Avsnitt 16.21

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 16.21
1621.jpg
Sändningsdatum5 juni 1999
Sändningstid19.00-19.40
19.45-20.30
20.35-21.20
21.25-22.00
ProgramledareLeif "Loket" Olsson
GästerAnja Pärson
Arne Ljungqvist
Fredrik Ljungberg
Jan Scherman
Johan Landberg
Lasse Berghagen
Lasse Kronér
Rune Gordem
Tina Leijonberg
Gert Eklund
Statens kontrollantBörje Karlsson
TV-kanalTV4
Avsnitt289
Tittarsiffror(enligt MMS)1 546 750
Kronologi
Avsnitt 16.20Avsnitt 16.21 - Avsnitt 17.01
Titta på avsnittet
Framsida9922.jpg

Avsnitt 16.21 sändes 5 juni 1999, programledare var Leif "Loket" Olsson och var det sista avsnittet med Leif "Loket" Olsson i TV4. Gäster var Lasse Berghagen, Tina Leijonberg, Johan Landberg, Fredrik Ljungberg, Anja Pärson, Lasse Kronér, Gert Eklund, Arne Ljungqvist, Jan Scherman och Rune Gordem.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett startar. Pontus välkomnar till programmet, vinjettmusiken spelas upp. Loket välkomnar till programmet och hälsar till Pontus och berättar att omsättningen är omkring 100 miljoner kronor. Loket berättar vilka som är kvällens bilvinnare och de presenterars på en karta. Loket lottar fram en slutsiffra som man får ringa på för biljakten. Loket välkomnar övriga vinnare och kvällens gäster och de presenterars på kartan. Loket pratar med kvällens Drömchansvinnare och kontrollanten Börje Karlsson startar första hjulet och spelaren Anita stoppar på 15.000 kr i månaden. Lasse Berhagen med kören och Tina Leijonberg sjunger. Loket lottar ut en resa till Mallorca på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger. Loket pratar med tre första spelaren som får spela på biljakten. Loket startar ettans bingo, bilder från studion visas och slinga spelas. Loket pratar med telefonörer den första väljer R och 7, den andra N och Evert Taube - Livet som konst, konsten som liv, den andra G och 13 och 6. Loket visar förra veckans häst och veckans häst som är värd 430.000 kr. Loket lottar ut nummer 13 på serie och lottnummer. Spelaren väljer samma och nummer 6 lottas ut via turnan. Den tredje får I och vinner 25, 14 och 4. Loket läser den första soffgästens telegram och väljer 9. Loket lottar ut 1000 kr hemelektronik, videoklipp om vinsten visas. Utlottningen sker på fyra sista siffror i lottnummer fem gånger. Lasse Berhagen med kör sjunger. Loket lottar ut 25.000 kr på serie och lottnummer fem gånger. Loket lottar ut Volvo V40 på serie och lottnummer fem gånger. Loket berättar att de tar paus nu. Gammalt videoklipp visas.

Akt 2

Gammalt videoklipp visas. Loket välkomnar tillbaka och visar finalen i ballongjakten. Loket står med vinnaren och ger han en resa till Legoland i Danmark och England. Loket berättar vilka som var övriga vinnare. Loket berättar att bingoberrarebusen var Slut. Loket och Bingoberra drar en barnvinnare som vinner en resa till Barnens Ö. Bingoberra ger Loket ett kort. Bingolotta visar vilka övriga barnvinnare som vinner ikväll. Bingoberra kommer med E. Loket lottar ut resa till Mallorca på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger. Loket snurrar fram en sista siffran i lottnummer som man får ringa in på för att få spela om bilen. Tina Leijonberg och kör sjunger. Loket lottar ut ut 25.000 kr på fem serie och lottnummer. Loket pratar med tre telefonörer som får spela på Biljakten. Loket startar tvåans bingo, bilder från studion visas och slinga spelas. Loket pratar med telefonörer den första väljer N och 3. Loket berättar att Guldchipset kommer senare. Den andra väljer R och vinner 1 och 13, den tredje väljer I och Astrid Lindgrens Småland. Loket lottar ut en resa till Spanien på serie och lottnummer. Den tredje får G och väljer 2 och 10. Nummer 10 lottas ut på serie och lottnummer, spelaren väljer 2. I bild visas att Loket snurrat 2963 gånger på ett hjul. Den andra soffgästen får telegram och väljer 15. Loket lottar ut mat för 1000 kr på fem lottnummer på fyra sista siffor. Videoklipp om vinsten visas. Lasse Berghagen kommer om ger platinaskiva till Loket på hans skiva, "Lokets favoriter". Loket slår fram en sista siffran i lottnummer som man får ringa och spela Yatzy. Lasse sjunger. Loket berättar att Lasses CD-skivor kommer lottas ut imorgon. Bingoberra kommer med F. Loket lottar ut Volvo V40 på serie och lottnummer fem gånger. Loket spelar Yatzy med telefonörer, den första väljer 3, den andra 2 och tredje 1. Loket lottar ut en karbienkryssning på serie och lottnummer fem gånger. Loket lottar ut miljonchansen på serie och lottnummer och den ska spela nästa vecka. Loket drar i återvinsten en som vinner 100.000 kr och två som vinner 50.000 kr. Loket berättar att fler vinner imorgon i dragningslistan. Loket berättar att de avslutar akten. Johan Landberg från WWF kommer och ger honom en tavla. Loket berättar att de ses snart. Gammalt videoklipp med Loket visas.

Akt 3

Gammalt videoklipp med Loket visas. I bild visas att Loket en gång kommit försent efter en paus. Loket välkomnar guldchipsvinnarna, och videoklipp om Fredik Ljungberg visas och han pratar med Loket från en inspelning och får 30.000 kr. Loket berättar att han spelat fotboll idag mot England som blev 0-0. Videoklipp om Anja Pärson visas och hon pratar med Loket och får 30.000 kr. Bingoberra kommer ett hjul och Anja snurrar fram 3 vilket ger 30.000 kr till deras föreningar. Loket lottar ut karabienkryssningar på serie och lottnummer fem gånger. Loket snurrar fram en slutsiffra som man får ringa in på för att få bilen. Lasse sjunger. Bingoberra kommer med L. Loket lottar ut Volvo V40 på serie och lottnummer fem gånger. Loket kör biljakten och pratar med fem telefonörer som vinner 25 bingolotter. Loket statar treans bingo och en diognal ger 500 kronor. Bilder från studion visas och slinga spelas. Loket pratar med telefonörer den första väljer G och vinner 5, 17 och 24. Den andra väljer N och får Teddy Björnen Fredirksson - Jakten på Silverhåren. Loket berättar att 25 vinner boken imorgon och tredje väljer R och 4. Den fjärde får I och väljer 1 och 12. Nummer 1 lottas ut på serie och lottnummer och spelaren väljer 12. Den tredje soffgästen får ett telegram och väljer 8. Loket lottar ut kläder för 1000 kronor, videoklipp om vinsten visas. Utlottningen sker på fyra sista siffror i lottnummer fem gånger. Loket drar en sista siffra i lottnummer som får spela på Yatzy och ringa in. Tina sjunger. Bingoberra kommer med I. Loket lottar ut två Kabe-husvagnar på serie och lottnummer. Loket spelar Yatzy med telefonörer, den första väljer 5 och, den andra 6 och tredje 4. Loket drar en i guldchansen som han ringer upp som får alla nummer. Loket berättar att fler drars imorgon. Loket lottar ut en kryssning till karbien på serie och lottnummer fem gånger. Loket drar en sista siffra i lottnummer som får ringa in på för att spela biljakten. Loket berättar att de tar paus nu. Gammalt videoklipp med Loket visas.

Akt 4

Gammalt videoklipp med Loket visas. Loket välkomnar tillbaka och pratar med nio av biljaktsvinnarna. Loket berättar att de sålt färgfemmaskraplotter och fyra har spelet dem med en miljon och videoklipp visas. Där valde Leif Flatow ordningen och första vinnaren vann 16, 5 och 24, den andra vann 22, 11 och 9. Den tredje vann 7, 2 och 13 och fjärde vann 25, 21 och 1. Loket står med vinnarna och tackar dem. Loket lottar ut resturen för 5000 kr på fem lottnummer. Loket lottar ut kryssning till karbien på lottnummer, fem gånger. Loket berättar vad de finns i sista lådorna och snurrar fram en sista siffra som man får ringa på lådorna. Lasse sjunger. Loket lottar ut Volvo V40 på serie och lottnummer fem gånger. Loket pratar med telefonörer från lådchansen, första numret är 5 och den först gissade på Stegen och det var fe, den andra gissa rätt. Andra numret är 11 och första gissar på Stegen och de var fel och den andra på Stegen och den tredje på Stegen och den fjärde har de inte kontankt med först, så Loket uppmanar nya att ringa in och den fjärde gissar på Stegen och de var fel så Loket drar nummer 4 på turnan. Den tredje lådan är 14 och den första gissar rätt och videoklipp om vinsten visas. Loket drar en som får spela nästa vecka på Drömchans 99. Loket fortsätter med Drömchans 99, kontrollanten startar hjulet och Anita stoppar på 12 år. Vilket ger omkring 2 miljoner kronor. Loket lottar ut Volvo S80 2,4 på serie och lottnummer fem gånger. Loket lottar ut två sista siffror i lottnummer som får Färgfemmanskaplotter. I bild visas att 39-.705.022 vunnit 8,5 miljarder och föreningarna fått 8 miljarder. Loket tackar för tiden och Lasse Kronér kommer och drar tre soffgäster till hans första program. Loket berättar att biljakten fortsätter i Lasses första program. Föreningslivet i Sverige kommer och tackar Loket och ger honom en Jorden Runt-resa och livet ut fem bingolotter per vecka. Arne Ljungqvist från Svenska riksidrottsförbundet kommer och tackar och berättar att det blivit dubbla statanslaget och ger honom biljett till Friidrotts-VM. Jan Scherman kommer och berättar att Nyheterna får flytta på sig lite och Gert Eklund och Rune Gordem kommer och tackar. Jan berättar att 442 miljoner har tittat på Loket och läser ett brev till honom från Göran Persson.

Loket tackar för tiden och önskar Lasse Kronèr lycka till och uppmanar spelarna att fortsätta och vara försiktig. Loket tackar producenten Sverre Anderrson.

TILLFÄLLIGT AVBROTT

Lasse och Tina med Loket och Kronér sjunger. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.

Spelen

Ettan
R Färgfemman
I Bokhyllan
N Bokhyllan
G Dubbellådan
Tvåan
R Färgfemman
I Bokhyllan
N Hemlig Låda
G Dubbellådan
Trean
R Hemlig Låda
I Dubbellådan
N Bokhyllan
G Färgfemman

Hemlig låda

1 Bestick
2 Bensin m m
3 Chips
4 Åkgräsklippare
5 Resa = Beijing (Kina)
6 TV-Video-Sterero-Foto
7 Husvagnssemster
8 Mat m m
9 Hushållsservett
10 Glass
11 Fruktfylld choklad
12 Kläder
13 Hästen
14 Stegen
15 Största veckotidningen

Stegen

A Kaffe
C Resa 10.000 kr
E TV-Video-Videokamera-Foto-Parabol, 20.000 kr
G Nit

Guldchansen

B 30.000 kr
1 Två cyklar
2 Golfbag
3 Gratis el 1 år/75.000 kr
4 Videokamera
5 BingoLotto weekend
6 TV
7 Luzern
8 Guldchansen
9 Köksutrustning

Biljakten

H P W 6 0 8
H E W 6 0 8
H Z W 6 0 8
H Y W 6 0 8
H O W 6 0 8
H G W 6 0 8
H N W 6 0 8
H C W 6 0 8
H X W 6 0 8
H R W 6 0 8
H K W 6 0 8
H U W 6 0 8
H P W 6 0 8
H L W 6 0 8
H J W 6 0 8
H B W 6 0 8
H A W 6 0 8
H S W 6 0 8
H K W 6 0 8
H D W 6 0 8

Färgfemman

1 Kläder 20.000 kr
2
3 Radio-TV-Foto 20.000 kr
4 Radio-TV-Foto 10.000 kr
5 Volvo S70
6
7
8
9
10
11 Radio-TV-Foto 25.000 kr
12
13 Kläder 10.000 kr
14 Mat 25.000 kr
15
16
17 Radio-TV-foto 15.000 kr
18
19
20
21
22
23
24 Mat 50.000 kr
25 Volvo V70

Skraplott

1 Kläder 25.000 kr
2 Mat 100.000 kr
3 Resa 10.00 kr
4
5 Radio-TV-Foto 15.00 kr
6
7 Kläder 5.000 kr
8
9 Volvo S40
10
11 Kläder 15.000 kr
12
13 Radio-TV-Foto 5.000 kr
14
15
16 Volvo V40
17 Volvo S70
18
19
20
21 1 miljon
22 Mat 50.000 kr
23
24 Resa 35.000 kr
25 Mat 5.000 kr

Bensin m.m.

Gummibåt - Luzern - 10.000 kr bensin
Vinst: Luzern

Yatzy

3 2+3+4+4+4 25.000 kr
2 3+3+3+3+1 75.000 kr
1 6+5+3+2+4 35.000 kr
5 6+6+2+2+1 10.000 kr
6 5+5+2+2+5 50.000 kr
4 4+4+4+4+4 100.000 kr

Bokhyllan

 • Evert Taube - Livet som konst, konsten som liv: Världsmiljödagen
 • Astrid Lindgrens Småland: Semester
 • Teddy Björnen Fredirksson - Jakten på Silverhåren: Nationaldagen

Dragningslista

 • Mallorca resor: ***9-23066, ***3-57685, ***8-14039, ***1-36929, ***7-14449, ***5-27534, ***2-27395, ***4-58279, ***0-32597, ***6-12127
 • Lyckonummer 1 (Expert): ****-*4098, ****-*9140, ****-*2702, ****-*9469, ****-*4392
 • Lyckonummer 2 (Ica): ****-*2139, ****-*7030, ****-*1107, ****-*5480, ****-*7848
 • Lyckonummer 3 (Kappahl): ****-*9517, ****-*6681, ****-*0790, ****-*8557, ****-*0330
 • 25.000 kr: 2072-11949, 2030-58489, 2033-25099, 2092-43028, 2056-16316, 2049-37617, 2080-42733, 2080-37837, 2058-59683, 2038-14328
 • Volvo V40: 2060-15013, 2026-30066, 2089-11773, 2044-41402, 2096-16576, 2081-25817, 2069-53814, 2068-33323, 2073-13580, 2094-45228, 2039-59302, 2068-36646, 2065-58332, 2100-46240, 2081-45831, 2023-27712, 2041-13327, 2024-21492, 2021-37739, 2040-1103
 • Resa till Spanien: 2095-36552
 • Kryssningar: 2079-36141, 2048-16588, 2035-36595, 2065-18264, 2066-39473, 2021-24697, 2094-44631, 2060-43325, 2047-23096, 2049-48916, 2029-28928, 2030-54807, 2023-57422, 2035-31106, 2089-52809, 2096-44337, 2028-53828, 2044-31202, 2043-56484, 2051-28358
 • Miljonchansen: 2022-14063
 • Husvagn: 2031-14216, 2055-50408
 • Resturen: ****-11727, ****-29445, ****-20590, ****-53442, ****-55097
 • Drömchans 99: 2061-58601
 • Volvo S80: 2036-30345, 2078-28466, 2067-27784, 2037-55908, 2053-39079
 • 2st skraplotter: ****-***46
 • Hemlig Låda 1: 2093-33556
 • Hemlig Låda 13: 2082-11246
 • Hemlig Låda 10: 2069-51132

Bingo

Ettans Bingo

70, 64, 26, 22, 19, 01, 25, 75, 20, 61, 10, 38, 45, 52, 43, 55, 12, 44, 08, 60, 74

Tvåans Bingo

08, 16, 33, 53, 03, 47, 67, 37, 23, 18, 42, 25, 64, 58, 34, 35, 70, 21, 22, 29, 66, 24,

Treans Bingo

08, 16, 33, 53, 03, 47, 67, 37, 23, 18, 42, 25, 64, 58, 34, 35, 70, 21, 22, 29, 66, 24

Säsong 16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Avsnitt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Medverkande
Spel