Avsnitt 28.13

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 28.13
2813.jpg
Guldkväll
Sändningsdatum26 mars 2005
Sändningstid19.30-22.00
22.15-23.05
ProgramledareGunde Svan
Agneta Sjödin
GästerMartin Stenmark
Jan-Ove Waldner
Frank Andersson
Brandsta City Släckers
Flamingokvintetten
Dan Ljungsvik
Susanna Kallur
Jenny Kallur
Anna Sahlene
Grymlings
Ingemar Stenmark
Sven-Göran Eriksson
Darin
Börje Salming
Il Divo
Anja Pärson
Statens kontrollantÅke Lidén
TV-kanalTV4
Avsnitt523
Tittarsiffror(enligt MMS)667 000
Kronologi
Avsnitt 28.12Avsnitt 28.13 - Avsnitt 28.14
Titta på avsnittet
Framsida0512.jpg

Avsnitt 28.13 sändes 26 mars 2005, programledare var Gunde Svan och Agneta Sjödin och det var guldkväll. Gäster var Martin Stenmark, Jan-Ove Waldner, Frank Andersson, Brandsta City Släckers, Flamingokvintetten, Dan Ljungsvik, Susanna Kallur, Jenny Kallur, Anna Sahlene, Grymlings, Ingemar Stenmark, Sven-Göran Eriksson, Darin, Börje Salming, Il Divo och Anja Pärson.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Gunde och Agneta välkomnar tittarna och berättar vad som händer idag. Martin Stenmark sjunger. Gunde lottar ut en Volvo S40 på tre serie och lottnummer. Agneta drar tre slutsiffror som man får ringa in på Klöverspelet. Videoklipp vad man kan vinna visas. I videoklipp berättar Jan-Ove Waldner om Kina. Gunde lottar ut en resa till Kina på serie och lottnummer. Videoklipp vad som händer i dagens program visas. Agneta påminner att man kan ringa in på Klöverspelet och berättar att de tar paus.

Akt 2

Agneta välkomnar tillbaka och kör Klöverspelet med två spelare som båda får två bingolotter i ett år. Videoklipp från 1978 visas med Frank Andersson som snackar med Gunde. Agneta välkomnar föreningslivet som består av Skuru IK, Nacka och Långasjö GOIF, Långasjö och Åsele Brukshundsklubb, Åsele och Jönköping Sportsdansklubb, Jönköping samt Längehems IF, Länghem. Gunde startar BronsBingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion och dagis visas, Frank läser bingonumrerna. Under bingot välkomnas dagens kontrollant, Åke Lidén. Bingot går till Längehems IF. Agneta berättar att TV4 har problem med ljudet i Mälardalen. Agneta berättar sen att man kan tanka bensin gratis utanför studion mot att man har en rolig historia och en bingolott. Brandsta City Släckers och Frank snackar med Agneta och Gunde och de två grupper ska gå till bensinmacken utanför studion. Gunde uppmanar tittarna att ringa in på benisintanken som de har här. Gunde lottar ut dagsresor på fyra sista siffror i lottnummer två gånger, videoklipp om vinsten visas. Flamingokvintetten sjunger. Gunde och Agneta pratar med telefonörer, första väljer 8 där Dan Ljungsvik medverkar i videoklipp. Gunde lottar ut Digitalkamera på fyra lottnummer, videoklipp om vinsten visas. Andra väljer 11 och vinner 3 och 11. Tredje väljer 7 och vinner 7, 19, 22 och 10. Agneta visar var tankbilen finns vid BingoLotto-studion och vad man måste ha med sig för att få bensin och lämnar till stationen där de tankas och snackar med Frank. Agneta påminner att man kan ringa in på bensintanken. Gunde lottar ut Skor och accessorrar på tre sista siffror i lottnummer, videoklipp om vinsten visas. Videoklipp vad som händer i dagens program visas. Agneta drar tre slutsiffror som man får ringa in på Klöverspelet. Gunde berättar att de tar paus.

Akt 3

Agneta välkomnar tillbaka och kör Klöverspelet med två spelare, första vinnare solresa till Menorca och två bingolotter i ett år, andra vinner resa till Malta. Gunde drar i turnan en som han ringer upp som får en låda som väljer 3 där Plexsus visas. I bild visas hur man får reda i fler vinnare i turnan. Plexus lottar ut verktyg & maskiner på fyra sista siffror i lottnummer. Agneta lämnar till bensinmacken och Frank får en rolig historia och en bingolott av personer. I bild påminner man att ringa in på bensintanken. Videoklipp med Susanna och Jenny Kallur visa och Gunde och Agneta snackar med dem. Gunde startar SilverBingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion och bensinmacken visas. Jenny läser bingonumrerna. Bingot går till Långasjö GOIF. Gunde lottar ut 1000 kronor Handarbete på fyra sista siffror i lottnummer. Anna Sahlene uppträder. Gunde lottar ut Volvo S40 på två serie och lottnummer. Gunde pratar med telefonörer, första väljer 4, andra väljer 1, tredje väljer 9 och samma vinst lottas ut på serie och lottnummer. Agneta snackar med Jenny och Susanna som berättar om sina resor. Gunde drar tre slutsiffror som man får ringa in på deras resa. Agneta och Gunde berättar vad som händer efter pausen.

Akt 4

Agneta välkomnar tillbaka och pratar med som ringt in på resorna, Jenny och Susanna berättar om sina resor och första väljer ta en resa som Susanna valt som är Västindienkryssning. Jenny berättar att sin resa var till New York och den lottas ut på serie och lottnummer. Gunde lämnar till bensinmacken där Frank tankar bilar mot rolighistoria och lott. Agneta drar i turnan en som hon ringer upp som får en låda som väljer 6 där Christian berättar vad resan går till och videoklipp med Micki visas där han berättar om resan. Gunde och Agnta berättar om GuldBingot idag och startar det och berättar hur man spelar. Susanna läser bingonumrerna, Husbandet spelar och bilder från studion och bensinmacken visas. Gunde berättar under bingot att de stängt ingången till macken så inga nya bilar kommer in. Bingot går till Jönköping Sportsdansklubb. Gunde påminner igen att man inte kan åka till bensinmacken. Gunde lottar ut Solresa på tre lottnummer, videoklipp om vinsten visas. Grymlings uppträder. Gunde pratar med telefonörer, första väljer B och 10. Gunde lottar ut 2st Sverigelotter på två sista siffror i lottnummer. andra väljer C och 2 och samma vinst lottas ut på serie och lottnummer som går till en dubbelott. Videoklipp vad man kan vinna visas och spelaren vinner inget vilket ger 10.000 kr. Tredje får A. Gunde lottar ut Agnetas påskägg på serie och lottnummer. Videoklipp med Ingemar Stenmark visas och Gunde lottar ut en resa till Aspen på serie och lottnummer. Agneta drar tre slutsiffror som man får ringa in på Klöverspelet. Gunde lottar ut Volvo V50 på två serie och lottnummer vara en på dubbelott. Videoklipp med Agneta visas där hon berättar om förra stependiumvinnaren på guldkvällen och videoklipp med de alla på en träningsmatch visas med Sven-Göran Eriksson. Gunde lottar ut Fotbollsresa till Budapest på fem serie och lottnummer. Agneta kör Klöverspelet, de två första vinner 10 bingolotter och tredje klarar spelet och vinner en av fyra vinster. Gunde lottar ut Klövervinstvinsten på serie och lottnummer. Gunde kör sen Bilduellen med dagens spelare och Gunde uppmanar tittare med rätt symboler att ringa in på bilen. Gunde drar på tre serie och lottnummer de som får spela Bilduellen nästa vecka. Agneta lämnar till bensinmacken där Frank tankar bilar mot roliga historia och en bingolott. Gunde berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Gunde välkomnar tillbaka och berättar om Bilspelet och videoklipp vad man kan vinna visas. Gunde drar tre slutsiffror som man får ringa in på Bilspelet. Gunde berättar vem som vann bilen på inrigningen av Bilduellen. Darin sjunger. Gunde kör Bilspelet, de tappar bort första spelaren efter första öppning så personen måste lägga på, de får tag sen i spelaren som vinner Volvo V50, andra måste också lägga på så de kan ringa upp den, de får tag sen i andra spelaren som vinner 10.000 kr. Gunde drar tre slutsiffror som man får ringa in på Bilspelet. Gunde och Agneta berättar att de tar paus och vad som händer efter pausen.

Akt 6

Gunde välkomnar tillbaka och lämnar till Frank som tankar mot roliga historier och bingolott. Gunde påminner att man kan ringa in på bensintanken. Gunde kör Bilspelet med två spelare, första vinner Volvo XC70, andra vinner Volvo S40. Agneta snackar med Susanna och Jenny. Susanna och Jenny ger 25.000 kr till Falu IK, Friidrott. Videoklipp med Börje Salming visas och Gunde lottar ut resa till Toronto på serie och lottnummer. Gunde startar DiamantBingo och berättar hur man spelar. Husbandet spelar och bilder från studion och bensinmacken visas. Agneta läser numerna. Videoklipp om nästa vecka visas. Il Divo uppträder. Gunde lottar ut en Volvo V50 på två serie och lottnummer. Gunde berättar att 18.30 startar BingoLotto nästa vecka först. Gunde pratar med telefonörer, första väljer B. Agneta lottar ut Gundes påskägg på serie och lottnummer. Andra väljer A och 5, tredje får C och 12 och videoklipp vad man kan vinna visas. Spelaren vinner Solresa. Gunde lottar ut en Volvo V50 på serie och lottnummer. Gunde påminner att man kan ringa in på bensinmacken och lämnar till Agneta som är hos Frank som tankar och får roliga historier och bingolotter mot bensin. Gunde är också ute och snackar med Frank. Gunde påminner att man kan ringa in på bensinmacken. Gunde berättar vad som händer efter pausen. Agneta och Frank snackar. Gunde berättar att de tar paus.

Akt 7

Gunde välkomnar tillbaka och berättar att de 15-bilar som inte hann tanka innan de stängde och bensin tog slut får bensinpengar. Frank ringer upp och pratar sen också med Agneta och Gunde med den som vinner bensinmacken som är värd 100.000 kr som har dubbellott. Gunde lottar ut bensinmacken på serie och lottnummer. Videoklipp med Anja Pärson visas och Gunde lottar ut resa till OS på serie och lottnummer. Gunde lottar ut på serie och lottnummer den som ska spela Superchansen nästa vecka, dagens spelare har valt tre snurr. Gunde startar hjulet och spelaren stoppar på 250.000 kr och 1.000.000 kr innan den får 250.000 kr vilket ger 1.500.000 kronor. Gunde tackar Agneta som tackar Gunde. I bild visas vilka som vann 5000 kronor som extra på inringningen. Gunde tackar lottförsäljare och berättar vad som händer nästa vecka. I bild visas hur man rättar lotten. Agneta och Gunde tackar tittarna. Brandsta City Släckers sjunger. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Sportbutiken
2 Parspelet
3 Hemmaproffset
4 Skor och accessoarer
5 Säng
6 Solresa - Malaysia
7 Färgfemman
8 Digitalkameran
9 Klockor och smycken
10 Sverigelotten
11 Färgfemman
12 Parspelet

Sverigelotten

14
75.000 kr 50.000 kr 15.000 kr
20.000 kr 250.000 kr 250.000 kr
50.000 kr 75.000 kr 75.000 kr

Hemmaproffset

 • Gunde: 15.000 kr
 • Plexus: 30.000 kr
 • Vinst: Gunde

Hemliga vinsten

 • A: 20.000 kr
 • B: 40.000 kr
 • Vinst: B

Sportbutiken

 • Fotboll: 25.000 kr
 • Skon: 15.000 kr
 • Vinst: Skon

Föreningsduellen

Länghems IF Skuru IK
2 - 3
Länghems IF

Färgfemman

1
2
3 Mat 10.000 kr
4
5
6
7 Mat 100.000 kr
8
9
10 Resor 5.000 kr
11 Fritid 10.000 kr
12
13
14
15
16
17 Bensin 15.000 kr
18
19 Bensin 5.000 kr
20
21
22 1 miljon
23 Mat 50.000 kr
24
25

Bilspelet

1
2
3 Volvo V50
4 Volvo S40
5
6 Volvo XC70
7 Volvo S40 Sport
8
9 Volvo V50
10 Volvo C70
11
12 Volvo S40
13 Volvo XC70
14
15
16

Klöverspelet

M K L
H E M
F M A
J M F
B M F
G M F
C M F
H N F
N I F
N C F
N O F

Parspelet

1 Motorcykel
2 Säng
3 Hemmabio
4 Båt
5 Solresa
6
7 Hemmabio
8
9
10 Båt
11 Solresa
12 Bil

GuldBingo

 • A: Agnetas påskägg - Peru
 • B: Välj en Port
 • C: Välj en Port

DiamantBingo

 • A: Välj en Port
 • B: Gundes påskägg - Australien
 • C: Välj en Port

Bilduellen

Carina Urpa
6 Nit 5 40.000 kr
9 25.000 kr 11 Bilen
25.000 kr 40.000 kr

Dragningslista

 • Volvo S40: 1224-46285, 1209-30925, 1227-58852, 1213-29454, 1225-12981
 • J O Waldners drömvinst: 1207-15370
 • Lyckonummer 1 (Dagsresor): ****-*9753, ****-*5499
 • Lyckonummer 2 (Handarbete): ****-*0503
 • Lyckonummer 3 (Solresa): ****-51465, ****-50825, ****-23907
 • Digitalkamera: ****-38073, ****-46526, ****-22642, ****-35776
 • Skor och accessorrar: ****-**844
 • Verktyg och maskiner: ****-*4751
 • Port 2: 1203-53284
 • Port 9: 1225-23591
 • Jennys resa: 1226-17878
 • Två Sverigelotter: ****-***39
 • Agnetas påskägg: 1214-44966
 • Ingemar Stenmarks drömvinst: 1216-51450
 • Volvo V50: 1203-37100, 1206-35756, 1209-49647, 1225-34486, 1227-35772
 • Fotbollsresa till Budapest: 1219-21910, 1220-45603, 1210-54441, 1211-55012, 1218-17803
 • Klöverspelet: 1212-18446
 • Bilduellen: 1228-48387, 1211-43918
 • Börje Salmings drömvinst: 1221-51000
 • Gundes påskägg: 1223-21889
 • 100.000 kr: 1208-56523
 • Anja Pärssons drömvinst: 1219-25937
 • Superchansen: 1205-15432

Bingo

BronsBingo

05, 58, 34, 74, 48, 12, 55, 60, 52, 30, 32, 72, 28, 01, 46, 24, 42, 44, 07, 03, 49, 61, 53

SilverBingo

71, 47, 19, 32, 44, 16, 41, 21, 03, 73, 12, 06, 01, 51, 05, 56, 67, 57, 48, 10, 27, 25

GuldBingo

58, 16, 63, 69, 28, 07, 20, 24, 23, 71, 06, 17, 38, 43, 14, 01, 22, 03, 50, 26, 13, 35, 45, 10

DiamantBingo

42, 36, 34, 23, 32, 49, 02, 75, 05, 47, 31, 35, 03, 14, 07, 06, 56, 09, 40, 71, 58, 33, 25, 69 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56