Avsnitt 25.17

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 25.17
2517.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2003
Sändningstid19.00-22.00
22.15-23.15
ProgramledareLasse Kronér
GästerAnders Widmark
Arne Weise
Bengt Magnusson
Drottning Silvia
Eva Dahlgren
Georg Riedels Orkester
Glorias
Göran Ohlson
Helen Sjöholm
Jan Hedh
Jan Scherman
Indra Åsander
Kenneth Bengtsson
Lars Ahlström
Lisa Nilsson
Lise & Gertrud
Marie Skogström
Mikael Björklund
Peter Hansson
Peter Jezewski
Rickard Sjöberg
Sigita Ignatoviciené
Totta Näslund
Statens kontrollantIngemar Fredholm
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)1 576 500
Kronologi
Avsnitt 25.16Avsnitt 25.17 - Avsnitt 26.01
Titta på avsnittet
Framsida0352.jpg

Avsnitt 25.17 sändes 23 december 2003 och var en uppesittarkväll och sänds från Tjolöholms slott, programledare var Lasse Kronér och gäster var Anders Widmark, Arne Weise, Bengt Magnusson, Drottning Silvia, Eva Dahlgren, Georg Riedels Orkester, Glorias, Göran Ohlson, Helen Sjöholm, Jan Hedh, Jan Scherman, Indra Åsander, Kenneth Bengtsson, Lars Ahlström, Lisa Nilsson, Lise & Gertrud, Marie Skogström, Mikael Björklund, Peter Hansson, Peter Jezewski, Rickard Sjöberg, Sigita Ignatoviciené, och Totta Näslund.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Lasse är utanför slottet och berättar vilka som är gäster och vad som händer i programmet. Vinjett startar. Lise & Gertrud sjunger. Lasse lottar ut lyxweekend på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger. Lasse snackar med Lise & Gertrud. Lasse kontaktar Bengt Magnusson som är i Drottningholms slott och bilder utanför slottet visas och Bengt snackar med Drottning Silvia. I bild visas det hur man skänker 100 kr till Childhood. Videoklipp om Childhood visas där Drottningen och Sigita Ignatoviciené medverkar. Lasse berättar att hittils över 11 miljoner har samlats in och ett räkneverk finns i studion. Peter Hanson från Volvo medverkar i videoinslag och ger bilar värda 1,8 miljoner till Childhood. Peter berättar att de har en bil som hela inrigningen går till Childhood och Lasse drar tre sista siffror som man får ringa in på Volvo C70 Cab där överskottet går till Childhood. Lasse snackar med Jan Hedh i köket. Lasse lott ut en TV Lafinion 32' på ett lottnummer. Lasse drar tre symboler som man får ringa in på en julklapp. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med en telefonör som ringde in på julklapparna som väljer 4 och Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse snackar med Rickard Sjöberg. Lasse startar BronsBingo och berättar hur man spelar, videoklipp vad man vinner på bronsraderna visas. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Jan Persson läser numererna och så presenterars dagens kontrollant Ingemar Fredholm. Lasse tackar husbandet och Geroge Ridels orkester och Lisa Nilsson sjunger. uppträder. Lasse lottar ut resa till Mallorca på ett lottnummer. Lasse pratar med en telefonör som första väljer 10, andra väljer 8 och vinner 24, 25 och 1. Lasse lottar ut en färgfemman och Sänka Skeppskraplott på två sista siffror i lottnummer. Lasse lottar ut Hobbyprylar på fyra sista siffror i lottnummer. Tredje telefonören väljer 1 och fjärde väljer 13. Lasse lottar ut en digitalkamera på tre lottnummer. Lasse berättar att 14,8 miljoner har gått till Childhood och drar tre nya sista siffror som man får ringa in på Volvo C70 Cab-bilen. Lasse undrar vad Pippis kompisar heter och ber barnen att ringa in på rätt svar. Totta Näslund sjunger med Georg Riedels orkester. Lasse drar i BingoLottos Julkalender en som vinner högvinstpaket värt 750.000 kr och en som vinner 1.000.000 kr på julkalenders lottnummer. Marie Skogström lagar mat i videoinslag. Lasse lottar ut Volvo S40 på fem serie och lottnummer. Lasse berättar vem som vann barntävlingen som hade dubbelott och drar tre symboler som man får ringa in på en julklapp. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med en telefonör som ringde in på julklapparna som väljer 3. Lasse lottar ut Gorumetresa till Barcelona som är samma vinst på serie och lottnummer. Lasse pratar med Arne Weise. Peter Jezewski sjunger. Lasse är i köket med Jan och snackar. Lasse snackar med en telefonör som väljer nummer 3. Lasse lottar ut en OS-resa till Aten på serie och lottnummer fem gånger. Lasse drar i idrottslotten en Volvo S70 och tre Volvo V70 samt två XC70 och två XC90 på olika lottnummer som tillhör Idrottslotten. Lasse drar två nya sista siffror i lottnummer som man får ringa in en Volvo C70 Cab som är uppe i 17,6 miljoner kronor. Mikael Björklund lagar mat i videoinslag. Lasse lottar ut Volvo V40 på fem serie och lottnummer vara två på dubbellott. Lasse tänder ett ljus och Arne Weise uppträder. Lasse lottar ut resa till Kanarieöarna på ett lottnummer. Lasse drar tre symboler som man får ringa in på en julklapp. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 4

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med en telefonör som ringde in på julklapparna som väljer 1 och Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse snackar med Peter Jezewski och Anders Wideswack. Lasse startar SilverBingo och berättar hur man spelar, videoklipp vad man vinner på silverraderna visas. Husbandet spelar och bilder från studion visas och Jan Persson läser numera. Helene Sjöholm och Anders Widmark sjunger. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 4, andra väljer 12. Lasse lottar ut glas & porslin på fyra sista siffor i lottnummer. Tredje telefonören väljer 11, fjärde väljer 9 och Lasse drar i turnan en som vill vara med i Guldchansen som vinner samma. Lasse berättar om Miljonjakten och drar tre symboler som man får ringa in på spelet. Lasse lottar ut Mat för 5000 kronor på ett lottnummer. Lasse berättar att de kommer köra på söndagar 18 från nu och videoklipp från studion visas när man gjorde om. Lasse påminner om att man kan ta delta i Julruschen och pratar om Alla mot en av Rickard och videoklipp från testprogrammet visas. Lasse berättar att platser till första programmet har lottats ut redan och nu lottas till ett annat program på ett lottnummer. Lasse startar med Miljonjakten och pratar med telefonörer som ringt in på spelet och första spelaren stoppar på 10.000 kr, andra spelaren stoppar på 10.000 kr. Glorias uppträder och Lasse snackar med Gabriel Forsell från bandet. Lasse berättar att två fält med en miljon finns i Miljonjakten och drar tre symboler som man får ringa in på spelet. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 5

Lasse välkomnar tillbaka och startar Miljonjakten och pratar med telefonörer som ringt in på spelet, första spelaren stoppar på 10.000 kr, andra spelaren stoppar på 10.000 kr. Lasse berättar att fyra fält har en miljon nu och drar tre symboler som man får ringa in på Miljonjakten. Anders Widmark spelar. Lasse lottar ut resor till Thailand på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Arne snackar med Anders. Lars Ahlström gör mat i videoinslag. Lasse startar miljonjakten och pratar med telefonörer som ringt in på spelet, första spelaren stoppar på 10.000 kr, andra spelaren stoppar på 10.000 kr. Lasse startar GuldBingo och berättar hur man spelar, videoklipp vad man vinner på guldraderna visas. Husbandet spelar, bilder från studion visas och Jan Persson läser numrerna. Lasse tackar husbandet och lämnar till Bengt Magnusson och Drottning Silvia på Drottningholms slott och de snackar med varandra och Kenneth Bengtsson, Göran Ohlson, Indra Åsander. I bild visas hur man sänker 100 kronor till Childhood. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 2, andra väljer 14. Lasse lottar ut resa för 5000 kronor på ett lottnummer. Tredje telefonören väljer 5. Lasse lottar ut OS-resa till Aten på fem serie och lottnummer. Lasse berättar i Miljonjakten har 8 fält en miljon och drar tre symboler som ringa in på spelet. Lasse pratar med Anders. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 6

Lasse välkomnar tillbaka och startar Miljonjakten och pratar med telefonörer som ringt in på spelet, första har dubbelott och spelaren stoppar på 1 miljon, andra telefonören får 10.000 kr. Lasse drar tre symboler som man får ringa in på julklapparna. Eva Dahlgren sjunger med Georg Riedels orkseter. Lasse snackar med Jan och Arne. Lasse pratar med telefonörer som ringt in på julklapparna som väljer 5. Lasse lottar ut samma vinst som är Resa till Sydafrika på serie och lottnummer till en dubbellott. Lasse startar DiamantBingo och berättar hur man vinner, videoklipp vad man vinner på lyckonumerna visas. Husbandet spelar och bilder från studion visas och Jan Persson läser numerna. Lasse tackar husbandet. Lasse drar tre olika lyckonummer tre gånger för de som fick bingo som vinner Diamantvinst som är 50.000 kr i översta bingorutan, OS-resa till Aten i mellersta bingorutan och en Volvo S40 i nedersta bingorutan. Lasse pratar med telefonörer som får välja en diamantlåda, första väljer 2, andra väljer 3 och tredje får 1. Lasse berättar att 32,1 miljoner har gått till Childhood hittils. Lasse drar två nya sista siffror som man får ringa in på Volvo C70 Cab-bilen som går till Childhood. Helen Sjöholm och Anders Widmark spelar. Lasse öppnar julklapp 2 och lottar ut den som är Resa till Malaysia tre gånger på serie och lottnummer. Lasse drar två i turnan som han ringer upp som får en låda men de har inte ton i telefonen så de ringer upp de senare. Lasse drar två slutsiffror som man får ringa in på sista siffror lådorna som kommer bli kvar. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 7

Lasse välkomnar tillbaka och snackar med Peter Jezewski. Lasse pratar med telefonörer som ringt upp i lådchansen, första väljer 7, andra väljer 15. Lasse lottar ut Volvo XC90 på serie och lottnummer. Lasse pratar med de som han drog i turnan, första väljer 6 och vinner 18 och 9. Andra får 16. Lasse drar tre sista siffror som man får ringa in på en resa till Marutitus. Videoklipp med förra vinnarna dit visas. Lasse berättar vem som vann Volvo-bilen från Childhood. Anders berättar att Universal Studio har gjort en CD-skiva till Childhood och 2.949.535 kronor ger de till Childhood. Summan är uppe i 38.342.235 miljoner kronor till Childhood. Lasse lämnar till Drottningsholms slott där Bengt pratar med Peter Hansson och Jan Scherman tackar alla tittare och ger en check till Childhood och Drottningen på 30.842.235 kronor fråmn Bingolotto, Ica, Telia, TV4 och Volvo. Drottningen pratar om vad hon anser om summan och tänder ett ljus. Lasse tackar de i Drottningholm och alla tittare som sänkt pengar. Lasse berättar vem som vann resan till Maritus och lottar ut samma resa på serie och lottnummer. Lasse lottar ut en Volvo S60R på serie och lottnummer. Lasse tackar bildproducenten och producenten samt Jan Zirk. Lasse ger en bild med Jan Zirk och Tom Jones till honom. Lasse tackar alla gäster och berättar vilka gäster som kommer nästa vecka. Glorias & Peter uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Upplevelsepaket
2 Smycken
3 Skor
4 TV
5 Säng
6 Färgfemman
7 Filmpremiär
8 Färgfemman
9 Bensin
10 Postorder & varuhus
11 Sportartiklar
12 Telekommunikation
13 Bestick
14 Väderstation
15 Mat
16 Glas & porslin

Bensin

50.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Mat

1
2
3 10.000 kr
4
5 50.000 kr
6
7 50.000 kr
8
9
10 25.000 kr
11
12 100.000 kr

Smycken

Strumpa 2: 20.000 kr

Diamantlådor

1 Kakelugn
2 Plasma-TV
3 Ångbad & Bastu

Julklapp

 • 1: Husvagn
 • 2: Malaysia
 • 3: Barcelona
 • 4: Motorcykel
 • 5: Rickards Julklapp

Färgfemman

1 Radio/TV 15.000 kr
2
3
4
5
6
7
8 Radio/TV 10.000 kr
9 Resor 50.000 kr
10
11
12 Radio/TV 20.000 kr
13
14
15
16
17
18 Radio/TV 25.000 kr
19
20
21
22
23
24 Volvo S40
25 Mat 100.000 kr

Dragningslista

 • Lyxweekend: ***5-36283, ***3-55445, ***3-17788, ***7-18283, ***5-27982
 • TV Lafinion 32': ****-16447
 • Harley Davidson: 5237-34922
 • Resa till Mallorca: ****-23775
 • Skraplotter: ****-***09
 • Hobbyprylar: ****-*7209
 • Digitalkamera: ****-49861, ****-14651, ****-36117
 • Volvo S40: 5255-55012, 5219-34562, 5254-46877, 5225-25890, 5263-44719
 • Gorumetresa till Barcelona : 5218-20676
 • OS-resa till Aten: 5238-29751, 5252-42240, 5236-25271, 5267-57405, 5243-395097, 5240-17365, 5221-43312, 5231-56562, 5276-47041, 5262-30040
 • Volvo V40: 5270-44471, 5274-2733, 5247-24101, 5275-33304, 5240-24371
 • Resa till Kanaieöarna: ****-16191
 • Husvagn: 5250-31821
 • Glas & Porslin: ****-*5219
 • Mat: ****-43469
 • Alla Mot En-läktaren: ****-33006
 • Resa till Thailand: ***0-41747
 • Resa: ****-34712
 • Resa till Sydafrika: 5274-22380
 • Resa till Malaysia: 5235-49928, 5219-37948, 5263-40333
 • Volvo XC90: 5229-40362
 • Resa till Maritus: 5255-56669
 • Volvo S60R: 5258-30224

Julkalendern

 • Högvinstpaket 750.000 kr: 3 575 453
 • 1.000.000 kr: 5 126 576

Idrottslotten

 • Volvo S70: 122517889
 • Volvo V70: 734863814, 165265626, 248833493
 • Volvo XC70: 099900530, 238747778
 • Volvo XC90: 560810482, 702520111

Bingo

BronsBingo

47, 40, 12, 58, 54, 62, 06, 43, 16, 31, 63, 65, 01, 57, 37, 27, 20, 71, 29, 28, 72, 41

SilverBingo

49, 30, 58, 45, 13, 32, 67, 26, 54, 15, 42, 69, 31, 59, 14, 19, 23, 65, 74, 70, 51, 38

GuldBingo

66, 07, 75, 64, 19, 47, 25, 39, 43, 51, 60, 72, 16, 56, 28, 21, 14, 63, 45, 35, 44, 04

DiamantBingo

 • Diamantnummer 50.000 kr: 21244, 96846, 71221
 • Diamantnummer OS-resa till Aten: 65610, 98117, 15216
 • Diamantnummer Volvo S40: 84215, 34303, 57042

21, 37, 39, 63, 53, 42, 72, 11, 59, 43, 06, 20, 22, 26, 66, 69, 49, 55, 15, 47 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56