Avsnitt 45.20

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 45.20
4520.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2013
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.00
ProgramledareMarie Serneholt
Ingvar Oldsberg
GästerElisa Lindström
Rickard Söderberg
Jill Johnson
Det vet du
Edward Blom
Björn Ranelid
Gunhild Carling
Anton Ewald
Jesper Rönndalh
Chalmers sångkör
Stefan Bruderer
Urs Liechti
Pia Sundhage
Hans G Lindskog
Fredrik Reinfeldt
Tobias Persson
Glenn Hysén
Stefan Hultman
TV-kanalTV4
Avsnitt883
Tittarsiffror(enligt MMS)1 373 000
Kronologi
Avsnitt 45.19Avsnitt 45.20 - Avsnitt 45.21
Titta på avsnittet
Framsida1352.jpg


Avsnitt 45.20 sänds 23 december 2013 i TV4 och är en uppesittarkväll. programledare är Marie Serneholt och Ingvar Oldsberg. Gäst är Stefan Bruderer, Urs Liechti, Chalmers sångkör, Anton Ewald, Stefan Hultman, Elisa Lindström, Rickard Söderberg, Jill Johnson, Det vet du, Jesper Rönndalh, Edward Blom, Pia Sundhage, Hans G Lindskog, Fredrik Reinfeldt, Tobias Persson, Glenn Hysén, Björn Ranelid och Gunhild Carling. På lotten finns Du väljer vinsten och Lös rebusen och vinn!. Denna sändning sändes i HD Kvalitet.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Tittarna välkomnas och speaker välkomnar gästerna som kommer in och Marie och Ingvar välkomnas som välkomnar tittarna och berättar vad som händer idag. Ingvar önskar God jul till Loket som startade uppesittaren och berättar att överskottet går till föreningslivet. Marie berättar om Julfärgfemman. Ingvar och Marie berättar vad som lottas ut senare och Marie uppmanar tittarna köpa lott i appen. Marie uppmanar tittarna ringa in på en Volkswagen Passat Alltrack. Ingvar och Marie snackar med Gunhild Carling, Björn Ranelid och Edward Blom. Ingvar uppmanar tittarna kontakta rimstugan via e-post och #uppesittarkväll. Björn och Gunhild säger varsit rim. Marie lottar ut mat på ett lottnummer. Edward läser ett rim. I bild uppmanar man tittarna ladda hem appen Marie uppmanar tittarna ringa in på barnens julklappar och tio vinnare dras. Anton Ewald sjunger. I bild påminner man att ringa in på Barnens julklappar. Videoklipp med Jesper Rönndalh om framtidens jul visas. Marie påminner att man kan ringa in på Barnens julklappar. Tomten kommer och Ingvar berättar att han har säck och vi får veta vad han har senare. Marie påminner att man kan gå in på hemsidan och berättar att de tar paus. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Marie välkomnar tillbaka och Ingvar ger julrim till Gunild och Björn. Marie påminner att man kan ringa in på Barnens julklappar. Marie och Ingvar startar Spel 1. Videoklipp vad man vinner spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion visas. Marie uppmanar tittarna att ringa in som fått bingo och tackar husbandet och Ingvar berättar vilka som är med i husbandet. Björn berättar ett rim. I bild påminner man att ringa in på Barnens julklappar. Marie uppmanar tittarna ringa in på Julklappsäcken. Ingvar berättar att den har just nu sportartiklar 3.000 kr, barnens leksaker 2.000 kr och Ibiza för hela familjen 30.000 kr. Marie och Ingvar snackar med Edward som pratar mat och dricka. Gunhild spelar musik. I bild påminner man att ringa in på Julkapssäcken. Marie pratar med telefonörer som får spela Färgfemman DeLuxe, första vinner 13, andra prata med Ingvar och vinner 100, 80 och 60. Ingvar ger ett rim till telefonörern som ska till Leif GW Persson. Marie lottar ut Jullklappar till barnen 10.000 kr på fem serie och lottnummer. Marie och Ingvar påminner att man kan ringa in på julklasppsäcken och ger en gåta om vem som är jultomten och uppmanar tittarna ge förslag på vem tomten är. Marie berättar att de tar paus. Videoklipp med Pia Sundhage spelas upp. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 3

Ingvar välkomnar tillbaka och Marie påminner att man kan ringa in på en Volkswagen Passat Alltrack. Ingvar och Marie snackar mat med Edward. I bild påminner man att ringa in på Volkswagen Passat Alltrack. Elisa uppträder. Marie och Ingvar äter och Marie lottar ut en Volkswagen på serie och lottnummer. Marie påminner att man kan ringa in på en Volkswagen Passat Alltrack. Marie berättar hur man får reda på sitt serie och lottnummer. Marie och Ingvar snackar med som Gunhild, Edward och Björn som ger varsitt rim. I bild visas vilka tio som vann barnens leksaker. Videoklipp med Hans G Lindskog spelas upp där han med tränaren, Stefan Hultman som berättar om Hästen och uppmanar tittarna att ringa in på den. Marie snackar med Ingvar och Marie hälsar till sin pappa och påminner att man kan ringa in på hästen. Marie berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 4

Ingvar välkomnar tillbaka och snackar med Stefan Bruderer och Urs Liechti som bakar. I bild påminner man att ringa in på hästen. Ingvar berättar vart recepten finns. Ingvar och Marie pratar med Stefan och Urs. Marie lottar ut Chokladresa Schweiz på serie och lottnummmer. Marie påminner att man kan ringa in på Hästen. Videoklipp med Jesper Rönndalh om framtidens jul visas. Marie och Ingvar snackar med Björn som ger ett rim. I bild påminner man att ringa in på hästen. Marie och Ingvar startar Spel 2. Videoklipp vad man vinner spelas upp. Husbandet och Gunhild spelar musik och bilder från studion visas. Marie uppmanar tittarna att ringa in som fått bingo och tackar husbandet. Marie lottar ut Hemelektronik 15.000 kr på fem serie och lottnummer. Ingvar påminner att man kan ringa in på julklappsäcken som nu också innehåller Inredning 15.000 kr, ipad+Smartphone 15.000 kr och Mat 5.000 kr. Ingvar ger ett rim om jultomten och Marie uppmanar tittarna att skicka in svaret. Marie och Ingvar snackar med Gunhild, Rickard och Björn som ger varsitt rim. I bild påminner man att ringa in på Julklapsspäcken. Marie och Ingvar som pratar med telefonörer som får spela FärgFemman Deluxe, första kör Ingvar som vinner 29, andra kör Marie som vinner 22, 38, 4, 99 och 40. Ingvar berättar vem som vann hästen. Marie berättar att resultatet på hästen visas på nyårsbingot och berättar om det. Marie uppmanar tittarna ringa in på Jackpott. Ingvar snackar med Björn och utmanar honom. Marie berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 5

Videoklipp med Fredrik Reinfeldt spelas upp. Marie och Ingvar välkomnar tillbaka och påminner om skinkan och Marie påminner att man kan ringa in på Jackpott. Marie och Ingvar lottar ut Drömhem 75.000 kr + Blommor 4.500 kr på två serie och lottnummer. Ingvar utmanar Björn under tre minuter och han pratar medan Gunhild spelar. I bild påminner man att ringa in på Jackpott. Marie och Ingvar startar Spel 3. Videoklipp vad man vinner spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion visas. Marie uppmanar tittarna att ringa in som fått bingo och tackar husbandet. Ingvar och Marie påmninner om skinkan. Marie påminner att man kan ringa in på Jackpott. Ingvar och Marie snackar med Jill. Marie och Ingvar lottar ut en Volkswagen Golf GTI på två serie och lottnummer. Marie påminner att man kan ringa in på Julklapssäcken som också nu innehåller Gör det själv 5.000 kr, Teaterpaket 8.000 kr, Köksdesign 10.000 kr. Ingvar ger en ledtråd till vem som är tomten. Jill Johnson sjunger. I bild påminner man att ringa in på Julklappsäcken. Marie kör Jackpott med Jackpottvinnaren. Marie och Ingvar äter skinka med hela Sverige och videoklipp med dem visas. Marie påminner att man kan ringa in på Julklappsäcken. Marie och Ingvar berättar att de tar paus och berättar att de fortsätter efter nyheterna. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. Ingvar välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på en Volkswagen Passat Alltrack. Ingvar snackar med Bilduellspelarna och Marie kör sen bilduellen med Bilduellspelaren. Marie påminner att man kan ringa in på en Volkswagen Passat Alltrack. Ingvar snackar om en takbox man vinner med bilen. Videoklipp om en Bingolotto-spelare spelas upp. I bild påminner man att ringa in på en Passat Alltrack. Rickard Söderberg och Chalmers sångkör uppträder. I bild påminner man att ringa in på en Volkswagen Passat Alltrack. Marie och Ingvar pratar med telefonörer som får spela Färgfemman DeLuxe, första har Marie och vinner 19 och 23, andra får Ingvar och han vinner 71 och 51. Marie och Ingvar lottar ut Du väljer vinsten på olika serie och lottnummer värt 75.000 kr och 380.000 kr. Ingvar berättar vem som vann inringningen på Volkswagen Passat Alltrack Marie uppmanar tittarna ringa in på Fritidsresan. Ingvar och Marie snackar med Rickard, Björn och Edward som ger varsitt julrim. I bild påminner man att ringa in på Fritidsresan. Ingvar grattar drottningen som fyller år idag och Gunhild spelar för henne. Gunhild ger ett julrim. I bild påminner man att ringa in på Fritidsresan. Marie berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 7

Marie välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på Fritidsresan. Marie snackar med Edward och Ingvar som gör mat. Marie lottar ut Resa till Thailand + Fotobok 1000 kr på fem serie och lottnummer. Ingvar berättar att i Julklappssäcken finns nu Kamera+Fotobok 5.000 kr, New York 35.000 kr, 100 Sverigelotter 2.500 kr och påminner att man kan ringa in på det. Marie och Ingvar startar Spel 3. Videoklipp vad man vinner spelas upp. Husbandet och Gunhild Carlingspelar musik och bilder från studion visas. Marie uppmanar tittarna att ringa in som fått bingo och tackar husbandet. Marie och Ingvar snackar med Rickard, Björn och Gunhild ger varsitt julrim. I bild påminner man att rigna in på Julfärgfemman om man inte fått bingo. Rickard ger sen ett till rim och Gunhilld en till. Edward ger sen ett rim. Invar kör sen Sverigelottens högvinstspel med högvinstspelaren. Marie kör sen Fritidsresan med Fritidsresan spelaren. Det vet du uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julfärgfemman om man inte fått bingo. Marie och Ingvar kör sen Färgfemman DeLuxe med telefonörer, Ingvar kör första som vinner 8, 90, 17, 15 och 9. I bild påminner man att ringa in på Julfärgfemman om man inte fått bingo. Andra pratar med Marie och vinner 58 och 1. Marie påminner att man kan kan ringa in på Julfärgfemman om man inte fått bingo. Marie lottar ut Volkswagen Tiguan: 5257-55317 på serie och lottnummer. Marie snackar med Ingvar och Det vet du som ger ett julrim. Marie påminner att man kan kan ringa in på Julfärgfemman om man inte fått bingo. Marie berättar vad som händer efter pausen. Videoklipp med Tobias Persson spelas upp. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Marie och Ingvar välkomnar tillbaka och Marie påminner att man kan ringa in på Julfärgfemman om man inte fått bingo. Anton Ewald uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julfärgfemman om man inte fått bingo. Marie och Ingvar pratar med Gunbritt och Edward, Gunbritt samt Björn ger varsitt rim. I bild påminner man att man kan ringa in på Julfärgfemman om man inte fått bingo. Ingvar ger ett rim om ett person och Björn ger svaret. Marie lottar ut Kryssning teaterpaket på fem serie och lottnummer och köksdesign 25.000 kr på tre serie och lottnummmer. Ingvar kör sen Färgfemman DeLuxe med frispelsvinnaren som vinner 11, 78, 36 och 47. Marie påminner att man kan ringa in på julklappsäcken. Ingvar berättar att tomten är Glenn Hysén berättar vem som vann som kommer få en pizza av Glenn på annandagen. Marie påminner att man kan ringa in på julklappsäcken. Marie berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 9

Sponsorvinjett spelas upp. Gunhild spelar musik. Ingvar ger ett rim om en person och Edward gissar rätt och en till som Gunhild kan. Glenn ger en rolig historia och Gunhild berättar en julhistoria. Marie lottar sen ut Gör det själv 10.000 kr på tre serie och lottnummer och sport och fritid 5.000 kr på ett lottnummer. Glenn, Ingvar och Marie berättar vem som vann julklappsäcken. Marie och Ingvar pratar om kvällen och tackar för idag. Marie påminner om nyårsafton och Marie tackar för idag och Ingvar för man givit pengar till föreningslivet. Chalmers sångkör uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

Julfärgfemman

1 Köksdesign 10.000 kr
2
3
4 Volkswagen Polo
5
6
7
8 Mat 10.000 kr
9 Hemelektronik 10.000 kr
10
11 Resor 10.000 kr
12
13 Turkiet 35.000 kr
14
15 Lyxkryssning 75.000 kr
16
17 Hus och Hem 15.000 kr
18
19 Mat 5.000 kr
20
21
22 Köksdedsing 50.000 kr
23 Volkswagen Beetle
24
25 Mat 5.000 kr
26
27
28
29 Volkagen Passat Alltrack
30
31
32
33
34
35
36 Hus och Hem 50.000 kr
37
38 Thailand 50.000 kr
39
40 Mat 15.000 kr
41
42
43
44 Champions League 35.000 kr
45
46
47 Volkswagen Golf
48
49
50
51 Volkswagen Golf
52
53
54
55
56
57
58 Volkswagen Scircco
59 1 miljon
60 Köksdesign 15.000 kr
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71 Köksdesign 10.000 kr
72
73
74
75
76
77
78 Hemelektronik 15.000 kr
79
80 Mat 15.000 kr
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90 Volkswagen groove up!
91
92 Volkswagen groove up!
93
94
95
96
97
98
99 Hus och Hem 50.000 kr
100 Resor 15.000 kr

Jackpott

 • 11: 50.000 kr
 • Jackpott: 546.581 kr

Fritidsresan

1
2
3 Ibiza
4
5
6 Mexiko
7 Mexiko
8
9
10

Sverigelotten

29
125.000 kr varje månad i 5 år 500.000 kr 250.000 kr
100.000 kr 125.000 kr varje månad i 5 år 500.000 kr
100.000 kr 500.000 kr ?

Bilduellen

Rasim Inga-Lill
10 35.000 kr 6 10.000 kr
2 Nit 3 50.000 kr
7 20.000 kr 4 25.000 kr
9 40.000 kr 8 15.000 kr
2 Bil
60.000 kr + Volkswagen Passat Alltrack 100.000 kr

Dragningslista

 • Mat 1.000 kr: ****-54216
 • Resa för hela familjen till Ibiza: 5243-52582, 5249-38272, 5253-17245
 • Julklappar till barnen 10.000 kr: 5253-54108, 5207-59299, 5222-52538, 5217-32847, 5252-44119
 • Volkswagen Sharan: 5206-29736
 • Chokladresa Schweiz: 5231-19177
 • Hemelektronik 15.000 kr: 5229-26624, 5245-38861, 5208-33188
 • Drömhem 75.000 kr + Blommor 4.500 kr: 5238-15934, 5247-48857
 • Volkswagen Golf GTI : 5226-35455, 5241-37939
 • Du väljer vinsten 75.000 kr: 5236-47801
 • Du väljer vinsten 380.000 kr: 5243-33891
 • Resa till Thailand + Fotobok 1000 kr: 5233-47928, 5228-23734, 5218-26616, 5253-27241, 5216-32292
 • Ett år av semsterresor: 5240-38884
 • Volkswagen Tiguan: 5257-55317
 • Kryssning teaterpaket: 5230-50444, 5212-48714, 5239-21755, 5256-23375, 5251-41109
 • Köksdesign 25.000 kr: 5210-30518, 5207-44732, 5247-46739
 • Gör det själv 10.000 kr: 5228-28629, 5242-29823, 5239-52833
 • Sport och Fritid 5.000 kr: ****-36424

Bingo

Spel 1

45, 23, 57, 03, 64, 22, 34, 10, 71, 16, 59, 52, 61, 12, 75, 36, 32, 27, 15, 21, 58, 66, 08, 24, 53, 65, 48, 19, 62

Spel 2

02, 29, 57, 14, 45, 18, 37, 72, 46, 69, 04, 21, 54, 42, 74, 03, 75, 31, 19, 47, 12, 64, 09

Spel 3

07, 23, 35, 34, 28, 51, 64, 15, 33, 65, 02, 58, 61, 16, 27, 43, 08, 70, 49, 41, 09, 50, 71, 48, 67, 06

Spel 4

30, 08, 64, 40, 69, 57, 35, 07, 27, 34, 09, 58, 16, 65, 75, 19, 15, 55, 25, 59, 61, 06, 49, 45 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56