Avsnitt 23.11

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 23.11
2311.jpg
Guldkväll
Sändningsdatum2 november 2002
Sändningstid19.00-22.00
22.10-23.00
ProgramledareLasse Kronér
GästerBjörn Skifs
Dan Bäckman
Gullan Bornemark
Maria Mena
Phil Collins
Roger Pontare
Sten & Stanley
Tobias Lundén
Märta Wållgren
Sofia R Isaksson
Magnus Wislander
Heidi Andersson
Susanne Ljungskog
Thomas Wassberg
Mikael Ljungberg
Ulrika Knape
Statens kontrollantIngemar Fredholm
TV-kanalTV4
Avsnitt418
Tittarsiffror(enligt MMS)1 579 500
Kronologi
Avsnitt 23.10Avsnitt 23.11 - Avsnitt 23.12
Titta på avsnittet
Framsida0244.jpg

Avsnitt 23.11 sändes 2 november 2002, programledare var Lasse Kronér med guldkväll och gäster Björn Skifs, Dan Bäckman, Gullan Bornemark, Maria Mena, Phil Collins, Sofia R Isaksson, Roger Pontare, Magnus Wislander, Heidi Andersson, Susanne Ljungskog, Thomas Wassberg, Mikael Ljungberg, Ulrika Knape, Märta Wållgren, Sten & Stanley och Tobias Lundén.

Akter

Akt 1

Ute på flygplatsen pratar Sofia och startar programmet. Sponsorvinjett och vinjett startar där Lasse förvandlar saker till guld och kvällens gäster presenterars och vad som händer ikväll. Lasse välkomnar tittarna och berättar vad som händer idag och välkomnar husbandet och Janne Zirk som berättar att 14 medlemmar är i bandet idag vara en är Kalle Moreaus. Lasse grattar Djurgården till SM-guld i fotboll och Göteborg till Kvalplatsen. Lasse visar turkronan och berättar hur det fungerar och lämnar till Tobias Lundén i Umeå som snackar med kaptenen och sen Sofia R Isaksson i Landvetter som pratar med kaptenen. Lasse berättar att ett plan finns i Malmö också och drar den som får spela Turkronan på serie och lottnummer och uppmanar vinnaren att ringa in. Lasse kontaktar Peter Dahlqvist i flygledartornet. Lasse berättar om annorlunda vinster som de har ikväll och drar två slutsiffror som man får ringa in på annorlunda vinster. Phil Collins sjunger och Lasse snackar med honom. Lasse pratar med en som ringde in på annorlunda vinster som väljer skattefritt år. Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer.

Lasse drar i Upp till 20 en av sex föreningar som får 50.000 kr och det blir Gammelgårdens IF, F 87, Kallix. Lasse sitter i läktaren med Öckerö Skytteförning Falken och snackar med en medlem. Lasse välkomnar Magnus Wislander och Heidi Andersson och snackar med dem och videoklipp med dem visas. Magnus och Hidi trycker på guldknappen och Lasse lottar ut 500.000 kr på ett serie och lottnummer. Lasse pratar med Flygledaren som berättat att de hittat vinnaren i Strängnäs så Landvetterplanet åker till Örebro Flygplats. Lasse kontaktar Landvetter och berättar att de åker iväg. Lasse berättar att utmaningen är armbrytning och Heidi bryter arm med Lasse där Heidi vinner och Lasse berättar att Magnus ska tävla mot henne och Magnus, Heidi och Lasse drar varsin slutsiffra som man får ringa in på vem som ska vinna. Lasse berättar att en vinner en resa till Hockey-VM och en annan får en låda. Sten & Stanley uppträder.

Lasse pratar med telefonörer som ringt in på utmaningen och den första gissar på Heidi och andra på Magnus. Magnus och Heidi kör armbrytning där Heidi berättar hur man gör armbrytning först innan Heidi vinner. Den som gissade på Heidi väljer en låda och den som gissade på Magnus får då en resa till Hockey-VM. Lådan som väljs är 13. Lasse drar två slutsiffror som man får ringa in på annorludna vinster. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och går till Flygledartornet där de berätar att de tar take off om 3,5 minuter. Lasse kontaktar de i Umeå och tackar dem för kvällen. Lasse pratar med en som ringde in på annorlunda vinster som väljer fri dag i veckan. Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse startar BronsBingo och berättar hur man spelar, videoklipp vad man vinner på bronsraderna och kryss spelas upp. Husbandet spelar och bilder från studion visas. Kvällens kontrollant Ingemar Fredholm och kvällens superchansspelare välkomnas under bingot och bilder från utmaningen och från Landvetter visas. Lasse berättar om Guldkvällens Hederpris och Mjölby Södra IF välkomnas av Lasse som säljer 850 lotter i veckan och de snackar med Lasse och de får 10.000 kr till och en medalj. Maria Mena sjunger. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 8 och Lasse drar i Guldchansen en som vinner samma vinst. Den andra telefonören väljer 7. Lasse lottar ut Volvo S60 på två serie och lottnummer. Den tredje telefonören väljer 10 och fjärde väljer 4 och vinner där 21, 4, 5 och 9. Lasse lottar ut 2st Färgfemmanskraplott på tre sista siffror i lottnummer tre gånger. Lasse går till Sänka Skepp och uppmanar lottköpare med tre telefonrer att ringa in och få möta vinnaren. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med den som ringde in på Sänka Skepp-vinnaren. Spelaren kör Sänka Skepp med telefonören efter spelet lottar Lasse ut 2st Sänka Skeppskraplotter på tre sista siffror i lottnummer tre gånger. Lasse drar i Miljövinsten som vinner 100.000 kr och en som får en ECO-resa. I bild visas fler vinnare. Gullan Bornemark kommer och snackar med Lasse. Jan Zirk kör barntävlingen och undrar vad Polisen i Pippi Långstrump heter och uppmanar barnen att ringa in. Gullan Bornemark och Märta Wållgren sjunger. Lasse påminner barnen att ringa in på barntävlingen. Lasse välkomnar barnvinnaren från förra vecka och ger den Gullan Bornemark-prylar och en cykel. Familjen väljer låda 12. Lasse lottar ut Volvo S60 på två serie och lottnummer. Lasse drar i turnan två som blir soffgäster nästa vecka. I bild visas att fler vinnare drar i turnan. Första soffgästen väljer 18 och spelet är inte korrekt så de kör spelet senare. Lasse berättar vem som vann barntävlingen och Jan berättar vad rätt svar är. Lasse lottar ut 1000 kronor på fyra sista siffror i lottnummer två gånger. Lasse pratar med Turkronanvinnaren via telefon som är utanför Örebro i Taxi. Lasse kör sen spelet i nummer 18 och 40.000 kr till föreningen på läktaren. Lasse ger BingoLottos Hederspris till Hanna Karlsson, Bagarmossen BK och videoklipp från dem spelas upp och hennes förening får 10.000 kr. Lasse drar två sista siffror i lottnummer som man får ringa in på Annorlunda vinster. Roger Pontare sjunger.

Lasse pratar med vinnaren på Annorlunda vinster som väljer extra Barnbidrag. Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse lottar ut extra pension och sen fri städning på olika serie och lottnummer. Videoklipp vad man kan vinna i Bankvalvet visas. Lasse kör Bankvalvet där vinnaren vinner 150.000 kr och sen MC innan den får Elaking vilket ger enbart 100.000 kr. Lasse uppmanar tittar med rätt symboler i Bankvalvet att ringa in. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 4

Kalle Moreus spelar signaturen och Lasse välkomnar tillbaka och drar på serie och lottnummer en som får spela Bankvalvet nästa vecka. Lasse ringer upp vinnaren som vinner samma vinst i Bankvalvet. Lasse kontaktar i flygledartornet som pratar i telefon. Lasse snackar med Susanne Ljungskog och Ulrika Knape och videoklipp med dem visas. Susanne och Ulrika trycker på guldknappen och Lasse lottar ut 500.000 kr på ett serie och lottnummer. Lasse startar SilverBingo och berättar hur man spelar, videoklipp vad man vinner silverraderna och kryss visas. Husbandet spelar och bilder från studion visas samt videoklipp från Ockerö Skytteföreningen Falken och text om den rullar och bilder från planet i Umeå visas. Lasse pratar med Dan Bäckman i telefon. Björn Skifs sjunger. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 15 och vinner 24 och 6. Andra väljer 9. Lasse lottar ut verktyg på ett fyra sista siffror i ett lottnummer och Hobby & Fritid på fyra sista siffror i lottnummer. Tredje telefonören väljer 1. Lasse lottar ut Västindienkryssning på sista siffra i serienummer och hela lottnummer två gånger. Lasse välkomnar Superchansvinnarna och 3 ska bli 1 och kör sista draget och berättar vilka de valde som de två första. Lasse drar tre sista siffror som får ringa in på Folkets Superchans. Lasse berättar att de tar paus.

Akt 5

Lasse välkomnar tillbaka och berättar att Turkronanvinnaren lyft från Örebro. Lasse lottar ut Volvo S60 på två serie och lottnummer. Lasse ringer upp den som får spela Folkets Superchans. Lasse startar spelet och spelaren stoppar med fyrkant men knappen fungerar inte så Lasse stoppar på 15.750.000 kr. Lasse lottar ut 1000 kronor på två lottnummer. Lasse kör Guldparet och berättar vad man vinner och uppmanar tittare med fler än fyra rätt att ringa in. Lasse går till Daniel Bull och IFK Valla och videoklipp om han visas och Lasse snackar med honom som får BingoLottos Hederspris. Phil Collins sjunger. Lasse lottar ut 10.000 kr på ett lottnummer. Lasse pratar med en telefonör från guldparet som väljer 16. Andra soffgästen väljer sen låda 14. Lasse välkomnar Thomas Wassberg och Mikael Ljungberg och de snackar och videoklipp med dem visas. Mikael och Thomas trycker på guldknappen och Lasse lottar ut 500.000 kr på ett serie och lottnummer. Lasse berättar att Mikael och Thomas har en utmaning i kuddkrig och de tre drar varsin slutsiffra som man får ringa in på vem som vinner. Lasse berättar att man vinner en resa till Hockey-VM eller en låda. Phil Collins sjunger.

Lasse pratar med telefonör som ringt in på utmaningen, den först gissar på Thomas och andra på Mikael, i utmaningen vinner Mikael. Telefonören som valde Thomas väljer låda och andra får en Hockey-VM resa. Lådan som väljs är 11. Lasse drar två sista siffror som man får ringa in på Studielån i Annorlunda vinster. Lasse kontaktar Flygtornet och berättar att de är över Lerum och pratar med piloten. Lasse påminner tittarna att ringa in på annorlunda vinster. Lasse berättar att de tar paus och vad som händer efter Nyheterna.

Akt 6

Lasse välkomnar tillbaka och videoklipp på en Limousin med vinnaren på väg visas. Lasse pratar med vinnaren på annorlunda vinster som får betalat sitt studielån. Lasse lottar ut samma vinst på serie och lottnummer. Lasse startar GuldBingo och videoklipp vad man vinner på guldraderna och kryss visas. Husbandet spelar och bilder från studion och Göteborg samt utmaningen visas. Björn Skifs sjunger. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 3, andra väljer 17 och tredje väljer 5. Lasse lottar ut BingoLottos Julkalender på tre sista siffror i lottnummer. Tredje soffgästen väljer 2. Lasse drar två sista siffror som man får ringa in på lådchansen. Dan Bäckman kommer in och snackar med Lasse och börjar sjunga. Lasse och Dan Bäckman pratar med lådchansvinnarna först väljer att komma över nästa vecka och andra få låda 6. Lasse välkomnar Turkronn-vinnaren som är på väg in i lokalen och Sofia kommer in med vinnaren och Lasse möter honom. Lasse lottar ut en Volvo S60 på två serie och lottnummer. Lasse kör Superchansen och vinnaren stoppar på 15.750.000 kr på dubellott vilket ger nytt BingoLotto-rekord. Lasse drar den som får spela Superchansen nästa vecka på tre serie och lottnummer. Lasse kör sen turkronan. Lasse lottar ut 460.000 kr på fem serie och lottnummer gånger två och visar var vinnarna bor. Lasse berättar vad som delats ut ikväll och tackar för kvällen och berättar vilka som kommer nästa vecka. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.

Spelen

1 Hemmabio
2 Energi
3 Bestick
4 Färgfemman
5 Kläder
6 Sportartiklar
7 En miljon
8 Bensin
9 Hemtextil
10 Säng
11 Smycken
12 Postorder & varuhus
13 Skor
14 Telefoni
15 Färgfemman
16 Optik
17 Filmpremiär
18 Mat

Guldparet

 • 1: 5
 • 2: 6
 • 3: 1
 • 4: 6
 • 5: 3
 • 6: 6
 • 7: 4

Turkronan

# Kupol +/- Summa
1: [4] + 600.000 kr
2: [8] +/- -800.000 kr
3: [3] + 1.000.000 kr
4: [10] + 1.400.000 kr
5: [6] + 3.200.000 kr
5.400.000 kr

Bensin

75.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Mat

E=14
6 A K 10 Kn
Belopp: 20.000 kr

Färgfemman

1
2
3
4 Resor 10.000 kr
5 Bensin mm. 10.000 kr
6 Resor 35.000 kr
7
8
9 Volvo V40
10 Mat 5.000 kr
11
12
13 Resor 5.000 kr
14
15
16
17
18
19
20
21 Radio/TV 5.000 kr
22
23
24 Mat 50.000 kr
25

Superchansen

Ulla Kent Eva-Karin
8: 77.000 kr 5: 35.000 kr 2: 50.000 kr
10: 35.000 kr 6: 61.000 kr 4: 35.000 kr
7: 125.000 kr 1: 50.000 kr 9: 100.000 kr
237.00 kr 146.000 kr 185.000 kr

Telechansen

 • Vit (Borås): 50.000 kr
 • Blå (Göteborg): inget spel

Energi

100.000 kr
10.000 kr
2
25.000 kr
50.000 kr

Sänka Skepp

A1
A2
A3
A4
A5
A6
B1
B2
B3
B4
B5
B6
C1
C2
C3
C4
C5
C6
D1
D2
D3
D4
D5
D6
E1
E2
E3
E4
E5
E6
F1
F2
F3
F4
F5
F6
Ingerlise A3+B3+C2+D6+D1+B6 110.000 kr
Marie A2+A4+E3+F4+A6+F1 120.000 kr
Namn Torpeder Summa
Skeppen
B1
F1+F2+F3
F5+F6
D2+D3+D4
A3+A4
A6+B6


Dragningslista

 • Turkronan: 4451-38666
 • Skattefritt år: 4416-10468
 • 500.000 kr: 4456-28442, 4482-59327, 4451-40798
 • Fri dag i veckan: 4453-50749
 • Volvo S60: 4482-54393, 4474-33153, 4416-26474, 4463-43079, 4448-26991, 4413-16697, 4464-55177, 4446-16540
 • 2st färgfemmanskraplott: ****-**961, ****-**020, ****-**257
 • 2st Sänkaskeppskraplott: ****-**856, ****-**572, ****-**361
 • 1000 kr: ****-*2310, ****-*3256, ****-55201, ****-37867
 • Extra barnbidrag: 4464-35711
 • Extra pension: 4417-58564
 • Fri städning: 4488-10348
 • Bankvalvet: 4428-52227
 • Verktyg: ****-*1793
 • Hobby & Fritid: ****-*0420
 • Västindienkryssning: ***8-21739, ***1-45617
 • 10.000 kr: ****-13900
 • Studielån: 4477-49194
 • BingoLottos julkalender: ****-**758
 • Superchansen: 4430-21798, 4421-34408, 4409-44182
 • 460.000 kr: 4435-29647, 4438-45410, 4463-23695, 4412-56662, 4427-19424, 4412-16969, 4420-38039, 4419-58504, 4444-19903, 4489-38189

Bingo

Bronsbingo

51, 12, 61, 40, 29, 09, 35, 73, 01, 04, 58, 02, 49, 47, 71, 23, 10

SilverBingo

51, 12, 61, 40, 29, 09, 35, 73, 01, 04, 58, 02, 49, 47, 71, 23, 10

GuldBingo

14, 38, 19, 34, 18, 21, 25, 62, 16, 60, 69, 51, 02, 01, 66, 07

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56