Avsnitt 26.15

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 26.15
2615.jpg
Guldkväll
Sändningsdatum10 april 2004
Sändningstid19.00-22.00
22.15-23.10
ProgramledareLasse Kronér
GästerAnders Knave
Benno Magnusson
Claes Malmberg
Flamingokvintetten
Gilbert O'Sullivan
Jamie Cullum
Jesper Aspegren
Lasse Brandeby
Linneá Del Castillo Hallberg
Morgan Lundin
Nina & Kim
Peter Sundfeldt
Seth Ericsson
Stefan Andersson
Stefan Johansson
Svenska damlandslaget i dragkamp
Thomas Ravelli
Tommy Wendel
Lennart Thylander
Statens kontrollantBörje Karlsson
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)1 004 500
Kronologi
Avsnitt 26.14Avsnitt 26.15 - Avsnitt 26.16
Titta på avsnittet
Framsida0415.jpg

Avsnitt 26.15 sändes 10 april 2004, programledare var Lasse Kronér och det var guldkväll och hans sista program. Gäster var Anders Knave, Benno Magnusson, Claes Malmberg, Flamingokvintetten, Gilbert O'Sullivan, Lennart Thylander, Jamie Cullum, Jesper Aspegren, Lasse Brandeby, Linneá Del Castillo Hallberg, Morgan Lundin, Nina & Kim, Peter Sundfeldt, Seth Ericsson, Stefan Andersson, Stefan Johansson, Svenska damlandslaget i dragkamp, Thomas Ravelli och Tommy Wendel.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. I bild visas vad som händer i programmet. Lasse välkomnas för 189:de gången och välkomnar tittarna. Lasse pratar med Janne som är i ett påskägg och gammalt klipp med Lasse visas i ett påskägg. Lasse kör Guldsnurret och 410 kommer får dela på ett snurr på Superchansen och Lasse startar hjulet och stoppar hjulet på 250.000 kr men det ändras till 1000 kronor på fyra sista siffror i lottnummer två gånger. Lasse startar BronsBingo och berättar hur man spelar och videoklipp vad man vinner på bronsraderna visas. Husbandet spelar och bilder från studion och dagis visas, under bingot välkomnas dagens kontrollant Börje Karlsson. Lasse drar nummer 3 och den lådan lottas ut på serie och lottnummer. Gilbert O'Sullivan uppträder. Lasse drar nummer 8 och den lådan lottas ut på serie och lottnummer. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 6, andra väljer 1, tredje väljer 4. Lasse berättar att de har ett parspel som innehåller bilar idag och drar tre sista siffror som man får ringa in på spelet och videoklipp vad man kan vinna visas och visar en tjuvtitt. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med telefonörer som ringt in på Bilspelet, första vinner inget vilket ger 10.000 kr bensin, andra vinner inget heller och får samma vinst. Lasse lottar ut en Volvo V40 på serie och lottnummer. Lasse lottar ut en resa till Fotbolls-EM på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Lasse påminner att man kan ringa på Alla Mot En-resan till samma resemål och man har en lott som slutar med jämn slutsiffra. Klassiska utmaningar med Lasse visas i videoklipp. Lasse lottar ut postorder och varuhus för 1000 kronor och videoklipp om visnten visas, utlottningen sker på fyra sista siffror i lottnummer. Nina & Kim uppträder. Lasse berättar vem som vann resan till Portugal på inringningen. Lasse kör barntävlingen och videoklipp med en vinnare som fick besöka stuntgruppen där Seth Ericsson medverkar och man ser att han sitter i publiken. Lasse berättar att mack var rätt svar förra veckan och drar en barnvinnare som vinner en låda nästa vecka och resa till Liseberg. Lasse undrar Vem gör Bamses dunderhonung och Linneá Del Castillo Hallberg spelar signaturen. Lasse berättar hur man deltar i tävlingen och välkomnar förra barnvinnaren som varit i Upp till 16 med föreningen som är i studion. Lasse ger barnvinnaren en studsmatta, familjen väljer låda 10 och vinner 10, 19, 6 och 9. Lasse drar tre slutsiffror som man får ringa in på bilspelet och berättar att de tar paus.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med telefonörer som ringt in på Bilspelet, första vinner Volvo S80. Lasse lottar ut en Volvo S80 på serie och lottnummer. Andra vinner Volvo S60. Lasse lottar ut en Volvo S60 på serie och lottnummer. Harlard Treiguer är i tenga och ber Lasse starta silverbingo. Lasse startar SilverBingo och berättar hur man vinner, videoklipp vad man vinner på silveraderna visas. Husbandet spelar och bilder från studion och Tenga visas. Lasse tackar husbandet. Jamie Cullum uppträder. Lasse pratar med telefonörer, första är Thomas Ravelli som tackar Lasse för tiden. Den första riktiga telefonören väljer 16, andra telefonören väljer 13 och tredje väljer 9 och videoklipp vad man kan vinna visas och vinner inget vilket är en resa för 10.000 kr. Videoklipp med studiomannen Janne visas. Lasse tackar studiomannen och ger han blommor. Lasse kör Bankvalvet och videoklipp vad man kan vinna visas, vinnaren vinner Spa-resa och 50.000 kr innan Lasse avbryter för de ska ta paus. Lasse påminner tittarna att de kan ringa in på samma vinster om de har samma symboler.

Akt 4

Lasse välkomnar tillbaka och fortsätter i bankvalvet där vinnaren får 30.000 kr och husvagn samt Stuga innan den stannar. Lasse uppmanar tittare med samma symboler att ringa in. Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse lottar ut 1000 kronor skor på fyra sista siffror i lottnummer, videoklipp om vinsten visas. Lasse kör gulsnurret och 41 personer får dela på vinsten och Lasse startar hjulet och stoppar det på 2 miljoner kronor vilket ger 49.000 kr på ett lottnummer. Lasse berättar vem som vann inrigningen på Bankvalvet. Lasse välkomnar Damlandslaget i dragkamp och snackar med Ann-Britt Albinson från Damlandslaget och de möter herrlaget som består av som Lasse Brandeby, Benno Magnusson, Peter Sundfeldt och Stefan Johansson. Lasse drar tre sista siffror som man får ringa in på som vinner utmaningen som är en dragkamp mellan herr och damer. Lasse snackar med Lasse Brandey. Flamingokvintetten uppträder. Lasse pratar med telefonörer som ringt in på utmaningen, första tror på damerna och andra på herrarna. Lasse välkomnar Tommy Wendel som är dommare och berättar vilka som är i herrlaget och kör utmaningen, en dragkamp där damerna vinner. Första telefonören som ringde in på utmaningen får en låda och väljer 12, andra får 10.000 kr. Videoklipp om Lusnan visas där två grannar vunnit samma vinst. Lasse berättar hur fyrklövern fungerar och videoklipp vad man kan vinna visas. Lasse drar tre sista siffror som man får ringa in på spelet. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 5

Lasse välkomnar tillbaka och kör fyrklövern med två spelare som vinner en årsprenumeration på två lotter. Gammalt klipp med Lasse visas. Lasse startar GuldBingo och berättar hur man vinner, videoklipp vad man vinner på gulderaderna spelas upp. Bilder från studion och Tenga visas och utmaningen visas igen och husbandet spelar. Lasse tackar husbandet och lottar ut Resa till Fotbolls-EM på sista siffran i serienummer och hela lottnummer tre gånger. Markoolio uppträder. Lasse lottar ut en Volvo S40 på serie och lottnummer. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 11 där Jesper Aspergren medverkar. Andra väljer 5 och videoklipp vad man kan vinna visas och vinner en säng. Tredje väljer 7 och vinner 2. Klassiskt videoklipp med Lasse visas. Fjärde telefonören väljer 14. Lasse drar tre sista siffror i lottnummer som man får ringa på Fyrklöver och videoklipp vad man kan vinna visas. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 6

Lasse välkomnar tillbaka och kör fyrklövern med två spelare, första vinner resa till Västkusten, andra vinner 10 bingolotter. Lasse lottar ut ny teknik på fyra sista siffror i lottnummer och videoklipp om vinsten visas. Lasse visar ett klipp när en förening vann över 600.000 i Alla mot en och föreningens medlemmar interjuvas. Lasse kör Sänka Skepp och berättar att två andra vinnare spelade tidigare idag och kör en ny omgång nu. Lasse lottar ut en färgfemman och sänka skeppskraplott på tre sista siffror i lottnummer två gånger. Gilbert O'Sullivan spelar. Lasse lottar ut en Högtryckstvätt på fyra sista siffror i lottnummer två gånger. Lasse drar i Turnan en som vill delta i Guldchansen som vinner samma som i stationen. Lasse drar i turnan en som blir soffgäst nästa vecka. I bild visas att fler vinnare dras. Första soffgästen väljer 2. Videoklipp med BingoLotto i en kyrka i Styrnäs visas där Lennart Thylander medverkar. Lasse lottar ut en Volvo V50 på serie och lottnummer och en Volvo V70 på serie och lottnummer som är en dubbellott. Lasse drar tre sista siffror som man får ringa in på Fyrklöver. Lasse lottar ut en Volvo C70 på serie och lottnummer. Videoklipp med ett reklamfilm som inte visats med Lasse visas. Lasse påminner att man kan ringa in på Fyrklöver och berättar att de tar paus.

Akt 7

Lasse välkomnar tillbaka och kör fyrklövern med tre spelare, första vinner en årsprenumeration på två lotter, andra vinner resa till Gotland och tredje klarar spelet och vinnaren väljer båten. Lasse lottar ut Volvo XC70 på serie och lottnummer. Lasse tänker och bildspel med Lasse visas. Lasse startar DiamantBingo och berättar hur man vinner, bilder från studion och dagis visas och husbandet spelar och videoklipp med lyckonummerna visas. Lasse lottar ut 25.000 kr på ett lyckonummer för de som fått bingo i översta numret två gånger. Lasse lottar sen ut EM-resa till Portugal två gånger på lyckonummer för de som fick bingo i mellersta rutan. Lasse lottar se ut en Volvo S80 på två gånger på lyckonummer för de som fick bingo i nedersta rutan. Stefan Andersson uppträder. Lasse pratar med telefonörer, första är Claes Malmberg. Första riktiga telefonören får diamantlådor och väljer 3, andra väljer 1 och tredje nummer 2. Lasse välkomnar Morgan Lundin och snackar med honom. Lasse berättar hur ringchansen fungerar och drar tre sista siffror som man får ringa in på om Morgan klarar utmaningen som är skjuta pilbåge och träffa ett ägg. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 8

Lasse välkomnar tillbaka och visar hur utmaningen i Ringchansen fungerar och pratar med telefonörer som ringt in, första gissar på att Morgan klar utmaningen och andra tror inte det. Utmaningen körs och Morgan klarar den vilket gör att andra telefonören får 10.000 kr och första telefonören får en låda och får 15. Klassiska videoklipp med artister visas. Lasse kör sista guldsnurret och berättar att fem får dela på summan och Lasse startar hjulet och stoppar det på 500.000 kr vilket ger 100.000 kr på fem serie och lottnummer vara en på dubbellott. Lasse lottar ut en Volvo XC90 på serie och lottnummer. Lasse kör sen Superchansen med spelaren och drar den som får spela nästa vecka på serie och lottnummer. Lasse startar hjulet och spelaren stoppar på 1.000.000 kr, 250.000 kr och 500.000 kr vilket ger 1.750.000 kr. Lasse tackar tittarna för åren i 189 program och önskar Gunde Svan lycka till. Lasse tackar för kvällen och Anders Knave kommer in och berättar 360 miljoner har tittat. Leif Flatow berättar att 371 414 000 lotter har sålts och 4 725 800 000 är pengar som gått till föreningslivet. Leif berättar att Lasse får en semester med sin familj i 14 dagar och Janne kommer och tackar Lasse. Lasse tackar igen för tiden. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Resebyrån
2 Franskt mode
3 Hemdjur
4 Smycken
5 Par
6 Uppringningen
7 Färgfemman
8 Malta
9 Par
10 Färgfemman
11 Antiklådan
12 Stationen
13 Banken - 80.000 kr
14 Film
15 Bilen
16 Sportspelet

Diamantlådor

1 50.000 kr
2 10.000 kr
3 24.000 kr

Sportspelet

Uteliv
1: Sportskor
3: Golf
5: Träning
2: Uteliv

Par

1 Båt
2
3 Båt
4 Lusthus
5 Säng
6
7 Hus
8 Motorcykel
9 Säng
10 Vikbar säng
11
12 Nöjesweekend

Bilspelet

1
2
3 Volvo V50
4 Volvo XC70
5 Volvo V70
6 Volvo S80
7 Volvo S60
8
9 Volvo V50
10
11 Volvo S40
12 Volvo S60
13
14 Volvo S80
15
16

Färgfemman

1
2 Resor 25.000 kr
3
4
5
6 Mat 25.000 kr
7
8
9 1 miljon
10 Resor 5.000 kr
11
12
13
14
15
16
17 Resor 10.000 kr
18
19 Radio/TV 5.000 kr
20
21
22
23
24
25

Antiklådan

 • A: 40.000 kr
 • B: 20.000 kr
 • Vinst: A

Fyrklöver

L D E
K A D
D H N
D J O
D I M
D C I
D F I

Uppringningen

 • Svar: 50.000 kr

Stationen

100.000 kr
A
B
C
D
1
2
3 Stop
4
5
6
7

Resebyrån

Lasse, blås i viselpipan (Ponta Negra)
4 personer

Sänka Skepp

A1
A2
A3
A4
A5
A6
B1
B2
B3
B4
B5
B6
C1
C2
C3
C4
C5
C6
D1
D2
D3
D4
D5
D6
E1
E2
E3
E4
E5
E6
F1
F2
F3
F4
F5
F6
Anette C2+B2+D4+C4+F1+A6 300.000 kr
Staffan D2+C5+D5+E4+F2+A5 610.000 kr
Namn Torpeder Summa
Skeppen
A5+B6
D6+E6
A4
D4+C4+E4
F1+F2
B2+C2+D2


Tidigare omgång

 • Ragnhild: 270.000 kr
 • Margret: 520.000 kr

Dragningslista

 • Guldsnurret (1.000 kr): ****-*3064, ****-*4582
 • Guldsnurret (49.000 kr): ****-34840
 • Guldsnurret (100.000 kr): 1568-45859, 1572-54013, 1564-38640, 1581-23019, 1570-38113
 • Hemlig Låda 3: 1569-42525
 • Hemlig Låda 8: 1545-23294
 • Volvo V40: 1545-52344
 • Resa till Fotbolls-EM: ***0-56512, ***4-11070, ***6-26041, ***2-39376, ***3-31084
 • Postorder & Varuhus: ****-*5201
 • Volvo S80: 1554-16650
 • Volvo S60: 1567-21096
 • Bankvalvet: 1542-34590
 • Skor: ****-*6866
 • Volvo S40: 1548-57410
 • Ny teknik: ****-*0995
 • Skraplotter: ****-**208, ****-**968
 • Högtryckstvätt: ****-12621
 • Volvo V50: 1569-22346
 • Volvo V70: 1580-16064
 • Volvo C70: 1558-26258
 • Volvo XC70: 1543-33772
 • Volvo XC90: 1567-45052
 • Superchansen: 1547-20285

Bingo

BronsBingo

13, 04, 12, 26, 44, 59, 31, 30, 38, 61, 49, 41, 35, 54, 03, 70, 67, 23, 51, 11, 29, 18

SilverBingo

40, 11, 24, 17, 74, 13, 51, 73, 35, 45, 60, 23, 66, 49, 36, 58, 43, 28, 67, 16, 14, 71

GuldBingo

45, 02, 47, 49, 23, 27, 68, 17, 36, 69, 64, 26, 51, 65, 07, 35, 25, 42, 01, 60, 66, 37

DiamantBingo

 • Diamantnummer 25.000 kr: 38901, 64526
 • Diamantnummer Fotbolls-EM i Portugal: 28162, 58010
 • Diamantnummer Volvo S40: 78498, 16957

50, 29, 19, 64, 67, 59, 54, 10, 38, 34, 16, 48, 06, 65, 22, 44, 37, 14, 47, 75 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56