Avsnitt 65.19

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 65.19
6519.jpg
Nyårsbingo
Sändningsdatum31 december 2023
Sändningstid20.00-22.00
22.15-00.20
ProgramledareDaniel Norberg
Lotta Engberg
Katia Mosally
Andreas Lundstedt
GästerMikael Sandström
Liamoo
Andreas Lundstedt
Maria Sur
Bo Kaspers Orkester
Albin Lee Meldau
Sarah Dawn Finer
Samuel Ljungblahd
Katia Mosally
Sebastian Widman
Jamladies
Tomas von Brömssen
Martin Stenmarck
Anna Stadling
Noice
Elisabeth Andreassen
Eric Gadd
Sonja Aldén
Brandsta City Släckers
Tennessee Tears
Thomas Petersson
André Myhrer
Jessica Andersson
Johanna Beijbom
Anna Bergendahl
Andreas Weise
Marit Bergman
TV-kanalTV4
Avsnitt1317
Tittarsiffror(enligt MMS)590 500
Kronologi
Avsnitt 65.18Avsnitt 65.19 - Avsnitt 66.01
Framsida2352.jpg

Avsnitt 65.19 sändes 31 december 2023 i TV4 och det var nyårsbingo. Programledare var Katia Mosally, Andreas Lundstedt, Daniel Norberg och Lotta Engberg. Gäster var Jamladies, Mikael Sandström, Sebastian Widman, Liamoo, Maria Sur, Bo Kaspers Orkester, Jamladies, Albin Lee Meldau, Tomas von Brömssen, Martin Stenmarck, Anna Stadling, Noice, Elisabeth Andreassen, Eric Gadd, Sonja Aldén, Marit Bergman, Brandsta City Släckers, Tennessee Tears, Thomas Petersson, André Myhrer, Jessica Andersson, Johanna Beijbom, Anna Bergendahl, Andreas Weise, Sarah Dawn Finer och Samuel Ljungblahd.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Andres Lundstedt och Jamladies uppträder. Vinjett spelas upp. Lotta och Daniel välkomnar tittarna och snackar med Katia och Andreas som ska göra drinkar. Daniel och Lotta berättar att 77 miljoner ska ut i vinster och berättar vad som händer idag. Lotta berättar att mer informtion finns på hemsidan, i appen och via QR-koden. I bild visas QR-kod. Daniel berättar när det är bingospel och visar tiderna. Lotta och Daniel visar Färgfemman med 40 luckor. Lotta välkomnar husbandet. Daniel uppmanar tittarna ringa in på Miljonstegen. Andreas och Katia visar drinkar. Videoklipp med Daniel Norberg om 2023 spelas upp. I bild påminner man att ringa in på Miljonstegen. Andreas och Katia snackar om deras drinkar. Lotta och Daniel kommer in på Kawasaki Fyrhjulning som Lotta lottar ut på två serie och lottnummer. Daniel påminner att man kan köpa en lott på hemsidan, i appen och QR-koden. I bild visas QR-kod. Daniel, Lotta, Andreas och Katia snackar och dricker. I bild påminner man att ringa in på Miljonstegen. Lotta påminner att man kan ringa in på Miljonstegen. Lotta och Daniel berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp om 2023 med Daniel spelas upp. Daniel berättar att man kan scanna QR-koden för köpa lott. I bild visas QR-kod. I bild visas kvällens tider. Lotta visar Färgfemman. Daniel påminner att man kan ringa in på Miljonstegen. Katia och Lotta snackar med Sebastian Widman och får en drink och visar videoklipp. I bild påminner man att ringa in på Miljonstegen. Daniel startar ettans bingo. Videoklipp hur man spelar BingoLotto och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, Sverige och säsongen visas. Daniel uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Andreas och Lotta påminner att man kan ringa in på Miljonstegen. Katia berättar om Liamoo. Liamoo uppträder. I bild påminner man att ringa in på Miljonstegen. Lotta snackar med Andreas, Katia. Speaker lottar ut Träningspaket på två serie och lottnummer och Inredning+Blommor på tre serie och lottnummer. Daniel och Katia pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 4, 14 och 36. I bild påminner man att ringa in in på Miljonstegen. Andra vinner 18. Andreas och Lotta påminner att man kan ringa in på Miljonstegen. Lotta och Andreas berättar vad som händer efter pausen. Jamladies uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 3

Videoklipp med Thomas Petersson spelas upp. Kaita välkomnar tillbaka. Daniel och Katia påminner att man kan ringa in på Miljonstegen. Lotta startar tvåans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, vinstplan och säsongen visas. Lotta tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Daniel och Lotta uppmanar tittarna ringa in på Nyårsmiljonen och kör videosamtal med Mikael Sandström. Andreas berättar om Maria Sur. Maria Sur och Jamladies uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Daniel ringer upp vinnaren av Miljonstegen som har dubbellott. Videoklipp om 2023 spelas upp med Daniel. Daniel ger Lotta en bukett. Speaker lottar ut Alpresa på ett serie och lottnummer som André Myhrer presenterar i videoklipp. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen och snackar med Mikael på videolänk. Daniel och Lotta snackar med Andreas, Katia och Sebastian som alla visar partytricks och bilder och visar roliga videoklipp. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen och visar videoklipp med Mikael. Daniel och Lotta berättar vad som händer efter pausen. Jamladies uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 4

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Jessica Andersson & Johanna Beijbom spelas upp. Daniel uppmanar tittarna att rätta lotten från uppesittarkvällen i appen. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen och visar videolänk med Mikael. Videoklipp med Daniel om 2023 spelas upp. Andreas uppmanar tittarna att ringa in på Nyårshjulet. Lotta snackar med Liamoo. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Andreas kör frågesport med Kia, Sebastian, Lotta, Daniel och Liamoo och visar bilder. Lotta och Andreas pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första har trippellott och vinner 2. I bild påminner man att ringa in in på Nyårsmiljonen. Andra vinner 38, 20 och 24. Videoklipp med Daniel Norberg hos Uddevalla Roddklubb spelas upp. Speaker lottar ut Kryssning Karibien på två serie och lottnummer. Andreas påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Katia snackar med Sebastian som visar videoklipp. Andreas påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet som ersätter en 100.000 kr med en Volkswagen T-Cross. Daniel och Lotta berättar vad som händer efter pausen. Jamladies uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Tennessee Tears spelas upp. Daniel och Lotta välkomnar tillbaka. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen och visar videoklipp med Mikael. Katia och Andras kör frågesport med Daniel och Lotta och visar bilder. Daniel och Lotta berättar vad som händer nästa vecka och visar videoklipp med Anna Bergendahl och Andreas Weise. Daniel lottar ut en elcykel som Andreas och Sebastian cyklar in på ett lottnummer. Lotta och Daniel snackar med Maria Sur och får blommor och bingolotter. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Andreas påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Katia snackar med Sebastian och visar videoklipp. Daniel startar treans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och vinstplanen och säsongen visas. Daniel uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Lotta och Andras påminnner att man kan ringa in på Nyårshjulet och ersätter en 100.000 kr med en Volkswagen T-Cross. Albin Lee Meldau uppträder. I bild påminner man att ringa in in på Nyårshjulet. Katia, Andreas, Lotta och Daniel påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Katia, Andreas, Lotta och Daniel berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Brandsta City Släckers spelas upp. Katia och Lotta välkomnar tillbaka. Lotta och Daniel påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen och visar videoklipp med Mikael. Daniel och Andreas pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 6 och 29. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Andra vinner 33, 9 och 1. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Mikael kommer med Nyårsmiljonen till Lotta. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen och visar videoklipp. Daniel kör ett partytricks med Mikael, Katia, Liamoo, Sebastian, Maria, Andreas och Lotta. Lotta startar fyrans bingo. Videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och säsongen visas. Lotta tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Lotta och Daniel uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på resten av Färgfemman. Andreas kör Nyårshjulet med spelaren som vinner Volkswagen Id. 4.Sarah Dawn Finer och Samuel Ljungblahd uppträder. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Daniel och Lotta pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 23, 25, 5 och 40. Lotta och Daniel påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Andra vinner 7, 28 och 11. Lotta och Daniel påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo som blir 3, 8, 10, 12, 13, 15, 16, 17, 19, 21, 22, 26, 27, 30, 31, 32, 34, 35, 37 och 39. Speaker lottar ut Östersjökryssning på två serie och lottnummer och Hemelektornik på två serie och lottnummer och Sport & Fritid på ett lottnummer. Katia och Andreas påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om inte man fått bingo. Katia och Andreas berättar att det tar paus. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om inte man fått bingo. Jamladies uppträder.

Akt 7

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Sonja Aldén spelas upp. Daniel välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Katia snackar med Sebastian och visar videoklipp. Lotta och Daniel kör Nyårslotto och visar videoklipp hur man spelar. Musikslinga spelas och bilder från studion visas. Katia och Andras kör frågesport med Daniel, Lotta och Sebastian och visar bilder. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Bo Kaspers Orkester uppträder. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Videoklipp med Daniel om 2023 spelas upp. Speaker lottar ut Mode & Skönhet på två lottnummer och Smycken & Presenter på ett lottnummer och Fixa hemma på två lottnummer. Daniel påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta, Katia och Daniel och Andreas berättar vad som händer efter pausen. Jamladies uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Eric Gadd spelas upp. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta och Daniel visar nyårsklockan och berättar om nästa år. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Andreas Lundstedt uppträder med nedräkningsklocka. Lotta räknar ner och slår i nyårsklockan. Andreas, Daniel, Lotta, Katia, Maria, Sebastian, Liammo, Mikael skålar. Videoklipp med Tomas von Brömssen, Marit Bergman, Martin Stenmarck, Anna Stadling, Noice, Elisabeth Andreassen spelas upp. Jamladies, Lotta Engberg, Maria Sur och Andreas Lundstedt uppträder. Daniel berättar att under jul och nyårshelgen har 147 miljoner gått till föreningslivet. Speaker lottar ut Allt till köket på två serie och lottnummer och Upplevelser på ett lottnummer. Lotta och Daniel ringer upp vinnaren av Nyårsmiljonen som får en miljon. Daniel och Lotta visar videoklipp med Hästen från Uppesittarkvällen med som kom femma vilket gav 50.000 kr. Lotta och Daniel ringer upp vinnaren av resten av Färgfemman som vinner 3, 8, 10, 12, 13, 15, 16, 17, 19, 21, 22, 26, 27, 30, 31, 32, 34, 35, 37 och 39. Daniel och Lotta snackar med Liamoo, Sebastian, Maria, Andreas och Katia. Daniel berättar vad som händer nästa vecka. Lotta och Daniel önskar gott nytt år. I bild visas sociala mediakanaler. Jamladies och Andreas Lundstedt uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

Färgfemman

1 100.000 kr
2 250.000 kr
3 Inredning 35.000 kr
4 Mat 25.000 kr
5 Mode och Skönhet 20.000 kr
6 Volkswagen Taigo
7 Smycken och Presenter 25.000 kr
8 100.000 kr
9 Mat 30.000 kr
10 Sport och Fritid 25.000 kr
11 Mode och Skönhet 20.000 kr
12 Mat 25.000 kr
13 Mat 35.000 kr
14 Mode och Skönhet 20.000 kr
15 Resa 30.000 kr
16 Volkswagen Taigo
17 Volkswagen Id.4
18 Inredning 35.000 kr
19 Smycken och Presenter 25.000 kr
20 100.000 kr
21 1.000.000 kr
22 Fixa hemma 20.000 kr
23 Mat 30.000 kr
24 Fixa hemma 20.000 kr
25 Inredning 30.000 kr
26 Resa 30.000 kr
27 Smycken och Presenter 25.000 kr
28 Mat 25.000 kr
29 Hemelektronik 30.000 kr
30 Inredning 35.000 kr
31 Allt till köket 35.000 kr
32 Mat 25.000 kr
33 Allt till köket 30.000 kr
34 Resa 50.000 kr
35 Resa 50.000 kr
36 Resa 25.000 kr
37 Resa 35.000 kr
38 Resa 35.000 kr
39 Mat 30.000 kr
40 Resa 25.000 kr

Miljonstegen

A Sport & Fritid 5.000 kr
B Fixa hemma 1.000 kr
E Inredning 25.000 kr
H Mat 50.000 kr
N Volkswagen Id. 4

Dragningslista

 • Fyrhjulning: 4527-57729, 4526-33600
 • Träningspaket: 4502-15113, 4525-53192
 • Inredning 20.000 kr + Blommor 5.000 kr: 4509-14078, 4523-59807, 4506-30258, 4529-25344
 • Alpresa 100.000 kr: 4538-16993
 • Kryssning Karibien: 4501-42881, 4525-14884
 • Elcykel: ****-15377
 • Östersjökryssning: 4517-28420, 4509-29957
 • Hemelektronik 50.000 kr: 4506-24845, 4535-55101
 • Sport & Fritid 5.000 kr: ****-19129
 • Mode & Skönhet 6.000 kr: ****-16703, ****-15639
 • Smycken & Presenter 5.000 kr: ****-34820
 • Fixa hemma 5.000 kr: ****-34659
 • Allt till köket 25.000 kr: 4513-33915, 4502-13695
 • Upplevelser 3.000 kr: ****-56875
 • Allt till köket 25.000 kr: 4513-33915, 4502-13695
 • Upplevelser 3.000 kr: ****-56875

Bingo

Ettan

55, 26, 44, 62, 39, 43, 74, 12, 27, 13, 15, 59, 30, 36, 14, 65, 18, 73, 42, 48, 21, 08, 10

Tvåan

45, 28, 60, 09, 73, 61, 12, 56, 36, 18, 24, 47, 01, 66, 49, 58, 05, 44, 64, 59, 54, 34, 32, 52, 37, 65, 70, 29

Trean

27, 08, 12, 57, 62, 23, 49, 30, 52, 38, 35, 41, 21, 67, 28, 05, 55, 39, 37, 26, 01, 45, 02, 63, 56

Fyran

36, 65, 32, 57, 29, 08, 35, 47, 28, 17, 03, 25, 20, 37, 26, 63, 66, 45, 19, 49, 59, 14

Nyårslotto

96, 70, 2, 5, 27, 74, 94, 9, 19, 18, 77, 79, 10, 38, 3, 82, 89, 64, 52, 67, 4

Mall:Säsong 65