Avsnitt 21.09

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 21.09
Tioårsprogram.jpg
Tioårsjubelium
Sändningsdatum20 oktober 2001
Sändningstid19.00-19.45
19.50-20.25
20.30-21.20
21.25-22.00
22.15-23.30
ProgramledareLasse Kronér
Leif "Loket" Olsson
Jan Scherman
GästerAndrea Bocelli
Bonnie Tyler
Carola
Gert Eklund
Göran Persson
Hanna Marklund
Markoolio
Michael McDonald
Patrik Isaksson
Sahlene
Sven Ingvars
The Boppers
The Real Group
Tina Nordlund
Uno Lanka
Brunnsbo Musikklasser
Curt Lundmark
Anders Palmström
Per Carlén
Hans Lindberg
Statens kontrollantIngemar Fredholm
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)1 997 800
Kronologi
Avsnitt 21.08Avsnitt 21.09 - Avsnitt 21.10
Titta på avsnittet
Framsida0142.jpg

Avsnitt 21.09 sändes 20 oktober 2001, programledare var Lasse Kronér, Leif "Loket" Olsson och Jan Scherman och gäst var Andrea Bocelli, Bonnie Tyler, Carola, Gert Eklund, Göran Persson, Hanna Marklund, Brunnsbo Musikklasser, Curt Lundmark, Anders Palmström, Per Carlén, Hans Lindberg, Markoolio, Michael McDonald, Patrik Isaksson, Sahlene, Sven Ingvars, The Boppers, The Real Group, Tina Nordlund och Uno Lanka. Programmet var BingoLottos Tioårsjubileumsprogram i TV4 och sändes från Lisebergshallen.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Flygfoto över Göteborg visas som siktar sig in på Liseberg och vinjett startar och speakern berättar vad som händer ikväll. Lasse välkomnar tittarna och berättar att 163 miljoner kronor är omsättning. Lasse välkomnar husbandet och berättar vad BingoLotto är. Lasse lottar ut 500.000 kr på fem serie och lottnummer vara en blev dubbellott. Lasse berättar om jubilumshjulet och att de har fyra platser kvar och lottar ut en på serie och lottnummer som blev en dubbellott och uppmanar spelaren att ringa in och Anders Parmström står för spelaren. Sven-Ingvars spelar.

Klipp med Lasse visas och Lasse berättar om klippet. Lasse välkomnar Jan Scherman som berättar att det varit 375:e programmet och 524 miljoner svenskar har tittat och välkomnar Loket, Gert Eklund och Eivor Löfgren och snackar med dem. Gert berättar om hur Bingolotto kom till TV4. Loket berättar att 75.000 brickor fanns i första programmet. I april 92 hade de en miljon tittare. Eivor berättar hur hon säljer bingolotter. Leif och Gert berättar om sitt roligaste minne. Jan lämnar tillbaka till Lasse. Lasse startar ettans bingo, två kärringar är i publiken och pratar. Videoklipp på dubbelrad, jubileumsrad och kryss presenteras. Bilder från studion och Liseberg visas och husbandet spelar. Kontrollanten Ingemar Fredholm välkomnas. Lasse berättar att bingot görs om nästa vecka. Lasse lottar ut Volvo S40 Business på sista sifran i serienummer och hela lottnummer, två var på dubbellott. Lasse pratar med Thomas Raveli. Michael McDonald uppträder.

Lasse berättar att en av bilvinnarna som lottades ut är i studion. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 6. Den andra telefonören väljer 8 och vinner 8 och 9. Den tredje telefonören väljer 11 och fjärde väljer 5. Lasse lottar ut BingoLottos Jubileumstelefon på ett lottnummer. Klassiskt klipp med Lasse visas. Lasse drar i turnan en som han ringer upp som får en låda. Den Lasse ringde upp valde låda 13. Lasse berättar om en nyhet i BingoLotto nästa vecka då de ska uppfylla önskningar. Lasse berättar om en ny flygel finns i studion som studiomannen Janne drar en symbol som man får ringa in på flygeln. Lasse berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Bilder från Göteborg visas och Lasse välkomnar tillbaka. Lasse pratar med vinnaren som vann flygeln som har dubbellott. Bonnie Tyler uppträder. Klassikt videoklipp med Lasse visas med Claes Eriksson. Lasse uppmanar återigen vinnaren på Jubileumshjulet att ringa in. Lasse drar en symbol som man får ringa in på att få en plats i jubieumshjulet. Lasse lämnar till Jan Scherman som sitter nu även med Göran Persson och snackar med gästerna. Jan berättar att 10 miljarder har gått till föreningslivet. Göran Persson berättar om vad han ville och inte vinna. Upp till 16 startar och av sex föreningar går 50.000 kr till Stenkullens GOlK i Stenkullen. Lasse pratar med telefonörern som vunnit en plats i Jubileumshjulet och Curt Lundmark representerar honom. Lasse drar i turnan en som han ringer upp som får en låda. Telefonören väljer 10. Lasse lottar ut 10.000 kr på ett lottnummer. Lasse drar i Färgchansen två färger och uppmanar vinnarna att ringa in. Uno Lanka kör förbi Lasse i en Scotter - EVT 4000. Lasse lottar ut en Scotter - EVT 4000 på ett lottnummer. Lasse startar barntävlingen och Ankan och Curre som kör radiobilar och man ska gissa vem som vinner. Andrea Bocelli sjunger. I bild visas att det är tre minuter kvar att ringa in på Färgchansen. Lasse lottar sen ut Volvo V40 Business på sista siffran i serienummer och ett lottnummer vara två på dubbellott.

Lasse pratar med barnvinnarna, en som som gissat på varje. Första gissar på Ankan och andra på Curre. Videoklipp med tävlingen visas där Curre vinner. Ankan-vinnaren får saker till barnkalas och Curre-vinnaren fick en resa till Liseberg. Videoklipp om nästa vecka visas. Lasse berättar om miljonmannen. Videoklipp med Lasse och Stefan Odelberg visas. Lasse lottar ut TV/Video/DVD-paket på två lottnummer. Lasse drar en symbol där man får ringa in på ringchansen mellan Ankan och Curre. Lasse berättar vad som händer efter pausen. Videoklipp över Liseberg visas.

Akt 3

Bilder från Göteborg visas och Lasse välkomnar tillbaka. Lasse pratar med ringchansvinnarna, första gissar på Ankan och andra på Curre. Videoklipp med ringchansen visas. Curre fick 61 poäng och Ankan fick 79 poäng. Curre-vinnaren väljer 10.000 kr och första vinnaren får en låda och väljer 12. Lasse berättar att det ringchansen ersätts av utmaningar nästa vecka och Lasse berättar hur det går till och Lars Frölander tävlar han mot nästa vecka och videoklipp om det visas. Carola uppträder. Lasse lottar ut en plats i Jubileumshjulet på serie och lottnummer och uppmanar vinnaren att ringa in och Hans Lindberg representerar den. Lasse startar tvåans bingo, bilder från studion och Tibro TK, Juniorer visas och husbandet spelar. Videoklipp om dubbelrad, kryss och jubileumsrad presenteras. Lasse berättar om nya bingot nästa vecka. Lasse lottar ut Volvo S60 Business på sista siffran i serienummer och hela lottnummer vara två var dubbellotter. Tanterna i publiken snackar med Lasse. Lasse lottar ut färg på tre lottnummer och ett på fyra sista siffror i lottnummer. Sahlene och Brunnsbo Musikklasser sjunger. Klassiskt klipp med Lasse visas.

Lasse pratar med telefonörer, första väljer 14. Lasse drar en i Guldchansen som vinner samma vinst. Den andra telefonören väljer 4 och tredje väljer 16 och fjärde väljer 15. Pontus välkomnar tittarna och videoklipp med Loket visas och Pontus välkomnar tittarna igen. Loket kommer och hälsar tittarna och berättar vem Pontus är och visar att han är i studion. Bingolotta och Bingoberra kommer in med lyckotavlorna. Loket berättar att Lasses svärmor har målat flera av tavlorna. Loket drar två slutsiffror som man får ringa in på lyckotavlorna. Videoklipp om Kattmat visas. Loket lottar ut Kattmat på serie och lottnummer. Videoklipp om Glasögon visas. Loket lottar ut Glasögon på serie och lottnummer. Loket visar vad som är bakom blåa lyckotavlan. Videoklipp om Hästen visas och Loket berättar hur det gick sen. Loket lottar ut hästen på serie och lottnummer och Loket berättar vem det är och 100.000 kr vid vinst. Loket pratar med telefonörer första väljer röda, andra vinner gröna. Loket lämnar till Lasse som drar en symbol som man får ringa in på allt i 10:årsspelet. Lasse berättar vad som händer efter pausen. Videoklipp över Liseberg visas.

Akt 4

Bilder från Göteborg visas och Lasse välkomnar tillbaka. Lasse pratar med en telefonör som ringt in på 10:årsspelet. Lasse lottar sen ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse uppmanar en av Jubileumshjulsvinnarna att ringa in. Uno Lanka uppträder. Lasse lottar ut Volvo V70 Business på fem serie och lottnummer vara en på dubbelott. Jan Scherman berättar att 950 miljoner lottar har sålts och sitter med Carola, Eddie Olivia och Eivor och Eddie spelar en låt. The Real Group sjunger. Lasse uppmanar igen en av Jubileumshjulvinnaren att ringa in. Lasse skickar iväg hjulvinnarna som ska sätta sig i spelet. Tanterna i publiken snackar med Lasse. Lasse drar en symbol som man får ringa in på att Jubileumshjulet. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 5

Bilder från Jubileumshjulet visas och Lasse välkomnar tillbaka. Lasse välkomnar Per Carlén som ska representerar vinnaren i Jubileumshjulet men eftersom spelaren är i Göteborg så kommer den också att få sitta i hjulet och är på väg till Liseberg. Lasse lottar ut Volvo S80 Business på fem serie och lottnummer vara en blev på dubbelott. Markoolio snackar med Lasse och uppträder med The Boppers. Tanterna i publiken snackar och börjar rappa. Lasse står med Jubilumshjulvinnaren som ringde in som ska gå till hjulet. Lasse lottar ut Volvo S80 Business på serie och lottnummer fem gånger. Lasse uppmanar igen en Jubilumshjulvinnaren att ringa in och lämnar till Jan Scherman. Jan sitter med Karl-Ove Arnstberg, Hanna Marklund och Tina Nordlund, Eivor och snackar med dem. Tina och Hanna berättar hur de sålde lotter och Eivor snackar med dem. Karl-Ove Arnstberg snackar också om Bingolotto.

Lasse går till Miljövinsten och berättar att 130 miljoner kronor har det inbringat hittils. Lasse drar där en som vinner 100.000 kr och en som får en naturupplvelse. I bild visas fyra som vinner 2 cyklar och att 15 vinner 1000 kr mat och hur man får reda på fler vinnare. Lasse lottar sen ut Sol & badresa på ett lottnummer fyra gånger. Klassiskt videoklipp med Lasse visas. Video från jubieumshjulet visas där allla är i och hjulet startar. Patrik Isaksson uppträder. Lasse lottar sen ut Storstadsresa på ett lottnummer. Tanterna i publiken snackar med Lasse. Lasse lottar ut 25.000 kr på ett lottnummer. Lasse startar treans bingo, bilder från studion och Jubileumshjulet visas och husbandet spelar. Videoklipp vad man får på dubellrad, kryss och jubeilumsrad visas. Lasse visar att Ulrika Messing sitter i publiken. Lasse lottar ut Jubileumskryssning på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger. Andrea Bocelli sjunger. Lasse lottar ut en Volvo V70 Business på serie och lottnummer. Lasse berättar att de fått tag i sista jublilumsvinnaren och pratar sen med telefonörer, första har dubbellott och väljer 3 där Cissi Elwin medverkar. Andra väljer 7, tredje väljer 9. Fjärde telefonören väljer 2. Lasse berättar om Bankvalvet och drar en som får spela det nästa vecka på serie och lottnummer och det blir en dubbellott. Videoklipp om nästa veckas artister presenterars. Lasse drar en symbol som man får ringa in på lådchansen. Klassiskt videoklipp med Lasse visas. Lasse sitter hos Jan Scherman i soffan med Eivor och de snackar och berättar att priset höjs till 40 kronor. Ett videoklipp hos Järsnäs motion och gymnastikklubb visas. Lasse pratar med vinnaren i lådchansen som får låda 1 och vinner 21, 1 och 5. Tanterna i publiken snackar med Lasse och sjunger. Lasse pratar med Färgchansvinnaren som vinner 2. I bild visas att fler Färgchansvinnare har dragits. Lasse lämnar till Jubileumshjulet där Leif Flatow står och startar hjulet som står stilla. Lasse lottar ut 500.000 kr på fem serie och lottnummer och en blev dubbellott. Kontrollanten Ingemar Fredholm stoppar hjulet som har en bindel. Hjulet stannar på nummer korg 15 med Hans Lindberg alltså Östen Olsson som är i telefon och vinner 10 miljoner som ska åka ner till studion. Korgarna bredvid får en halv miljonen berättar Lasse. Bonnie Tyler uppträder. Lasse tackar kvällens gäster som kommer in på scenen och alla tittare och Gert och Leif. I bild visas att festen fortsäter på tv4.se. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Färgfemman
2 Färg
3 Sveriges största
4 Postorder & Varuhus
5 Utforska
6 32' Widescreen TV
7 Framkallning
8 Färgfemman
9 Klockor
10 EL-Scotter
11 Smycken
12 Optik
13 Blårutig säng
14 Pumpen
15 Mat mm
16 Sportartiklar

Färgfemman

1 Radio/TV 5.000 kr
2 Resor 25.000 kr
3
4
5 Bensin mm. 25.000 kr
6
7
8 Mat 5.000 kr
9 Resor 50.000 kr
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 Resor 35.000 kr
22
23
24
25

Färgchansen

X X

Lyckotavla

Lyckostapeln
Hästen
Stegen

Lyckostapeln

1
2
3
4 100.000 kr
5
6
7
8 100.000 kr
9
10 25.000 kr
11
12

Stegen

A Kaffe
C Resa 10.000 kr
D TV, Video, Stereo
H Kläder 10.000 kr
M Bilen

Mat mm

 • 3: 30.000 kr

Pumpen

75.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Dragningslista

 • 500.000 kr: 0954-41042, 0829-57823, 0837-22522, 0882-19748, 0846-51572, 0864-21236, 0858-46249, 0823-18766, 0967-43451, 0835-24793
 • Jubilumeshjulet: 0968-25025, 0856-35179
 • Volvo S40 Business: ***6-29714
 • BingoLottos Jubileumstelefon: ****-34683
 • 10.000 kr: ****-38180
 • Scotter - EVT 4000 : ****-46516
 • Volvo V40 Business: ***2-42935
 • TV/Video/DVD-paket: ****-45904, ****-11148
 • Volvo S60 Business: ***1-51784
 • Färg: ****-46881, ****-24979, ****-18786, ****-*5297
 • Kattmat: 0842-47620
 • Glasögon: 0849-23643
 • Lyckotavla (Hästen): 0828-11018
 • 10-årsvinsten: 0812-19441
 • Volvo V70 Business: 0883-27253, 0854-40424, 0870-59427, 0962-24758, 0806-46387, 0811-53658, 0822-30817, 0858-31139, 0876-56487, 0807-16890
 • Volvo S80 Business: 0825-32256, 0956-10220, 0875-43175, 0861-31515, 0832-19820, 0836-22209, 0884-45240, 0865-59807, 0871-20847, 0951-45146
 • Sol & badresa: ****-26554, ****-57192, ****-22179, ****-54712
 • Storstadsresa: ****-46435
 • 25.000 kr: ****-11813
 • Jubileumskryssning: ***4-54331, ***5-49476, ***2-29852, ***8-36244, ***7-43921
 • Bankvalvet: 0966-49803

Bingo

Ettans bingo

23, 15, 16, 18, 62, 61, 52, 30, 50, 49, 60, 59, 01, 69, 33, 41, 67, 11, 08, 24, 13

Tvåans bingo

41, 27, 71, 18, 57, 34, 08, 64, 04, 20, 61, 47, 54, 15, 60, 28, 63, 03, 53, 65, 21

Treans bingo

41, 27, 71, 18, 57, 34, 08, 64, 04, 20, 61, 47, 54, 15, 60, 28, 63, 03, 53, 65, 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56