Avsnitt 29.18

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 29.18
2918.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2005
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.00
ProgramledareRickard Olsson
GästerPeter Apelgren
Jill Johnson
Fredrik Reinfeldt
Claes Malmbeg
Py Bäckman
Lars Ohly
David Batra
Jan Bylynd
Christina Möller
Sofia Karlsson
Agnes Carlsson
Ruben Börjesson
Ebbe Schön
Emilia de Poret
Roger Pontare
Freddie Walding
Andreas Sundin
Christian Olsson
Arne Weise
Jesper Aspegren
Göran Gabrielsson
Lisa Rydberg
Statens kontrollantBörje Karlsson
TV-kanalTV4
Avsnitt550
Tittarsiffror(enligt MMS)1 198 500
Överskott till föreningslivet27 miljoner
Kronologi
Avsnitt 29.17Avsnitt 29.18 - Avsnitt 30.01
Titta på avsnittet
Framsida0551.jpg

Avsnitt 29.18 sändes 23 december 2005 och var en uppesittarkväll. Gäster var Peter Apelgren, Jill Johnson, Fredrik Reinfeldt, Claes Malmbeg, Py Bäckman, Lars Ohly, David Batra, Jan Bylynd, Christina Möller, Sofia Karlsson, Agnes Carlsson, Ruben Börjesson, Ebbe Schön, Emilia de Poret, Roger Pontare, Freddie Walding, Andreas Sundin, Christian Olsson, Arne Weise, Lisa Rydberg, Jesper Aspegren och Göran Gabrielsson.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Rickard välkomnar tittarna och berättar vad som kommer hända i programmet. Rickard välkomnar husbandet som spelar vinjettmusiken. Rickard berättar vilka två som leder rimstugan och pratar med Peter Apelgren som är i julakuten och berättar vilka som sitter i akuten. I bild visas hur man skickar in till julakuten och de visar var snö finns i landet på kartan. Jill Johnson uppträder.

Rickard är i rimstugan med Fredrik Reinfeldt berättar vem som sitter i hans stuga, det är Claes Malmberg och Py Bäckman. Lars Ohly berättar vem som sitter i hans stuga, det är David Batra och Jan Bylynd. Jan och Claes läser ett julrim. Rickard berättar hur man kontaktar rimstugan. Rickard startar ettans bingo och berättar hur man spelar, husbandet spelar och bilder från studion och ett kök visas. Under bingot välkomnas dagens kontrollant Börje Karlsson. Rickard snackar med rimstugan och påminner att man kan ringa in om fick bingo och berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Rickard välkomnar tillbaka tittarna och berättar om Childhood och bilder från de visas. Rickard berättar att Volvo sänkt en Volov C70 uppmanar tittarna att ringa in på bilen där hela överskottet tillfaller Childhood. Peter Apelgren i julakuten drar en fråga till Christina Möller och sjunger frågan som Christina svarar på. Rickard pratar med telefonörer, första väljer 7 och vinner 7 och får ett rim av Jan och Fredrik. Andra väljer 5 och får ett rim av Fredrik. Tredje väljer 8 och vinner 25 och 5. Agnes Carlsson uppträder. Jan, Py, Claes och Lars ger ett julrim och David två. Rickard berättar hur man kontaktar rimstugan. Rickard lottar ut en Volvo S60 på serie och lottnummer. Rickard berättar hur Parspelet fungerar och videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Rickard drar tre sista siffror som man får ringa in på parspelet. Rickard berättar vad som händer efter pausen.

Akt 3

Rickard välkomnar tillbaka tittarna och kör Parspelet med en spelare som vinner inget vilket ger en Göteborgsweekend. Rickard påminner om Childhoodbilen. I julakuten har Peter en fråga till Rickard och ger svar på en fråga de fått in och Christina är i köket och gör mat samt svarar på frågor. I bild visas hur man får tag i recepten. Rickard lottat ut julmat mm för 1000 kronor på fyra sista siffror i lottnummer. Rickard pratar med en i telefon som vill ha ett julrim och får ett av Fredrik och Claes samt Lars, David och Jan. Rickard lottar ut 5000 kronor på tre lottnummer.

Rickard drar i turnan en som han ringer upp som får en låda och får upp en fisk först innan han får upp en lott och en i reserv som väljer 3. I bild visas vinnare i Extra Chansen som vinner 1000 kronor. Rickard ringer upp en till som väljer 9. Rickard lottar ut 2 st Sverigelotten-skraplotter på tre sista siffror i lottnummer två gånger. Peter i julakuten ger en fråga till Ruben Börjesson och Ebbe Schön. Rickard lottar ut Volvo V50 på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Rickard drar tre sista siffror som man får ringa in på Parspelet och videoklipp vad man kann vinna visas. Sofia Karlsson sjunger. Rickard påminner att man kan ringa in på Parspelet och berättar att vad som händer efter pausen.

Akt 4

Rickard välkomnar tillbaka tittarna och snackar med Agnes och Sofia. Rickard kör Parspelet med en spelare som vinner en Volvo. Rickard startar tvåans bingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion och ett kök visas. Rickard lottar ut köksdesign för 1000 kronor på fyra sista siffror i lottnummer tre gånger. Emilia de Poret sjunger.

Rickard pratar med telefonörer, första väljer 1 och får ett rim av Lars och Claes. Andra väljer 12 och skulle få ett rim men fick inget. I julakuten får Ebbe en fråga och och hundar kommer i studion där man visar svar på en annan fråga. Rickard drar tre sista siffror som man får ringa in på en resa till New York och två vinnare dras. Rickard berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Roger Pontare läser tomten och Freddie Walding sjunger. Rickard berättar vilka två som vann resan till New York. Rickard lottar ut resa till Kanarieöarna på ett lottnummer. Rickard lottar ut 10.000 kr på två lottnummer. Rickard påminner att man kan ringa in Childhoodbilen. Rickard pratar med telefonörer, som vill ha ett julrim som får ett av Fredrik, Claes och Lars samt David och Jan. Rickard lottar ut en HD Sportster 883 Std på tre serie och lottnummer. Rickard drar dagens julnummer.

Peter är i julakuten där Christina gör mat och Ruben, Christina och Ebbe svarar på en fråga. Peter brättar hur man hittar recepten. Rickard pratar med Andreas Sundin som kommer med ett matbord. Rickard drar tre slutsiffor som man får ringa in på Mannerströms julbord och ett flygplan finns redo som skickar maten till en. Rickard lottar ut en Volvo S40 på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Rickard påminner att man kan ringa in på Mannerströms julbord. Rickard berättar att de tar paus.

Akt 6

Rickard välkomnar tillbaka och berättar vem som vann julbordet som nu skickas via flygplan. Roger Pontare uppträder. Rickard påminner att man kan ringa in på childhoodbilen. Rickard lottar ut solresor för 5000 kronor på tre lottnummer. Videoklipp vad som händer i nästa säsong visas. David ger ett julrim till telefonören som inte han före och Jan ger en också. Lars och Jan ger ett julrim också. Fredrik ger ett julrim till telefonören som de inte han på heller. Py ger ett julrim sen också. Rickard berättar hur man kontaktar rimstugan. Rickard snackar med Christian Olsson. Rickard drar tre sista siffror som man får ringa in på en resa till Sydafrika som Christian Olsson valt och berättar om. Rickard berättar att de tar paus.

Akt 7

Rickard välkomnar tillbaka och pratar med den som vem resan till Sydafrika och Christian snackar också om vinsten. I julakuten ger Peter två frågor till Ruben och videoklipp när Peter är och kollar vilken julmat som håller bäst visas. I bild visas hur man kontaktar julakuten. Rickard startar treans bingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion och köket visas. I rimstugan ger Claes, Fredrik, Py, David, Jan och Lars ett julrim. I bild visas hur man kontaktar rimstugan. Lars ger också ett julrim till. Rickard pratar med telefonörer, första väljer 11 och får ett rim senare, andra väljer 2 och får ett rim senare, tredje väljer 6 där Arne Weise medverkar med röst samt får ett rim senare. I rimstugan ger David, Fredrik, Claes och Py ett rim. Rickard uppmanar tittarna att ringa in på lådchansen. Rickard berättar vad som händer efter pausen.

Akt 8

Rickard välkomnar tillbaka och pratar med lådchansvinnarna som idag får lådor, första väljer 4, andra får 10 där Jesper Aspegren medverkar. Rickard snackar med Lars och Fredrik. Göran Gabrielsson spelar Lars Lejonborg och Göran Persson är i Harpsund via telefon och snackar med de också. Lars och Fredrik ger varandra presenter också. Sofia Karlsson uppträder. Rickard påminner att man kan ringa in på Childhoodbilen. Rickard startar Julbingo och berättar hur man spelar, Lisa Rydberg spelar och bilder från studion och ett kök visas. Rickard tackar Lisa Rydberg.

Rickard berättar hur man rättar lotten och i julakuten läser ett skämtbrev och Ruben svarar på frågor. Rickard påminner att man kan ringa in om fick bingo och berättar vad som händer efter pausen.

Akt 9

Rickard berättar att snart är det julafton, Jan, David, Lars, Fredrik, Claes och Py ger ett julrim. Rickard pratar med telefonörer som väljer tomtar, första väljer Rickard, andra väljer Jerry och tredje får Felix. Emilia de Poret uppträder. Rickard lottar ut fotopaket två lottnummer. Rickard påminner att man kan ringa in på Childhoodbilen. Rickard lottar ut 50.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer tre gånger. Rickard lottar ut på BingoLottos Julkalender en miljon kronor på dess lottnummer. I julakuten är Peter och Christina, Ebbe och Ruben svarar på en fråga. I rimstugan ger Jan, David, Claes, Lars, Py och Fredrik ger ett julrim. David, Jan, Claes och Py ger sen ett rim till. Rickard lottar ut en HD Vrsca V-rod på serie och lottnummer två gånger. Rickard berättar vad Stora julklappspaketet innehåller som tittarna kan ringa in på. Rickard berättar vad som händer efter pausen.

Akt 10

Rickard välkomnar tillbaka och berättar vem som vann Stora julklappspaketet. Rickard lottar ut en Volvo S40 på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Rickard berättar att 4,8 miljoner kronor samlades in på Childhoodbilen och berättar vem som vann bilen. Rickard kör Folkets superchans. Rickard startar hjulet och fem serie och lottnummer dras som får dela på summan som Lars och Fredrik stoppar på 2.000.000 kr vilket ger 400.000 kr var. Rickard tackar gästerna och tittarna. Rickard berättar när man startar igen. Roger Pontare uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Sportartiklar
2 Multidusch
3 Solresa - Oman
4 Årets Julklapp
5 Julmat
6 Julservis
7 Färgfemman
8 Färgfemman
9 Sverigelotten
10 Antiklådan
11 San Francisco
12 Fotopaket

Tomtar

 • Rickard: 3 Bingolotter i 1 år och 30.000 kr
 • Jerry: Göteborgsweekend och 20.000 kr
 • Felix: Hemmabiopaket och Plasma-TV

Sverigelotten

9
75.000 kr 15.000 kr 15.000 kr
50.000 kr 250.000 kr 50.000 kr
50.000 kr ? ?

Parspelet

1
2 Stavsjö weekend
3
4
5 Solresa
6
7 Plasma TV
8 Motorcykel
9
10 Volvo
11
12 Volvo

Färgfemman

1
2
3
4
5 Resor 35.000 kr
6
7 Fritid 15.000 kr
8
9
10
11
12
13 Fritid 10.000 kr
14
15
16
17 Fritid 25.000 kr
18
19
20
21
22
23
24
25 Fritid 5.000 kr

Antiklådan

 • A: 30.000 kr

Dragningslista

 • Volvo S60: 5193-25961
 • Julmat m.m.: ****-*4438
 • 5.000 kr: ****-23653, ****-58745, ****-42450
 • 2st Sveriglotter: ****-**401, : ****-**017
 • Volvo V50: ***7-40386, ***4-59447
 • Kökdesign: ****-*0939, ****-*7071, ****-*56574
 • Resa Kanarieöarna 52085
 • 10.000 kr: ****-49463, ****-25551
 • HD Sportster 883 Std: 5167-45594, 5174-37883, 5184-43574
 • Julnummer: 8703512
 • Volvo S40: ***3-55240, ***1-18818, ***9-19715, , ***5-21593
 • Solresa: ****-33033, ****-46902, ****-16287
 • Fotopaket: ****-59335, ****-37104
 • 50.000 kr: ***6-22580, ***0-46751, ***3-16014
 • HD Vrsca V-rod: 5175-30859, 5189-29824
 • Folkets superchans (2.000.000 kr): 5196-44701, 5166-11851, 5185-39944, 5164-11750, 5193-54904

Bingo

Ettans Bingo

67, 48, 43, 62, 31, 20, 15, 38, 22, 05, 65, 56, 75, 17, 73, 27, 25, 59, 63, 03, 53, 49

Tvåans Bingo

03, 50, 56, 48, 57, 60, 43, 74, 06, 49, 71, 28, 47, 15, 62, 27, 25, 59, 41, 09, 44, 02, 33

Treans Bingo

67, 45, 49, 42, 01, 61, 20, 27, 23, 56, 14, 03, 75, 24, 21, 16, 26, 06, 43, 28, 15, 10, 02, 35

Julbingo

42, 36, 34, 23, 32, 49, 02, 75, 05, 47, 31, 35, 03, 14, 07, 06, 56, 09, 40, 71, 58, 33, 25, 69

BingoLottos Julkalender

 • 1.000.000 kr: 7 384 725

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56