Eldsjälsgalan 2019

Från BingoLottoWiki
Version från den 14 mars 2020 kl. 12.18 av AleWi (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med '{{Eldsjäl |name=Eldsjälsgalan 2019 |image=eldsjäl19.jpg |datum=12 mars 2020 |tid= |programledare=Ida Björnstad<br>Jonas Eriksson |gäst= Henrik Lindroth<br...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Eldsjälsgalan 2019
Eldsjäl19.jpg
Sändningsdatum12 mars 2020
ProgramledareIda Björnstad
Jonas Eriksson
GästerHenrik Lindroth
Karin Olsson
Amanda Lind
Frida Nordstrand
Emil Jönsson Haag
Anna Jönsson Haag
Titta på avsnittet

Eldsjälsgalan 2019 ägde rum 12 mars 2020. Programledare var Ida Björnstad och Jonas Eriksson. Gäster var Henrik Lindroth, Karin Olsson, Amanda Lind, Frida Nordstrand, Emil Jönsson Haag och Anna Jönsson Haag.

Akter

Vinjett spelas upp. Ida välkomner tittarna och berättar att de skulle haft galan på Berns men får köra i Expressen-studion pga corana-viruset. Ida snackar med Jonas och Henrik Lindroth. Ida berättar vad som händer idag. Ida snackar med Jonas. Ida berättar om kraven på kategorin Inkludering. Videoklipp med de nominerde i kategorin Inkludering spelas upp som är Sofia Nybom, Samir Gadré, Leif Sjöqvist och Jennifer Pettersson. Ida och Jonas pratar med Sofia Nybom som vunnit i kategorin Inkludering. Ida snackar med Jonas och berättar om kraven på kategorin Hälsa. Videoklipp med de nominerde i kategorin Hälsa spelas upp som är Alexander Wennersten, Kassim Nagwere, Louise E Chatteli och Malin Carlsson. Ida snackar med Louise som vunnit i kategorin Hälsa. Videoklipp om Eldsjälsgalan, Expressen och Årets specialpris spelas upp. Ida snackar med Karin Olsson som berättar om årets specialpris. Karin berättar motiveringen till årets specialpris som är Jonathan Hedström. Videoklipp om Jonathan Hedström spelas upp. Ida snackar med Jonathan och Karin ger honom check, löpsedel och blommor. Videoklipp med Amanda Lind spelas upp. Ida snackar med Jonas om kraven på kategorin Ledare. Videoklipp med de nominerade i kategorin Ledare spelas upp som är Hanna Ewenson, Helga Valdimarsdottir, Mats Nilsson och Wolfgang Biedron. Ida och Jonas snackar med Wolfgang Biedron som vunnit i kategorin årets ledare. Ida snackar med Frida Nordstrand om kraven på kategorin idrottsförening. Videoklipp med de nominerade i kategorin idrottsförening spelas upp som är Jönköping Curling Club, Karlstad Segelsällskap, Örebro Simallians och Upsala Studenters IF. Ida, Jonas och Frida snackar med Fredrik Friberg från Jönköping Curling Club som är årets förening och Ida läser motiveringen. Ida snackar med Jonas som visar årets priser till årets eldsjäl. Ida berättar att de nominerade är Wolfgang, Louise och Sofia. Videoklipp med Emil Jönsson Haag och Anna Jönsson Haag som besöker vinnaren av årets eldsjäl som är Sofia Nybom. Jonas visar en löpsedel och Jonas och Ida snackar med Sofia. Ida tackar för i år och berättar att på Expressen finns mer info. Videoklipp om Hjärtebandsfonden, Prostacancerförbundet, Stroke-riksförbundet, Riksförbundet Hjärtlung, Bröstcancerförbundet, Rädda Barnen spelas upp.