Avsnitt 51.08

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 51.08
5108.jpg
jubileumskväll
Sändningsdatum15 oktober 2016
Sändningstid20.00-22.00
22.15-23.30
ProgramledareRenée Nyberg
GästerLeif "Loket Olsson
Lasse Kronér
Rickard Olsson
Lotta Engberg
Marie Serneholt
Ingvar Oldsberg
Christer Sjögren
Lasse Stefanz
Charlotte Perrelli
Daniel Norberg
Dolly Style
Elisa Lindström
Torbjörn Nilsson
Lotta Schelin
Charlotte Kalla
Hans Sahlin
Anders Rydberg
Björn Eriksson
David Hellenius
Lennart Forsgren
Daniel Forsberg
Kaisa Forsberg
TV-kanalTV4
Avsnitt1002
Tittarsiffror(enligt MMS)993 000
Sålda lotter1,538 miljoner
Överskott till föreningslivet20 miljoner
Kronologi
Avsnitt 51.07Avsnitt 51.08 - Avsnitt 51.09
Framsida1641.jpg

Avsnitt 51.08 sändes 15 oktober 2016 i TV4 från Lisbergshallen. Programledare var Renée Nyberg. Gäster var Leif "Loket Olsson, Lasse Kronér, Rickard Olsson, Lotta Engberg, Marie Serneholt, Ingvar Oldsberg, Christer Sjögren, Elisa Lindström, Lasse Stefanz, Dolly Style, Charlotte Perrelli, Daniel Norberg, Torbjörn Nilsson, Lotta Schelin, Charlotte Kalla, Hans Sahlin, Anders Rydberg, Björn Eriksson, David Hellenius och Lennart Forsgren.

Akter

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Speaker välkomnar tittarna och Renée Nyberg som välkomnar tittarna. Renée välkomnar Marie Serneholt, Rickard Olsson, Ingvar Oldsberg, Lasse Kronér, Lotta Engberg och Leif "Loket" Olsson. Renée välkomnar Lasse Stefanz, Dolly Style, Charlotte Perrelli och Daniel Norberg som är i studion och startar programmet. Renée Nyberg berättar om vad som hänt under 25 år i BingoLottos tid och berättar att 16 miljarder gått till föreningslivet. Renée uppmanar tittarna att köpa lott på hemsidan eller via SMS. Renée berättar att idag lottas det ut 25.000 kr i minuten på serie och lottnummer och läser upp första och därefter dras en ny. Renée berättar att man kan rätta lotten sen. Renée berättar att 6000 bilar har lottas ut hittills. Speaker uppmanar tittarna att ringa in på Biljakten. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée snackar med Loket och Ingvar och visar löpsedlar. I bild lottar man ut 25.000 kr på två olika gånger serie och lottnummer. Videoklipp från BingoLotto under 25 år spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på sex olika gånger serie och lottnummer. Renée snackar med Rickard, Marie, Lotta, Ingvar som sjunger och Lasse. I bild lottar man ut 25.000 kr på sex olika gånger på serie och lottnummer. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Renée ber Loket starta ettans bingo. Videoklipp från Lokal-TV där Loket ger en vinnare 300 kr spelas upp. Videoklipp vad man vinner i ettans bingo spelas upp. Loket läser numerna. Bilder från studion visas och husbandet spelas musik. Renée tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Biljakten. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Christer Sjögren och Elisa Lindström uppträder. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. I bild lottar man ut 25.000 kr på 7 olika gånger på serie och lotttnummer. Speaker lottar ut Inredning och Blommor på ett serie och lottnummer i videoklipp. Renée berättar vad som händer efter pausen. Renée påminner att man kan ringa in på Biljakten. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 2

I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée välkomnar tillbaka. Videoklipp från Trippelchansen spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée kör sen Biljakten med första spelare som väljer C. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée uppmanar tittarna ringa in på Biljakten igen. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée snackar med Lasse, Rickard och Ingvar. Renée pratar med telefonörer, första väljer 10 som Ingvar kör och får 25 kg räkor av en man utklädd till räkor. I bild lottar man ut 25.000 kr på sex olika gånger på serie och lottnummer. Ingvar pratar med andra som väljer 2 som Marie kör och vinner 8 och 24. I bild lottar man ut 25.000 kr på fyra olika gånger på serie och lottnummer. Renée berättar vad som händer pausen. Renée påminner att man kan ringa in på Biljakten. Dolly Style uppträder. I bild lottar man ut 25.000 kr på 1 olika gånger på serie och lottnummer. I bild påminner man att ringa in på Biljakten.

Akt 3

I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée pratar med tredje telefonören som väljer 4 som Ingvar kör och vinner 4, 6, 7 och 11. I bild lottar man ut 25.000 kr på fem olika gånger på serie och lottnummer. Renée kör sen Biljakten med andra spelaren som väljer A. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée uppmanar tittarna att ringa in på Jackpotthjulet. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Videoklipp med telefonsamtal där Rickard pratade med en som inte troddr han var Rickard spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på 2 olika gånger på serie och lottnummer. Renée snackar med Lotta, Loket, Rickard, Marie, Ingvar och Lasse och visar löpsedelar. I bild visas vilka som vann på Extra chansen förra veckan spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på 5 olika gånger på serie och lottnummer. I bild påminner man att ringa in på Jackpotthjulet. Renée ber Lotta starta tvåans bingo. Videoklipp med Lasse som pratar med telefonörer om mens ålder spelas upp. Videoklipp vad man vinner i tvåans bingo spelas upp. Lotta läser numerna. Bilder från studion och gamla klipp visas och husbandet spelas musik och Mimare uppträder. Renée tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Lotta tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Renée tackar mimarna. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Jackpotthjulet. Renée snackar med Lasse, Lotta och Ingvar. I bild lottar man ut 25.000 kr på tre olika gånger på serie och lottnummer. Speaker lottar ut Dandsbandskryss på fyra serie och lottnummer i videoklipp. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Daniel Norberg uppträder. I bild lottar man ut 25.000 kr på fem olika gånger på serie och lottnummer. Renée berättar vad som händer efter pausen. Renée påminner att man kan ringa in på Jackpotthjulet.

Akt 3

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med från säsongspremiär från 16 år spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på två olika gånger på serie och lottnummer. Renée snackar med Rickard. Renée påminner att man kan ringa in på Jackpotthjulet. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée snackar med Ingvar som berättar om Finalspelet. Ingvar lottar ut Finalspelet på serie och lottnummer. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Ingvar välkomnar Finalspelaren. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée berättar att 16,1 miljarder gått till föreningslivet. Videoklipp om Folkspel spelas upp där Torbjörn Nilsson, Lotta Schelin, Charlotte Kalla och Hans Sahlin medverkar spelas upp. Renée snackar med Loket, Rickard, Ingvar och Marie. I bild lottar man ut 25.000 kr på 3 olika gånger på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Jackpotthjulet. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée pratar med telefonörer, första väljer 7 som Loket kör. I bild lottar man ut 25.000 kr på fem olika gånger på serie och lottnummer. Renée pratar med andra som 6 som Lotta kör. I bild lottar man ut 25.000 kr på 2 olika gånger på serie och lottnummer. Lotta pratar med tredje som väljer 9 som Lasse kör och vinner 9, 19 och 13. I bild lottar man ut 25.000 kr på två olika gånger på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Jackpotthjulet. Renée berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 4

Sponsorvinjett spelas upp. Renée välkomnar tillbaka. Renée påminner att det lottas ut i bild 25.000 kr varje minut på serie och lottnummer och man kan rätta lotten i efterhand. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Jackpotthjulet. Renée snackar med en bingospelare som vunnit och Bingoberra och Bingolotta kommer med blommor. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Videoklipp med bilvinnare som inte gillade vinsten spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på två olika gånger på serie och lottnummer. Renée snackar med Loket och Lasse. I bild påminner man att ringa in på Jackpotthjulet. I bild lottar man ut 25.000 kr på tre olika gånger på serie och lottnummer. Lotta snackar med en vinnare från nyår som är i studion. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée ber Ingvar att starta treans bingo. Videoklipp med Janne som åker Segway med Mattias i korridoren spelas upp. Videoklipp vad man vinner i treans bingo spelas upp. Ingvar läser numerna. Bilder från studion och gamla klipp med musikartister visas och husbandet spelas musik. Ingvar och Renée uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på Frispelet. Renée snackar med Lasse och Marie. I bild lottar man ut 25.000 kr på två olika gånger på serie och lottnummer. Charlotte Perrelli uppträder. I bild påminner man att ringa in på Frispelet om inte fått bingo. I bild lottar man ut 25.000 kr på fyra olika gånger på serie och lottnummer. Marie kör sen Jackpotthjulet med Jackpotthjulssplearen. I bild lottar man ut 25.000 kr på två olika gånger på serie och lottnummer. Speaker lottar ut resa till Mexico på serie och lottnummer i videoklipp och Upplevelser på ett lottnummer. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée snackar med Anders Rydberg och Björn Eriksson och ber publiken visa upp om de är med i en förening. I bild lottar man ut 25.000 kr på fyra olika gånger på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Frispelet om man inte fått bingo och visar videolänk från Finalspelet där Ingvar är med spelaren. Renée berättar vad som händer efter pausen. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Videoklipp med Ingvar som pratar med telefonör spelas upp. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Frispelet om man inte fått bingo. Ingvar kör sen Finalspelet med Finalsspelspelaren. I bild lottar man ut 25.000 kr på sex olika gånger på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Frispelet om man inte fått bingo. Videoklipp från sexsnack i programmet spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée snackar med Lotta. I bild lottar man ut 25.000 kr på två olika gånger på serie och lottnummer. Bortklippt trailer med Marie spelas upp. Renée snackar med Marie, Lasse, Rickard, Loket och Ingvar. I bild lottar man ut 25.000 kr på fyra olika gånger på serie och lottnummer. Videoklipp med familjen Kaisa och Daniel Forsberg spela upp. Renée snackar med Lotta. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Speaker lottar ut Hemelektronik på två serie och lottnummer i videoklipp. Speaker lottar ut Allt till köket på serie och lottnummer i videoklipp. Renée snackar med telefonören som är David Hellenius som låtsas vara Lars Kull. I bild lottar man ut 25.000 kr på fyra olika gånger på serie och lottnummer. Renée pratar med första riktiga telefonörer som väljer 1 som Rickard presenterar. I bild lottar man ut 25.000 kr på fyra olika gånger på serie och lottnummer. Renée pratar med andra som väljer 3 som Lotta kör. I bild lottar man ut 25.000 kr på två olika gånger på serie och lottnummer. Lotta pratar med tredje som väljer 5 som Lasse kör. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée påminner att man kan ringa in på Frispelet om man inte fått bingo. Renée berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. I bild lottar man ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Renée snackar med Rickard, Marie och Lasse. I bild lottar man ut 25.000 kr på på serie och lottnummer. Lasse Stefanz uppträder. I bild lottar man ut 25.000 kr på tre olika gånger på serie och lottnummer. Renée snackar med Lotta och Loket. Speaker lottar ut Sport & Fritid på fyra serie och lottnummer i videoklipp. Speaker uppmanar tittarna att smsa BILEN och personummer till 72030 för att vinna en Volkswagen Golf TSI 100 i videoklipp. Renée snackar med frispelsspelaren som får 8 som Loket presenterar. I bild lottar man ut 25.000 kr på tre olika gånger på serie och lotttnummer. Vinsten presenterar av Lennart Forsgren i videoklipp som vid vinst ger 175.000 kr. Renée berättar att över 18 miljoner gått till föreningslivet idag. Renée tackar för idag och påminner om nästa vecka på söndag. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

Hemlig Låda

1 Rickards hemliga låda - Din vikt i chips och Volkswagen Golf TSI 110
2 Maries Färgfemman
3 Lottas Fritidsresan
4 Ingvars Färgfemman
5 Lasses Vattenfallet
6 Lottas Spränga Banken
7 Lokets Stegen
8 Lokets hästen
9 Lasses Färgfemman
10 Ingvars Ingobingo

Stegen

A Gourmetkryssning 8.000 kr
B Hemelektronik 15.000 kr
D Inredning 25.000 kr
I Semesterresa 50.000 kr
N 75.000 kr

Färgfemman

1 Mat 25.00 kr
2
3
4 Allt till köket 10.000 kr
5
6 Volkswagen Passat
7
8 Inredning 15.000 kr
9 Hemelektronik 15.000 kr
10
11 Resor 10.000 kr
12
13 Volkswagen Golf
14
15 1 miljon
16 Inredning 10.000 kr
17
18
19 Mat 5.000 kr
20
21
22
23 Allt till köket 25.000 kr
24 Mat 10.000 kr
25

Biljakten

 • A: Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 4Motion
 • B: 25.000 kr
 • C: 25.000 kr

Vattenfallet

100.000 kr
25.000 kr
A
50.000 kr
C
75.000 kr

Spränga Banken

        100.000 kr
        50.000 kr Fel
        25.000 kr Rätt

Ingobingo

B I Vinst
75.000 kr X 1 = 75.000 kr

Jackpotthjulet

 • Jackpott: 1.062.407 kr
 • Vinst: 50.000 kr

Finalspelet

1
2
3
4
5 500.000 kr
6 250.00 kr
7
8
9 100.000 kr
10
11 250.000 kr
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 750.000 kr
23
24
25
26
27
28 250.000 kr
29
30
31
32
33 100.000 kr
33 100.000 kr
34
35
36
37
38
39
40
41
42

Fritidsresan

 • Teneriffa
 • C: 10.000 kr

Dragningslista

 • 25.000 kr: 4130-30680, 4144-34846, 4109-30611, 4116-43739, 4135-45155, 4109-56312, 4149-18683, 4107-31593, 4129-13071, 4141-10150, 4117-45230, 4143-28137, 4107-24114, 4103-59786, 4138-45080, 4133-11748, 4137-51028, 4131-47090, 4108-59357, 4126-43252, 4117-56276, 4102-13591, 4128-16724, 4120-57092, 4113-16442, 4109-28729, 4145-17443, 4115-27384, 4131-22942, 4132-57265, 4118-11330, 4105-36615, 4127-37285, 4149-10367, 4112-52127, 4121-21514, 4137-26399, 4116-59758, 4123-42858, 4117-31783, 4120-54821, 4111-31179, 4105-47362, 4107-49468, 4103-12450, 4126-54998, 4113-28523, 4113-16439, 4115-54737, 4132-10347, 4124-53670, 4142-35235, 4119-58592, 4119-47864, 4118-13698, 4147-34673, 4131-32963, 4109-35513, 4111-43274, 4132-50907, 4148-28802, 4136-41382, 4144-33079, 4125-20402, 4147-42505, 4115-21275, 4132-48315, 4109-31308, 4122-43716, 4117-22668, 4148-50782, 4144-54658, 4138-42462, 4145-40879, 4130-47063, 4109-12426, 4127-43507 4123-52028, 4145-47109, 4131-57698, 4103-19554, 4123-43145, 4139-27055, 4104-55209, 4143-28594, 4107-58150, 4138-22573, 4115-16145, 4131-14717, 4135-57189, 4133-20665, 4121-37137, 4123-37494, 4111-32365, 4109-11344, 4146-39232, 4120-58321, 4145-57959, 4134-53059, 4123-48934, 4106-52457, 4142-29561, 4129-29746, 4127-50153, 4133-49750, 4106-45009, 4104-49861, 4117-22885, 4144-20687, 4130-30523, 4146-19379, 4131-36078, 4112-36455, 4112-33535, 4120-21803, 4118-55424, 4136-21431, 4148-43228, 4137-27189, 4136-15786, 4130-38831, 4111-53351, 4123-17108, 4113-33174, 4115-55487, 4129-57735, 4106-37132, 4115-20026, 4129-22999, 4139-51792, 4133-21155, 4148-46004, 4106-56463, 4118-42421, 4110-27204, 4103-49544, 4145-13038, 4124-52904, 4108-30579, 4132-14573, 4144-41608, 4131-52965, 4114-35866
 • Inredning och blommor 26.000 kr: 4125-17161
 • Dansbandskryss 6.000 kr: 4143-18863, 4110-10205, 4108-29575, 4103-22479
 • Finalspelet: 4136-39560
 • Mexico: 4130-37663
 • Upplevelser 3.000 kr: ****-39718
 • Hemelektronik 20.000 kr: 4104-27150, 4113-14863
 • Allt till köket 30.000 kr: 4145-59062
 • Sport & Fritid 2.000 kr: 4106-23946, 4129-18398, 4145-42789, 4115-39329

Bingo

Ettan

34, 23, 66, 59, 58, 16, 72, 19, 10, 49, 39, 12, 48, 45, 28, 31, 21, 75, 29, 03, 56, 02, 64

Tvåan

55, 65, 31, 56, 09, 24, 50, 61, 04, 49, 42, 64, 63, 54, 11, 14, 07, 60, 47, 23, 32, 62, 20, 33, 03, 35

Trean

19, 50, 18, 06, 40, 24, 14, 56, 67, 10, 16, 31, 61, 60, 73, 51, 05, 01, 23, 45, 44, 71, 07, 26, 09, 74, 28 37

Säsong 51
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Avsnitt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Medverkande
Spel Bilchansen BingoLotto Banditen Ettans bingo FärgFemman Fyrans bingo Guldruschen Hemlig Låda Hästen Jukebox Ingobingo Stegen Treans bingo Tvåans bingo