Bingolotto.se

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

BingoLotto.se lanserades 1996 BingoLotto.se lanserades 1996 och producerades av TeleAssist AB och erbjud då funktioner som fakta om programmet, möjlighet att rätta lotten och kundtjänst. 1997 lanserades första systersajten bingoberra.com av trivselspel.se som erbjud rätta ordet i Bingoberras rebus, vinnare och webbutik.

Ett nytt utseende lanserades 1998 kallad BingoLotto Online. På hemsidan erbjud man nu fakta om kommande program, medlemsklubben där man får förmåner och erbjudande lanserades och möjligheten att spela bingospelen från senaste avsnittet i ett Java-programmet program. Med anledning av Sommarbingo fick också det en egen hemsida, sommarbingo.com. På hemsidan kunde man spela Trippelchansen och Ballongjakten i Java-format.

1999 erbjuds möjligheten att köpa videofilmen Lokets bästa mot postförskott. På hemsidan fanns då ett smakprov från avsnittet där Loket snurrar på Torghjulet och fastnar med kavajen som man kunde få se som AVI, MPG eller MOV-format. Det var det första videoklipp som lanserades på Bingolotto.se, senare under året kunde man se reklamfilmerna med Lasse.

Extradraget lanserades 2000 där man kan få fler vinstchanser på hemsidan, receptet från ICAs vinstfilm presenterades och genom fondex.se kunde man höja värdet till lådan Fonder inför månadsfinalen.

nätspel den 23 mars 2006. Innan dess fanns Företagsjakten Online och Extradraget.

En mobilversion av hemsidan, m.bingolotto.se för Android och iPhone lanserades den 9 september 2011. På mobilversionen kunde man i början spela två nätspel, variant och 90-bollars. Man kan också rätta lotten. Mobilversionen var från börjanen app som installeras via kazon.net. Bingospelen och skraplotterna på hemsidan är utvecklad i en programvara av NYX Interactive.

Hemsidan använder EPiServer CMS 6.

Galleri