BingoLottos julrusch

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
BingoLottos julrusch
BingoLottos julrusch.jpg
Sändningsdatum16 december 2003
Sändningstid21.00-21.55
ProgramledareLasse Kronér
GästerAnders Widmark
Arne Weise
Bengt Westerberg
Christian Olsson
David Lega
Drottning Silvia
Elisabeth Andreassen
Eva Dahlgren
Gunilla von Arbin
Helen Sjöholm
Kajsa Bergqvist
Kennet Andersson
Lasse Brandeby
Lotta Engberg
Scandinavian Strings
Susanne Ljungskog
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)595 000
Titta på avsnittet

BingoLottos julrusch sändes 16 december 2003 med Lasse Kronér som programledare. Gäster var Anders Widmark, Arne Weise, Bengt Westerberg, Christian Olsson, David Lega, Drottning Silvia, Elisabeth Andreassen, Eva Dahlgren, Gunilla von Arbin, Helen Sjöholm, Kajsa Bergqvist, Kennet Andersson , Lasse Brandeby, Lotta Engberg, Scandinavian Strings och Susanne Ljungskog.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Lasse välkomnar tittarna och berättar vad det är här för program och välkomnar Bengt Westerberg, Christian Olsson och Kajsa Bergqvist och snackar med de. Lasse berättar om julruschen. Videoklipp med Christian och Kajsa visas som följer med en förening på Julruschen. Lasse välkomnar telefonpanelen som är Susanne Ljungskog, Lasse Brandeby och Kenneth Andersson och berättar om julruschen och uppmanar tittare att ringa in till telefonpanalen. Videoklipp om en förening visas. Lasse snackar med Bengt och berättar att 12 miljarder har gått till föreningslivet. Lasse snackar sen med Christian och Kajsa, i bild påminner man att ringa in på telefonpanelen och Lasse snackar med Brandeby. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och snackar med Susanne. Lasse påminner att man kan ringa in på telefonpanelen och snackar sen med Christian och Kajsa. Videoklipp från Torsby, Bingolottos Idrottsläger och Bjuv, Friluftsfrämjandet Söderåsen och Växjö, IFK Växjö/Idrottsfrtids och Växjö, BGIF Basket och Mölndal, Mölndals Allmänna Simklubb och Roslagen, Rospiggarna Speedway och Norsjö, Norsjö Sportfiskeförening och Göteborg, Slottskogen Godheim och Göteborg, Önnereds Handbollsklubb och Malmö, Malmö Boxningsklubb visas med föreningsmänniskor som David Lega. Lasse snackar med Bengt och berättar att med 30 lotter får man få 40.000 kr per år. I bild påminner man att ringa in på telefonpanelen. Lasse snackar sen med Kajsa. I bild påminner man att ringa in på telefonpanelen. Videoklipp om uppesittarkvällen visas. Lasse påminner att man kan ringa in på telefonpanelen. Lasse berättar om julruschen. Videoklipp om Childhood visas med Drottning Silvia. Lasse berättar att tittarna kan skänka 100 kronor till Childhood. Lasse snackar med Gunilla von Arbin och i bild visas att över 9.244.000 kronor har gått till Childhood. I bild påminner man att sänka 100 kronor till Childhood. Lasse berättar att över 9.295.000 kr har gått till Childhood. Videoklipp om en förening visas. Lasse berättar om uppesittarkvällen. Elisabeth Andreasen och Lotta Engberg uppträder från förra uppesittarkvällen. Lasse snackar med Brandeby, Kenneth. I bild påminner man att ringa in på telefonpanelen. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka. En förening kommer in i studion och snackar med Lasse om julruschen. Lasse snackar med Bengt och Kajsa. Lasse pratar med en som ringt in till telefonpanelen som vill lägga till en förening. I bild påminner man att ringa in på telefonpanelen. Videoklipp med Arne Weise om uppesittarkvällen där Helene Sjöholm, Anders Widmark, Lisa Nilsson och Eva Dahlgren medverkar. Videoklipp om en förening visas. Lasse snackar med Stefan Albrechtsson från IK Sävehof. I bild påminner man att ringa in på telefonpanelen. Lasse tackar gästerna. Lasse berättar vem som vann helårsprenumerantionen på inrigningen. Lasse tackar tittarna och påminner om uppesittarkvällen. Scandinavian Strings uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.