Avsnitt 59.19

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 59.19
5919.jpg
Nyårsbingo
Sändningsdatum31 december 2020
Sändningstid20.00-22.00
22.15-00.15
ProgramledareLotta Engberg
Casper Janebrink
GästerJill Johnson
Sven-Ingvars
Lasse Stefanz
Mariette
Frida Green
Mikael Sandström
Johan Östling
Dotter
Robin Stjernberg
Josefine Pagander
Mona Isaksson Vivungi
Stefan Odelberg
Erik Adielsson
Per Andersson
Anna Bergendahl
Måns Zelmerlöw
Frans Jeppsson Wall
Gustaf Norén
Viktor Norén
Nina Söderquist
Mikkey Dee
Henrik Sethsson
Jessica Andersson
Anton Hagman
Andrea Hegard
Jens Hult
Hilda Kirkhoff
Uno Svenningsson
Caroline af Ugglas
TV-kanalTV4
Avsnitt1185
Tittarsiffror(enligt MMS)1 125 500
Kronologi
Avsnitt 59.18Avsnitt 59.19 - Avsnitt 60.01
Framsida2053.jpg

Avsnitt 59.19 sändes 31 december 2020 i TV4. Programledare var Lotta Engberg och Casper Janebrink. Gäster var Erik Adielsson, Per Andersson, Anna Bergendahl, Måns Zelmerlöw, Frans Jeppsson Wall, Gustaf Norén, Viktor Norén, Nina Söderquist, Mikkey Dee, Henrik Sethsson, Jessica Andersson, Anton Hagman, Andrea Hegard, Jens Hult, Hilda Kirkhoff, Uno Svenningsson, Caroline af Ugglas, Stefan Odelberg, Mona Isaksson Vivungi, Jill Johnson, Sven-Ingvars, Lasse Stefanz, Mariette, Frida Green, Mikael Sandström, Johan Östling, Dotter, Robin Stjernberg och Josefine Pagander.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Casper Janebrink uppträder under tiden spelas video från Sverige. Vinjett spelas upp. Casper välkkomnar Mariette, Frida Green, Mikael Sandström, Johan Östling, Dotter, Robin Stjernberg och Lotta Engberg. Lotta och Casper välkomnar tittarna och berätta vad som händer idag och 47 miljoner i vinster ska ut. I bild visas sociala mediakanaler. Lotta berättar att alla blivit testade och Casper berättar när det blir bingo. Lotta berättar att man kan köpa lotter på hemsidan. Lotta och Casper välkomnar husbandet. Casper uppmanar tittarna att ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta och Casper snackar med Mariette, Mikael, Johan och Robin. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta berättar att Johan Östling läser upp serie och lottnummer. Johan kommer med 77" Oled TV som Lotta lottar ut ett på ett serie och lottnummer. Casper snackar med Dotter och Frida Green och Josefine Pagander som gör mat. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Johan lottar ut Upplevelser på ett lottnummer och Fixa hemma på två lottnummer och Smycken & presenter på två lottnummer. Lotta ber en starta appen nu. Casper påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att öppna appen. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Mariette uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Casper snackar med fyra familjer på videolänk. Casper startar ettans bingo. Videoklipp om Folkspel och hur man spelar BingoLotto och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen och spelare visas. Casper uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Lotta tackar husbandet. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Bilturen. Casper och Lotta snackar med Mikael och visar på Johan och ritar. I bild påminner man att ringa in på Bilturen. Lotta pratar med telefonörer som får köra Färgfemman, första har dubbellott och vinner 19 och 7. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Andra har dubbellott vinner 21, 1, 28 och 40. Casper påminner att man kan ringa in på Bilturen. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 3

Casper välkomnar tillbaka. Casper påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta kör Bilturen med första spelaren som vinner en Volkswagen ID.3. I bild uppmanar man tittarna ringa in på Bilturen igen. Johan kör Vem minns mest? mellan Lotta och Mariette mot Mikael och Casper och visar videoklip. Team Lotta får 0 poäng, Team Casper får 2 poäng I bild påminner man att ringa in på Bilturen. Johan lottar ut Allt till köket på två serie och lottnummer och Sport & Fritid på två lottnummer och Inredning på fyra serie och lottnummer. Lotta startar tvåans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, vinstplanen och spelare visas. Lotta uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Casper påminner att man kan ringa in på Bilturen. Frida Green uppträder. I bild påminner man att ringa in på Bilturen. Lotta lottar ut en Volkswagen ID3 på ett serie och lottnummer. Lotta och Casper snackar med Robin och Dotter. Lotta påminner at man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Casper berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 4

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Bilturen. Lotta snackar med Mikael som läser journaler. I bild påminner man att ringa in på Bilturen. Casper pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 4, 5 och 29. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Andra vinner 6 och 24. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Jill Johnson uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Casper kör Bilturen med andra spelaren som vinner en Volkswagen Golf. Lotta ringer upp vinnaren av Extrachansen som vinner en Volkswagen Golf TSI 150. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Johan kör Vem minns mest? med Mariette och Lotta mot Mikael och Casper och visar videoklipp. Team Lotta har 3 poäng Team Casper har 3 poäng. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Hjulia och hon och Casper lägger in fler fält med 500.000 kr. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta snackar med Casper. Casper påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta lottar ut Volkswagen på ett serie och lottnummer. Lotta påminner att man kan ringa in på Hjulia och fyller på fler fält med 500.000 kr. Casper snackar med Josefine som gör mat och Johan. I bild påminner man att ringa in på Hjulia. Lotta startar treans bingo. Husbandet spelar musik och bilder från vinstplanen, studion och spelare visas. Lotta/Casper tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Johan sätter fler fält med på Hjulia och Lotta påminner att man kan ringa in på Hjulia. Lotta snackar med Mikael och Mona Isaksson Vivungi och visar bilder. I bild påminner man att ringa in på Hjulia. Casper Jarnebrink & Mariette uppträder. I bild påminner man att ringa in på Hjulia. Lotta påminner att man kan ringa på Hjulia och lägger in fler fält med 500.000 kr. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. Capser välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Casper pratar med telefonörer, första vinner 2, 8, 31 och 11. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Andra vinner 23 och 16. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Johan Östling läser Nyårsklockan. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Casper startar fyrans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och spelare visas. Lotta/Casper tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Lotta uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på resten av Färgfemman. Lotta och Casper snackar med Josefine som gjort mat och äter. Johan visar en leksak. I bild påminner man att ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Johan lottar ut Kläder på två lottnummer och Hemelektronik på två serie och lottnummer och Res vart du vill på två serie och lottnummer. Casper och Lotta snackar med Johan som stöper tenn och Mikael. Lotta pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 3, 33 och 15. Lotta påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Andra har dubbellott och vinner 12, 39 och 20. Lotta visar va som finns bakom låda 9, 10, 13, 14, 17, 18, 20, 22, 25, 26, 27, 30, 32, 34, 35, 36, 37, 38 och 39 som blir resten av Färgfemman och påminner tittare som inte fått bingo att ringa in på dem om man inte fått bingo. Casper berättar vinstvärdet. Robin Stjernberg uppträder. I bild påminner man att ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Casper påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta berättar vad som händer nästa vecka. Videoklipp med Stefan Odelberg spelas upp. Lotta berättar att de tar paus. Casper påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Casper berättar att de tar paus.

Akt 7

Sponorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Johan kör Vem minns mest? med Mariette och Lotta mot Mikael och Casper och visar videoklipp. Team Lotta får 6 poäng och Casper 6 poäng. I bild påminne man att ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Casper kör Hjula med spelaren som har 9 fält på 500.000 kr och Casper stannar åt spelaren på 25.000 kr. Sven-Ingvars uppträder. I bild påminne man att ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta och Casper snackar med Johan, Mikael, Robin och Mariette. Lotta påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta berättar att de tar paus.

Akt 8

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Johan lottar ut Finalspelet på ett serie och lottnummer. Casper ringer upp den som vinner Nyårsmiljonen som har dubbellott. Lotta påminner att man kan ringa in på Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Dotter uppträder. I bild påminner man att ringa in Resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Casper och Lotta stöper tenn och räknar ner och önskar gott nytt år. Per Andersson, Anna Bergendahl, Måns Zelmerlöw, Frans Jeppsson Wall, Gustaf Norén, Viktor Norén, Nina Söderquist, Mikkey Dee, Henrik Sethsson, Jessica Andersson, Anton Hagman, Andrea Hegard, Jens Hult, Hilda Kirkhoff, Uno Svenningsson och Caroline af Ugglas önskar gott nytt år i videoklipp. Lotta tackar lottspelarna och jul och nyår har gett 125 miljoner till föreningslivet. Johan lottar ut Ring och bröllopspengar på ett serie och lottnummer. Lotta ringer upp vinnaren av resten av Färgfemman som vinner 9, 10, 13, 14, 17, 18, 20, 22, 25, 26, 27, 30, 32, 34, 35, 36, 37, 38 och 39. Casper berättar om Hästen på uppesittaren. Videoklipp med Hästen spelas upp som kom etta vilket gav 250.000 kr där Erik Adielsson medverkar. Lasse Stefanz och Lotta Engberg uppträder. Casper snackar med Josefine som gjort mat. Lotta och Casper snackar med Mariette, Robin, Dotter, Frida och Johan. Lotta berättar om 23 oktober är det jubileumsfest och berättar vad som händer nästa vecka och tackar för i år. I bild visas sociala mediakanaler. Husbandet uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

Färgfemman

1 Fixa hemma 15.000 kr
2 Mat 35.000 kr
3 Volkswagen T-Roc
4 Mat 15.000 kr
5 Kläder 10.000 kr
6 Mat 15.000 kr
7 Resa 10.000 kr
8 Resa 25.000 kr
9 Mat 15.000 kr
10 Volkswagen T-Cross
11 Fixa hemma 15.000 kr
12 Volkswagen T-Roc
13 Inredning 15.000 kr
14 Resa 25.000 kr
15 Resa 50.000 kr
16 Volkswagen T-Cross
17 Allt till köket 20.000 kr
18 Resa 15.000 kr
19 Allt till köket 35.000 kr
20 Smycken & Presenter 10.000 kr
21 Mat 10.000 kr
22 Inredning 25.000 kr
23 Inredning 50.000 kr
24 Smycken & Presenter 10.000 kr
25 Mat 10.000 kr
26 Smycken & Presenter 10.000 kr
27 Resa 10.000 kr
28 Fritid 5.000 kr
29 Resa 20.000 kr
30 Resa 10.000 kr
31 Inredning 15.000 kr
32 Volkswagen T-Cross
33 Kläder 10.000 kr
34 Volkswagen T-Roc
35 Hemelektronik 25.000 kr
36 Mat 10.000 kr
37 Volkswagen T-Cross
38 Kläder 10.000 kr
39 Mat 25.000 kr
40 1 miljon

Bilturen

1 50.000 kr
2
3
4 Volkswagen ID.3
5 Volkswagen Golf
6
7
8 Volkswagen ID.3
9 Volkswagen Golf
10 Volkswagen T-Roc

Dragningslista

 • 77" Oled TV: 7452-13215
 • Upplevelser 3.000 kr: ****-32169
 • Fixa hemma 5.000 kr: ****-59257, ****-47340
 • Smycken & presenter 5.000 kr: ****-55880, ****-25665
 • Allt till köket 20.000 kr: 7468-28326, 7428-19023
 • Sport & Fritid 5.000 kr: ****-29077, ****-32967
 • Inredning 30.000 kr: 7462-53007, 7439-18927, 7446-51417, 7462-30141
 • Volkswagen ID.3: 7451-16049
 • Volkswagen T-Cross TSI 95: 7432-39236
 • Kläder 5.000 kr: ****-22323, ****-54360
 • Hemelektronik 15.000 kr: 7432-22871, 7470-46315
 • Res vart du vill 50.000 kr: 7429-25327, 7453-19458
 • Finalspelet: 7461-32540
 • Ring och bröllopspengar 75.000 kr: 7436-49785

Bingo

Ettan

54, 29, 49, 16, 22, 18, 09, 71, 44, 38, 25, 53, 03, 43, 35, 17, 10, 28, 34, 07, 01, 06, 75, 73, 20, 33

Tvåan

38, 19, 04, 67, 53, 73, 61, 18, 33, 24, 50, 45, 72, 32, 36, 20, 30, 43, 49, 52, 69, 28, 75, 09, 11, 60, 46, 21, 27, 71, 39, 55

Trean

34, 22, 01, 51, 28, 21, 33, 30, 05, 66, 68, 25, 69, 58, 60, 29, 18, 55, 71, 32, 12, 27, 39, 43

Fyran

72, 70, 05, 40, 44, 21, 68, 01, 18, 36, 53, 38, 22, 42, 15, 19, 75, 39, 30, 11, 14, 56, 64, 02, 07, 17, 73, 54 Mall:Säsong 59