Avsnitt 37.20

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 37.20
3720.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2009
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.10
ProgramledareLotta Engberg
GästerAlcazar
Anders Andersson
Anders Eldeman
Bengt Alsterlind
Bert Karlsson
Drottning Silvia
EMD
Erik Grönwall
Eva Hedlund
Fibes, Oh Fibes!
Hanna Hedlund
Hans Brontén
Hans G Lindskog
Lasse Brandeby
Mia Törnblom
Rongedal
Sara Sommerfeld
Zillah & Totte
Statens kontrollantBörje Karlsson
TV-kanalTV4
Avsnitt713
Tittarsiffror(enligt MMS)1 024 500
Kronologi
Avsnitt 37.19Avsnitt 37.20 - Avsnitt 38.01
Titta på avsnittet
Framsida0952.jpg

Akter

Akt 1

Sponsorvinjetten startar och programvinjetten visas. Lotta Engberg kommer in på scenen och börjar sjunga, därefter kommer Rongedal, Alcazar, Fibes, Oh Fibes!, Erik Grönwall och jultomtar kommer in och sjunger. Lotta Engberg välkomnar tittarna och Lotta välkomnar gästerna. Lotta välkomnar husbandet. Lotta välkomnar rimstugan och berättar vad de ska lotta ut ikväll. Lasse Brandeby kommer in som tomte och snackar med småtomtarna och Lotta. Lotta står med Erik Grönwall och Rongedal och berättar att de ska gå ut i Göteborg och dela ut klappar.

Lotta lämnar över till EMD som i ett videoinslag berättar om Childhoodbilen, en Volvo V70, som man kan ringa in på och där överskottet går till Childhood. Lotta upprepar telefonnumret och sitter i rimstugan med Anders Eldeman, Hans Brontén, Zillah och Totte, Sara Sommerfeld och de snackar. I bild visas att man kan e-posta till rimstugan@bingolotto.se och Anders berättar att man kan göra det. Hans berättar hur man skickar in MMS-bilder och adressen visas i TV. Sara ger ett julrim. Lotta startar ettans bingo och husbandet spelar och bilder från studion och tomteverkstad visas där Lotta sitter i rimstugan och snackar med de andra. Lotta berättar att hon väljer julklapp nu som är gratis januari vilket ger 30.000 kr. Lotta uppmanar tittarna som fick bingo att ringa in och tackar husbandet. Lotta berättar vad som händer efter pausen men lämnar först till Per Dahlberg.

Akt 2

Ett inslag om Eldsjälsgalan visas. Lotta välkomnar tillbaka och pratar om rimstugan och bild från tomteverkstad visas. Lotta pratar om Childhoodbilen och bildspel från Childhood visas. Lotta pratar med telefonörer, den första väljer gul och där 7 och 9. Den andra röd. Lotta skickar vidare BingoLottos julkalender. Zillah och Totte sjunger. Lotta snackar med Zillah och Totte och de berättar att de låter alla att ringa in på julklappar och ett videoinslag om detta visas. Lotta sitter med rimstugan och Anders berättar adressen och den visas i bild. Sara och Hans kommer med ett rim innan Anders, Sara, Hans och Totte kommer med ett varsitt rim. Adressen visas i bild. Anders, Hans och Totte kommer med ett till rim. Adressen visas i bild igen. Lotta ber Anders berätta adressen som kommer i bild. Lotta lämnar över till Rongedal och Erik. Totte och Lotta berättar om leksakerna som man kan ringa in på. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 3

Lotta välkomnar tillbaka och sitter i rimstugan och Totte och Lotta berättar vilka som vann julklapparna. Lotta påminner om Childhoodbilen och man se EMD sjunga i bilen. Lotta är i köket med Hanna och Lina Hedlund som pratar och gör godis. Lotta berättar att de ska lotta ut köket sen. Lotta startar tvåans bingo. Lotta snurrar 119.000 kr jackpothjulet och är i köket och husbandet spelar med bilder från studion och Tomtemuseet och tomteverkstaden visas. Lotta tackar husbandet och i bild visas hur man ringer in om man får bingo. Lotta lottar ut Volvo C30 DRIVe Start/Stopp, Volvo S40 DRIVe Start/Stopp och V50 Drive Start/Stopp på serie och lottnummer. Lotta är köket och snackar med Lina och Hanna men hämtar Eva Hedlund som kommer in och hjälper till i köket. Lotta snackar med Eva som börjar göra mat. Lotta snackar sen med Lina och Hanna. Lotta drar tre slutsiffror som man får ringa in på en resa till Egypten. Ett videoinslag om resan visas med Per Dahlberg och han snackar med turisterna Louise och Ulf. Alcazar sjunger. Lotta står i köket och berättar att man kan ringa in på resan till Egypten och berättar vad som händer efter pausen. Lotta berättar att man kan få svar om julen julexpterna@bingolotto.se. Peter berättar om Eldsjälsgalan i ett videoinslag.

Akt 4

Lotta välkomnar tillbaka och bilder från verkstan visas. Lotta påminner om resan till Egypten och lämnar över till Per Dahlberg och där han träffar Mats och Jeanette. Lotta påminner om numret till resan. Lotta pratar med telefonörer, den första väljer gröna och där 18, den andra röd. Lotta ringer upp en i turnan som får den gula. Lotta drar en i turnan som får 10.000 kr och i bild visas att 20 till vinner 2 bingolotter. Lotta påminner om Childhoodbilen och lämnar över till EMD som också berättar att 20 vinner också EMD-skivan. Lotta berättar att man på bingolotto.se lottar ut fler skivor. Lotta välkomnar julexpeterna Anders Andersson, Mia Törnblom, Bengt Alsterlind och snackar med dem och svarar på frågor.

Lotta startar treans bingo och bilder från studion och verkstan visas och husbandet spelar. Lotta sitter och spelar med experterna. Lotta tackar husbandet och tipsar att man ska ringa in om man fick bingo. Lotta går till tomteverkstan. Lotta berättar vad som händer efter pausen. EMD sjunger och i bild visas hur man ringer in på Childhoodbilen.

Akt 5

Lotta välkomnar tillbaka och Fibes, Oh Fibes! sjunger. Lotta berättar att man kan vinna en CD-skiva med Fibes, Oh Fibes! på BingoLotto.se. Lotta berättar vilka som vinner en resa till Egypten. Lotta lottar ut en extra resa till Egypten på serie och lottnummer. Lotta pratar med telefonörer, den första väljer röd och får spela Tolvan. Nästa telefonör väljer grön och får spela Färgfemman, där hon väljer 24, 23 och 19. Lotta skickar vidare gul (BingoLotto.se) till frispelet. Lotta berättar att man kan ringa in på frispelet nu. Lotta berättar om Eldsjälsgalan och videoinslag om denna visas. Lotta berättar att man kan köpa biljetter till för att sitta i publiken på Eldsjälsgalan. Lotta lämnar över till Erik Grönwall som besöker en person som röstat mycket på honom. Lotta påminner att man kan ringa in på frispelet. Lotta går till Rimstugan och Anders ger ett rim. Lotta går till köket och pratar med dem. Lotta är med julexpeterna och snackar med dem. Lotta går till tomtarna. Lotta berättar att de tar paus och påminner om Childhoodbilen. Per Dahlberg går i snön i ett videoinslag.

Akt 6

Lotta välkomnar tillbaka och berättar att tomten är i studion och drar tre slutsiffror som man kan ringa in på julklappar värt 83.000 kr. Tomtenissarna kommer in med presenter och ger tomten dem. Lotta snackar med tomten och tomten berättar vad presenterna innehåller. Lotta påminner om hur man ringer på klapparna. Lotta snackar med Hans G Lindskog som är i soffan. Bingohästvinnaren från förra veckan pratas vid i telefon och delar av loppet visas och kommenterars av Hans G. Hans G berättar att den kom till 2:a och man får 30.000 kr. Lotta lottar ut 30.000 kr på serie och lottnummer. Lotta snackar med Hans G. Lotta visar Rongedahls reportage som är med Frälsningsarmén och sjunger och sänker pengar. Lotta pratar med frispelsvinnarna, den första väljer röd och där 7 och den andra har dubbellott och får gul.

Lotta påminner om Childhoodbilen och presenterar ett videoinslag om fonden med Per Dahlberg och Drottningen. Lotta berättar att 20 skivor med EMD kommer delas ut också av de som ringer in. Erik Grönwall sjunger. Lotta snackar med Erik och ger honom en platania skiva till honom. Lotta berättar att man på bingolotto.se kommer att lotta ut 10 skivor med honom. Lotta går till rimstugan och ber Hans visa en bild som skickats in och adressen visas i bild. Lotta lämnar över till Per Dahlberg som är i Kiruna hos Kiruna IF och gör ett reportage där om världens största snöängel. Lotta ber Anders visa fler bilder och han visar en bild till och Lotta ber de tar några rim. Sara, Totte och Anders tar ett julrim. Lotta startar fyrans bingo och bilder från studion visas och Rongedals äventyr i Göteborg där de delar ut godsaker samt ett besök med Erik Grönwall som delar ut ett spel till en familj och husbandet spelar. Lotta går först till tomten och snackar med en julnisse. Lotta berättar att jackpoten är värd 523.000 kr. Lotta spelar bingot i rimstugan. Lotta berättar att man kan ringa in och man fick bingot och tackar husbandet. Lotta går till tomten och snackar med nissarna. Lotta påminner att man kan ringa på julklapparna. Lotta tackar nissarna och berättar vad som händer efter pausen.

Akt 7

Lotta välkomnar tillbaka och sitter med tomten. Tomten berättar vem som vann klapparna. Lotta lottar ut klapparna även på serie och lottnummer. Lotta berättar att hon känner en person som heter Lasse Brandeby för tomten. Lotta ger Lasse Brandeby en årsprenumeration till Tomtens IF och tackar tomten. Lotta berättar hur man blir prenumerant. Lotta påminner om Childhoodbilen och EMD sitter en bil och sjunger och pratar. Lotta går till soffan och sitter med Bert Karlsson och snackar med dem. Lotta ber honom ge de fem bästa julsånger. Lotta berättar att Berts favoritlåtar med en ljudanläggning ska lottas ut på serie och lottnummer och gör det. Lotta tackar Bert och snackar med telefonörerna, alla får spela BingoLottos julkalender, den första får 12, den andra 15 och den sista 6. Lotta ger dem också miljonbingolotter. Lotta drar tre slutsiffror som man får ringa in på för 10.000 kr. Rongedahl sjunger. Lotta påminner att man kan ringa in på pengarna och berättar vad som händer efter pausen. Ett videoinslag om eldsjälsgalan visas.

Akt 8

Lotta välkomnar tillbaka och sitter med Erik och Rongedahl i soffan och snackar med dem. Lotta visar fler reportage med Rongedahl som är i Röda Korset och sjunger. I bild visas hur man blir prenumerant. Erik besöker en tjej och en kille som ger dem varsit. Lotta snackar kort med dem och berättar vem som vinner de 10.000 kr som man kunde ringa upp. Lotta lottar ut 10.000 kr på serie och lottnummer och påminner om Childhoodbilen och lämnar till EMD. Lotta går till rimstugan och snackar med dem. Sara, Hans och Zillah samt Anders ger ett julrim. Hans visar en bild och Sara berättar vad det är för bild och ger dem två rim. Lotta berättar att rimmen läggs upp deras Facebook. Lotta snackar med Sara och visar klipp från Göta Kanal 3 och fortsätter snacka. Anders och Hans samt Totte ger ett rim innan Hans ger ett till. Lotta går till köket och snackar med dem vad de gjort. Lotta bjuder in i gästerna till köket. På bild visas att recepten finns på bingolotto.se Lotta lotter ut köket på serie och lottnummer. Lotta påminner om Childhoodbilen. Hanna och Lina sjunger. Lotta drar tre slutsiffror som man får ringa in på en solresa. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 9

Lotta välkomnar tillbaka och sitter med gästerna och snackar med dem. Lotta berättar vem som vunnit solresan. Lotta får ett kuvert och berättar att över 2,9 miljoner går till Childhood och pratar med vinnaren. Lotta pratar om eldsjälsgalan och Peter Jhide pratar om programmet i ett videoinslag. Lotta påminner att man kan köpa lotterna. Lotta sitter vid piano och börjar sjunga med gästerna. Lotta tackar alla gäster och hälsar God jul. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.

Spelen

Spelhålan

Ettan
Inkaguldet
Färgfemman
BingoLottos julkalender
Tvåan
Sverigelotten
Solresan
BingoLottos julkalender
Trean
Tolvan
Bingolotto.se
Färgfemman
Frispelet
BingoLottos julkalender
Bingolotto.se
 

Tolvan

 • 11: 75.000 kr

Solresan

Teneriffa
Sicilien
Furterventura
Cypern
Dubai
Sydafrika

BingoLottos julkalender

 • 18: Solresa Gran Canaria 17.000 kr
 • 7: Solresa Maderira 16.000 kr
 • 12: Allt för hem och villa 50.000 kr
 • 15: 10.000 kr
 • 6: Vägg-TV 10.000 kr

Bingolotto.se

B I N G O
3 28 36 52 66
6 25 42 46 72
2 20 43 58 71
13 30 31 47 68
7 16 37 54 64
Utrop Vinst
1 10.000 kr
2 20.000 kr
3 30.000 kr
4 50.000 kr


Utrop

A
52
D
68Sverigelotten

Lott 7
50.000 100.000 100.000
50.000 20.000 500.000
59.000 okänd okänd

Färgfemman

1
2
3
4
5
6
7 Volvo S40
8
9 Hus & Hem 5.000 kr
10
11
12 1 miljon kr
13 Mat 100.000 kr
14
15
16
17
18
19 Hus & Hem 15.000 kr
20
21 Hus & Hem 20.000 kr
22
23 Volvo V70
24 Mat 25.000 kr
25

Inkaguldet

100.000 kr
50.000 kr
25.000 kr
10.000 kr
2

Dragningslista

 • Volvo C30 DRIVe Start/Stopp: 5238-30185
 • Volvo S40 DRIVe Start/Stopp: 5260-29199
 • Volvo V50 Drive Start/Stopp: 5243-29484
 • Egypten: 5251-47742
 • Travvinst: 5241-58960
 • Julklappssäcken: 5255-20618
 • Ljudanläggning: 5253-35085
 • Mellandagsrean: 5235-25466
 • Köket: 5269-59820

Bingo

Ettans Bingo

32, 63, 37, 17, 62, 64, 01, 60, 12, 07, 71, 02, 03, 49, 29, 56, 14, 41, 20, 43, 16, 44, 65

Tvåans Bingo

43, 57, 40, 62, 38, 10, 23, 47, 74, 18, 55, 06, 33, 13, 02, 75, 71, 28, 08, 63, 26, 51, 34, 22, 56, 37, 72

Treans Bingo

39, 15, 44, 35, 67, 28, 74, 58, 70, 31, 14, 53, 32, 37, 66, 63, 62, 27, 56, 24, 55, 69, 41, 13, 50, 72, 29, 46

Fyrans Bingo

15, 60, 18, 47, 27, 44, 31, 17, 28, 46, 64, 34, 55, 24, 75, 10, 12, 51, 30, 53, 13, 35, 08, 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56