Avsnitt 19.18

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 19.18
1918.jpg
Sändningsdatum23 december 2000
Sändningstid19.30-20.30
20.35-21.15
21.20-22.00
22.15-23.45
ProgramledareLasse Kronér
GästerCharlotte Nilsson
Christer Sjögren
Bubbles
Johan Stengård
Mark Levengood
Olle Nilsson
Olsen Brothers
Per-Erik Hallin
Solid Gospel
Stefan Ljungqvist
Sten Nilsson
Pernilla Wahlgren
Roger Moore
Statens kontrollantLewi Djerf
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)1 839 750
Sålda lotter3 300 000
Kronologi
Avsnitt 19.17Avsnitt 19.18 - Avsnitt 20.01
Titta på avsnittet
Framsida0051.jpg

Avsnitt 19.18 sändes 23 december 2000 och var en uppesittarkväll, programledare var Lasse Kronér och gäst var Bubbles, Charlotte Nilsson, Christer Sjögren, Johan Stengård, Mark Levengood, Olle Nilsson, Olsen Brothers, Per-Erik Hallin, Solid Gospel, Stefan Ljungqvist, Roger Moore, Sten Nilsson och Pernilla Wahlgren.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett startar. En presentation om kvällen visas. Christer Sjögren och Sten Nilsson sjunger först sen kommer resten av gästerna in och sjunger. Lasse välkomnar till programmet. Lasse berättar att 190 miljoner är omsättningen och högsta sedan 1994. Pernilla Wahlgren och Charlotte Nilsson, sjunger innan Christer Sjögren och Sten Nilsson kommer också in och sjunger. Lasse välkomnar de som sjungit och snackar med dem. Lasse lottar ut Volvo S40 på serie och lottnummer fem gånger. Lasse lottar ut en miljon kronor sen på serie och lottnummer. Guldregnet startar i Stockholms län och serienumret och två första siffror i lottnummer som vinner 200 kronor, därefter därefter en siffra i lottnummer som får 1000 kronor, därefter en siffra till i lottnummer som får 10.000 kr i Handen och därefter en siffra till i lottnummer till som ger en miljon kronor på OBS Stormaknad i Handen. Lasse drar en teckning som han ringer upp som kör Lilla Superchansen som hamnar på kalas med joker, därefter hamnar den på stjärnan som ger en weekendresa till Disneyland i Paris. Lasse berättar att tio vinster till dras och berättar vilka det är visas. Lasse berättar att barnen ska räkna tomtenissar som dyker upp under sändningen. Pernilla Wahlgren sjunger. Bubbles sjunger i videoinslag och går på stan och frågar vad man tycker om julen. Lasse lottar sen ut en resa till Sydafrika på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger. Lasse startar ettans bingo, videoklipp om vad man kan vinna visas, bilder från studion och tomteverkstan visas och julmusik spelas. Under bingot välkomnas dagens kontrollant Lewi Djerf. Per-Erik Hallin sjunger med Solid Gospel och sätter sig sen i soffan. Lasse visar Logo-Bingo och hur det fungerar. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 10, andra 7 och tredje 3 samt fjärde 16. Lasse berättar att barnen nu kan ringa in på tomtejakten. Bubbles är i stan och frågar folk om julmat på videoklipp. Lasse lottar sen Volvo S40 på fem serie och lottnummer. Lasse drar sen i turnan en som han ringer upp, och studion busar med telefonen, den första svarade inte så Lasse drar en till som svarar och väljer låda 2. Charlotte sjunger, först ensam sen med Christer.

Bubbles är i videoinslag och frågar vad årets julklapp är och tackar för sig. Lasse pratar med en barnvinnare som berättar att sju tomtar sprang och kör lilla superchansen som vinner Radiostyrda bilar och plötsligt blir det joker på den och får också CD Skivor. Lasse pratar sen med en till barnvinnare som berättar att sju tomtar sprang och kör Lilla superchansen och vinner stjärnan vilket är samma vinst som förra. Pausvinjett spelas upp. Pernilla drar två symboler som man får ringa in på julklapparna. Lasse berättar att de tar paus nu.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och pratar med Sten och Charlotte. Christer, Per-Erik och Solid Gospel sjunger. Lasse snackar sen med Per-Erik och Christer och pratar med en telefonör som får en julklapp och väljer julklapp 6. Lasse lottar sen ut vitvaror för 10.000 kr på två lottnummer. Lasse pratar med en telefonör som får en julklapp som väljer julklapp 1, vinsten presenteras av Sten Nilsson. Lasse lottar ut en miljon på serie och lottnummer. Lasse startar tvåans bingo och Lasse berättar hur man spelar och videoklipp vid man vinner spelas upp. Julmusik spelas och bilder från studion och Sverige visas. Stefan Ljungqvist spelar och sätter sig i soffan. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 14, andra väljer 5 och tredje väljer 11. En sopåkare kommer fram och snackar med Lasse och Lasse lottar då ut Volvo S40 på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Lasse drar i turnan en som han ringer upp som får en låda och väljer 13. Lasse berättar att fler vinnare dras i turnan. Lasse kör ett guldregn. Guldregnet startar i Västra Götalands län och serienumret och två första siffror i lottnummer som vinner 200 kronor, därefter därefter en siffra i lottnummer som får 1000 kronor, därefter en siffra till i lottnummer som får 10.000 kr i Borås och därefter en siffra till i lottnummer till som ger en miljon kronor på Örö Segelsällskap i Borås. Stefan och Christer drar varsinsymbol som man får ringa in på julklapparna. Lasse berättar att det tar paus nu.

Akt 3

Olle Nilsson sjunger med Solid Gospel. Lasse lottar ut en TV på ett lottnummer. Lasse pratar med telefonörer som får julklapp, den första väljer 9, vinsten presenteras av Charlotte och den andra väljer 10. En i publiken ropar att vinnaren är ens dotter så Lasse dubblerar vinsten. Pernilla och Christer drar varsin symbol som man får ringa in på julklappar. Lasse lottar sen ut Volvo S40 på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Sten, Christer, Pernilla och Charlotte sjunger med Solid Gospel. Lasse snackar med Stefan och sen ocskå med Sten, Christer, Pernilla och Charlotte. Lasse lottar ut 5000 kr Glas & Porslin på fyra lottnummer. Videoklipp med Olsen Brothers i Köpenhamn visas och spelar musik. Lasse pratar med telefonörer som får julklapp, första väljer 3, vinsten presenteras av Per-Erik Hallin och andra väljer 7. Lasse snackar sen mera med gästerna och ger Pernilla blommor. Lasse lottar sen ut en miljon kronor på serie och lottnummer. Videoklipp om vad som händer efter pausen visas. Sten och Charlotte drar varsin symbol som man får ringa in på julklapparna. Lasse berättar att i ett guldregn kommer tittarna få välja vart de hamnar och att de ses efter Nyheterna.

Akt 4

Lasse sjunger och pratar med telefonörer som får en julklapp, första väljer 4 och andra 12. Sopgubben kommer in och snackar med Lasse. Lasse lottar ut Volvo V40 på serie och lottnummer fem gånger. Lasse lottar sen ut en miljon kronor på serie och lottnummer. Guldregnet startar i Östergötland och serienumret och två första siffror i lottnummer som vinner 200 kronor, därefter därefter en siffra i lottnummer som får 1000 kronor, därefter en siffra till i lottnummer som får 10.000 kr i Norrköping och därefter en siffra till i lottnummer till som ger en miljon kronor till en lott som är såld av Skarphagens IK i Norrköping. Lasse startar treans bingo och berättar hur man spelar. Videoklipp vad man vinner på dubbelrad och kryss visas. Bilder från studion och Sverige visas och julmusik spelas. Lasse lottar ut Volvo V40 på serie och lottnummer fem gånger. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 8 och Lasse drar i Guldchansen en som vinner samma vinst. Lasse påminner om logobingot och pratar med andra telefonören som väljer 9, tredje väljer 12. Lasse påminner om logobingot och berättar att om man har två rätt så kan man ringa in. Charlotte, Per-Erik Hallin och Solid Gospel sjunger. Lasse pratar med telefonörer från logobingot, den första väljer 15 och vinner 14, den andra väljer 6 och vinner 1, 6 och 13. Lasse berättar att Miljövinsten får ett spel nästa program och drar en i turnan som får spela spelet. I bild visas personer som vunnit ur miljövinsten. Lasse drar en i återvinsten som han ringer upp som väljer låda 4. Spelaren väljer först 2 i spelet men Lasse uppmanar spelaren ta en annan och den byter då. Lasse startar treans bingo med julgranen och berättar att 200 kronor är vinsten. Bilder från studion och Sverige visas och julmusik spelas. Johan Stengård sjunger.

Guldregnet startar i Dalarna och serienumret och två första siffror i lottnummer som vinner 200 kronor, därefter därefter en siffra i lottnummer som får 1000 kronor, därefter en siffra till i lottnummer som får 10.000 kr i Orsa och därefter en siffra till i lottnummer till som ger en miljon kronor till en lott såld av Orsa IF Roddklubb i Orsa. Lasse pratar med telefonörer som får julklapp och första väljer 8, vinsten presenteras av Stefan Ljungqvist. Andra telefonören väljer 11 och tredje väljer 2 och vinner där Färgfemman och väljer 2 och 10. Guldregnet startar där tittarna får välja var vinsten ska hamna. Lasse drar de två första siffran i serienummer och Lasse uppmanar tittarna att ringa in och välja vilken siffra de önskar som tredje siffran i serienummer och man har sju minuter på sig. Sten sjunger. Lasse berättar ställning och nummer 1 leder och berättar att man har 2.30 kvar att ringa in samt 100 vinner 10 lotter. Ett gammalt videoklipp visas med Tage Erlander och Lennart Hyland. Lasse lottar ut resa till Sydafrika på sista siffran i serienummer och hela lottnummer två gånger och lottar sen ut Volvo V70 XC på serie och lottnummer fem gånger. Lasse räknar ner inringningen. Videoklipp med Roger Moore visas. Lasse snackar med Christer och Pernilla. Lasse berättar att ettan vann med 14.02% och guldregnet fortsätter i Stockholms län två första siffror i lottnummer som vinner 200 kronor, därefter därefter en siffra i lottnummer som får 1000 kronor, därefter en siffra till i lottnummer som får 10.000 kr i Gustavsberg och därefter en siffra till i lottnummer till som ger en miljon kronor i Gustavsberg. Stefan och Pernilla drar varsin som man får ringa in på och få låda eller julklapp.

Mark Levengood läser Tomten i videoinslag från Skansen. Lasse pratar med telefonörer första väljer att ta lådan och får ettan. Den andra får julklappen och 5. Lasse lottar ut Volvo S80 på serie och lottnummer fem gånger. Lasse berättare vilka nummer som vinner en miljon och Volvo V40 på julkalenderns nummer 23. Lasse drar nummer 24 som ger tre miljoner. Lasse lottar sen ut en miljon kronor på serie och lottnummer. Lasse berättar vilka som kommer i premiären och tackar för kvällen och gästerna. Pernilla, Christer och Sten och Pernilla sjunger. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

1 Bankvalvet
2 Inbyggd kokkonst
3 Bastu/Dusch
4 Mat m.m.
5 Telefoni
6 Färgfemman
7 Skattkammaren
8 Pumpen
9 Porslin
10 Blårutig säng
11 TV+Box
12 Väderstation
13 Kläder & Möbler
14 Tunna skivor
15 Färgfemman
16 Smycken mm

Färgfemman

1 Radio/TV 25.000 kr
2 Mat 5.000 kr
3
4
5
6 Volvo S40
7
8
9
10 Resor 25.000 kr
11
12
13 Bensin mm. 10.000 kr
14 Radio/TV 5.000 kr
15
16
17 Bensin mm. 15.000 kr
18
19
20
21
22
23
24
25 Mat 100.000 kr

Bankvalvet

1
2
3 100.000
4
5
6 25.000
7
8
9
10 25.000
11
12 100.000
13
14
15
16
17
18
19
20 50.000
21
22
23
24
25 100.000

Julklapp

 • 1: Resa till Hollywood
 • 2: Färgfemman
 • 3: Resa till Gospel i USA
 • 4: Fotbollsresa till Italien
 • 5: Resa till London
 • 6: TV+Box
 • 7: Volvo Ocean Race i Southampton
 • 8: Mat + Kyl/Frys
 • 9: Eurovision Song Contest 2001
 • 10: Lasse väljer
 • 11: Resa till Sydney
 • 12: Resa till Kuba

Mat

 • 3: 30.000 kr

Pumpen

75.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Dragningslista

 • Volvo S40: 2133-23814, 2120-36479, 2173-14012, 2138-57783, 2177-48721, 2152-11127, 2160-28200, 2124-52262, 2141-34489, 2184-14282, ***0-53402, ***5-21048
 • Volvo V40: 2171-53728, 2143-26915, 2158-40578, 2189-39707, 2192-17246
 • 1.000.000 kr: 2149-156554, 2150-52385, 2130-27941, 2113-29534, 2179-59857
 • Guldregn: 2146-21501, 2155-56991, 2164-56038, 2170-41653, 2117-34849
 • Sydafrika: ***3-34528, ***2-10182, ***5-49924, ***9-33545
 • Vitvaror: ****-54014, ****-31561
 • TV: ****-14643
 • Glas & Porslin: ****-42020, ****-24873, ****-32937, ****-11538
 • Volvo V40: 2197-25482, 2159-49000, 2124-15794, 2176-51135, 2106-48093
 • Volvo V70 XC: 2138-34707, 2132-50135, 2158-26429, 2136-44747, 2167-32818
 • Volvo S80: 2127-22511, 2120-30958, 2147-14902, 2122-40159, 2101-38726

Julkalender

23 december
 • 1.000.000 kr: MK-388
 • Volvo V40: JP-648
24 december
 • 3.000.000 kr OK-377

Bingo

Ettans Bingo

59, 43, 32, 35, 09, 01, 74, 02, 67, 57, 64, 40, 39, 16, 14, 52, 49, 06, 54, 61, 19

Tvåans Bingo

18, 19, 10, 40, 05, 65, 22, 66, 73, 36, 15, 03, 11, 74, 53, 42, 46, 41, 17, 35, 26

Treans Bingo

01, 60, 69, 29, 74, 40, 39, 07, 26, 19, 13, 23, 35, 37, 12, 15, 57, 45, 64, 17, 72

Julgran

54, 02, 25, 70, 41, 22, 32, 43, 73, 46, 49, 08, 34, 44, 16, 11, 42, 52, 66, 04, 63, 10, 28, 03

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56