Avsnitt 25.10

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 25.10
2510.jpg
Guldkväll
Sändningsdatum1 november 2003
Sändningstid19.00-22.00
22.15-23.00
ProgramledareLasse Kronér
GästerBarbados
Bengan Jansson
David Lega
Itchycoo
Jane Törnqvist
Jill Johnson
Johnny Logan
Linda Lampenius
Lucette Rådström
Mark Austin
Martin Nilsson
Scandinavian Strings
Stefan Cederlöf
Sofia Rågenklint
Tobias Lundén
Uno Lanka
Victoria Svensson
Statens kontrollantBörje Karlsson
TV-kanalTV4
Avsnitt457
Tittarsiffror(enligt MMS)1 261 000
Kronologi
Avsnitt 25.09Avsnitt 25.10 - Avsnitt 25.11
Titta på avsnittet
Framsida0344.jpg

Avsnitt 25.10 sändes 1 november 2003, programledare var Lasse Kronér med guldkväll och gäster var Barbados, Bengan Jansson, David Lega, Itchycoo, Jane Törnqvist, Jill Johnson, Johnny Logan, Linda Lampenius, Lucette Rådström, Mark Austin, Martin Nilsson, Scandinavian Strings, Stefan Cederlöf, Sofia Rågenklint, Tobias Lundén, Uno Lanka och Victoria Svensson.

Akter

Akt 1

Lucette Rådström är på en flygplats i Norrland och berättar vad hon gör där och vad som händer i programmet innan hon startar programmet. Sponsorvinjett spelas upp. Lasse berättar vad som händer i guldkvällen för ett år sen och i påskas. Vinjett spelas upp och man berättar vad som händer i programmet. Lasse är i flygledartornet och välkomnar Tony Larsson från Skywas och de snackar. Lasse drar en på serie och lottnummer som får spela Turkronan och uppmanar vinnaren att ringa in. Lasse kontaktar Skelleftå och Lucette Rådström och snackar med piloten. I Landvetter står Tobias och snackar med sin mamma och sen pratar med piloten. Jill Johnson uppträder. Lasse kontaktar Flygledartornet och de uppmanar vinnaren att ringa in. Lasse lottar ut guldpåse med 1000 kr på fyra sista siffor i lottnummer tre gånger. Lasse berättar att ett fält finns med en miljon på Superchansen och resten är 10.000 kr och drar tre sista siffror som man får ringa in och fått ett snurr. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med telefonörer som ringde in på Superchansen, Lasse startar Superchansen och första spelaren stoppar på 10.000 kr och har dubbellott och andra spelaren stoppar på 10.000 kr. Lasse pratar med Flygledartornet och uppmanar vinnaren att ringa in. Lasse snackar med Jan Zirk som inte har mikrofon. Jorden Runt-vinnarna kommer in i studion och Lasse snackar med en resenär som nu ska ta sig till Landvetter. Lasse startar BronsBingo och berättar hur man spelar, videoklipp vad man vinner på bronsraderna spelas. Husbandet spelar och bilder från studio och Jorden Runt-vinnarna visas. Under bingot välkomnas kvällens kontrollant Börje Karlsson. Lasse tackar husbandet och påminner att barnen kan skicka in lotten om de fick en dutt. Barbados uppträder. Lasse lottar ut Guldkryssning till Västindien på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger, tre lotter var dubbellotter. Lasse berättar om guldlådan och pratar med telefonörer, första väljer 5, andra väljer 7. Lasse lottar ut 1000 kronor Glas & Porslin på fyra sista siffror i lottnummer. Tredje telefonören väljer 12 och vinner 12 och 6. Lasse kontaktar flygledartornet och uppmanar vinnaren att ringa in. Lasse kontaktar Lucette och Tobias och tackar de och skickar iväg Tobias till andra flygplatsen i Göteborg. Vinnaren i Företagsjakten Online till nästa vecka dras och första soffgästen väljer 8 och Lasse drar i turnan en som vill delta i Guldchansen som vinner samma. Lasse berättar om Superchansen som har två fält med en miljon och drar tre sista siffror som man får ringa in och få ett snurr.

Itchycoo uppträder. Lasse pratar med Superchansvinnarna och startar hjulet, första spelaren stoppar på 10.000 kr, andra spelaren stoppar på 10.000 kr. Lasse berättar att fyra fält finns nu med en miljon och drar tre sista siffror som man får ringa in på Superchansen. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med Superchansvinnarna, första spelaren stoppar på 10.000 kr, andra spelaren stoppar på 10.000 kr. Lasse lottar ut en guldsäck med 10.000 kr på ett lottnummer. Andra soffgästen väljer 2. Lasse lottar ut Guldlådan på serie och lottnummer. Lasse drar i turnan en soffgäst till nästa vecka och en som han ringer upp samt en i reserv. Den han ringde upp väljer 14. Lasse snackar med Victoria Svensson och Jane Törnqvist och visar bilder från när de spelar. Lasse startar SilverBingo och berättar hur man vinner, videoklipp vad man vinner på Silverraderna spelas. Husbandet och Linda Lampenius spelar och bilder från studion visas. Jane lottar ut åt en drömresa till Filliperna på serie och lottnummer. Lasse berättar att Jane har en utmaning som hon ska göra. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 3, andra väljer 13 och vinner 13, 2, 25 och 18 och har dubbellott. Lasse lottar ut 1000 kronor Hobbyprylar på fyra sista siffror i lottnummer. Tredje telefonören väljer 4. Lasse lottar ut Volvo S40 på fem serie och lottnummer. Lasse kontaktar Flygledartornet som berättar att de hittat vinnaren. Lasse pratar med Turkronan vinnaren via telefon och en limousin är påväg till henne som ska till Säve och hämta Tobias och sen åka till studion. Lasse släcker elden och tänder en gröna elden. Victoria lottar ut drömresa till Brasilien på serie och lottnummer. Lasse berättar att Jane ska klättra upp nu för en väg och sen ska man gissa om Victoria klättrar snabbare. Jane klättrar på 21 sekunder. Mark Austin medverkar i utmaningen som är säkerhetsvakt. Lasse dra tre sista siffror som man får gissa om vem som är snabbast. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 4

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med telefonörer som ringt in på utmaningen, första tror på Jane och andra på Victoria. Victoria klättar upp på väggen på 27 sekunder vilket gör att Jane vinner. Andra telefonören får 10.000 kr och första får en låda och väljer 16. Videoklipp vad man kan vinna i Bankvalvet visas. Lasse kör Bankvalvet med spelaren som vinner Bastu & Bad och Bil innan han stannar. Lasse uppmanar tittare med samma symboler att ringa in. Scandinavian Strings spelar. Förra veckans barnvinnare drar en ny barnvinnare och får av Lasse golfutrustning och hans bror får godis med tandborste. Familjen väljer låda 6. Lasse startar GuldBingo och berättar hur man vinnare. Videoklipp vad man vinner på guldraderna visas, Scandinvaian Strings spelar och bilder från studion, utmaningen och Skellefteå samt Landvetter visas. Lasse taclar Scandinvaian Strings och Sofia Rogenklint påminner om BingoLotto Plus. Lasse lotta ut resor 5000 kronr på ett lottnummer. Lasse ringer upp vinnaren som vann Bankvalvet. Johnny Logan uppträder. Lasse påminner att man kan ringa in om fick bingo och berättar att de tar paus.

Akt 5

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med telefonörer, första väljer 9, andra väljer 1, tredje väljer 15. Lasse berättar i Superchansen åtta fält med en miljon och drar tre sista siffror som man får ringa in på ett snurr. Lasse berättar att de finns tre vinnare som ska spela Parjakten i studion och videoklipp vad de kan vinna spela. Lasse kör sen Parjakten med spelarna, spelare 1 vinner Västindien kryssning, spelare 3 har dubbellott och vinner Säng, spelare 2 vinner Göta Kanal. Lasse visar sen var alla fanns och visar att Stjärnvinsten var en Volvo. Lasse lottar ut en Västindienkyssning, säng och Göta Kanal på olika serie och lottnummer. Lasse kör Superchansen med telefonörer och startar hjulet, första spelaren stoppar på en miljon, vilket gör att andra spelaren får 25 lotter som har dubbellott. Tredje soffgästen väljer 11 där Stefan Cederlöf är med. Lasse lottar ut Guldkryssning till Västindien på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fyra gånger. Lasse drar två sista siffror som man får ringa in på Lådchansen. Bengan Janson och Linda Lampenius uppträder.

Lasse lottar ut BingoLottos Julkalender på tre sista siffror i lottnummer. Lasse pratar med lådchansvinnarna, första väljer att komma över så andra får låda 10. Lasse snackar med David Lega och bilder med han visas och BingoLotto ger 25.000 kr till Lega Center. David lottar ut en drömresa till Nya Zealand på serie och lottnummer. Lasse berättar vilka annorlunda vinster de har och drar tre sista siffror som man får ringa in på en av de. Martin Nilsson uppträder. Lasse lottar ut Volvo S60 på serie och lottnummer två gånger. Lasse pratar med en telefonör som ringt in på Annorlunda vinster som väljer Barnbidrag och Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Videoklipp om vad som händer i November visas. Lasse snackar med Jane, Victoria och David. Lasse lottar ut Drömresa till Nashville, Tennessee på serie och lottnummer. Lasse drar tre sista siffror som man får ringa in på resten av Annorlunda vinster. Lasse berättar att de tar paus och berättar vad som händer då.

Akt 6

Tittarna följer Limousinen som är påväg till studion. Lasse pratar med en som ringde in på annorlunda vinster som väljer pension. Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse lottar sen ut skatteåterbäring och städhälp på olika serie och lottnummer. I bild visas att det är skatteåterbäring också på städhjälp vilket inte stämmer. Lasse kör sen Färgfemman med skraplottsvinnare. Spelare 1 vinner 9 och 12, andra spelaren vinner 19 och 25, tredje spelaren vinner 23, 2 och 7. Fjärde spelaren vinner 10. Lasse låter spelarna att lotta om ordningen och spelare 1 blir spelare 4 och vinner 14. Lasse lottar ut en färgfemmanskraplott på två sista siffror i lottnummer. Uno Lanka uppträder. Lasse välkomnar turkronanvinnaren som kliver ur limousinen och går in i studion med Tobias. Lasse pratar med Turkronanvinnaren och Tobias. Videoklipp på flygplanet avgår och när vinnaren är i limousinen och man hämtar Tobias. Lasse startar DiamantBingo och berättar hur man vinner och videoklipp i lyckovinster visas, husbandet och Bengan Janson spelar och bilder från studion visas. Lasse tackar Bengan och lottat ut lyckonumrerna för de som har bingo, i första delen tre nummer som ger guldkryssning, i andra delen tre nummer som ger en Volvo S40, i tredje delen tre nummer som ger en Diamantvinsten som är 50.000 kr. Jill Johnson och Johnny Logan uppträder. Lasse pratar med telefonörer som får diamantlådor, första väljer 3, andra väljer 2 och har dubbellott och tredje får 1. Lasse lottar ut Volvo XC90 med extra paket på serie och lottnummer. Lasse tackar Skyways som tackar gänget. Lasse kör Turkronan sen. Lasse tackar för kvällen och husbandet samt gästerna och personalen. Artisterna sjunger tillsammans. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Hemtextil
2 Guldlådan - 50.000 kr
3 Optik
4 Telekommunikation
5 Bildbarometer
6 Sportartiklar
7 Mat
8 Bensin
9 Så gott som hemlagat
10 Hemdjur
11 Smycken
12 Färgfemman
13 Färgfemman
14 Säng
15 Skor
16 Filmpremiär

Turkronan

# Kupol +/- Summa
1: [1] + 1.400.000 kr
2: [5] + 1.000.000 kr
3: [6] + 2.500.000 kr
4: [8] + 3.200.000 kr
5: [2] + 900.000 kr
9.000.000 kr

Bensin

50.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Mat

1 25.000 kr
2
3
4
5
6 10.000 kr
7 75.000 kr
8 10.000 kr
9
10
11 50.000 kr
12

Parjakten

1 Göta Kanal
2 Plasma-TV
3 Cyklar
4 Säng
5 Plasma-TV
6 Göta Kanal
7 Västindien kryssning
8 Västindien kryssning
9 Cyklar
10 Kanarieöarna
11 Säng
12 Thailand
13 Kanarieöarna
14 Stjärnvinst
15 Stjärnvinst
16 Thailand

Färgfemman

1
2 Volvo V70
3
4
5
6 Bensin mm. 15.000 kr
7
8
9
10
11
12 Resor 50.000 kr
13 Mat 25.000 kr
14
15
16
17
18 Bensin mm. 10.000 kr
19
20
21 Resor 25.000 kr
22
23 Volvo S40
24
25 Resor 10.000 kr

Skraplott

1
2 Resor 35.000 kr
3 Radio/TV 25.000 kr
4
5
6
7 Radio/TV 20.000 kr
8
9 Mat 50.000 kr
10 Resor 50.000 kr
11
12 Radio/TV 15.000 kr
13
14 1 miljon
15 Bensin mm. 25.000 kr
16 Volvo S40
17
18 Mat 10.000 kr
19 Bensin mm. 20.000 kr
20
21 Resor 25.000 kr
22 Bensin mm. 5.000 kr
23 Volvo V70
24
25 Volvo S80

Diamantlådor

1 50.000 kr
2 10.000 kr
3 25.000 kr

Dragningslista

 • Turkronan: 4437-13160
 • Guldpåse (10.000 kr): ****-*6242, ****-*9925, ****-*5498,
 • Guldsäck (10.000 kr): ****-10752
 • Guldkryssning (Västindien): ***5-41003, ***8-24202, ***2-26553, ***1-36301, ***6-11144, ***4-34635, ***0-25732, ***5-58389, ***3-12521
 • Glas & Porlsin: ***-*6138
 • Guldlådan: 4461-36254
 • Drömresa (Filliperna): 4440-12400
 • Drömresa (Brasilien): 4419-53367
 • Drömresa (Nya Zealand): 4436-24193
 • Drömresa (Nashville, Tennessee): 4447-42359
 • Hobbyprylar: ****-*4053
 • Volvo S40: 4465-58236, 4455-16197, 4431-49549, 4464-14918, 4469-23469
 • Resor: ****-39452
 • Parjakten (Västindinekryssning): 4426-47384
 • Parjakten (Göta Kanal): 4437-48714
 • Parjakten (Säng): 4463-22041
 • Julkalender: ****-**907
 • Volvo S60: 4457-50848, 4446-34288
 • Annorlunda vinster (Barnbidrag): 4444-31792
 • Annorlunda vinster (Pension): 4452-26603
 • Annorlunda vinster (Skatteåterbäring): 4420-58216
 • Annorlunda vinster (Städhjälp): 4430-50082
 • Skraplotter: ****-***02
 • Volvo XC90 med extrapaket: 4432--32117

Bingo

BronsBingo

05, 32, 44, 70, 42, 30, 03, 54, 08, 26, 59, 45, 57, 62, 19, 43, 10, 29, 63, 49, 16, 13

SilverBingo

30, 46, 58, 42, 71, 36, 70, 09, 54, 66, 68, 35, 07, 73, 40, 57, 38, 25, 28, 01, 47, 24

GuldBingo

17, 38, 67, 10, 27, 34, 14, 15, 36, 58, 16, 66, 13, 23, 04, 60, 47, 53, 37, 19, 75, 35

DiamantBingo

 • Diamantnummer Guldkryssning: 10097, 85798, 29449
 • Diamantnummer Volvo S40: 54833, 76727, 97776
 • Diamantnummer Diamantvinsten (50.000 kr): 85213, 80523, 83635

17, 26, 63, 48, 62, 54, 39, 14, 64, 50, 18, 51, 52, 10, 34, 12, 27, 35, 74, 45 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56