Avsnitt 21.18

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 21.18
2118.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2001
Sändningstid19.00-19.40
19.45-20.25
20.30-21.20
21.25-22.00
22.15-23.10
ProgramledareLasse Kronér
GästerBosson
Jacob Gray
Jan Malmsjö
Jill Johnson
Lisa Rydberg
Glenn Hysén
Victoria Alkin
Claes Hellgren
Tord Holmgren
Magnus Carlsson
Triad
Per Fritzell
Thomas Wenersson
Torbjörn Nilsson
Stig Fredriksson
Joakim Severinsson
Jerry Carlsson
Per Jilsén
Magnus Andersson
Sten Sjögren
Jan Rippe
Erik Hajas
Lasse Lindbom
Statens kontrollantIngemar Fredholm
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)2 286 000
Sålda lotter2 600 000 och 460 000 dubbellotter
Överskott till föreningslivet70 miljoner
Kronologi
Avsnitt 21.17Avsnitt 21.18 - Avsnitt 22.01
Titta på avsnittet
Framsida0151.jpg

Avsnitt 21.18 sändes 23 december 2001, och utgjorde det årets uppesittarkväll. Programledare var Lasse Kronér och gäster var Bosson, Jacob Gray, Jan Malmsjö, Jill Johnson, Lisa Rydberg, Glenn Hysén, Victoria Alkin, Claes Hellgren, Tord Holmgren, Magnus Carlsson, Triad, Per Fritzell, Thomas Wenersson, Torbjörn Nilsson, Stig Fredriksson, Joakim Severinsson, Jerry Carlsson, Per Jilsén, Magnus Andersson, Sten Sjögren, Jan Rippe, Erik Hajas och Lasse Lindbom.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Vinjett med vad som händer ikväll visas och kvällens gäster presenteras och kommer in. Lasse kommer in och välkomnar tittarna och står i köket där Jacob Gray står och snackar med honom och välkomnar husbandet. Lasse berättar att det är näst största omsättning på 174 miljoner kronor med 70 miljoner till föreningar. Magnus Carlsson sjunger. Lasse snackar mer med Jacob. I bild visas hur man hittar recepten och Glenn Hysén och Claes Hellgren kommer och hjälper till i köket. Lasse lämnar till Miljonmannen som säger att det är en kvinna. Lasse sitter i soffan med Jan Malmsjö och Per Fritzell och snackar. Lasse drar två fäger i Färgchansen och uppmanar tittarna att ringa in på Färgfemman. Lasse lottar ut två färgfemman skraplotter på två sista siffror i lottnummer. Lasse och Jan pratar med Glenn, Jackob och Claes i köket.

Lasse kör ett guldregn och drar serienummer och två första nummret i lottnumret som ger 500 kronor i Stockholms län och en till i lottnummer som ger 1000 kronor i Botkyrka kommun och en till i lottnummer som ger 10.000 kr i Norsborg, alla lotter kvar är nu dubbellotter och en till som ger en miljon kronor i Norsborgs FF. Lasse startar BronsBingo och berättar hur man vinner och videoklipp vad man får på bronsmönstret visas. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Lasse välkomnar under bingot Ingemar Fredholm som är dagens kontrollant. Bosson uppträder. Lasse lottar ut Volvo S40 Business på sista siffran i serienummer och hela lottnummer, en blev på dubbellott. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 6 och vinner 6, 9 och 25. Andra telefonörern väljer 12, tredje väljer 14 och fjärde väljer 9 och har dubbellott. I bild påminnier man att ringa in på Färgchansen. I bild visas att vinnare dras i turnan som vinner CD-skivor. Triad sjunger. Lasse lottar ut 1000 kronor kläder på fyra lottnummer. Videoklipp om skattereduktion visas och Lasse berättar vad vinsten är och drar två symboler som man hittar på skrapfältet och uppmanar tittarna att ringa in på vinsten. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 2

Lasse välkomnar tittarna och står i köket och pratar med Glenn och Claes och smakar. Lasse berättar hur man hittar recepten. Lasse pratar med vinnaren som ringde in på skattereduktion. Lasse lottar ut samma vinst på två serie och lottnummer vara en är dubbellott. Videoklipp när Lasse är på stan och bjuder på en sak. Lasse lottar ut en julklapp som innehåller 20 biobiljetter och resa till Hollywood och drar två symboler som man får ringa in på vinsten. Victoria Alkin och Jan Malmsjö sjunger. Lasse lottar sen ut resa till Kanarieöarna på två lottnummer. Lasse sitter i soffan och snackar med gästerna som är där som är Per Fritzell, Glennn Hysén och Lasse Lindbom. Lasse lottar ut en miljon på serie och lottnummer. Lasse pratar med första julklappsvinnaren. Jan Zirk kör barntävlingen och spelar en låt som tillhör ett av tre alternativ. Lasse uppmanar barnen att ringa in på rätt lott. Bland 6 föreningar kör man Upp till 16 och 50.000 kr går till Farsta TK, Tema Farsta, Farsta. Lasse meddelar att man måste anmäla sig igen nu. Lasse lottar ut möbler på två lottnummer. Lasse står i köket med Jacob och snackar med honom. I bild visas hur man hittar recepten. Lasse pratar med två barnvinnare och berättar att hur tävlingen fungerar, den första vill att Janne Zirk ska tävla och andra väljer Bosson. Lasse berättar vad man vinner och i tävlingen vinner Bosson, båda vinner resa till Skara Sommarland men andra vinner också resa till Kolmården. Lasse är i videoklipp där han betalar en present. Lasse lottar ut en julklapp som innehåller en dator och drar två symboler som man får ringa in på vinsten. Lasse lämnar över till miljonmannen som berättar att han är i västsverige. Lasse lottar ut Volvo V40 Business på serie och lottnummer fem gånger vara en på dubbellott.

Lisa Rydberg spelar och Lasse pratar sen med julklappsvinnaren av datorn som har dubbellott. Lasse drar i turnan en som han ringer upp, den första svarade inte så han drog en ny som svarade som väljer 8 och vinner 1 och 8. Lasse pratar med färgchansvinnaren som vinner 7. I bild visas att fler färgchansvinnare dras. Videoklipp om gratis städhjälp visas och Lasse berättar vad vinsten är och Jan Malmsjö drar två symboler och Lasse uppmanar tittarna att ringa in på vinsten. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka och berättar att de tar paus snart och lottar ut jubileumstelefon på lottnummer. Lasse snackar med Jill och Jan. Lasse pratar med vinnaren av gratis städhjälp som har dubbellott. Lasse lottar ut samma vinst på två serie och lottnummer. Per Fritzell sjunger utklädd till tomte med Jan Malmsjö och kommer med klappar till gästerna. Lasse är i köket med Jacob och snackar med honom. Videoklipp utanför studion med Miljonmannen visas som berättar att vinnaren är i studion och visar vem vinnaren är. Lasse är i soffan med gästerna och snackar med Glenn och Tord Holmgren. Lasse lottar ut Fotbollsresa till Japan på sista siffran i serienummer och hela lottnummer tre gånger, fyra blev på dubbellott. Lasse startar SilverBingo och Lasse berättar hur man vinner. Videoklipp på vinsterna för lilla och stora silvermönstret samt silverraden visas. Husbandet spelar och bilder från studion och Jokkmokk SS visas. Lasse berättar att maten är klar. Jill Johnson sjunger. Vinnaren i Företagsjakten Online dras och Lasse berättar att de ringer upp vinnaren. Lasse lottar ut Volvo S60 Business på serie och lottnummer fem gånger, en är på dubbellott. Lasse pratar med telefonörer, första vinner 4, andra 7 och har dubbellott, tredje väljer 15 och har dubbellott. Lasse pratar med Företagsjakts Online vinnaren som väljer 5. Lasse är i en blomsterbutik och köper en 300 kronors blomma som han ger till floristen. Lasse öppnar en julklapp som innehåller en Plasma-TV (värd 104 000 kronor) och drar två symboler som man får ringa in på vinsten. Dragning i Bingolottos Julkalender sker där de öppnar nummer 23 som ger Volvo S40 och 1 miljon och 24 som ger Volvo S40 och 1 miljon och 2 miljoner. I bild visas hur man får tag i 10.000 kr resor, 2.500 kr mat, 1.000 kr smycken. Lasse berättar att det varit ett lite strul med vinstbeskrivning men att informationen är korrekt. I Miljövinsten drar Lasse en som vinner 100.000 kr och en som får en naturupplevelse. I bild visas att fyra vinner 2 cyklar och 15 vinner 1000 kr mat och hur man får reda på dem. Lasse är i köket med Jacob och snackar med honom. I bild visas hur man får tag i recepten. Lasse lottar ut en miljon kronor på serie och lottnummer.

Lasse pratar med julklappsvinnaren av Plasma-TV. Lasse lottar ut Vitvarupaket på två lottnummer. Lasse drar i turnan en som han ringer upp som får en låda som väljer 10. Lasse sätter i soffan och berättar att två handboll/fotbollsspelare är med i dagens utmaning och videoklipp med uppvärmningen visas. Lasse drar två slutsiffror som man får ringa in på och gissa vem som vinner och Lasse frågar gästerna vem de tror vinner. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 4

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med telefonörer som ringt in på utmaningen, den första har dubbellott och gissar på fotbollskillarna och andra på handbollskillarna. Utmaningen körs i videoklipp där Thomas Wenersson, Torbjörn Nilsson, Stig Fredriksson, Jerry Carlsson, Tord Holmgren, Glenn Hysén, Per Jilsén, Magnus Andersson, Sten Sjögren, Erik Hajas och Claes Hellgren medverkar med Lasse som domare, slutresultat där det blev 4-4 efter handbollsmatchen och efter fotbollsmatchen vinner handbollslaget med 7-5. Första telefonören får 10.000 kr och andra får en låda och väljer 13. Lasse snackar med spelarna i studion och visar klipp från matchen. Videoklipp när Lasse ger 800 kronor till en bankomatskund som tog ut samma belopp. Lasse öppnar en julklapp som innehåller en HD som Jill kör in i studion och drar två symboler som man får ringa in på vinsten. Lasse lottar ut El-Scooter på sista siffran i serie och hela lottnummer tre gånger. I köket är Jan Rippe med Jacob och snackar, han sätter sig i soffan och snackar sen med Lasse och Per Fritzell. Lasse lottar ut Volvo C70 Coupé på ett serie och lottnummer. Lasse pratar med julklappsvinnaren som har dubbellott. I bild visas att Anna får en överaskning om 40 minuter. Lasse lottar ut Volvo S80 Business på fem serie och lottnummer vara en på dubbellott. Lasse står i köket med Jacob och snackar. I bild visas hur man hittar recepten. Videoklipp om 4:dagars vecka! visas och Lasse berättar vad vinsten är och drar två symboler som man får ringa in på vinsten. Lasse berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Lasse välkomnar tillbaka och sitter i soffan och pratar med Jacob som är i köket. Lasse pratar med Magnus Carlsson och Lisa Rydberg. Lasse pratar med vinnaren som får 4:dagars vecka. I bild visas att om fem minuter kommer Miljonmannen till vinnaren som är i studion. Lasse lottar ut samma vinst på två serie och lottnummer vara en på dubbellott. Jan Malmsjö och Victoria Alkin sjunger och de sätter sig i soffan. Lasse lottar ut 50.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer tre gånger. Lasse lämnar till Miljonmannen, Nisse som kommer in i studion och försöker få vinnaren att resa sig. Miljonmannen går till vinnaren och ger den checken. Lasse startar GuldBingo och i videoklipp vad man vinner på guldraden och de tre guldmönstren samt diamantraden visas. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Jan Malmsjö sitter med en rakapparat och rakar av sig skägget under bingospelet. Lasse lottar ut Volvo V70 Business på serie och lottnummer fem gånger. Jill Johnson sjunger. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 1. Lasse drar i Guldchansen en som vinner samma vinst. Den andra telefonören väljer 11, tredje väljer 3 och fjärde väljer 16. Videoklipp visas där Lasse betalar kläder visas. Lasse uppmanar tittarna att ringa in på vad som ska göras av alla pengar som blir över och drar tre symboler man ringer in på Lådchansen också. Lasse pratar med Miljomannen och veckans vinnare. Veckans specialare med Joakim Severinsson som är vid Ostindifararen i videoklipp visas och Lasse lottar ut en resa på den på serie och lottnummer som blir på en dubbellott. Lasse pratar med Jacob som är i köket. I bild visas hur man hittar recepten. Lasse pratar med Lådchansvinnaren, första väljer lådan och får 2:an, andra får Lasse sista julklapp som innehåller en Volvo S40. Båda ringde in på fler vinster i bingot. Lasse berättar att fler vinster i Bingospelen fick 74% och fler utlottningar på serie-lottnr fick 26%. Lasse lottar ut en ny lott på två sista siffror i lottnummer. Lasse lottar ut Volvo V70 XC på serie och lottnummer. Lasse snackar med Jan Malmsjö och tackar honom. Lasse tackar sen resten av gästerna. Lasse lottar ut ett Guldregn på hela serie och två första siffror i lottnummer som ger 500 kronor på Jönköping och Kronobergs län och en siffra till som ger 1000 kronor i Värnamo och en till som ger 10.000 kr i Idrottsföreningar och sista siffran som ger en miljon till en lott såld av Värnamo Boxningsklubb. Lasse önskar alla en god jul. Bosson, Jan Malmsjö, Jill Johnson, Lisa Rydberg, Victoria Alkin, Magnus Carlsson, Per Fritzell, Jan Rippe och Lasse Kronér sjunger julmusik de kommer en eller flera i taget. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.

Spelen

1 Pumpen
2 Mat
3 Hemelektronik
4 Resväskor
5 Sportartiklar
6 Färgfemman
7 Tunna skivor
8 Färgfemman
9 I matens tecken
10 Porslin
11 Handla hemma
12 Möbler
13 Smycken
14 Rent & torrt
15 Blårutig säng
16 Bil, hem & fritid

Mat mm

 • 2: 10.000 kr

Pumpen

50.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Färgfemman

1 Bensin mm. 15.000 kr
2
3
4
5
6 Bensin mm. 20.000 kr
7 Volvo S80
8 Volvo V40
9 Resor 10.000 kr
10
11
12
13
14
15
16
17
18 Mat 5.000 kr
19
20
21
22
23
24
25 Mat 50.000 kr

Färgchansen

X X

Dragningslista

 • 2st skraplotter: ****-***01
 • Volvo S40 Business: **1-52619
 • Guldregn: 1810-47333, 1826-32176
 • Kläder: ****-19834, ****-13743, ****-58884, ****-39997
 • Skattesubvention i 1 år: 1809-37323, 1884-13740
 • Resa Kanarieöarna: ****-57277, ****-11600
 • 1.000.000 kr: 1880-17909, 1899-22240
 • Möbler: ****-52216, ****-34310
 • Volvo V40 Business: 1888-12751, 1840-55561, 1847-25757, 1821-32193, 1810-57455
 • Jubileumstelefon: ****-44903
 • Städhjälp 1 år: 1825-24687, 1870-28877
 • Fotbollsresa till Japan: ***7-22998, ***4-36571, ***2-3395
 • Volvo S60 Business: 1852-30505, 1815-42789, 1829-20988, 1845-14215, 1876-26186
 • Vitvarupaket: ****-24398, ****-28345
 • El-Scooter: ***5-42643, ***7-21111, ***2-38452
 • Volvo C70 Coupé: 1834-36490
 • Volvo S80 Business: 1874-28887, 1809-31239, 1896-32826, 1855-49100, 1874-26205
 • Fri dag varje vecka i 1 år: 1860-28761, 1813-48107
 • 50.000 kr: ***1-15995, ***0-21090, ***5-45948
 • Volvo V70 Business: 1861-46848, 1882-27818, 1897-58030, 1809-16138, 1865-21231
 • Veckans specialare: 1818-34031
 • Ny lott: ****-***91
 • Volvo V70 XC: 1851-30546

Julkalendern

23 december
 • Volvo S40: XH-299
 • 1.000.000 kr: KG-527
24 december
 • Volvo S40: PZ-683
 • 1.000.000 kr: AX-310
 • 2.000.000 kr: LD-190

Bingo

BronsBingo

46, 16, 48, 02, 35, 32, 30, 43, 23, 18, 47, 38, 37, 20, 44, 03, 19, 36, 13

SilverBingo

20, 27, 25, 10, 07, 37, 05, 04, 03, 21, 12, 48, 39, 44, 08

GuldBingo

66, 28, 08, 62, 52, 04, 40, 57, 31, 72, 38, 02, 49, 20, 23, 29 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56