Avsnitt 65.18

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 65.18
6518.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2023
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.15
ProgramledareDaniel Norberg
Lotta Engberg
Gäster
David Lindgren
One More Time
Marsha Songcome
Theoz
Viktor Norén
Lisa Nilsson
Dad Harmony
Tina Nordström
Arantxa Álvarez
David Hellenius
Edward af Sillén
Joel Lundqvist
Stefan Holm
Per Skoglund
Katia Mosally
Sebastian Widman
Andreas Lundstedt
Micke Nybrink
Sandra Mårtenson
TV-kanalTV4
Avsnitt1316
Tittarsiffror(enligt MMS)1 862 500
Kronologi
Avsnitt 65.17Avsnitt 65.18 - Avsnitt 65.19
Framsida2351.jpg

Avsnitt 65.18 sändes 23 december 2023 i TV4 och det var uppesittarkväll. Programledare var Daniel Norberg och Lotta Engberg. Gäster var Micke Nybrink, Sandra Mårtenson, Katia Mosally, Sebastian Widman, Andreas Lundstedt, Joel Lundqvist, Stefan Holm, David Lindgren, One More Time, Marsha Songcome, Theoz, Viktor Norén, Lisa Nilsson, Dad Harmony, Tina Nordström, Arantxa Álvarez, David Hellenius och Edward af Sillén.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta, Daniel, Arantxa Álvarez, David Hellenius, Edward af Sillén och Tina Nordström uppträder där där Daniel berättar att man kan köpa lott på via QR-koden. I bild visas QR-kod. Lotta och Daniel välkomnar tittarna och berättar vad som händer idag. Daniel uppmnar titarna scanna qr-koden för köpa lotten. I bild visas QR-kod. Lotta berättar vad som händer idag. Daniel välkomnar husbandet. Daniel och Lotta snackar med Arantxa Álvarez, David Hellenius och Edward af Sillén och Arantxa, Edward och David Hellenius ger varsitt julrim. I bild visas sociala mediakanaler. Arantxa uppmanar tittarna att skicka in julrim. I bild visas e-postadress för skicka in till rimstugan. Daniel uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Tina Nordström som gör mat och berättar att recepten finns på köket.se. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. I bild visas att recepten finns på köket.se. Daniel berättar att många är inne på hemsidan. Daniel berättar om serie och lottnummer. Speaker lottar ut Mode & Skönhet på lottnummer, Fixa hemma på ett lottnummer och Norrlandsupplevelse på fyra lottnummer. Lotta uppamarn tittarna gå in på hemsidan eller scanna QR-koden för mer information. I bild visas QR-koden. Daniel påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Husbandet uppträder. Daniel välkomnar tillbaka. Daniel påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta och Daniel snackar med Arantxa och visar bilder och David Hellenius, Edward och Daniel som ger varsitt julrim. I bild visas e-postadress för skicka mejl till rimstugan. Daniel startar ettans bingo. Videoklipp hur man spelar BingoLotto och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen och spelare visas. Daniel uppmanar folk som fått bingo att ringa in och Lotta tackar husbandet. Lotta snackar med David Lindgren och Marsha Songcome som äter. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Daniel påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Theoz uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 4. I bild påminner man att ringa in på Julhjuet. Andra har dubbellott och väljer 8 och kör spelet med David Lindgren. Daniel påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Daniel snackar med Lotta. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 3

Dad Harmony uppträder i videoklipp. Daniel välkomnar tillbaka. Daniel uppmanar tittarna ringa in på Biljakten. David Hellenius kör masked bingo med bingoberra som uppträder och ger ledtrådar med Lotta, Edward, Daniel och Arantxa och Lotta, Edward och Daniel gissar rätt och det är Stefan Holm. Daniel startar tvåans bingo. Videoklipp med Joel Lundqvist spelas upp. Bilder från studion, spelare, föreningar säsongen och vinstplanen spelas upp. Lotta tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Daniel snackar med Stefan. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Speaker lottar ut Res vart du vill på ett serie och lottnummer, Inredning+Blommor på tre serie och lottnummer och Volkswagen T-Cross TSI 95 på ett serie och lottnummer. Lotta snackar med Tina som får göra mat med David Hellenius och Edward. Lotta kör Julhjulet med första spelaren som stannar på Volkswagen Taigo. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet igen som nu görs om och alla bilar är nu värda också 250.000 kr och två 100.000 kr blir 1 miljon. Daniel snackar med Theoz och David Lindgren som ger ett julrim. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta och Daniel påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Daniel berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 4

Daniel välkomnar tillbaka. Daniel påminner att man kan ringa in på Biljakten och lägger till 25.000 kr till bilen. Lotta snackar med Tina som snackar med David Hellenius och Edward som gör mat. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Daniel pratar med telefonörer. Första väljer 7 som vinner 7. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 5 och vinner 5, 15 och 10. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Marsha Songcome uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta kör första omgången med Biljakten, första spelaren väljer B. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Biljakten igen. Daniel och Lotta snackar med Nanne Grönvall från One More Time och Theoz som ger varsitt julrim. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Daniel startar treans bingo. Videoklipp om Årets eldsjäl Petra Jacob och Lebi Skol IF spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen, vinstplanen, Dad Harmony och spelare visas. Daniel tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Tina, David Hellenius och Edward som gjort mat och berättar att recepten finns på köket.se I bild visas att recepten finns på köket.se. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Daniel och Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. David Lindgren uppträder. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Daniel och Lotta snackar med David Hellenis och Edward och visar videoklipp. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 9 och får biobiljetter. Vinsten presenteras av Per Skoglund i videoklipp som vid vinst ger 200.000 kr I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 10. Speaker lottar ut Östersjökryssning på ett lottnummer, Smycken & Presenter på ett lottnummer, Upplevelser på ett lottnummer och Volkswagen id.4 på ett serie och lottnummer. Lotta kör Biljakten med andra spelaren som väljer C. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Biljakten igen. Daniel och Lotta snackar med Arantxa och Tina som gör mat. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Daniel berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. Dad Harmony uppträder. Lotta välkomnar tillbaka. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta och Tina kör tävling mellan Theoz och Arantxa. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta startar fyrans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, vinstplan, säsongen och spelare visas. Lotta Daniel tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Daniel kör Biljaktens andra omgång och lägger till 25.000 kr till bilen med första spelaren som väljer B. Daniel uppmanar tittarna ringa in på Biljakten igen. Daniel och Lotta berättar om nästa vecka och visar videoklipp med Katia Mosally, Sebastian Widman och Andreas Lundstedt. Lotta kör Julhjulet med andra spelaren som vinner 1.000.000 kr. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet igen nu som görs om så det är alla kontantvinster på 250.000 kr och 500.000 kr som nu är värda en miljon. Daniel och Lotta snackar med Arantxa som ger ett julrim och visar en bild och Edward och David Hellenius som ger varsitt julrim. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta berättar att drottningen fyller 80 år och hurrar och visar bild. Speaker lottar ut Hemelektronik på ett serie och lottnummer och Sport och Fritid på tre serie och lottnummer. Daniel berättar att man kan rätta lotten. One More Time uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Daniel pratar med telefonörer, första väljer 3 och vinner 12. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 6. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Daniel berättar vad som händer efter pausen.

Akt 7

Sponsorvinjett spelas upp. Daniel välkomnar tillbaka Daniel kör Biljaktens andra omgång med andra spelaren som väljer A, andra väljer C. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Videoklipp med dragningen av V75 idag spelas upp med Micke Nybrink, Sandra Mårtenson och Per Skolund. Speaker lottar ut Stockholmswekeend Eltiloppet VIP på ett serie och lottnummer. Lisa Nilsson & Viktor Norén uppträder i videoklipp. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Daniel berättar vem som vinner i Biljaktens andra omgång bokstaven D. Edward och Daniel och husband kör quiz med Nanne, Tina, Arantxa och Marsha. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Daniel startar femmans bingo. Videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen och spelare visas. Daniel uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Daniel och Lotta berättar vad som händer i säsongspremiären. Lotta och Daniel uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på Färgfemman och man får öppna 10 luckor. Lotta snackar med Tina och äter. I bild visas att recepten fins på köket.se. I bild påminner man att ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Daniel och Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta snackar med Arantxa, David Hellenius och Edward som ger varsitt julrim. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Daniel berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Dad Harmony uppträder i videoklipp. Daniel påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 1. Daniel påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Andra får 2. Daniel påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Lasse Stefanz uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Speaker lottar ut Allt till köket på ett lottnummer, Volkswagen Taigo TSI 110 på ett serie och lottnummer. Lotta snackar med Daniel, Arantxa, David Hellenius och Edward som ger varsitt julrim. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Daniel och Lotta kör Färgfemman med en som inte fått bingo som vinner 8, 2, 10, 5, 24, 7, 15, 14, 21 och 18. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Daniel berättar vad som händer efter pausen.

Akt 9

Sponsorvinjett spelas upp. Daniel och Lotta välkomnar tillbaka. Daniel påminner att man kan ringa in på Julhjulet. David Lindgren uppträder. Lotta önskar god jul. Videoklipp om Extraklappen spelas upp. Lotta snackar med Tina som gjort mat. Lotta och Daniel snackar med Theoz, Tina och Nanne. Daniel och Lotta kör Julhjulet med tredje spelaren som vinner Volkswagen Taigo + 250.000 kr. Daniel och Lotta snackar med Arantxa, Edward och David Hellenius. Daniel och Lotta berättar att överskottet blivit 131 miljoner till Föreningslivet ikväll och det är rekord. Lotta och Daniel snackar med Arantxa, David Hellenius och Edward och tänder fjärde ljuset. Lotta och Daniel och berättar vad som händer nästa vecka och önskar god jul. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.

Spelen

Hemlig Låda

1 Destination okänd+25.000 kr
2 Dubbelhjulet - 15.000 kr + 20.000 = 35.000 kr
3 Färgfemman
4 Volkswagen Id.4
5 Färgfemman
6 100.000 kr
7 Färgfemman
8 Jul-stegen
9 Hästen
10 Tre steget

Destination okänd

1 Seychellerna
2 Träningsresa
3
4
5 Grekland
6
7
8
9
10 Rom
11 Grekland
12

Biljakten

Omgång 1

 • A: 50.000 kr
 • B: 50.000 kr
 • C: Volkswagen id.4 + 25.000 kr
 • D: 50.000 kr

Omgång 2

 • A: 50.000 kr
 • B: 50.000 kr
 • C: 50.000 kr
 • D: Arteon eHybrid + 25.000 kr

Tre steget

 • +4= Fixa hemma 15.000 kr
 • +6= Resa 25.000 kr
 • +6= 250.000 kr

Jul-stegen

A Sport & Fritid 5.000 kr
C Smycken 10.000 kr
D 20.000 kr
J 25.000 kr
M 75.000 kr

Färgfemman

Omgång 1

1 1 miljon
2
3
4
5 Resa 50.000 kr
6
7 Resa 15.000 kr
8
9
10 Mode och Skönhet 5.000 kr
11
12 Volkswagen id.4
13
14
15 Volkswagen T-Cross
16
17
18 Resa 35.000 kr
19
20
21
22
23
24 Volkswagen Taigo
25

Omgång 2

1
2 Allt till köket 35.000 kr
3
4
5 Smycken och Presenter 10.000 kr
6
7 Mat 20.000 kr
8 Resa 50.000 kr
9
10 Fixa hemma 10.000 kr
11
12
13
14 Mat 10.000 kr
15 Volkswagen Taigo
16
17
18 1 miljon
19
20
21 Resa 15.000 kr
22
23
24 Volkswagen Arteon H-hybrid
25

Dragningslista

 • Mode & skönhet 4.000 kr: ****-31184
 • Fixa hemma 3.000 kr: ****-27954
 • Norrlandsupplevelse: 4390-48024, 4420-56251, 4357-16405, 4419-48277
 • Res vart du vill 100.000 kr: 4335-25985,
 • Inredning 30.000 kr + Blommor 5.0000 kr: 4421-18075, 4402-45470, 4406-22422
 • Volkswagen T-Cross TSI 95: 4323-42592
 • Östersjökryssning: ****-14318
 • Smycken & Presenter 3.000 kr: ****-48498
 • Upplevelser 3.000 kr: ****-12184
 • Volkswagen id.4: 4389-47867
 • Hemelektronik 50.000 kr: 4322-23876
 • Sport & Fritid 5.000 kr: 4333-14093, 4363-11624, 4369-31815
 • Stockholmswekeend Eltiloppet VIP: 4379-19196
 • Allt till köket 3.000 kr: ****-10038
 • Volkswagen Taigo TSI 110: 4325-16721

Bingo

Ettan

30, 70, 19, 50, 32, 25, 43, 06, 11, 22, 72, 28, 09, 04, 24, 53, 39, 02, 15, 71, 37, 12, 07, 41, 57, 01

Tvåan

12, 63, 41, 62, 53, 60, 74, 17, 05, 70, 40, 14, 73, 15, 68, 16, 50, 19, 45, 69, 18, 24, 37, 48, 75

Trean

45, 08, 50, 25, 01, 33, 69, 67, 41, 35, 53, 18, 65, 17, 73, 20, 46, 03, 68, 28, 36, 63, 51, 11, 47, 06, 16

Fyran

08, 55, 12, 25, 41, 46, 30, 38, 68, 03, 69, 66, 15, 42, 70, 57, 02, 65, 06, 52, 17, 23, 44, 18, 67

Femman

54, 68, 32, 60, 13, 28, 36, 15, 23, 71, 69, 02, 51, 64, 01, 72, 50, 56, 75, 08, 30, 05, 29, 41, 55, 49, 20, 53

Mall:Säsong 65