Avsnitt 34.12

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 34.12
3412.jpg
Guldkväll
Sändningsdatum23 mars 2008
Sändningstid19.25-22.00
22.15-23.05
ProgramledareRickard Olsson
GästerPeder Lamm
Alhajl Jeng
Linus Thörnblad
Susanna Kallur
Emma Green
Stefan Holm
Johan Wissman
Cecilia Ehrling
Thorliefs
Annica Järnum
Robert Kronberg
Erika Johansson
Lotta Schelin
Martin Lindberg
E.M.D.
Eric Gadd
Julien Dauphin
Lennart Dahlgren
Sarah Dawn Finer
Thomas Pettersson
Martin Lindberg
Statens kontrollantLewi Djerf
TV-kanalTV4
Avsnitt642
Tittarsiffror(enligt MMS)617 000
Kronologi
Avsnitt 34.11Avsnitt 34.12 - Avsnitt 34.13
Titta på avsnittet
Framsida0812.jpg

Avsnitt 34.12 hade Rickard Olsson som programledare. Det sändes 23 mars 2008 och var guldkväll. Gäster var Peder Lamm, Alhajl Jeng, Linus Thörnblad, Susanna Kallur, Emma Green, Stefan Holm, Johan Wissman, Cecilia Ehrling, Thorliefs, Annica Järnum, Robert Kronberg, Erika Johansson, Lotta Schelin, Martin Lindberg, E.M.D., Eric Gadd, Julien Dauphin, Lennart Dahlgren, Sarah Dawn Finer och Thomas Pettersson.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp där gästerna välkomnas och vad som händer idag presenterars. Julien Dauphin uppträder. Rickard välkomnar tittarna. Videoklipp med Martin Lindberg spelas upp där han berättar att 14 miljarder gått till föreningar och uppmanar tittarna att bli prenumerant. Rickard berättar fördelarna om prenumeration och snackar med Martin, Robert Kronberg, Erika Johansson och Lotta Schelin som pratar med tittare som vill bli prenumerant. Martin och Rickard uppmanar tittarna att ringer in om man vill prenumera. Rickard snackar med Lennart Dahlgren som gör mat. I bild visas hur man får tag i recepten. Rickard uppmanar tittarna att ringa in på en Volvo C30 och fyra vinnare dras. Rickard berättar att man kan köpa lott på hemsidan. Rickard berättar vad som händer efter pausen. E.M.D. flyger på en kvast i videoklipp.

Akt 2

Rickard välkomnar tillbaka och snackar med Thomas Pettersson som är Bingoombudsman och hur man kontakter honom. I bild påminner man att köpa lott på hemsidan. E.M.D. uppträder. Rickard lottar ut en resa till Rhodos på ett lottnummer. Rickard snackar med E.M.D. och startar ettans bingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Under bingot uppmanar Rickard tittarna att köpa lott på hemsidan och ringa in och bli prenumerant samt kontakta bingoombudsmannen. Rickard uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Videoklipp med Rickard spelas upp inför flytten till TV4 för idag och Rickard berättar att de kör på lördag igen då i TV4 Plus. Rickard lottar ut en Volvo C30 på fem serie och lottnummer. Videoklipp med föreningar spelas upp och Rickard berättar om vad BingoLotto gör och uppmanar tittarna att bli prenumeranter. Rickard snackar med Lotta och Erika. Rickard pratar med telefonörer, första väljer 7, andra väljer 5 och vinner 2 och 5. Rickard berättar vem som vinner kontantlådan efter ettans bingo. Thomas berättar vilka tre som vunnit 5000 kr med chans på 50.000 kr efter ettans bingo. Thomas drar tre slutsiffror som man får ringa in på resa till Orlando. Videoklipp Rickard i Orlando spelas upp där Allison medverkar. Rickard berättar vad som händer efter pausen. Julien flyger på kvasti videoklipp.

Akt 3

Rickard välkomnar tillbaka. I bild påminner att man kan ringa in på resa till Orlando. Rickard snackar med Julien och Åsa ger Irma en spindel och trollar. Rickard påminner att man kan ringa in på en Volvo C30. Rickard lottar ut en Harley-Davidson Sportser 883 på serie och lottnummer. Rickard snackar med Lennart som gör mat. I bild visas att recpeten finns på hemsidan. Rickard uppmanar tittarna att ringa in om man vill prenumera och 5 av dem som ringer in vinner en solresa. Rickard startar tvåans bingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Under bingot påminner man i bild att ringa in och prenumera. Rickard tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Rickard berättar att Extra chansfrågan är Vart skulle du helst vilja resa? och drar i turnan en som han ringer upp som får en låda som väljer 8 och får 10.000 kr. I bild visas vinnare som vinner 1000 kronor i Extra chansen. Rickard berättar vem som vinner resan till Orlando. Rickard pratar med telefonörer, första väljer 6, andra har dubbellott och väljer 3 och får 10.000 kr. I bild påminner man att ringa in på en Volvo C30. Rickard berättar vem som vinner kontantlådan efter tvåans bingo. Thomas berättar vilka tre som vunnit 5000 kr med chans på 50.000 kr efter tvåans bingo. Rickard lottar ut en Volvo S40 på fyra serie och lottnummer. Rickard snackar med Thomas som drar tre slutsiffror som man får ringa in på resa till Thailand och två vinnare dras. Rikckard berättar vad som händer efter pausen. Sarah Dawn Finer flyger på kvast i videoklipp.

Akt 4

Rickard välkomnar tillbaka och snackar med Lennart som gör mat. I bild påminner man att ringa in på resa till Thailand. Rickard snackar med Robert och Martin och uppmanar tittarna att bli prenumerant. Sarah Dawn Finer uppträder. Rickard snackar med Lennart som gör mat. Rickard startar treans bingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Under bingot uppmanar Rickard tittarna att ringa in om bli prenumeranter och så berättars att dagens kontrollant är Lewi Djerf. Rickard berättar hur man rättar lotten och berättar om Winstonline. Rickard lottar ut en Volvo V50 på tre serie och lottnummer. Första soffgästen väljer 9 och får 25 Sverigelotter. Rickard uppmanar tittarn att ringa in på lådchansen. Rickard pratar med telefonörer, första väljer 2 och får 10.000 kr, andra väljer 4 och får 10.000 kr, vinsten presenteras av Annica Järnum i videoklipp. Rickard berättar vem som vinner kontantlådan efter treans bingo. Thomas berättar vilka tre som vunnit 5000 kr med chans på 50.000 kr efter treans bingo. Thomas drar en av 12 av de som har chans på 50.000 kr som får 50.000 kronor till. Thomas berättar vilka två som vann resa till Thailand. Thomas läser roliga historier och Rickard uppmanar tittarna att skicka in brev till Bingoombudsmannen och påminner att man kan ringa in på lådchansen och berättar vad som händer efter pausen. Thorliefs flyger på kvast i videoklipp.

Akt 5

Rickard välkomnar tillbaka och påminner att man kan köpa lott på hemsidan och att man kan ringa in om man vill bli prenumerant. Rickard snackar med Lennart som gör mat och berättar recepten finns på hemsidan. Rickard lottar ut resa till Mallorca på ett lottnummer. Rickard pratar med lådchansvinnarna, första väljer ta sista lådan som är 1 och vinner 9, 13, 23 och 17. Rickard berättar vem som får en låda nästa vecka. Rickard påminner att man kan ringa in på en Volvo C30. Thorliefs uppträder. Rickard ger Thorliefs en Platina CD-skiva för "Våra bästa år". Rickard lottar ut en Harley-Davidson Dyna Wide Glide på serie och lottnummer. Rickard påminner att man kan ringa in om man vill bli prenumerant. Rickard startar GuldBingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Rickard tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Rickard lottar ut en Volvo V70 på serie och lottnummer. Rickard snackar med Thomas och läser rolig historia. Rickard uppmanar tittarna att höra av sig till Bingoombudsmannen. Videoklipp med Alhajl Jeng, Stefan Holm, Susanna Kallur och Johan Wissman spelas upp. Rickard berättar vad som händer efter pausen. Thomas flyger på kvast i videoklipp.

Akt 6

Rickard flyger på kvast och välkomnar tillbaka och berättar att 14 miljarder har gått till föreningslivet och berättar vart pengarna gått. Videoklipp från IK Kongahälla spelas upp. Rickard berättar vad pengarna går till och om hur man ringa in om man vill prenumera. Rickard snackar med Cecilia Ehrling och Robert, Erika samt Martin som berättar att över 2500 samtal kommit . Rickard snackar med Lennart som gör mat. Rickard pratar med telefonörer som får välja guldlådor första väljer Emma Green, andra har dubbellott och väljer Susanna Kallur, tredje väljer Johan Wissman, fjärde väljer Linus Thörnblad. Rickard berättar vilka fyra som vinner en platt-TV efter Guldbingot. Rickard berättar att de två sista resorna lottas ut nästa vecka. Eric Gadd uppträder. Rickard påminner att man kan ringa in på en Volvo C30. Rickard snackar med Thomas som läser roliga historier. Rickard berättar vad som händer på lördag och säsongsavslutningen körs på TV4. Thomas drar tre slutsiffror som man får ringa in på äggspressionisterna. Videoklipp med Eric, Thomas och Sarah visas som målar ägg. Rickard berättar vad som händer efter pausen. Videoklipp med Linus Thörnblad spelas upp.

Akt 7

Rickard välkomnar tillbaka och snackar med Lennart som gör mat. Videoklipp med Eric, Thomas och Sarah visas som målar ägg. Rickard snackar med Peder Lamm via telefon. Rickard pratar med en som ringt in på äggspressionisterna, spelaren ska gissa vem som gjort vilket ägg, spelaren gissar att första har gjorts av Eric, andra har gjorts av Sarah tredje har gjorts av Thomas spelaren har gissat ett rätt vilket ger 40.000 kronor. Thomas och Eric skulle byta plats. Rickard berättar vilka fyra som vinner en Volvo C30 på inringningen. Rickard berättar att en som ringt idag kommer nästa vecka vinna en Volvo C30 och Rickard snackar med Martin och Rickard berättar att idag har det kommit nya prenumeranter för 1,8 miljoner kronor. I bild visas hur man gör om man vill bli prenumerant. Rickard lottar ut Finalspelet tre serie och lottnummer. Rickard berättar vad som händer nästa vecka och tackar gästerna och för idag. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Färgfemman
2 BingoLotto VIP
3 Klockor & Smycken
4 Inspiration
5 Färgfemman
6 Jakk'påtten
7 På fåret
8 Solresa - Azorerna
9 Sverigelotten

Guldlådor

 • Alhajl Jeng:
 • Linus Thörnblad: Kina
 • Susanna Kallur: Cypern
 • Emma Green: Sydafrika
 • Stefan Holm:
 • Johan Wissman: Skottland

På fåret

Hawaii
 
 

Färgfemman

1
2 Bensin 20.000 kr
3
4
5 Resor 35.000 kr
6
7
8
9 Bensin 15.000 kr
10
11 1 miljon
12 Resor 25.000 kr
13 Mat 10.000 kr
14
15
16
17 Volvo S40
18
19
20
21
22
23 Hus & Hem 25.000 kr
24
25 Mat 50.000 kr

Jakk'påtten

IK Kongahälla, Kungälv
10.000 kr: 2
15.000 kr: 5
20.000 kr: 1
25.000 kr: 8
125.000 kr: 3
Vinstsumma Siffra Väljer

Sverigelotten

9
75.000 kr 20.000 kr 50.000 kr
50.000 kr 250.000 kr 250.000 kr
25.000 kr 20.000 kr 250.000 kr

Dragningslista

 • Rhodos: ****-19684
 • Volvo C30: 1216-51788, 1209-37019, 1207-29599, 1213-36534, 1226-46336
 • Harley-Davidson Sportser 883: 1210-25196, 1204-54226
 • Volvo S40: 1204-58812, 1221-56081, 1214-50997, 1228-54331
 • Volvo V50: 1226-13893, 1224-48695, 1213-58944
 • Mallorca: ****-25851
 • Harley-Davidson Dyna Wide Glide: 1228-11435
 • Volvo V70: 1225-54051
 • Finalspelet: 1218-50745, 1213-24547, 1230-43707

Bingo

Ettans Bingo

36, 48, 10, 42, 62, 12, 23, 30, 47, 57, 26, 63, 05, 39, 28, 43, 24, 22, 03, 61, 21, 54, 59

Tvåans Bingo

25, 55, 60, 28, 01, 23, 39, 07, 30, 27, 61, 64, 34, 09, 17, 75, 38, 03, 02, 74, 72, 53, 24, 37, 22, 65, 04

Treans Bingo

25, 17, 33, 14, 09, 63, 52, 40, 24, 03, 05, 57, 43, 70, 38, 02, 42, 75, 10, 56, 19, 47, 64

GuldBingo

49, 02, 22, 26, 03, 14, 41, 42, 23, 51, 33, 07, 63, 55, 75, 12, 74, 01, 43, 66, 13, 17, 61, 69, 28, 31, 52, 48 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56