Avsnitt 23.18

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 23.18
2318.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2002
Sändningstid19.00-22.00
22.15-23.15
ProgramledareLasse Kronér
GästerAfro-Dite
Daniel Bäckrud
Elisabeth Andreassen
Lotta Engberg
Joybells
Jörgen Mörnbäck
LaGaylia Frazier
Magnus Johansson
Pernilla Andersson
Tim Lake
Tom Jones
Sara Benson Eidevald
Solomon Burke
Stefan Odelberg
Stefan & Kim
Svante Thuresson
Ulf Wagner
Åke Strömmer
Statens kontrollantBörje Karlsson
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)1 718 000
Sålda lotter2 400 000 och 400 000 dubbellotter
Överskott till föreningslivet59 miljoner
Kronologi
Avsnitt 23.17Avsnitt 23.18 - Avsnitt 24.01
Titta på avsnittet
Framsida0252.jpg

Avsnitt 23.18 sändes 23 december 2002, programledare var Lasse Kronér och det var uppesittarkväll och gäster var Afro-Dite, Daniel Bäckrud, Elisabeth Andreassen, Lotta Engberg, Joybells, Jörgen Mörnbäck, LaGaylia Frazier, Magnus Johansson, Pernilla Andersson, Tim Lake, Tom Jones, Sara Benson Eidevald, Solomon Burke, Stefan Odelberg, Stefan & Kim, Svante Thuresson, Ulf Wagner, Åke Strömmer.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Joybells och LaGaylia Frazier uppträder. Lasse välkomnar tittarna och husbandet och snackar med Jan Zirk som berättar vilka som är i bandet. Lasse berättar att jackpoten är på 15.250.000 kr från Superchansen och lottas ut under programmet idag i små delar. Lasse snackar med Ulf Wagner som gör mat med Tim Lake. Lasse lottar ut en Volvo S40 på sista siffra i serienummer och hela lottnummer och två på serie och lottnummer. Jörgen Mörnbäck härmar kändisar i videoklipp. Lasse drar två slutsiffror som man får ringa in 10.000 kr i fem år. Lasse snackar med rimstugan som består av Elisabeth Andreassen, Afro-Dite, Stefan & Kim, Stefan Odelberg, Svante Thuresson, Lotta Engberg och Åke Strömmer. Lasse lottar ut resa till Mallorca på ett lottnummer. Lasse snackar med Ulf som gör mat med Tim. I bild visas hur man får tag i recepten. Videoklipp med Jörgen Mörnbäck spelas upp som härmar kändisar. Lasse pratar med en som vunnit 10.000 kr i fem år. Lasse lottar ut 10.000 kr i fem år på serie och lottnummer. Lasse drar två slutsiffror som man får ringa in på Bankvalvet. Svante Thuresson uppträder. Lasse kör Bankvalvet med en som ringt på spelet som vinner 200.000 kr, MC, 50.000 kr, Dator och Plasma-TV och har dubbellott. Lasse uppmanar tittare med samma symboler att ringa in på samma vinster. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och snackar med rimstugan där Svante, Stefan & Kim också sitter nu och lottar ut på serie och lottnummer en som får spela Bankvalvet en gång i vår. Lasse ringer upp en som vinner samma sak i Bankvalvet. Videoklipp med Jörgen Mörnbäck spelas upp som härmar kändisar. Solomon Burke uppträder. Lasse startar BronsBingo och videoklipp vad man vinner spelas upp. Jan Persson läser bingonumrerna. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Under bingot välkomnas dagens kontrollant Börje Karlsson. Lasse tackar husbandet och lottar ut en Volvo V50 på sista siffran i serienummer och hela lottnummer vara en var dubbellott Afro-Dite uppträder. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 17 och vinner 16, 3 och 20 och får ett rim av Lotta och Kim. Lasse lottar ut 2st färgfemmanskraplotter på tre sista siffror i lottnummer tre gånger. Andra väljer 12 och har dubbellott och får ett rim av Elisabeth. Tredje väljer 5 och har dubbellott, fjärde väljer 13 och får ett rim av Svante, femte väljer 7 och får ett rim av Stefan från Stefan & Kim samt Stefan Odelberg. Videoklipp med Jörgen Mörnbäck spelas upp som härmar kändisar. Lasse snackar med Stefan som trollar. Lasse uppmanar tittare med tre telefoner att ringa in och spela Sänka Skepp. Lasse berättar vad som händer efter pausen.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka och kör Sänka Skepp med två telefonörer men får bara kontakt med första telefonörer så de lottar ut två Sänka skepp skraplotter på tre sista siffror i lottnummer tre gånger, efter de får kontakt med andra telefonören så kör de spelet. Lasse berättar vem som får spela Bankvalvet i vår. Videoklipp med Jörgen Mörnbäck spelas upp som härmar kändisar. Lasse drar två slutsiffror som man får ringa in på Superchansen. Lasse snackar med Lotta och Elisabeth som visar en teckning och hälsar till Kicki som inte kunde komma. Lasse lottar ut på ett lottnummer resa till Kanarieöarna. Lotta och Elisabeth uppträder. Lasse pratar med två telefonörer som ringt in på Superchansen med 10.000 kr och ett fält på 1.000.000 kr, spelarna stannar med fyrkant, första på 10.000 kr och andra på 10.000 kronor. Lasse lottar ut resa till Disney World på serie och lottnummer. Jan Zirk kör barntävlingen och Lasse uppmanar barnen att ringa in på rätt svar. Lasse snackar med och Tim och Ulf som gör mat. I bild visas var recepten finns. Ulf lottar ut köksredskap på fyra sista siffror i lottnummer. Åke lottar ut bil, hem & fritid på fyra sista siffror i lottnummer. Kayo från Afro-Dite och Lasse lottar ut skor på fyra lottnummer gånger två. Stefan och Lasse lottar ut böcker på fyra sista siffror i lottnummer. Lasse lottar ut köksutrustning på fyra lottnummer därefter elverktyg på fyra lottnummer samt på fyra lottnummer TV-Video. Lasse upptrepar sen skorna på de fyra första lottnumrerna. Lasse snackar med vinnaren av barntävlingen som får en snowboard och hjälm och väljer låda 15 och har dubbellott. Stefan & Kim uppträder. Lasse drar två slutsiffror som man får ringa in på Superchansen som nu har två fält med 1.000.000 kronor. Lasse berättar vad som händer efter pausen.

Akt 4

Lasse välkomnar tillbaka och kör Superchansen med två telefonörer som stannar med fyrkant, första stannar på 10.000 kr, andra stannar på 10.000 kr. Lasse berättar att nästa gång finns fyra fält med 1.000.000 kr. Lasse lottar ut totalt hemmanöje på serie och lottnummer. Daniel Bäckrud, Joybells och LaGaylia Frazier uppträder. Videoklipp med Jörgen Mörnbäck spelas upp som härmar kändisar. Lasse startar SilverBingo och videoklipp vad man vinner spelas upp. Jan Persson läser bingonumrerna. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Tom Jones uppträder. Lasse berättar om BingoLottos musikfest. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 3 och vinner 9, 5, 2 och 12 och får ett rim av Åke och Kim. Andra väljer 9 och Lasse lottar ut en Volvo S60 på fem serie och lottnummer. Lotta ger ett julrim till vinnaren av låda 9. Tredje väljer 18 och får ett rim av Stefan. Fjärde får två biljetter till Tom Jones och väljer 1. Lasse lottar ut Klockor på fyra lottnummer. Lasse drar tre slutsiffror som man får ringa in på Superchansen med fyra miljonfält. Lasse berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Lasse välkomnar tillbaka och kör Superchansen med telefonörer men Superchansen fungerar inte så de kör de senare och han lottar ut Shoppingresa på serie och lottnummer. Lasse snackar med Ulf som gör mat med Tim. Lasse berättar var recpeten finns. Lasse drar tre slutsiffror som man får ringa in på vitvaror. Svante Thuresson och Pernilla Andersson uppträder. Lasse berättar vem som vann vitvaror. Lasse kör Superchansen med två telefonörer som stannar med fyrkant, första stannar på 10.000 kr, andra stannar på 10.000 kr. Lasse lottar ut på BingoLottos Julkalender från lucka 23 en kod som ger 1.000.000 kr och på lucka 24 koden som ger en villa. I bild visas hur man rättar lotten. Lasse drar i miljövinsten en som vinner 100.000 kr och en som vinner eko-resa och berättar att nästa gång är sista dragningen. I bild visas vilka fem som vinner 5000 kr kläder & sportartiklar och att 10 kommer vinna 1000 kr mat och hur man får reda på dessa vinster. Lasse lottar ut resa till Midnattsolensland på ett lottnummer. Lasse drar i turnan en som han ringer upp som får en låda som väljer 8. I bild visas att flera vinner CD-skivor ur Företagsjakten. Lasse drar i turnan en till som får en låda men numret finns inte men har två nummer och provar andra numret men det är telefonsvar men ger den sista lådan. Magnus Johansson uppträder. Lasse lottar ut en Volvo S80 på fem serie och lottnummer vara två var dubbellotter. Lasse pratar med Åke, Kayo, Elisabeth. Lasse lottar ut nya möbler på serie och lottnummer. Lasse drar tre slutsiffror som man får ringa in på Superchansen med åtta miljonfält. Lasse berättar vad som händer efter pausen.

Akt 6

Lasse välkomnar tillbaka och kör Superchansen med två telefonörer som stannar med fyrkant, första stannar på 1.000.000 kr, andra får då 10.000 kr. Lasse berättar att han får post och berättar att i vår kommer fler vinna på bingot från 8 februari och jackpoten försvinner från Superchansen. Lasse startar GuldBingo och videoklipp vad man vinner spelas upp. Jan Persson läser bingonumrerna. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Lasse lottar ut resa till Thailand på sista siffra i serienummer och lottnummer. Joybells, Lotta och Elisabeth uppträder. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 6 och får rim av Kayo från Afro-Dite. Andra väljer 10 och får rim av Blossom i Afro-Dite. Lasse lottar ut en Volvo V70 på serie och lottnummer. Tredje väljer 4, fjärde väljer 14 och får rim av Åke och en av Afto-Dite. Femte väljer 16 och får rim av Stefan och Kim. Lasse drar i guldchansen en som vinner samma som i bensin. Videoklipp med Jörgen Mörnbäck spelas upp som härmar kändisar. Lasse berättar vem som vann vitvaror och snackar med Ulf som gör mat med Tim och Ulf berättar att vinnaren också får en middag av honom. I bild visas var recepten finns. Lasse berättar om hästen och videoklipp med den visas och Lasse drar tre slutsiffror som man får ringa in på den visas. Lasse berättar vad som händer efter pausen.

Akt 7

Videoklipp med Jörgen Mörnbäck spelas upp som härmar kändisar. Lasse pratar med den som vann Hästen. Lasse lottar ut från Jackpoten 500 kronor på tre sista siffror i lottnummer två gånger. Lasse snackar med rimstugan. Lasse lottar ut 5000 kronor på fyra lottnummer. Lasse drar tre slutsiffror som man får ringa in på sista lådorna. Stefan uppträder. Lasse pratar med lådchansvinnaren som väljer låda 11 och vinner 6, 11 och 21 och får ett rim av Lotta och Elisabeth. Lasse berättar vad fanns i låda 2 och den får en han drog i turnan förut. Lasse lottar ut 10.000 kr på ett lottnummer. Lasse lottar ut en Volvo XC90 på serie och lottnummer. Lasse lottar ut 50.000 kr på sista siffra i serienummer och hela lottnummer fem gånger två vara 30 på dubbellotter. Lasse tackar gästerna. Lasse snackar med Ulf som gör mat med Tim. Lasse berättar var recepten finns. Lasse lottar ut 1.000.000 kr på fem serie och lottnummer vara tre dubbelotter. Lasse tackar för idag och påminner om musikfesten och berättar att de kör i vår igen. Afro-Dite, Elisabeth Andreassen, Lotta Engberg, LaGaylia Frazier, Stefan Odelberg, Stefan & Kim, Daniel Bäckrud, Svante Thuresson, Lasse Kronér, Joybells, Pernilla Andersson, Ulf Wagner, Åke Strömmer och Sara Benson Eidevald uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Telefoni
2 Bil, Hem & Fritid
3 Färgfemman
4 Optik
5 Energi
6 Skor
7 Filmpremiär
8 Elverktyg
9 Tavlor
10 Mat
11 Färgfemman
12 Säng
13 Familjetidning
14 Sportartiklar
15 Smycken
16 Bensin
17 Dubbellåda - Färgfemman+Klockor
18 Dubbellåda - Mat+Köksredskap

Bensin

125.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Energi

100.000 kr
10.000 kr
3
25.000 kr
50.000 kr

Mat

E=1
D 7 3 E
Belopp: 30.000 kr

Färgfemman

1
2 Radio/TV 25.000 kr
3 Mat 10.000 kr
4
5 Resor 25.000 kr
6 Mat 25.000 kr
7
8
9 Bensin mm. 25.000 kr
10
11 Bensin mm. 10.000 kr
12 Mat 50.000 kr
13 Volvo V40
14
15
16 Radio/TV 20.000 kr
17
18
19
20 Bensin mm. 20.000 kr
21 Volvo S40
22
23
24
25

Telefoni

 • Vit (Östersund): inget spel
 • Blå (Växjö): 50.000 kr

Sänka Skepp

A1
A2
A3
A4
A5
A6
B1
B2
B3
B4
B5
B6
C1
C2
C3
C4
C5
C6
D1
D2
D3
D4
D5
D6
E1
E2
E3
E4
E5
E6
F1
F2
F3
F4
F5
F6
Erland C3+C4+B4+F5+B1+D6 530.000 kr (x2)
Martin D4+E4+F4+F3+C1+E6 230.000 kr
Namn Torpeder Summa
Skeppen
B4+C4+D4
A6
C6+D6+E6
B1+C1
E1+F1
F3+F4


Dragningslista

 • Volvo S40: ***5-55530, 5272-18863, 5221-43586
 • Mallorca: ****-42960
 • Julklappar i 5 år (10.000 kr i 5 år): 5296-45466
 • Bankvalvet: 5227-52242
 • Volvo V40: ***2-14211
 • 2st FärgFemmanskraplotter: ****-**071, ****-**183, ****-**927
 • 2st Sänka Skeppskraplotter: ****-**589, ****-**766, ****-**721
 • Kanarieöarna: ****-16474
 • Disney World: 5257-45692
 • Köksredskap: ****-*4980
 • Bil, Hem & Fritid: ****-*4805
 • Skor: ****-57238, ****-10707, ****-32342, ****-41780, ****-19226, ****-17420, ****-34205, ****-21966
 • Böcker: ****-*8456
 • Köksutrustning: ****-25796, ****-32072, ****-52844, ****-40502
 • Elverktyg: ****-33125, ****-43783 ****-10396, ****-26181
 • TV-Video: ****-14791, ****-43508, ****-18917, ****-30126
 • Totalt hemmanöje: 5275-39882
 • Volvo S60: 5234-30247, 5216-43397, 5252-20166, 5229-48096, 5232-37339
 • Klockor: ****-53053, ****-40016, ****-58443, ****-51138
 • Shoppingresa: 5228-17772
 • Midnattssol: ****-21272
 • Volvo S80: 5275-26354, 5216-21653, 5211-14917, 5264-56730, 5269-55880
 • Nya Möbler: 5206-49054
 • Thailand: ***2-38670
 • Volvo V70: 5220-25315
 • 500 kr: ****-**192, ****-**440
 • 5.000 kr: ****-52950, ****-22837, ****-27302, ****-35647
 • 10.000 kr: ****-41641
 • Volvo XC90: 5291-45681
 • 50.000 kr: ***6-32147, ***9-57266, ***2-13420, ***3-20141, ***5-42668, ***0-15584, ***9-36343, ***6-41468, ***3-50594, ***7-27387
 • 1.000.000 kr: 5210-52797, 5240-34768, 5267-15358, 5208-51112, 5242-30984

Bingo

Bronsbingo

56, 14, 64, 33, 74, 67, 47, 12, 26, 61, 69, 08, 17, 01, 52, 10, 70, 36, 66

SilverBingo

56, 57, 46, 35, 66, 14, 26, 16, 43, 13, 67, 74, 47, 71, 73, 72, 10

GuldBingo

03, 57, 18, 54, 74, 44, 59, 71, 37, 02, 09, 08, 60, 24, 70, 55

Julkalendern

23 december

 • 1.000.000 kr: 359-DAQ

24 december

 • Miljonvillan: 099-EUR

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56