Avsnitt 24.15

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 24.15
2415.jpg
Guldkväll
Sändningsdatum19 april 2003
Sändningstid19.00-22.00
22.20-23.00
ProgramledareLasse Kronér
GästerAnders Holmertz
Andres Esteche
Buddaboys
GES
Ida-Theres Karlsson
Jan Guillou
Jennifer Brown
Josefin Sundström
Lars Vegas Trio
Lill-Babs
Stefan Holm
Thobias Fredriksson
Tobias Lundén
Tom Jones
Statens kontrollantLewi Djerf
TV-kanalTV4
Avsnitt440
Tittarsiffror(enligt MMS)1 123 000
Kronologi
Avsnitt 24.14Avsnitt 24.15 - Avsnitt 24.16
Titta på avsnittet
Framsida0316.jpg

Avsnitt 24.15 sändes 19 april 2003, programledare var Lasse Kronér med guldkväll och gäster var Anders Holmertz, Andres Esteche, Buddaboys, GES, Ida-Theres Karlsson, Jan Guillou, Jennifer Brown, Josefin Sundström, Lars Vegas Trio, Lill-Babs, Stefan Holm, Thobias Fredriksson, Tobias Lundén och Tom Jones.

Akter

Akt 1

Tobias Lunden är i Skelleftå och berättar varför han är där och vad som händer ikväll och startar programmet. Sponsorvinjett och vinjett spelas upp där man berättar vad som händer ikväll. Lasse välkomnar tittarna och berättar om förra guldkvällen och kontaktar Tobias i Skelleftå och Josefin Sundström i Göteborg och snackar med de och kapterna. Lasse drar den som får spela turkronan på serie och lottnummer och uppmanar vinnaren att ringa in och kontaktar Tony Larsson i flygledartornet. Videoklipp med Jan Persson och Lasse Kroner som påskkärringar visas. Lasse lottar ut Jorden Runtresa på sista siffran i serienumer och hela lottnummer tre gånger. Lill-Babs och Lars Vegas Trio uppträder. Lasse kontaktar flygledartornet och uppmanar vinnaren att ringa in. Lasse välkomnar husbandet och snckar med Jan Zirk.

Lasse drar bland sex föreningar i Upp till 20 IK Wallgårda, P12 Bottnaryd som vinner 50.000 kr och välkomnar IF Heimer och snackar med en medlem. Lasse välkomnar Stefan Holm, Ida-Theres Karlsson, Anders Kolmert och Thobias Fredriksson och snackar med de. Videoklipp när Lasse besöker Kirunas raggarklubb visas. Lasse uppmanar vinnaren på Turkronan att ringa in. Lasse drar tre sista siffror i lottnummer som man får ringa in på Superchansen med ett fält på en miljon. Lasse kontaktar tornet och uppmanar tittarna att ringa in på Superchansen och berättar att de tar paus.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och kör Lilla Turkronan, Lasse erbjuder 80.000 kr och 100.000 kr till första spelaren men kör ändå. Lasse erbjuder 100.000 kr till andra spelaren men kör ändå. Lasse erbjuder 100.000 kr till tredje spelaren men kör ändå. Lasse kontakar flygledartornet som berättar att de hittat vinnaren och de åker till Växjö Flygplats. Lasse kontaktar Josefin i Göteborg som ber de att åka och Tobias som tackar gänget där. Lasse pratar med spelaren som får spela Superchansen, Lasse startar spelet och stoppar spelet åt spelaren. Vinnaren får 10.000 kr. Därefter pratar Lasse med andra spelaren, Lasse startar spelet och spelaren stoppar med fyrkant på 10.000 kr. Lasse lottar ut en guldpåse med 1000 kronor på fyra sista siffror i lottnummer två gånger. Lasse drar i turnan en soffgäst till nästa program. I bild visas att fler vinnare dras i turnan, första soffgästen väljer 9. Lasse välkomnar Pixbo Wallenstam IBK och snackar med de. Lasse startar Bronsbingo och berättar hur man spelar, videoklipp vad man vinner på bronsraderna visas. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Dagens kontrollant Lewi Djerf välkomnas och Jan Persson läser numerna samt bilder från Landvetter visas. Lasse lottar ut skor för 1000 kronor på fyra sista siffror i lottnummer. GES uppträder.

Lasse pratar med telefonörer, första väljer nummer 11, andra väljer 7. Lasse lottar ut kläder för 1000 kronor på fyra sista siffror i lottnummer och tredje telefonören väljer 14 och IF Heimer vinner samma summa. Fjärde telefonören väljer 4 och vinner 4, 17, 9 och 8. Lasse lottar ut Färgfemmanskraplotter på tre sista siffror i lottnummer tre gånger. Lasse snackar med Stefan Holm och lottar ut resa till Sydney på serie och lottnummer innan Sänka Skepp-spelaren sätter sig med Stefan och Lasse. Lasse uppmanar tittar med tre telefonörer att ringa in på Sänka Skepp. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med telefonören som ringde in på Sänka Skepp och de kör spelet. Lasse lottar ut två Sänka Skeppskraplotter på tre sista siffror i lottnummer tre gånger. Lasse berättar vem som kör Sänka Skepp näst avecka. Lasse drar tre sista siffror som man får ringa in på Superchansen med två fält på en miljon. Lars Vegas Trio upptäder. Lasse pratar med Superchansvinnarna, Lasse startar hjulet och första spelaren stoppar med fyrkant på 10.000 kr, andra spelaren stoppar med fyrkant på 10.000 kr. Jan Zirk kör barntävlingen och Lasse undrar vad kycklingen i visan gör och uppmanar barnen att ringa in på rätt svar. Lasse välkomnas barnvinnaren från förra veckan som får en hjälm. Familjen väljer ägget och Lasse berättar att den ger 50.000 kr vid vinst och vad hästen heter. Jennier Brown uppträder. Lasse pratar med Turkronanvinnaren via telefon som är vid Växjö Flygplats i bilen. Lasse lottar ut Volvo S40 på serie och lottnummer fem gånger. Jan Zirk berättar vad rätt svar var och Lasse berättar vem vinnaren i tävlingen var. Lasse pratar med Ida-Theres Karlsson, videoklipp med henne visas och de äter tårta och lottar ut resa till Grekland på serie och lottnummer. Lasse berättar i Superchansen är fyra fält värt en miljon och drar tre slutsiffror som man får ringa in på spelet. Andrés uppträder. Lasse pratar med Superchansvinnaren och startar hjulet, första spelaren stoppar med fyrkant på 10.000 kr, andra spelaren stoppar med fyrkant på 10.000 kr. Videoklipp med Lasse och Jan Persson som påskkärring visas. Lasse berättar att Stefan och Ida-Therese ska delta i en utmaningen där man är fastspänd och sätta tre kycklingar så långt fram. Lasse drar två sista siffror som man får ringa in på utmaningen om vem som vinner. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 4

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med telefonörer som ringt in på utmaningen. Första gissar på Ida-Therese men de har inte kontakt med den i början och andra tror på Stefan. Stefan och Ida-Therese sätter sig fast och kör tävlingen under en minut och en kyckling i taget och Stefan vinner. Första telefonören får 10.000 kr och andra får en låda och väljer 16 och vinner 21 och 16. Lasse startar SilverBingo och berättar hur man vinner. Videoklipp vad man vinner på silverraderna visas, Jan Persson läser numera och bilder från studion visas samt husbandet spelar. Utmaningen visas i repris också. Lasse lottar ut 5000 kronor resor på ett lottnummer. Lill-Babs sjunger. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 6, andra nummer 15. Lasse lottar ut Jorden Runtresa på sista siffran i serienummer och hela lottnummer tre gånger. Tredje telefonören väljer nummer 13. Lasse drar tre sista siffror till Superchansen där 8 fält är en miljon och uppmanar tittarna att ringa in. Lasse pratar med Thobias Fredriksson om honom och Yaadis och Ren Idrott, i bild visas när han tävlar och lottar ut resa till Millano på serie och lottnummer. Buddaboys uppträder. Lasse pratar med Superchansvinnarna, Lasse startar hjulet och första spelaren stoppar med fyrkant på 10.000 kr, andra spelaren stoppar med fyrkant på 10.000 kr.

Videoklipp vad man kan vinna i Bankvalvet visas. Lasse kör sen Bankvalvet med spelaren som vinner glas & porslin, 30.000 kr, Plasma-TV, 50.000 kr och Bil innan den stannar. Lasse uppmanar tittare med rätt symboler i Bankvavlet att ringa in och berättar att de tar paus.

Akt 5

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med flygtornet och berättar vad som hänt och kontaktar Josefin i flygplanet som har landat på Landvetter. Lasse drar den som får spela Bankvalvet nästa vecka på serie och lottnummer. Lasse ringer upp den som vinner Bankvalvet som ringde in. Lasse berättar att 16 fält med miljoner är i Superchansen och drar tre slutsiffror som man får ringa in på Superchansen. Lasse drar den som vinner Företagsjakten Online som blir gäst nästa vecka och veckans soffgäst från Förtagsjakten Online väljer 2. Lasse lottar ut guldsäck med 10.000 kr på ett lottnummer. Lasse pratar med Superchansvinnarna och startar hjulet, första spelaren stoppar med fyrkant på 1 miljon kronor och andra telefonören får 25 lotter. Lasse berättar att Anders och Thobias kör nästa utmaningen där de har kuddkrig och drar två sista siffror som man får ringa in på vem som vinner och snackar sen med Anders samt visar bilder med han. Lasse lottar ut resa till Hawaii på serie och lottnummer. Lasse pratar med telefonörerna som ringt in på utmaningen, första gissar på Anders och andra på Thobias. De kör utmaningen där Anders vinner. Andra telefonörern får 10.000 kr och första får en låda och väljer 12. Lasse lottar ut Volvo V40 på fem serie och lottnummer. Lasse kontaktar Flygledartornet och vinnarna som är i bilen vid flygplatsen.

Lasse berättar vilka Annorlunda vinster de har idag och drar tre sista siffror som man får ringa in på en vinst. Videoklipp där Jan Persson besöker en skytteförening visas. Lasse snackar med Stefan. I bild påminner man att ringa in annorlunda vinster. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 6

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med vinnaren som vann Annorlunda Vinster som väjer Pension. Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse lottar ut Bo gratis i Annorlunda vinster på serie och lottnummer och lönelyft också på serie och lottnummer. Turkronanvinnaren kommer till studion med Josefin och välkomnas av Lasse och snackar med den. Lasse lottar ut Skatteåterbärning från annorlunda vinster på serie och lottnummer samt Barnbidrag och Fri städning på olika serie och lotnummer. Lasse startar GuldBingo och berättar hur man vinner. Videoklipp vad man vinner på guldraderna visas, bilder från studion visas, husbandet spelar och Jan Persson läser numerna. Lasse tackar husbandet och lottar ut resor för 5000 kronor på ett lottnummer. Tredje soffgästen väljer 10. Lasse lottar ut Jorden Runttresa på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Videoklipp med Tom Jones visas. Videoklipp om nästa vecka visas där Jan Guiio medverkar. Videoklipp med Jan Persson och Lasse som påskärringar visas. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 1, andra väljer 3 och tredje väljer 8 och Lasse drar i Guldchansen en som vinner samma vinst. Lasse drar två sista siffror som man får ringa in på Lådchansen. GES uppträder. Lasse lottar sen ut Volvo S60 på två serie och lottnummer.

Lasse pratar med lådchansvinnarna, första väljer att komma över nästa vecka och andra får då låda 5. Lasse kör sen Turkronan. Lasse tackar för kvällen och berättar vad som händer nästa vecka. Lars Vegas Trio uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Grill
2 Filmpremiär
3 Högtryckstvätt
4 Färgfemman
5 Sportartiklar
6 Skor
7 Telekommunikation
8 Bensin
9 Möbler
10 Energi
11 Smycken
12 Säng
13 Digitalt foto
14 Mat
15 Husbilsvecka
16 Färgfemman
 • Påskägg: Hästen

Turkronan

# Kupol +/- Summa
1: [1] +/- -800.000 kr
2: [3] + 600.000 kr
3: [4] + 1.000.000 kr
4: [5] + 400.000 kr
5: [9] + 3.900.000 kr
5.100.000 kr

Lilla Turkronan

Sture

 • 2: 250.000 kr

Kurt

 • 8: 100.000 kr

Åke

 • 5: 1.000.000 kr

Bensin

125.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Mat

1
2
3 50.000 kr
4
5
6
7 10.000 kr
8
9 50.000 kr
10
11
12

Färgfemman

1
2
3
4 Radio/TV 25.000 kr
5
6
7
8 Bensin mm. 10.000 kr
9 Resor 25.000 kr
10 Volvo V40
11
12
13
14
15
16 Volvo S80
17 1 miljon
18
19
20
21 Radio/TV 20.000 kr
22
23
24
25

Digitalt foto

 • 2: 10.000 kr

Energi

100.000 kr
10.000 kr
3
25.000 kr
50.000 kr

Sänka Skepp

A1
A2
A3
A4
A5
A6
B1
B2
B3
B4
B5
B6
C1
C2
C3
C4
C5
C6
D1
D2
D3
D4
D5
D6
E1
E2
E3
E4
E5
E6
F1
F2
F3
F4
F5
F6
Eva C3+C4+C5+B6+E5+E3 100.000 kr
Hans F4+B5+B4+D2+B2+A1 10.000 kr
Namn Torpeder Summa
Skeppen
B1+C1
A3+B3
F1+F2+F3
D3+D4+D5
F5
B5+B6


Dragningslista

 • Turkronan: 1631-28662
 • Jorden Runtresa: ***1-12123, ***8-35092, ***5-50310, ***7-26402, ***3-56971, ***8-12986, ***6-40094, ***4-59874
 • 1.000 kr: ****-*6149, ****-*2894
 • Skor: ****-*1096
 • Kläder: ****-*5665
 • 2st Färgfemmanskraplotter: ****-**175, ****-**957, ****-**602
 • Stefans Guldresa (Sydney): 1639-31297
 • 2st Sänka Skeppskraplotter: ****-**277, ****-**998, ****-**449
 • Volvo S40: 1636-11792, 1629-45063, 1659-54397, 1661-27142, 1644-37501
 • Ida-Theres Guldresa (Grekland): 1633-15532
 • Resor: ****-30794, *****-12466
 • Thobias Guldresa (Millano): 1676-22470
 • Bankvalvet: 1680-34984
 • 10.000 kr: ****-53681
 • Anders Guldresa (Hawaii): 1671-20255
 • Volvo V40: 1655-16057, 1624-47745, 1629-39117, 1663-24720, 1674-59543
 • Annorlunda Vinster Pension: 1644-37291
 • Annorlunda Vinster Bo gratis: 1647-11959
 • Annorlunda Vinster Lönelyft: 1656-40405
 • Annorlunda Vinster Skatteåterbäring: 1671-45527
 • Annorlunda Vinster Barnbidrag: 1624-41787
 • Annorlunda Vinster Fri städning: 1625-40700
 • Volvo S60: 1680-40703, 1626-37745

Bingo

Bronsbingo

44, 60, 67, 59, 37, 35, 45, 05, 20, 22, 74, 38, 14, 01, 63, 25, 17, 51, 55, 03, 57, 15

SilverBingo

41, 30, 74, 34, 38, 73, 51, 63, 19, 07, 20, 05, 59, 44, 57, 04, 24, 29, 42, 66, 62, 46

GuldBingo

69, 15, 46, 59, 19, 16, 31, 45, 73, 61, 21, 11, 66, 05, 20, 44, 47, 62, 43, 24, 32, 49 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56