Avsnitt 32.14

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 32.14
3214.jpg
Guldkväll
Sändningsdatum8 april 2007
Sändningstid19.25-22.00
22.15-23.30
ProgramledareRickard Olsson
GästerDavid Lega
Janne "Loffe" Carlsson
Roger Pontare
Mattias Klum
Tilde de Paula
Bengt Frithiofsson
Linda Hammar
Mats Halvarsson
Per-Olof Nilsson
Vincent Pontare
Martin Stenmark
Helena Josefsson
Camilla Pyk
Kjell Engman
Carolina Gynning
Statens kontrollantBörje Karlsson
TV-kanalTV4
Avsnitt584
Tittarsiffror(enligt MMS)709 000
Kronologi
Avsnitt 32.13Avsnitt 32.14 - Avsnitt 32.15
Titta på avsnittet

Avsnitt 32.14 sändes 8 april 2007, programledare var Rickard Olsson och det var guldkväll. Gäster var David Lega, Janne "Loffe" Carlsson, Roger Pontare, Mattias Klum, Tilde de Paula, Bengt Frithiofsson, Linda Hammar, Mats Halvarsson, Per-Olof Nilsson, Vincent Pontare, Martin Stenmark, Helena Josefsson, Camilla Pyk, Kjell Engman och Carolina Gynning.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. David Lega visar hur man skaffar lott på hemsidan och berättar att man kan skaffa lott 20 minuter till. Videoklipp med Rickard och Janne "Loffe" Carlsson i ett flygplan visas och de hoppar ner till studion och Rickard välkomnar tittarna och berättar vad som händer idag och påminner att man kan skaffa lott på hemsidan. Vinjett spelas upp. Rickard har flugit ner i studion och välkomnar tittarna och Loffe hoppar sen ner till studion. Roger Pontare uppträder. Rickard påminner att man kan skffa lott på hemsidan och välkomnar resepanelen, med Mattias Klum, Tilde de Paula och Bengt Frithiofsson som han snackar med och tävlar i att kunna flygplatsnamn. Janne "Loffe" Carlsson sätter sig i resepanelen. Videoklipp från "I en annan del av Köping visas" och Rickard snackar med Linda Hammar och Mats Halvarsson. Mats och Linda drar tre slutsiffror som man får ringa in på vinresa till Sydafrika och Bengt berättar om resan. Rickard berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Rickard välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på vinresan till Sydafrika. Rickard snackar med Loffe om Lanzaroteresan. Rickard lottar ut resa till planet på ett lottnummer. Mats berättar att Rickard ska lotta ut en Volvo C30 1,8 Flexifuel Kinetic vilket han gör på på serie och lottnummer. Rickard startar ettans bingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion och dagis visas. Rickard berättar att alla telefonörer har chans på en extra Plasma-TV. Under bingot välkomnas dagens kontrollant Börje Karlsson. Videoklipp från Hede Curlingklubb visas som fått 315.000 kronor får BingoLotto sen starten. Mats berättar att Rickard ska lotta ut en Volvo V40 1,8 Flexifuel Kinetic vilket han gör på serie och lottnummer. Rickard pratar med den som vann vinresan till Sydafrika som har dubbellott och man spelar om fickpengar för 20.000 kr. Per-Olof Nilsson gör expriement och vinnaren ska gissa vad händer om man kastar ett ägg på 200 minus grader på en meters höjd och vinnaren tror att det håller men det gör det inte vilket ger 10.000 kr i fickpengar. Per-Olof Nilsson fortsätter sen göra expriment. Melanie C uppträder. Rickard pratar med telefonörer, första väljer 9. Rickard berättar vem som vinner LCD-TV och DVD på låda 9, andra väljer 7 och vinner 18. Rickard berättar vem som vinner LCD-TV och DVD på låda 7. Rickard berättar vem som vinner kontantlådan efter ettans bingo och berättar sen också vem som vinner kontantlådans LCD-TV och DVD. Videoklipp då Rickard är påväg till Direktörn's guld och Mats och Linda drar tre slutsiffror som man får ringa in på Direktörn's guld och Rickard berättar hur spelet fungerar. Rickard berättar att de tar paus. Videoklipp med Rickard och Loffe i flygplanet visas.

Akt 3

Rickard påminner att man kan ringa in på Direktörn's guld. Rickard välkomnar tittarna tillbaka och snackar med Tilde, Loffe och Mattias. Vincent Pontare uppträder, bilder med Rickard i Direktörn's guld visas. Rickard kör Direktörn's guld med vinnaren. Mats berättar att Rickard ska lottar ut en Volvo V50 1,8 Flexifuel Kinetic vilket han gör på serie och lottnummer. Videoklipp från Rånäs Orientering visas som fått 6,1 miljoner kronor får BingoLotto sen starten. Rickard berättar vilka som i resepanelen och snackar med Bengt, Tilde, Mattias och Loffe. Rickard drar i turnan en som han ringer upp som får en låda som väljer 4. I bild visas vinnare som vinner 1000 kronor i Extra Chansen. Rickard berättar vem som vann LCD-TV med DVD i Extra Chansen. Första soffgästen väljer 5. Rickard snackar med Loffe om resan till Lanzarote. Rickard lottar ut på ett lottnummer biljetter till resan. Rickard berättar att tittarna igen kan ringa in på Direktörn's guld och att jackpoten höjts och låter alla tittare ringa in på den. Rickard berättar vad som händer efter pausen. Videoklipp med Rickard och Loffe i flygplanet visas.

Akt 4

Rickard välkomnar tillbaka och kör Direktörn's guld med en ny spelare. Rickard startar tvåans bingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion och äggverkstad visas. Under bingot berättar Rickard att man kan skicka in MMS-bilder. Rickard påminner att man kan ringa in om fick bingo. Rickard snackar med Loffe och Bengt om resan till Lanzarote. Rickard lottar ut mera platser till planet på ett lottnummer. Martin Stenmark uppträder. Rickard pratar med telefonörer, första väljer 1. Rickard berättar vem som vinner LCD-TV och DVD på låda 1. Andra har dubbellott och väljer 8 och Rickard berättar vem som vinner LCD-TV och DVD på låda 8. Rickard berättar vem som vinner kontantlådan efter tvåans bingo som har dubbellott och vem som vinner LCD-TV och DVD på kontantlådan. Videoklipp från IS Halmia visas som fått 1,2 miljoner kronor från BingoLotto sen starten. Rickard snackar med Linda och Mats och drar tre slutsiffror som man får ringa in på Äggmatchen och berättar hur spelet fungerar. Rickard berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Rickard välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på äggmatchen. Helena Josefsson uppträder. Rickard startar treans bingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion och MMS-bilder visas. Under bingot påminner man att skicka in MMS-bilder. Rickard påminner att man kan ringa in om fick bingo. Rickard snackar med Mats och Linda. Mats berättar att Rickard ska lotta ut en Volvo S60 2,4 Flexifuel Kinetic vilket han gör på serie och lottnummer. Rickard kör äggmatchen med vinnaren. Loffe berättar om resan till Lanzarote och Rickard lottar ut resan på ett lottnummer. Rickard berättar att tittarna kan ringa in på lådchansen. Rickard pratar med telefonörer, första väljer 2. Rickard berättar vem som vinner LCD-TV och DVD på låda 2. Andra väljer 3. Rickard berättar vem som vinner LCD-TV och DVD på låda 6. Rickard berättar vem som vinner kontantlådan efter treans bingo som har dubbellott och dessa LCD-TV och DVD. Rickard pratar med lådchansvinnarna, första har dubbellott och väljer att ta sista lådan som är 6 och vinner 10 och 2. Rickard berättar vilka två som får en Platt-TV och DVD på lådchansen. Rickard berättar sen vem som får en låda nästa vecka på lådchansen. Rickard snackar med Mattias Klum. Linda och Mats drar tre slutsiffror som man får ringa in på miljöresa till Brasilien och snackar med Tilde om resan. Rickard berättar att de tar paus.

Akt 6

Rickard välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på miljöresa till Brasilien och snackar med Tilde som visar bilder. Rickard kör sen finalspelet om bilen. Rickard lottar ut en Volvo S80 på serie och lottnummer. Rickard läser veckans post. Rickard berättar att man kan köpa duttpenna på hemsidan och han chattar nästa vecka på hemsidan och andra saker man kan göra där. Videoklipp från Ersboda SK visas som fått 15,5 miljoner kronor från BingoLotto sedan starten. Rickard pratar med den som vann resan till Brasilien och 10.000 kronor i fickpengar och man spelar om de och kan dubblas. Per-Olof Nilsson visar först ett expriment men berättar inte svaret. Per-Olof Nilsson har ett expriment och vinnaren ska gissa om ett ägg klarar en minut i en mickro och svaret visas under tiden som han exprimenterar med andra äggprodukter. Den höll inte vilket ger 20.000 kronor till vinnaren. Rickard lottar ut en HD Street Rod på serie och lottnummer. Rickard snackar med Martin Stenmark. Martin Stenmark uppträder. Linda och Mats drar tre slutsiffror som man får ringa in på miljöresa till Galapagosöarna och Mattias snackar om resan. Rickard berättar vad som händer efter pausen.

Akt 7

Rickard välkomnar tillbaka och pratar man den som vann resan till Galapagosöarna med 10.000 kr i reskassa och den kan dubblas med Per-Olof Nilsson. Per-Olof Nilsson berättar om hur man gör sitt förra expriment och vinnaren ska sen gissa om fyra ägg klarar ett mjölkpaket som står på en glasskiva och det gör den vilket ger 20.000 kronor. Per-Olof gör sen ett till expriment men berättar inte hur. Rickard berättar vad man vinner efter guldbingo på inringningen. Rickard startar guldbingo, husbandet spelar musik och bilder från studion och konsttillverkningen samt dagis visas. Rickard uppmanar tittare som fick bingo att ringa in. Rickard berättar att på hemsidan blir det bingo-SM. Rickard pratar med telefonörer, första väljer C med Camilla Pyk, andra väljer B med Kjell Engman, tredje väljer D med Carolina Gynning. Fjärde får A med Janne "Loffe" Calsson. Videoklipp med Rickard och Loffe i flygplanet visas där de berättar att 10 sista platser ska lottas ut och uppmanar tittarna att ringa in på platserna, de talar också om resan.

Akt 8

Rickard välkomnar tillbaka och snackar med Linda och Mats. Mats berättar att Rickard ska lotta ut en Volvo V70 2,4 Classic vilket han gör på serie och lottnummer. Rickard och Loffe pratar med som vann de 10 sista platserna på Lanzaroteresan. Rickard lottar ut på serie och lottnummer de som får spela Finalspelet nästa vecka tre gånger. Rickard kör sen Finalspelet om Superchansen. Rickard beättar hur det gått för föreningslivet och vad som händer nästa vecka. Rickard tackar gästerna. Superchansvinnaren stoppar på 500.000 kronor. Rickard tackar för ikväll. Vincent Pontare sjunger. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Femstjärning fourhand
2 Solresa - Phuket, Thailand
3 Inspiration
4 Sverigelotten
5 Gör det själv
6 Färgfemman
7 Färgfemman
8 Design i köket
9 Skapa balans

GuldBingo

 • A: 40.000 kr
 • B: 10.000 kr
 • C: 20.000 kr
 • D: 30.000 kr

Färgfemman

1
2 Hus & Hem 15.000 kr
3
4
5
6
7
8
9
10 Volvo S40
11
12
13
14
15
16
17
18 Volvo S60
19
20
21
22 Hus & Hem 20.000 kr
23
24
25

Finalspel

Omgång 1

Niclas
C Nit
-
Isabelle
A Nit
-
Berit
B Bil
-

Omgång 2

Niclas
C Nit
E Nit
F Nit
D Superchansen
Isabelle
H Nit
A Nit
G Nit
-

Äggmatchen

 • A: Bengt Rätt
 • B: Mattias Rätt
 • C: Tilde Rätt

Direktörn's guld

Omgång 1

 • 13: 50.000 kr
 • 17: Nit

Omgång 2

 • 7: Nit

Sverigelotten

21
25.000 kr 100.000 kr 25.000 kr
100.000 kr 250.000 kr 100.000 kr
20.000 kr ? 75.000 kr

Dragningslista

 • Vinn en plats på flyget: ****-32974, ****-13583, ****-55429, ****-48923
 • Volvo C30 1,8 Flexifuel Kinetic: 1449-26765
 • Volvo V40 1,8 Flexifuel Kinetic: 1457-13117
 • Volvo V50 1,8 Flexifuel Kinetic: 1456-51209
 • Volvo S60 2,4 Flexifuel Kinetic:: 1464-47508
 • Volvo S80: 1452-47201
 • HD Street Rod: 1471-22521
 • Volvo V70 2,4 Classic: 1446-27827
 • Finalspelet: 1448-30180, 1458-29848, 1453-58330

Bingo

Ettans Bingo

06, 43, 72, 70, 42, 58, 69, 33, 51, 14, 34, 26, 53, 65, 02, 62, 32, 75, 64, 45, 18, 35, 36, 46

Tvåans Bingo

53, 58, 26, 66, 32, 42, 60, 14, 06, 64, 29, 35, 12, 38, 55, 02, 04, 36, 01, 69, 48, 16

Treans Bingo

43, 65, 07, 61, 18, 34, 55, 23, 17, 38, 69, 51, 40, 29, 44, 53, 33, 03, 39, 14, 36, 73, 66

GuldBingo

42, 36, 34, 23, 32, 49, 02, 75, 05, 47, 31, 35, 03, 14, 07, 06, 56, 09, 40, 71, 58, 33, 25, 69 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56