Avsnitt 39.20

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 39.20
3920.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2010
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.00
ProgramledareLotta Engberg
GästerAnders Eldeman
Björn Goop
Erica Johansson
Eva Rados
Calle Almgren
Gentlemen
Jessica Almenäs
Joakim Lövgren
Lasse Brandeby
Linda Bengtzing
Komodo
Måns Zelmerlöv
Rina Ranta
Roland Bauer
Sanna Nielsen
Shirley Clamp
Sonja Aldén
Thomas Järvheden
Tilde de Paula
Statens kontrollantSverre Andersson
TV-kanalTV4
TV4 Play
Avsnitt756
Tittarsiffror(enligt MMS)1 098 000
Kronologi
Avsnitt 39.19Avsnitt 39.20 - Avsnitt 40.01
Titta på avsnittet
Framsida1051.jpg

Avsnitt 39.20 är uppesittarkvällen 2010. Gäster är Anders Eldeman, Björn Goop, Eva Rados, Calle Almgren, Gentlemen, Jessica Almenäs, Lasse Brandeby, Linda Bengtzing, Joakim Lövgren, Komodo, Måns Zelmerlöv, Rina Ranta, Roland Bauer, Sanna Nielsen, Shirley Clamp, Sonja Aldén, Thomas Järvheden och Tilde de Paula. Erica Johansson gjorde dranging i Sverigelotteriet. På lotten finns Sista Chansen och Julbingo. Detta var det första programmet som direktsändes på TV4 Play.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Lasse "Tomten" Brandeby kommer in och välkomnar tittarna och in kommer Komodo, Måns Zelmerlöv, Sanna Nielsen, Shirley Clamp, Sonja Aldén, Gentlemen, Thomas Järvheden, Linda Bentzing, Anders Elderman, Calle Almgren, Lina Hedman. En nisse säger till tomten att den glömt Lotta och Lotta Engberg kommer in. Lotta välkomnar till programmet.

Lotta pratar med Tomten och ger honom en önskelista. Lotta och Tomten berättar vad som står i önskelistan. Lotta visar att de har 24 julklappar. Lotta berättar att man kan köpa lotter på bingolotto.se. Nissarna springer iväg och Lotta startar programmet. Lotta berättar att man kan vinna en Childhood bil och man kan ringa in på bilen, en Volvo S60 och hela beloppet går till World Childhood Foundation. Lotta går till rimstugan och snackar med Anders. Thomas ger ett rim och Linda, Anders och Thomas snackar med Lotta. Anders berättar att man skickar ett mail till rimstugan@bingolotto.se. Lotta lottar ut en Philips 3D-TV på serie och lottnummer. Lotta berättar att på Åby är det ett trav och att det finns BingoLotto-hästar där. Lotta lämnar till Jessica Almenäs. Jessica berättar vad som händer ikväll där och de berättar att tittarna kan ringa på en häst, Connery och snackar med Joakim Lövgren. Jessica berättar att vinnaren får 100.000 kr om den kommer på första plats. Lotta berättar att man kan ringa in på julklappar, tio vinnare utses och klapparna kommer imorgon. Lotta lämnar till Per Dahlberg som är på lekmer och visar vad man kan vinna där Per snackar med två ur personalen på lekmer. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Lotta välkomnar tillbaka och sitter i rimstugan och snackar med Linda. Lotta lämnar till Per som påminner att man kan ringa på julklapparna i videoinslag hos lekmer. Lotta står i köket med Calle Almgren som hon snackar med. Calle berättar vad han ska göra. Lotta startar ettans bingo och tomten berättar vad som lottas ut i videoinslag. Husbandet spelar och bilder från studion och tomteverkstan visas. Lotta sitter med Linda, Thomas och Anders under bingot och de får mat av Calle. Lotta påminner att man kan ringa om fick bingo och tackar husbandet och berättar vilka som är där. Lotta fyller tomtens julklappsäck och Tomten med nissarna kommer med en bärbardator värd 10.000 kr och en resa till Gran Canaria värt 20.000 kr. Måns sjunger. Lotta pratar med rimstugan, samma som förut och Linda, Thomas och Anders ger ett rim. Måns sätter sig i rimstugan och Lotta snackar med honom. Adressen till rimstugan visas i bild. Lotta snackar med Thomas. Anders ger ett rim. Lotta berättar vilka som får barnens julklappar, Tomten lägger ut på kartan vad de bor. Lotta lottar ut julklappar för 20.000 kr på serie och lottnummer. Lotta påmminner att man kan ringa på Childhoodbilen och berättar vad som händer efter pausen.

Akt 3

Komodo spelar. Lotta pratar med telefonörer, den första väljer 16, den andra 8, den tredje 13. Den sista telefonörn ger rimstugan ett rim. Lotta låter personer med jämn slutsiffra ringa på en resa till Lanzarote. Eva Rados är i Lanzarote och gör ett reportage därifrån. Roland medverkar i videoinslaget också. Lotta står i köket med Calle och de snackar. I bild påminner man om Childhoodbilen. Lotta påminner att man köpa en lott på bingolotto.se. Lotta påminner att man kan ringa in på resan och berättar vad som händer efter pausen. Jul i stallet med Per Dahlberg visas.

Akt 4

Trailer inför Eldsjälsgalan visas. Lotta välkomnar tillbaka och sitter i rimstugan där Calle kommit med mat. Lotta påminner om att ringa ni på Childhoodbilen. I rimstugan sitter samma personer som förra gången, Lotta sitter där och berättar om Bingohästarna och lämnar till Jessica. V75-1 och V75-2 visas och Jessica gör slutkommentar om loppen. Lotta berättar att två av vinnarna som skulle vara här inte kommit fram och den första bingoshästen spelar i V75-3 som körs. Jessica gör slutkommentar om loppet och berättar hur det gick för bingohästen. Lotta är i rimstugan med samma, och Anders, Måns, Linda ger ett rim.

Lotta startar tvåans bingo, Tomten berättar vad som lottas ut i videoinslag. Husbandet spelar och Lotta sitter i rimstugan och bilder från studion och tomteverkstan visas. Lotta berättar hur bingot att 20 miljoner går till föreningar ikväll. Lotta påminner att man kan ringa om fick bingo och tackar husbandet. Lotta lottar ut en Volvo S40 DRIVe på serie och lottnummer. Lotta berättar igen att 20 miljoner går till föreningslivet idag och berätar hu man bli prenumerant. Tomten och nissarna kommer med Vitvaror värt 10.000 kr och Sportlov i fjällen värt 15.000 kr som läggs i säcken. Sanna, Sonja och Shirley sjunger. Lotta berättar hur man ringer in till Julklappssäcken. Lotta är i rimstugan med Linda, Anders och Thomas och Thomas ger två rim. Lotta snackar med de i rimstugan. Anders ger ett rim. Lotta berättar att de tar pausen men påminner att man kan ringa in på resan till Lanzarote och lämnar till Eva Rados som berättar kort om resan.

Akt 5

Lotta är i tomteverkstan och snackar med tomten och nissarna. Lotta berättar vilka som vann resan till Lanzarote. Lotta pratar med med telefonörer den första väljer 18, den andra 5 och där 5, 13 och 24. Den tredje väljer 23. Lotta lämnar till Jessica igen som kör V75-4. Hon gör slutkommentaren och står sen med Björn Goop och snackar med honom. Komodo, Thomas och Gentlemen sjunger en låt som special skrivs för kvällen. Lotta lottar ut en Sommmarstuga på serie och lottnummer.

Lotta är i rimstugan och Anders berättar e-mailadressen och han ger ett rim. Linda ger också ett rim. Lotta lämnar till Tilde de Paula som är i julstugan och berättar vad som händer där. Lotta lottar ut en Semesterresa till Side Turkiet på serie och lottnummer. Lotta påminner att man kan ringa in på Childhoodbilen. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Komodo spelar.

Akt 6

Lotta välkomnar tillbaka och startar Finalspelet med Lena Hedberg. Gentlemen sjunger. Lotta är i köket med Calle och snackar med honom. Lotta lämnar till Jessica och V75-5 körs. Jessica gör slutkommentaren. Jessica är i stallet med bingohästens skötare som hon snackar med. V75-6 körs. Jessica gör slutkommentaren. Jessica tackar den som vann bingohästen. Lotta står i köket och låter folk med udda ringa in på sista BingoLotto-hästen. Lotta snackar med Calle. Lotta berättar vad som händer efter Nyheterna.

Akt 7

Lotta välkomnar tillbaka och sitter i rimstugan där Mikael Gran från Gentleman sitter tillsammans med Anders, Linda och Thomas. Lotta påminner att man kan ringa på hästen. Anders och Mikael ger ett rim. Lotta berätar hur man spelar julbingo. Lotta påminner att man kan ringa in på julklappssäcken. Måns och Sonja sjunger. Lotta pratar med den som har bingohästen. Lotta lämnar till Jessica. V75-7 visas och Jessica gör slutsammanfattningen. Jessica tackar till vinsten och tackar för kvällen. Lotta pratar med vinnaren. Lotta startar treans bingo, tomten berättar vinster i videoinslag. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Lotta spelar bingot i rimstugan och tackar sen husbandet och påminner att man kan ringa in på bingot och berättar vad som finns kvar.

Tomten och nissarna kommer med en Kaffemaskin värd 2000 kr, Mobiltelefon vär 2500 kr och soffa värd 20.000 kr. Lotta påminner att man kan ringa in på julklappssäcken. Lotta lottar en kaffemaskin med kapslar, en soffa och jumbojet nonstop till Thailand på olika serie och lottnummer. Linda ger ett rim. Lotta berättar vad som händer efter pausen. I bild påminner man att ringa in på julklappssäcken.

Akt 8

Lotta välkomnar tillbaka och lottar ut en Hemmabiosystem på serie och lottnummer. Tomten kommer med en nisse och hemmabiosystem värd 13.000 kr. Lotta påminner att man kan ringa på julklappssäcken. Mikael, Thomas, Linda och Anders ger ett rim. Lotta pratar med telefönören, den första 6 och där 7, den andra 17. Den tredje telefonören 24 och där 7, 17 och 8. Lotta berättar att man kan ringa in på frispelet. Lotta går till rimstugan och Anders ger ett rim. Komodo spelar.

Akt 9

Sverigelotteriet startar och Erica Johansson drar veckans nummer i Sverigelotteriet. Erica berättar att 12 augusti vann förra veckan och visar vad som finns i guldpaketen. Erica drar veckans datum. Bonusvinsten är 30.000 kr berättar Erica. Erica berättar hur man får mer information och lämnar till Lotta. Lotta pratar med telefonörer, den första väljer 10 och den andra 19. Tomten pratar med Lotta och de startar tomtens frispel. Lotta lottar ut en Splashresa till Egypten på serie och lottnummer. Sanna, Sonja och Shirley sjunger. Lotta sitter i rimstugan med Anders, Linda och Thomas och snackar. Thomas ger tre rim innan Linda och Anders ger ett rim. Lotta berättar att Anders fyller 50 år om två dagar och de hyllar honom.

Lotta pratar med telefonörer från tomtens frispelsvinnare med tomten, den första 4 och den andra 9. Lotta går till köket och snackar med Calle. Lotta påmminer att man kan ringa in på julklappssäcken och tomten berättar i videoinslag vad som finns där. Lotta berättar vad eldsjälsgalan är. Henrik Lundqvist berättar om sin eldsjäl i videoinslag.

Akt 10

Jul i stallet med Per Dahlberg visas. Lotta välkomnar tillbaka och är i köket med Calle och hämtar Anders, Thomas och Linda som får lite mat. Lotta snackar med Calle och lottar ut 25.000 kr på serie och lottnummer. Lotta snackar med de som är i köket nu. I bild påminner man att ringa in på julklappssäcken. Anders ger ett rim. Lotta lämnar till Eva Rados som berättar hur man firar jul i Balecorna i videoinslag och hon träffar Rina Ranta. Lotta lottar ut en snöslunga på serie och lottnummer. Tomten kommer med julklappsäcken och påminner att man ska ringa in på julklappssäcken. De lägger in 25.000 kr i julklappssäcken. Lotta berättar att de tar sista pausen. Jul i stallet med Per Dahlberg visas.

Akt 11

Lotta välkomnar tillbaka och står vid Childhoodbilen och berättar att 2,3 miljoner kronor går till World Childhood Foundation ikväll och berättar vem som fick bilen. I bild visas att det är en minut kvar att ringa in på julklappssäcken. Lotta startar telefonjokern som väljer 14. Lotta kör sista chansen. Tomten berättar att han vet vem som vunnit julklappssäcken och Lotta kommer till honom och de berättar vem som vann säcken. Lotta tackar tomten och alla som tittat och sitter vid piano och flera av gästerna sjunger med henne. Sluttexten rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1
2
3
4 Storstadsresa Bacerolna
5 Färgfemman
6 Julkalender
7
8 250.000 kr
9 Bingolotto.se
10 Inkaguldet
11
12
13 50.000 kr
14 Tomtens julklapp
15
16 Semesterresor i 5 år.
17 Hemmabiosystem
18 Disneyland Paris
19 Splashsresa Egypten
20
21
22
23 Tolvan
24 Färgfemman

Bingolottos julkalender

1
2
3
4 Sicilien
5
6 Kryssning Västindien
7 Mexico
8 25.000 kr
9 Vägg-TV
10 Allt för Hem och Villa
11
12 Turkiet
13 100.000 kr
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 Hurghada

Bingolotto.se

G
10.000 kr


Färgfemman

1 Volvo S40
2
3
4
5 Hemelektronik 10.000 kr
6
7 Volvo S60
8 Mat 15.000 kr
9
10
11
12
13 Resor 10.00 kr
14
15
16
17 Hem & Fritid 15.000 kr
18
19
20
21
22
23
24 Volvo V50
25

Finalspelet

VINSTSUMMA
3.000.000
1.500.000
1.250.000
1.000.000
750.000
500.000
250.000
100.000
♣K
4 6 ♣10
6 5 ♣8
10 2 ♣4
Högre Lägre Kort Väljer


Bingohästen

Häst nr 2, Breedlove i avdelning 5 ersattes av en häst i avdelning i lopp 6.

V75 # Häst Placering Belopp
4 2 Finish Flyer 1 100.000 kr
6 7 Bad Migren 1 100.000 kr
3 6 Kalle Palema 2 75.000 kr
7 3 Connery 2 75.000 kr

Vinstplan

 • 1: 100.000 kr
 • 2: 75.000 kr
 • 3: 50.000 kr
 • oplacerad: 25.000 kr

Inkaguldet

100.000 kr
50.000 kr
25.000 kr
10.000 kr
3

Tolvan

 • 4: Vitvaror 20.000 kr

Dragningslista

 • 3DTV 50.000 kr: 5178 - 28449
 • Barnens julklappar 20.000 kr: 5152-23807
 • Volvo S40 Drive: 5170-31509
 • Sommarstuga 300.000 kr: 5187-41971
 • Side turkiet 20.000 kr: 5172-53356
 • Kaffemaskin med kapslar: 5174-57134
 • Soffa 20.000 kr: 5164-18028
 • Jumbojet nonstop till Thailand 30.000 kr: 5168-52130
 • Hemmabio 13.000 kr: 5185-204794
 • Splashresa till Egypten 30.000 kr: 5188-59209
 • 25.000 kr: 5179-51293
 • Snöslunga 10.000 kr: 5188-14202

Bingo

Ettans Bingo

22, 13, 69, 66, 56, 53, 41, 71, 33, 48, 29, 32, 02, 46, 62, 11, 37, 18, 36, 04, 45, 10, 63, 23

Tvåans Bingo

38, 06, 56, 55, 07, 05, 51, 36, 69, 28, 03, 61, 74, 22, 31, 64, 47, 02, 20, 67, 44, 29, 08, 60, 37, 58, 45, 19, 75

Treans Bingo

70, 23, 52, 38, 63, 51, 36, 26, 31, 10, 15, 64, 25, 18, 71, 13, 33, 61, 35, 49, 75, 37, 47, 45, 60, 01, 20

Sista Chansen

 • 100 kr: 28
 • Ny lott: 33

Sverigelotteriet

 • 8 augusti 1973

Trav

V75-1, V5-3

6 Bowling Inferno
2 Premier League
3 Sir Remington
V-odds 2,41
Plats 1,25 - 1,33 - 1,61
Tvilling 3,84
Tid 1.15,6
Värde 36 kronor

V75-2, V5-4

12 Ester Zonett
1 Magnolia Laser
3 Soliders Memory
V-odds 4,45
Plats 1,55 - 2,42 - 1,78
Tvilling 23,82
Tid 1.16,5
Värde 138 kronor

V75-3, V5-5

8 Max Thunder
6 Kalle Palema
9 Lo Allegretto
V-odds 5,30
Plats 1,82 - 1,57 - 4,40
Tvilling 8,61
Tid 1.18,3
Värde 450 kronor

V75-4

2 Finish Flyer
4 Karbo Cake
5 Robin K.
V-odds 2,08
Plats 1,23 - 1,82 - 1,65
Tvilling 8,65
Tid 1.14,1
Värde 525 kronor

V75-5

12 Beretta Avanti
15 Space Hoss
9 Super Neon
V-odds 2,10
Plats 1,33 - 1,85 - 5,42
Tvilling 7,40
Tid 1.15,9
Värde 592 kronor

V75-6, DD-1

7 Bad Migren
4 Burning Line Gral
1 Mr Kronos
V-odds 3,44
Plats 1,65 - 3,64 - 2,19
Tvilling 26,56
Tid 1.16,8
Värde 1 132 kronor

V75-7, DD-2

5 Zapdos Håjt
3 Connery
11 Strong Demand
V-odds 4,87
Plats 1,76 - 1,44 - 2,54
Tvilling 7,30
Tid 1.14,1

V75 Åby

Lopp # Häst Stryken
1 6 Bowling Inferno
2 12 Ester Zonett 5
3 8 Max Thunder 7
4 2 Finish Flyer 7
5 12 Beretta Avanti 2,5
6 7 Bad Migren 3
7 5 Zapdos Håjt 7
 • 7 rätt: 3982 kr
 • 6 rätt: 72 kr
 • 5 rätt: Jackpot
 • Omsättning: 76 487 325 kr

DD Åby

Lopp # Häst Stryken
1 7 Bad Migren 3
2 5 Zapdos Håjt 7
 • DD-odds: 18,80
 • Omsättning: 8 549 687 kr

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56