjäl från förr spelas upp.

Akt 3

Videoklipp med Pernilla Wiberg spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Paulo berättar vem som årets ledare och unga ledare. Lotta påminner man att ringa in på en miljon. Sonja Aldén uppträder. Videoklipp med udda eldsjälar spelas upp. Lotta berättar vem som vann en miljon kronor. Lotta startar miljonbingo och videoklipp vad man vinner spelas upp. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Lotta snackar med Paulo. Niklas Andersson, Karl Martindahl och Andrés Esteche uppträder. Lotta uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på resa till Gran Canaria De Luxe, Shopping i New York och Västindien-kryssning. Paulo berättar att Eva var första finalisten till årets eldsjäl och andra är Benny Sahlén och videoklipp om honom visas. Lotta och Paulo berättar vad som händer efter pausen och när man har tre finalister kan man ringa in och rösta. Lotta påminner att tittare som inte fått bingo kan ringa in på resa till Gran Canaria De Luxe, Shopping i New York och Västindien-kryssning. Videoklipp med en eldsjäl från förr spelas upp.

Akt 4

Videoklipp med Mustafa Mohamed spelas upp. Paulo välkomnar tillbaka och Lotta berättar vad som hänt och berättar vem som vann resan till Gran Canaria De Luxe, Shopping i New York och Västindien-kryssning. Paulo berättar att Eva och Bennt är nominerad till årets eldsjäl och den tredje är Harald Hoffman och videoklipp om honom visas. Paulo snackar med finalisterna till årets eldsjäl och uppmanar tittarna att ringa in och rösta fram årets eldsjäl och alla kan ringa in och videoklipp om de nominerade spelas upp där man berättar att en som ringer in vinner resa till Thailand. Paulo berättar vad som hänt i veckan. Markoolio uppträder. Lotta påminner tittarna att ringa in på årets eldsjäl. Videoklipp med Marucs Allbäck spelas upp som berättar om årets förening och videoklipp om de nominerade Lidköpings IF, Grytgöls IK och MHF Klinten spelas upp. Paulo berätttar att vinnaren får 50.000 kr och att årets förening är Grytgöls IK, Lotta berättar motiveringen och vinnaren får pris av Göran Johansson från Göteborg & Co. Videoklipp med Mats Wedin spelas upp som berättar att man lotta ut resa till världens nöjesparker och Lotta och Mats berättar om vinsten och lottar ut den på två serie och lottnummer. Sissel Kyrkjebø uppträder. Paulo påminner tittarna att ringa in på årets eldsjäl och Paulo och Lotta berättar vad som händer efter pausen. Sissel Kyrkjebø sjunger.

Akt 5

Videoklipp med Victoria Svensson spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka och Paulo berättar vilka som är nominerade till årets eldsjäl och berättar vart pengarna från röstningen går och stänger slussen. Lotta lottar ut på två serie och lottnummer resa till Världens bästa stränder. Lotta tackar alla som ringt in och röstat och i bild visas vem som vinner resan till Thailand på omröstningen. Paulo snackar med Torbjörn Nilsson. Lotta berättar vilka som vann finalister till årets eldsjäl och Torbjörn berättar att Harald Hoffman är årets eldsjäl och får priser samt av Bengt Magnusson en check på 50.000 kr och Volvo V50. Harald håller tacktal. Paulo tackar alla lottköpare och Lotta berättar vad som händer i nästa BingoLotto och tackar för i år. Sluttext rullar. Videoklipp med en eldsjäl från förr spelas upp. Vinjetter spelas upp.

Dragningslista

  • Världens sju nya underverk: 0117-32250
  • Volvo 70 - Bil för resten av livet: 0107-45032
  • Världens nöjesparker: 0102-55481, 0128-13429
  • Världens bästa stränder: 0131-30534, 0136-34157

MiljonBingo

07, 71, 69, 27, 58, 57, 73, 08, 09, 43, 30, 31, 15, 29, 38, 41, 75, 55, 34, 64, 53, 22, 62, 17, 51, 28, 63, 59, 32