Avsnitt 27.18

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 27.18
2718.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2004
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.00
ProgramledareGunde Svan
GästerLaGaylia
Joybells
Harald Treutiger
Shirley Clamp
Arne Weise
Lotta Engberg
Sten & Stanley
Alexandra Zassi
Martin Falklind
Viveca Lärn
Amanda Engberg
Malin Engberg
Magnus Johansson
Statens kontrollantLewi Djerf
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)1 364 000
Sålda lotter1 700 000
Överskott till föreningslivet30 miljoner
Kronologi
Avsnitt 27.17Avsnitt 27.18 - Avsnitt 28.01
Titta på avsnittet
Framsida0452.jpg

Avsnitt 27.18 sändes 23 december 2004, programledare var Gunde Svan och det var uppesittarkväll. Gäster var LaGaylia, Joybells, Harald Treutiger, Shirley Clamp, Arne Weise, Lotta Engbreg, Magnus Johansson, Sten & Stanley, Alexandra Zassi, Martin Falklind, Viveca Lärn, Amanda Engberg och Malin Engberg

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Gunde välkomnar tittarna och berättar vad som händer i programmet. LaGaylia & Joybells uppträder. Videoklipp vad man kan vinna i bilspelet visas. Gunde drar tre symboler som man får ringa in på Bilspelet och visar en smygtitt på spelet men har problem med den så smygtitten kommer senare. Gunde välkomnar Harald som är i rimstugan och presenterar gästerna där och snackar med de där. Harald ger en julrim om julsäcken och berättar att nu finns en Stockholms Weekend där. Shirley Clamp har ett julpaket och läser ett rim om den. Arne Weises röst presenterar vinsten som är Julservis som Gunde lottar ut på ett lottnummer. Harald lägger den i julsäcken. Lotta Engberg har en julklapp och läser julrim om den som är Köksdesign som Gunde lottar ut på fyra sista siffror i lottnummer. Ebbe Nilsson har en julklapp och läser julrim om den som är Volvo S40 som Gunde lottar ut på fyra serie och lottnummer. Gunde uppmanar tittarna att ringa in på Bilspelet och visar en smygtitt på spelet men det fungerar inte. Gunde berättar att de tar paus.

Akt 2

Gunde välkomnar tillbaka och visar en smygtitt på Bilspelet. Gunde pratar med telefonörer som får köra bilspelet, första vinner Volvo S40 Sport, andra vinner Volvo S40. Gunde startar BronsBingo och berättar hur man spelar, husbandet spelar musik och bilder från studion, vinterland och havet med Martin Falklind visas. Alexandra Zassi läser numrena under bingot presenterar Lewi Djerf som är dagens kontrollant. Alexandra har en julklapp och läser julrim om den som är bronsvinster och Gunde lottar ut Bensin m.m på fyra sista siffror i lottnummer tre gånger och verktyg och maskiner på fyra sista siffror i lottnummer tre gånger samt Köksredskap på samma sätt och vinsterna läggs ut i julklappsäcken. Sten & Stanley och Joybells uppträder. Gunde drar tre symboler som man får ringa in på Bilspelet. Viveca Lärn och Harald ger ett jurim på en gps. Gunde pratar med telefonörer, första har dubbellott och väljer 6 och får ett rim senare. Andra väljer 4 och vinsten läggs i säcken också och får ett rim senare. Lotta läser ett rim till första telefonören och Viveca läser ett rim till andra telefonören. Tredje väljer 7. Gunde kör Bilspelet med telefonörer men har inte kontakt med de så de ska lägga på luren. Shirley ger ett rim till den som vann nummer 4. Sten ger ett rim till telefonören som valde sju. Gunde kör bilspelet med vinnaren som inte vinner vilket ger 10.000 kr. Viveca ger ett rim till den som vann nummer 7. Alexandra har en julklapp och läser julrim om den som är en resa till Toscana och berättar om vinsten och Harald drar tre symboler som man får ringa in på resan. Studiomannen berättar om resan förra gången dit och videoklipp därifrån visas. Harald uppmanar tittarna att ringa in på resan. Gunde berättar vad som händer efter pausen.

Akt 3

Husbandet spelar musik. Gunde välkomnar tillbaka och Harald berättar vad som finns i säcken och berättar hur man ringer in på säcken. Gunde pratar med vinnaren som vann resan till Toscana och berättar om en till vinnare som ringt in och drar fler resenärer på sista siffran i serienummer och hela lottnummer tre gånger två gånger. Gunde berättar hur Klöverspelet fungerar och videoklipp vad man kan vinna visas. Gunde drar tre symboler som man får ringa in på Klöverspelet. Shirley Clamp och Joybells uppträder. Viveca har en julklapp och läser julrim om den som är en Verktyg & Maskiner och det lottar Gunde ut på fyra sista siffror i lottnummer två gånger. Gunde lottar ut en Vovlo S40 på fyra serie och lottnummer. Gunder kör Klöverspelet med två spelare, första spelaren och andra spelaren får 4 bingolotter i ett år. Martin Falklind har en julklapp och läser julrim om den som är en fiskresa och han berättar om resan de hade tidigare dit. Harald drar tre symboler som man får ringa in på en fiskresa och snackar med en som vunnit resan tidigare. Videoklipp om förra resan dit visas. Harald uppmanar tittare med rätt symboler att ringa in dit. Gunde startar SilverBingo och berättar hur man spelar. Harald läser numren, bilder från studion och vinterland visas. Husbandet spelar musik. Gunde uppmanar tittare som fick bingo att ringa in och berättar att de tar paus.

Akt 4

Gunde välkomnar tillbaka och pratar med vinnare som vann fiskresan och Martin och den tidigare vinnaren i vinsten pratar med vinnaren. Gunde lottar ut fler vinnare till fiskeresan som är till Seychellerna på två serie och lottnummer vara en på dubbellott. LaGaylia har en julklapp och läser julrim om den som är silvervinster och Gunde lottar ut Skor och accessoarer på fyra sista siffror i lottnummer tre gånger och mat på fyra sista siffror i lottnummer två gånger samt hobby & fritid på fyra sista siffror i lottnummer fyra gånger plus tre till. Harald lägger silvervinsterna i säcken. Gunde pratar med telefonörer, första väljer 5 och vinner 5 och 10. Andra väljer 9 och jackpoten ökar till 300.000 kr. Tredje väljer 10, fjärde väljer 3 där Arne Weise berättar om vinsten i rösten. Shirley har en julklapp och läser julrim om den som är solresa till Mallorca som Gunde lottar ut på ett lottnummer och den läggs ner i säcken. I bild påminner man att ska ringa in på Julklappssäcken och Gunde uppmanar tittare att ringa in på Klöverspelet. Lotta Engberg uppträder tillsammans med sina döttrar Amanda och Malin. Gunde drar i turnan en som han ringer upp som får en låda. I bild visas att fler vinnare dras. Harald drar en i reserv direkt medan de ringer upp och den första svarde inte så Gunde ringer upp reserven som väljer 2 och videoklipp vad man kan vinna visas under tiden som Harald drar en reserv. I bild visas att fler vinnare dras i turnan. Nummer 2 lottas även ut på serie och lottnummer och vinnaren vinner en Solresa. Gunde kör sen Klöverspelet första vinner 4 bingolotter i ett år. Andra vinner en solresa och 2 bingolotter i ett år. Gunde drar tre symboler som man får ringa in på klöverspelet.

Harald snackar med Viveca och har en julklapp och läser julrim om den som är resa till Kina och Gunde lottar ut den på serie och lottnummer tre gånger. Gunde påminner att man kan ringa in på Klöverspelet. LaGaylia uppträder. Gunde kör Klöverspelet, första vinner en Spa-resa, andra vinner spelet och väljer Volvo V40. Gunde lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Sten har en julklapp och läser julrim om den som är ett Digitalkamera med abonnemang och Gunde lottar ut den på tre lottnummer och den läggs i säcken. Gunde berättar hur Miljonjakten fungerar och drar tre symboler som man får ringa in på Superchansen och ett snurr med ett fält på en miljon kronor. Gunde berättar att de tar paus.

Akt 5

Gunde välkomnar tillbaka och kör Miljonjakten med en spelare som har dubbellott och stoppar på 10.000 kr. Lotta har en julklapp och läser julrim om den som är en Flatscreen TV som Gunde lottar ut på serie och lottnummer och den läggs i säcken. I bild påminner man att ringa in på Julklappsäcken. Gunde kör sen Banken med kvällens spelare och påminner att om man har samma symboler på lotten som öppnas i spelet ska man ringa in. Efter spelet uppmanar Gunde tittarna att igen ringa in om man har samma symboler på lotten. Gunde berättar vad som händer efter pausen.

Akt 6

Gunde välkomnar tillbaka. Gunde ringer upp den som vann samma vinst i Banken. Harald snackar med Lotta. Gunde startar GuldBingo och berättar hur man spelar. Bilder från studion visas och Lotta läser numren, Magnus Johansson spelar musik. Gunde uppmanar tittare som fick bingo att ringa in. Martin har en julklapp och läser julrim om den som är en kläder som Gunde lottar ut på fyra sista siffror i lottnummer fem gånger och den läggs i säcken. Harald uppmanar tittarna att ringa in på Julsäcken. Viveca har en julklapp och läser julrim om den som är en Volvo V50 som Gunde lottar ut på tre serie och lottnummer. Gunde drar på julkalenders lyckonummer ett som ger en högvinstpaket och videoklipp vad man kan vinna visas. Sten & Stanley uppträder. Gunde pratar med telefonörer, första väljer 11 och videoklipp vad man kan vinna spelas upp och den vinner en bil och får ett julrim av Ebbe, Viveca, Lotta och Alexandra. Andra väljer 1 och får ett rim senare och vinsten läggs i säcken. Tredje väljer 8 och vinner 15 och 7. I bild påminner man att ringa in på Julklappssäcken. Gunde lottar ut två Färgfemmanskraplotter på två sista siffror i lottnummer. Fjärde väljer 12 och samma vinst lottas ut på serie och lottnummer som går till dubbellott. Ebbe har en julklapp och läser julrim om den som är ny teknik som Gunde lottar ut på fyra sista siffror i lottnummer och den läggs i säcken och i bild påminner man att kan man ringa in på säcken. Sten läser ett rim för den som vann nummer 11. LaGaylia har en julklapp och läser julrim om den som är guldutlottningarna och Gunde lottar ut Solresa på tre lottnummer och bensin m.m på fyra sista siffror i lottnummer tre gånger och Sportariklar på samma sätt. Gunde berättar att i Miljonjakten finns två fält med en miljon och drar tre symboler som man får ringa in på spelet. Gunde berättar att de tar paus.

Akt 7

Gunde välkomnar tillbaka och kör Miljonjakten, spelaren stoppar på 10.000 kr. Gunde drar tre symboler som man får ringa på Miljonjakten och nu är det fyra fält på en miljon. Viveca läser ett rim för den som vann nummer 11. Viveca har en julklapp och läser julrim om den som är husgeråd som Gunde lottar ut på fyra sista siffror i lottnummer. Gunde lottar ut en Volvo V50 på fyra serie och lottnummer. Lotta har en julklapp och läser julrim om den som är 10.000 kr som Gunde lottar ut på ett lottnummer och den läggs i säcken. I bild påminner man att ringa in på säcken. Gunde kör Miljonjakten med fyra fält på en miljon och spelaren stoppar på 10.000 kr som har dubbellott. Harald snackar med Ebbe, Lotta och Viveca. Sten har en julklapp och läser julrim om den som är klockor som Gunde lottar ut på fyra sista siffror i lottnummer fem gånger och den läggs i säcken. I bild påminner man att ringa in på Julklappsäcken. Harald har en julklapp och läser julrim om den som är en resa till Malaysia och drar tre symboler som man får ringa in på resan. Videoklipp från en resa till Malaysia med bingolottovinnare visas från våras som kallas Expedition BingoLotto. Lotta Engberg och Joybells uppträder.

Harald snackar med LaGaylia. Harald och Gunde pratar med två vinnare som vann resan till Malaysia. Gunde lottar ut samma resa på ett serie och lottnummer. Harald lägger ut resan till julklappssäcken och i bild påminner man att ringa in på säcken. Ebbe har en julklapp och läser julrim om den som är en resa till Kanarieöarna som Gunde lottar ut på ett lottnummer. Gunde påminner att man kan ringa in på Miljonjakten. Gunde berättar vad som händer efter pausen.

Akt 8

Husbandet uppträder. Harald välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på Julklapssäcken. Gunde kör Miljonjakten med en spelare med åtta fält på en miljon och spelaren stoppar på 10.000 kr. Harald startar DiamantBingo och Gunde berättar hur man spelar. Sten läser numerna, husbandet spelar musik och bilder från studion och vinterland och Malaysia visas. Vinnaren som sitter i soffan som har en julklapp och läser julrim om diamantvinst och Harald lottar ut 25.000 kr på två serie och lottnummer och 50.000 kr på sammma sätt samt två som vinner en Volvo S40. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 2, andra väljer 1 och tredje har de inte kontakt med men den får 1. Gunde kör miljonjakten och 16 fält har en miljon och Gunde dra tre symboler som man får ringa in på Miljonjakten. Viveca läser Tomten och snackar om sagan. Gunde påminner om nästa program 2 januari och videoklipp vad man kan vinna visas där Lasse Stefanz uppträder. Harald har en julklapp och läser julrim om en Volvo XC90 med julpaket och Gunde lottar ut den på serie och lottnummer. Gunder kör Miljonjakten, första vinnaren stoppar på 1.000.000 kr. Harald lottar ut julklapssäcken på serie och lottnummer som går till dubbellott och ringer upp en som även ringt på julklappsäcken som vinner den. Gunde tackar gästerna och önskar de God jul. Harald önskar också God jul. Shirley Clamp och Joybells uppträder. Sluttext rullra, vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Sportbutiken
2 Parspelet
3 Julporslin
4 Säng
5 Färgfemman
6 Solresa - Burnio
7 Skor & Accessoarer
8 Färgfemman
9 Stationen
10 Kläder
11 Parspelet
12 Du väljer - Shirley

Sportbutiken

 • Pjäxa: 25.000 kr

Föreningsduellen

Ebba Lotta
1 - 3
Lotta

Parspelet

1
2 Motorcykel
3 Solrea
4
5 Säng
6
7
8 Bil
9
10 Motorcykel
11 Bil
12 Solresa

Stationen

275.000 kr
50.000 kr
25.000 kr
10.000 kr

Färgfemman

1 Fritid 15.000 kr
2
3
4
5 Fritid 10.000 kr
6
7 Volvo V50
8
9
10 Bensin 10.000 kr
11
12
13
14
15 Resor 10.000 kr
16
17
18
19 Resor 25.000 kr
20
21
22
23
24
25

Diamantlådor

1 10.000 kr
2 50.000 kr
3 25.000 kr

Bilspelet

1
2 Volvo S40 Sport
3
4 Volvo S60
5 Volvo S40
6
7
8 Volvo S40
9 Volvo V70
10 Volvo XC70
11 Volvo S40 Sport
12
13
14
15
16 Volvo XC70

Klöverspelet

B E K
L K B
B D K
K I B
K B O
K B J

Banken

6: 400.000 kr
3: 1.000.000 kr
7: 700.000 kr
118.000 kr
2: 300.000 kr
5: 75.000 kr
188.000 kr
4: 200.000 kr
9: 500.000 kr
165.000 kr

Dragningslista

 • Julservis: ****-52495
 • Lyckonummer 1 (Köksdesign): ****-*8176
 • Lyckonummer 2 (Verktyg och maskiner): ****-*9571, ****-*0823
 • Lyckonummer 3 (Ny teknik): ****-*0545
 • Lyckonummer 4 (Klockor): ****-*2286, ****-*5237, ****-*8292, ****-*9040, ****-*8641
 • Volvo S40: 5228-26434, 5251-43727, 5240-55354, 5235-36220, 5239-57897, 5244-30349, 5259-25598, 5258-30900, 5261-15484, 5248-24660
 • Bensin m.m.: ****-*2973, ****-*7950, ****-*3397, ****-*9676, ****-*2994, ****-*0946
 • Verktyg och maskiner: ****-*9880, ****-*7319, ****-*8915
 • Köksredskap: ****-*4695, ****-*5943, ****-*2704
 • Gourmetresa till Toscana: ***3-29584, ***2-56185, ***4-51046, ***0-15299, ***7-11161, ***8-42163
 • Seychellerna: 5240-47037, 5224-14496
 • Skor och accessoarer: ****-*0711, ****-*6267, ****-*7019
 • Mat: ****-*6939, ****-*8700
 • Hobby och fritid: ****-*7746, ****-*9136, ****-*1831, ****-*6602, ****-*6708, ****-*8869, ****-*9723
 • Solresa till Mallorca: ****-40024
 • Port 2: 5256-31803
 • Port 12: 5224-56770
 • Resa till Kina: 5226-55102, 5234-32058, 5231-24019
 • Klöverspelet: 5255-19034
 • Digitalkamera med abonnemang: ****-25272, ****-48867, ****-12605
 • Flatscreen TV: 5236-57069
 • Kläder: ****-*8491, ****-*4793, ****-*1950, ****-*0321, ****-*7165
 • Volvo V50: 5244-13556, 5246-20602, 5262-12182, 5254-43518, 5228-29710, 5238-34343, 5255-58189
 • Två skraplotter: ****-***39
 • Solresa: ****-51189, ****-13585, ****-49782
 • Spoartartiklar: ****-*3825, ****-*5409, ****-*9396
 • Husgeråd: ****-*2126
 • 10.000 kr: ****-54251
 • Resa till Malaysia: 5242-19106
 • Solresa till Kanarieöarna: ****-12181
 • 25.000 kr: 5231-51785, 5226-46668
 • 50.000 kr: 5260-20706, 5240-37336
 • Volvo XC90: 5232-16552
 • Julklappssäcken: 5224-43610

Bingo

BronsBingo

12, 42, 66, 11, 63, 52, 38, 31, 02, 43, 07, 54, 49, 40, 05, 23, 46, 39, 44, 26, 75, 15, 03, 32

SilverBingo

47, 63, 08, 45, 40, 10, 54, 52, 37, 70, 20, 01, 42, 55, 38, 62, 74, 02, 64, 19, 27, 44

GuldBingo

52, 07, 51, 72, 22, 42, 56, 01, 23, 31, 15, 47, 65, 32, 53, 14, 58, 39, 06, 60, 49, 29, 64

DiamantBingo

35, 69, 04, 39, 42, 40, 68, 05, 62, 71, 28, 48, 37, 61, 27, 52, 38, 51, 73, 03, 44, 53, 34, 75

BingoLottos Julkalender

 • Högvinstpaket: 7 983 946

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56