Avsnitt 61.19

Från BingoLottoWiki
Version från den 3 januari 2022 kl. 13.54 av AleWi (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 61.19
6119.jpg
Nyårsbingo
Sändningsdatum31 december 2021
Sändningstid20.00-22.00
22.15-00.15
ProgramledareLotta Engberg
Stefan Odelberg
GästerJoshua Radin
Sarah Dawn Finer
Sven-Ingvars
Peter Johansson
Bruno Mitsogiannis
Mikael Sandström
Zeina Mourtada
Gunilla Backman
Andreas Weise
Omar Rudberg
Eric Bibb
Robin Bengtsson
Tobias Karlsson
Kalle Moreaus
Jörgen Jönsson
Magnus Norman
Tommy Körberg
Åsa Elmroth.
TV-kanalTV4
Avsnitt1228
Tittarsiffror(enligt MMS)761 000
Kronologi
Avsnitt 61.18Avsnitt 61.19 - Avsnitt 62.01
Framsida2152.jpg

Avsnitt 61.19 sändes 31 december 2021 i TV4 och det är nyårsbingo. Programledare var Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Gäster var Joshua Radin, Sarah Dawn Finer, Sven-Ingvars, Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis, Mikael Sandström, Zeina Mourtada, Gunilla Backman, Andreas Weise, Omar Rudberg, Eric Bibb, Robin Bengtsson, Tobias Karlsson, Kalle Moreaus, Jörgen Jönsson, Magnus Norman, Tommy Körberg och Åsa Elmroth.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis uppträder. Lotta välkomnar tittarna. I bild visas sociala mediakanalerna. Stefan och Lotta berättar vad som händer idag. Stefan berättar när det är bingospel. I bild visas att man kan köpa lott på hemsidan och i appen. Stefan berättar när det är bingospel. Lotta berättar om Färgfemman. Stefan berättar att man kan köpa lott på hemsidan och i appen. Lotta välkomnar husbandet. Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis uppträder. Vinjett spelas upp. Lotta och Stefan uppmanar tittarna ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan snackar med Sarah Dawn Finer som dricker och Andreas Weise och Mikael Sandström. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan kommer med 83" TV som Lotta lottar ut på två serie och lottnummer. Stefan snackar med Zeina Mourtada som gör mat och Peter och Bruno. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan berättar att recepten finns på köket.se. Lotta påminner att man kan köpa lott på hemsidan eller i appen. Lotta snackar med Sarah. Speaker lottar ut Upplevelser på två lottnummer och Fixa hemma på två serie och lottnummer. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan berättar att de tar paus.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet uppträder. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan köpa lott på hemsidan och i appen. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta berättar om nyår på olika språk. Omar Rudberg uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Videoklipp om Folkspel spelas upp med Robin Bengtsson, Tobias Karlsson, Kalle Moreaus, Jörgen Jönsson och Magnus Norman. Stefan startar ettans bingo. Videoklipp hur man spelar BingoLotto och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och säsongen visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Dubbelhjulet. Stefan och Lotta snackar med Mikael som visar Smart. I bild påminner man att ringa in på Dubblhjulet. Lotta pratar med telefonörer som spela på Färgfemman, första har dubbellott och vinner 11 och 40. I bild påminner man att ringa in in på Nyårsmiljonen. Andra spelaren har de inte kontakt med. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen och trollar. Andra spelaren har de fått kontakt med och vinner 25. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan berättar vad som händer efter pausen. Husbandet uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 3

Husbandet uppträder. Stefan välkomnar tillbaka. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan kör Vem där med Lotta, Sarah, Andreas mot Mattias, Bruno och Peter och visar bilder. I bild påminner man att ringa in på Dubbelhjulet. Bylund får 4 poäng och Engberg 4 poäng. Stefan påminner att man kan köpa lott på hemsidan och i appen. Speaker lottar ut Kläder och skönhet på fyra serie och lottnummer. Lotta startar tvåans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och säsongen visas. Lotta tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan påminner att man kan ringa in på Dubbelhjulet och gör omhjulet och tar bort en 15.000 kr och ersätter med Volkswagen Id. 3. Sarah Dawn Finer uppträder. I bild påminner man att ringa in på Dubbelhjulet. Lotta snackar med Peter och Bruno. Lotta ut ut en Kaffemaskin på ett serie och lottnummer. Stefan påminner att man kan ringa in på Dubbelhjulet och tar bort en 15.000 kr och ersätter med Volkswagen Id. 3. Lotta snackar med Zeina som gör mat med Sarah. I bild visas att recepten finns på köket.se. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta berättar att de tar paus. Husbandet uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 4

Sponsorvinjett spelas upp. Husbandet uppträder. Stefan välkomnar tillbaka. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta kör Dubbelhjulet med spelaren som har trippellott och vinner 35.000 kr + Volkswagen Id. 3. Stefan uppmanar tittarna ringa in på Nyårshjulet. Lotta och Stefan snackar med Andreas och Mikael. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Speaker lottar ut resa till Maldiverna på ett serie och lottnummer. Stefan pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 12 och 10. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Andra vinner 21. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Andreas Weise uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Stefan trollar med Mikael, Sarah, Zeina, Lotta, Peter och Bruno. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Lotta ringer upp vinnaren av Extra chansen som vinner en Volkswagen Golf TSI 150 som har dubbellott. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Lotta snackar med Andreas och Sarah. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Stefan påmminer att man kan ringa in på Nyårshjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Husbandet uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. Husbandet uppträder. Stefan välkomnar tillbaka. Lotta påminner tittarna ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta snackar med Zeina och Sarah som gör mat. I bild visas att recepten finns på köket.se. Speaker lottar ut Sport & Fritid på ett lottnummer och Kryssning på två serie och lottnummer. Stefan fortsätter med Vem där? med Stefan och Lotta och kör musikquiz med Sarah, Mikael, Andreas och Eric. Lotta, Sarah, Andreas mot Mattias, Bruno och Peter och visar bilder. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Bylund får 7 poäng och Engberg 1 poäng till och Bylund vinner. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Lotta startar treans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, tidigare idag och säsongen visas. Lotta uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Stefan berättar att de tar paus. Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis uppträder.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. Husbandet uppträder. Stefan välkomnar tillbaka. Stefan och Lotta påminner tittarna ringa in på Nyårsmiljionen. Lotta pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 7 och 17. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Andra vinner 1, 18 och 29. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan snackar med Peter, Bruno och Sarah. Stefan startar fyrans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, tidigare idag och säsongen visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta uppmanar de som inte fått bingo att ringa in på resten av Färgfemman. Stefan och Lotta snackar med Peter och Bruno. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Speaker lottar ut Allt till köket på fyra serie och lottnummer och Smycken & Presenter på ett lottnummer. Lotta pratar med telefonörer som får spela Färgfemman, första vinner 9, 28, 24, 2 och 14. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Andra vinner 13. Stefan och Lotta uppmanar tittarna som inte fått bingo att ringa in på Resten av Färgfemman som blir 3, 4, 5, 6, 8, 15, 16, 19, 20, 22, 23, 26, 27, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 och 39. Joshua Radin uppträder. I bild påminner man att ringa in på ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta och Stefan berättar vad som händer nästa vecka och videoklipp med Tommy Körberg spelas upp. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan och Lotta berättar vad som händer efter pausen. Husbandet uppträder.

Akt 7

Sponsorvinjett spelas upp. Husbandet uppträder. Lotta räknar ner. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta snackar med Mikael. Stefan och Lotta kör Nyårslotto. Husbandet spelar musik och bilder från studion visas. Stefan kör Nyårshjulet med spelaren som vinner Volkswagen Id. 3. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Sven-Ingvars uppträder. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan snackar med Eric och Sarah och visar bilder. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Husbandet uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Sponsorvinjett spelas upp. Husbandet uppträder. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan ringer upp vinnaren av nyårsmiljonen som vinner 1.000.000 kr. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo och tänder ett tomtebloss. Sarah Dawn Finer & Eric Bibb uppträder. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan snackar med Peter och Bruno och ger dem pris. Lotta snackar med Andreas. Stefan, Lotta, Andreas, Peter, Bruno, Mikael, Sarah och Zeina räknar ner till tolvslaget och önskar gott nytt år. Husbandet uppträder. Stefan och Lotta skålar. Stefan och Lotta berättar att under julhelgen har det blivit 143 miljoner till föreningslivet. Gunilla Backman uppträder. Lotta och Stefan ringer upp vinnaren av resten av Färgfemman som vinner 3, 4, 5, 6, 8, 15, 16, 19, 20, 22, 23, 26, 27, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 och 39. Videoklipp med Hästen från uppesittarkvällen spelas upp där den kom oplacerad vilket gav 50.000 kr med Åsa Elmroth. Lotta och Stefan snackar med Peter, Mikael, Zeina, Andreas, Peter och Sarah och äter pizza. Stefan och Lotta tackar gästerna, tittarna och alla för idag och berättar vad som händer nästa år och önskar gott nytt år. Husbandet uppträder. Videoklipp från idag spelas upp. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

Färgfemman

1 Mat 20.000 kr
2 Resa 50.000 kr
3 Resa 35.000 kr
4 Smycken och presenter 20.000 kr
5 Mat 35.000 kr
6 Resa 25.000 kr
7 Mode och skönhet 15.000 kr
8 Volkswagen Golf
9 Fixa hemma 15.000 kr
10 Resa 20.000 kr
11 100.000 kr
12 Volkswagen Golf
13 Mat 25.000 kr
14 Volkswagen Golf
15 Allt till köket 35.000 kr
16 Fixa hemma 15.000 kr
17 Resa 25.000 kr
18 Inredning 50.000 kr
19 En miljon
20 Resa 20.000 kr
21 Smycken och presenter 20.000 kr
22 Resa 35.000 kr
23 Volkswagen T-Cross
24 Mat 20.000 kr
25 100.000 kr
26 Inredning 35.000 kr
27 Inredning 35.000 kr
28 Inredning 25.000 kr
29 Volkswagen T-Cross
30 Hemelektronik 25.000 kr
31 Mat 25.000 kr
32 Mode och skönhet 15.000 kr
33 Resa 50.000 kr
34 Mat 25.000 kr
35 Mode och skönhet 15.000 kr
36 Smycken och presenter 20.000 kr
37 Fritid 20.000 kr
38 Mat 20.000 kr
39 Mat 20.000 kr
40 Allt till köket 25.000 kr

Dragningslista

  • 83" TV: 9821-35736, 9822-35011
  • Upplevelser 3.000 kr: ****-47122, ****-50245
  • Fixa hemma 5.000 kr: ****-27130, ****-39165
  • Kläder och skönhet 10.000 kr: 9845-41803, 9830-38539, 9815-17490, 9824-29515
  • Kaffemaskin: 9835-41163, 9847-31845
  • Maldiverna: 9821-52497
  • Sport & Fritid 5.000 kr: ****-57479
  • Kryssning: 9837-36796, 9845-53353
  • Allt till köket 20.000 kr: 9813-12520, 9844-33336, 9843-23014, 9845-24778
  • Smycken & Presenter 5.000 kr: ****-46847

Bingo

Ettan

39, 28, 65, 50, 30, 58, 38, 72, 03, 62, 13, 57, 68, 60, 46, 41, 29, 40, 07, 35, 47, 36, 27, 09

Tvåan

10, 07, 52, 62, 17, 72, 65, 60, 56, 01, 32, 53, 02, 68, 57, 11, 43, 58, 18, 69, 46, 41, 67, 55, 08, 74, 28, 59, 33, 71

Trean

15, 46, 53, 36, 43,51, 48, 09, 17, 70, 40, 08, 73, 12, 01, 61, 49, 71, 57, 68, 39, 03, 26, 11, 42, 07, 63, 34

Fyran

25, 54, 37, 35, 12, 32, 20, 61, 21, 30, 55, 47, 26, 11, 67, 33, 53, 31, 65, 43, 18, 23, 28

Nyårslotto

15, 46, 89, 49, 88, 81, 80, 48, 16, 98, 7, 84, 97, 58, 92, 11, 35, 52, 51, 10, 83, 3 Mall:Säsong 61