Lokets Bästa (TV4)

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Lokets Bästa
Lokets Bästa TV4.jpg
Sändningsdatum11 juni 1999
Sändningstid21.00-21.30
ProgramledareLeif "Loket" Olsson
GästerElisabeth Andreassen
Thorliefs
Sven-Ingvars
Lotta Engberg
Sten Nilsson
Sven-Ingvars
Lars Westman
Tony Eriksson
Lena Philipsson
Lasse Berghagen
Jan Malmsjö
Siw Malmkvist
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)788 000
Titta på avsnittet

Lokets Bästa var en TV-version av Lokets Bästa! som sändes den 11 juni 1999 i TV4. Gäster var Elisabeth Andreassen, Thorliefs, Siw Malmkvist, Lotta Engberg, Sten Nilsson, Sven-Ingvars, Lars Westman, Tony Eriksson, Lena Philipsson, Lasse Berghagen och Jan Malmsjö.

Akter

Vinjetten startar. Loket ringer upp en telefonör och deras unge svarar och han pratar med den ett tag. Loket välkomnar tittarna och berättar att han och visar studion. Inledningen med videoklipp med BingoLottos fjärde program och första i TV4 visas. Loket ringer upp en telefonör som undrar vem Loket är. Loket öppnar en låda och pingisbollar ramlar ut. Loket ringer upp en som undrar vem han söker. Elisabeth Andreassen sjunger och dansar med Loket. Loket berättar om den nöjdaste vinnaren som han vet om och visar ett klipp med en missnöjd spelare. Från februari 95 spelar man Bilhjulet där vinnaren får en bil och vill inte har bil eller resa. En vinnare får kattmat och berättar att den har nio, en annan får kattmat och berättar att den hatar katter. Thorliefs spelar. Pontus välkomnar tittarna. Loket snurrar ett hjul tillsammans med en telefonör som hamnar på tre vilket ger 300 kronor. I Guldchansen drar Loket en som han ringer upp från oktober 98 där han inte riktigt tror att Loket ringer. Lotta Engberg, Sten Nilsson, Sven-Ingvars, Lars Westman och Tony Eriksson sjunger. Loket pratar med en telefonör som vill ha hästen men den har gått. Loket berättar om hästen och ett videoklipp med en som inte vill åka till Solvalla visas.

Videoklipp när vinnaren ändå kom till Solvalla visas och tävlingen visas. Lena Philipsson sjunger. Loket får besök av en kärring som är sur på att den aldrig vinner stort som är Siw Malmkvist. Loket och Bingoberra drar varsin vinnare i barntävlingen där Loket inte kan riktigt vad det står. Loket snurrar torghjulet och fastnar. En telefonör vinner en radiostyrdbil som kör in i studion. Lasse Berghagen sjunger från 95. En tjej välkomnar BingoLotto. Loket pratar med en telefonör som berättar hur många rätt den fick på V75 som vinner glasögon och säger att han är 11 i familjen och vill åka till Thailand. En telefonör vinner finska piroger och äter inte men glad över mikron som får den får. Loket välkomnar hjulspelaren men det står galet i Lokets papper. Loket tackar för de tio åren. Jan Malmsjö sjunger från 96. I Superchansen får en 0,5 miljoner med klöver, 2 miljoner med klöver, 2 miljoner med klöver. Jan Malmsjö sjunger vidare. Lyckliga vinnare på Solvalla visas och Jan Malmsjö sjunger vidare. I Superchansen blir det 3 miljoner med klöver och 3 miljoner med klöver. Jan Malmsjö sjunger vidare. I Dubbeljacken blir det Jackpot. Jan Malmsjö sjunger. I Superchansen blir det 2 miljoner med klöver och en miljon. Totalt 16,5 miljoner kronor. Sluttext rullar.