Avsnitt 63.19

Från BingoLottoWiki
Version från den 9 januari 2023 kl. 15.48 av AleWi (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 63.19
6319.jpg
Nyårsbingo
Sändningsdatum31 december 2022
Sändningstid20.00-22.00
22.15-00.15
ProgramledareLotta Engberg
Stefan Odelberg
Daniel Norberg
Sarah Dawn Finer
GästerSven-Ingvars
Andreas Johnson
Lina Hedlund
Hanna Hedlund
Kajsa Ernst
Sofia Åhman
Sandra Mårtensson
Loa Falkman
Marcus & Martinus
Sissel Kyrkjebø
Linda Bengtzing
Mariette
Olle Jönsson
Orup
Niklas Strömstedt
Danne Stråhed
Chris Kläfford
Thomas Di Leva
Jessica Andesson
André Myhrer
Lisa Miskovsky
Anders Glenmark
Josefinito
Sean Banan
TV-kanalTV4
Avsnitt1223
Tittarsiffror(enligt MMS)762 500
Onlinesiffror(enligt MMS)106 000
Kronologi
Avsnitt 63.18Avsnitt 63.19 - Avsnitt 64.01
Framsida2252.jpg

Avsnitt 63.19 sändes 31 december 2022 i TV4 och det var nyårsbingo. Programledare var Lotta Engberg, Stefan Odelberg, Daniel Norberg och Sarah Dawn Finer. Gäster är Sofia Åhman, Sven-Ingvars, Andreas Johnson, Lina Hedlund, Hanna Hedlund, Kajsa Ernst, Sandra Mårtensson, Loa Falkman, Marcus & Martinus, Sissel Kyrkjebø, Linda Bengtzing, Mariette, Olle Jönsson, Orup, Niklas Strömstedt, Danne Stråhed, Chris Kläfford, Thomas Di Leva, Jessica Andesson, André Myhrer, Lisa Miskovsky, Anders Glenmark, Josefinito och Sean Banan.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Lotta Engberg, Stefan Odelberg, Daniel Norberg och Sarah Dawn Finer uppträder och visar videoklipp från föreningslivet. Vinjett spelas upp. Lotta och Stefan välkomnar tittarna och berättar att 84 miljoner är vinstpotten och vad som händer idag. I bild visas sociala mediakanalerna. Stefan berättar när det är bingospel och visar tiderna. Lotta visar Färgfemman med 40 luckor. Stefan berättar att mer informtion finns på hemsidan, i appen och via QR-koden. I bild visas QR-kod. Lotta välkomnar husbandet. Stefan uppmanar tittarna ringa in på Rena snurren och berättar hur spelet fungerar och berättar att vinsten börjar med 25.000 kr. I bild visas Qr-kod. Daniel och Sarah snackar och gör drinkar och visar videoklipp från förra året. I bild påminner man att ringa in på Rena snurren. Daniel kör partytrick. I bild påminner man att ringa in på Rena snurren. Stefan och Lotta cyklar in i studion och Lotta lottar ut en el-lådcykel på fyra serie och lottnummer. Daniel snackar med Sarah. Stefan och Lotta och uppmanar tittarna scanna QR-koden och gör Parytricks och visar bilder bild påminner man att ringa in på Rena snurren. I bild visas QR-koden. Sofia Åhman presenterar Träningspaket som speaker lottar ut på två serie och lottnummer.Lotta snackar med Stefan och lägger till 250.000 kr på Rena snurran och påminner att man kan ringa in på Rena snurren. Lotta och Stefan berättar att de tar paus.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Mariette och Olle Jönsson spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta snackar med Stefan och berättar vad som händer om man får bingo. Stefan påminner att man kan gå in på hemsidan via qr-koden och i appen för mer information och att i bild visas korrekta tider för bingospelen och förra skylten var fel. I bild visas QR-kod och bingotider. Stefan snackar med Daniel som lägger till 100.000 kr på Rena snurren. Sarah snackar med Lina Hedlund, Hanna Hedlund och Kajsa Ernst. I bild påminner man att ringa in på Rena snurren. Daniel startar ettans bingo. Videoklipp hur man spelar BingoLotto och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och säsongen visas, Stefan och Lotta gör snittar. Daniel uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta snackar med Sarah som lägger till 100.000 kr och slutvinsten blir 475.000 kr och påminner att man kan ringa in på Rena snurren. Hanna Hedlund uppträder. I bild påminner man att ringa in på Rena snurren. Daniel pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 20. I bild påminner man att ringa in in på Rena snurren Andra vinner 21 och 10. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på Rena snurren. Lotta och Stefan berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 3

Videoklipp med Sissel Kyrkjebø och Linda Bengtzing spelas upp. Stefan välkomnar tillbaka. Stefan snackar med Daniel och ringer upp vinnaren av Rena snurren som vinner 475.000 kr. Lotta startar tvåans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, vinstplanen och säsongen visas. Lotta tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Nyårsmiljonen som Stefan tar fram. Sarah snackar med Daniel, Lotta och Stefan. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Lina och Hanna uppträder och kommer in på Jet ski som Stefan lottar ut på ett serie och lottnummer. Sven-Ingvars uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. -tefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Daniel visar tre videoklipp på ett partytrick och snackar med Kajsa och Lina som gör trick. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta snackar med Kajsa. Speaker lottar ut Allt till köket på ett serie och lottnummer, Fixa hemma på ett lottnummer och Upplevelser på ett lottnummer. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Daniel berättar vad som händer efter pausen.

Akt 4

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Orup och Niklas Strömstedt spelas upp. Stefan välkomnar tillbaka. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta ber Daniel ringa upp vinnaren av Extrachansen som vinner en Volkswagen T-Cross TSI 95. Videoklipp om Extrachansen spelas upp. Stefan uppmanar tittarna ringa in på Nyårshjulet. Sarah kör nyårsquiz med Kajsa och Hanna mot Daniel och Lina och visar videoklipp och bilder. Stälningen blir 2 mot Kajsa och Hanna mot 4 för Daniel och Lina. I bild påninner man att ringa in på Nyårshjulet. Lotta pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första har dubbellott och vinner 2. I bild påminner man att ringa in in på Nyårsmiljonen. Andra vinner 37 och 5. Stefan och Lotta snackar med Sarah, Daniel, Lina, Kajsa och Hanna och trollar. Speaker lottar ut Kryssning i Karibien på ett serie och lottnummer. Daniel påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Lotta snackar med Hanna, Lina och Kajsa. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Stefan och Lotta berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Danne Stråhed och Chris Kläfford spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Daniel visar två videoklipp på ett partytricks och Hanna gör ett patytrick. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan och Lotta berättar vad som händer nästa vecka och visar Finalspelet och videoklipp om nästa vecka. Stefan lottar ut Finalspelet på ett serie och lottnummer och uppmanar vinnaren att höra av sig.Sarah kör nyårsquiz med Kajsa och Hanna mot Daniel och Lina och visar videoklipp och bilder. Stälningen blir 5 mot Kajsa och Hanna mot 6 för Daniel och Lina. I bild påminner man att ringa in på Nyårshjulet. Speaker lottar ut Östersjökryssning på ett lottnummer. Stefan påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Lotta snackar med Sarah och Daniel som gör efterätt. Stefan startar treans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och vinstplanen och säsongen visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta påminnner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Andreas Johnson uppträder. I bild påminner man att ringa in in på Nyårshjulet. Lotta, Stefan, Daniel och Sarah påminner att man kan ringa in på Nyårshjulet. Lotta, Stefan, Sarah och Daniel berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Thomas Di Leva och Jessica Andesson spelas upp. Daniel välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan snackar med Sarah och Lotta.Stefan pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 17 och 8. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Andra vinner 7. Lotta snackar med Sarah och påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Daniel kör partytrick med Kajsa, Lina, Hanna, Sarah, Stefan och Lotta. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Stefan startar fyrans bingo. Videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, Stockholm och säsongen visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta berättar om Nyårslotto. Lotta och Stefan uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på resten av Färgfemman. Sarah Dawn Finer uppträder. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo.André Myhrer presenterar Skidresa som speaker lottar ut på ett serie och lottnummer. Stefan och Lotta pratar med telefonörer som får spela på Färgfemman, första vinner 16, 36 och 28. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Andra vinner 22, 39, 1 och 40. Lotta och Stefan påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo som blir 3, 4, 6, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 och 38. Sarah berättra vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 7

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Lisa Miskovsky och Anders Glenmark spelas upp. Daniel välkomnar tillbaka och påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Kajsa Ernst läser dikten Önskevisa. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta och Stefan kör Nyårslotto. Muslinga spelas och bilder från studion visas. Sarah ringer upp vinnaren av Nyårshjulet som vinner 500.000 kr. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Lina Hedlund uppträder. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan snackar med Kajsa. Speaker lottar ut Mode, Skönhet+Smycken på två serie och lottnummer, Inredning+Blommorpå två serie och lottnummer. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Sponsorvinjett spelas upp. Videoklipp med Josefinito och Sean Banan spelas upp. Stefan välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan och Lotta snackar med Lina, Hanna, Daniel och Kajsa. I bild påminner man att ringa in på resten av Färgfemman om man inte fått bingo. Sarah Dawn Finer uppträder med med nedräkningsklocka. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Sarah räknar ner och slår i nyårsklockan. Sarah, Lotta, Stefan, Lina, Daniel, Hanna skålar. Videoklipp med Casper Janebrink, Lars Larsson, Pia Johansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis spelas upp. Stefan berättar att under jul och nyårshelegen har 150 miljoner gått till föreningslivet. Lotta, Stefan, Daniel och Sarah ringer upp vinnaren av Nyårsmiljonen som får en miljon. Stefan och Lotta visar videoklipp med Hästen från Uppesittarkvällen med Sandra Mårtensson som kom på fjärde plats vilket gav 50 000 kr. Lotta, Stefan, Daniel och Sarah ringer upp vinnaren av resten av Färgfemman som vinner 3, 4, 6, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 och 38. Daniel har gjort tavlor som han ger till Stefan, Sarah och Lotta. Stefan och Lotta berättar vad som händer nästa vecka. Lotta, Stefan, Daniel och Sarah tackar alla. Videoklipp med Loa Falkman och Marcus & Martinus spelas upp. Lotta tackar gästerna. Daniel Nordberg, Sarah Dawn Finer, Stefan Odelberg, Lotta Engberg, Hanna Hedlund och Linda Hedlumd. Kajsa Ernst uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

Färgfemman

1 250.000 kr
2 1 miljon
3 Inredning 30.000 kr
4 Mode och Skönhet 20.000 kr
5 Fixa hemma 20.000 kr
6 Allt till köket 30.000 kr
7 Volkswagen id. 4
8 Mat 30.000 kr
9 Resa 25.000 kr
10 Mode och Skönhet 20.000 kr
11 Allt till köket 35.000 kr
12 Smycken och Presenter 25.000 kr
13 Volkswagen Taigo
14 Volkswagen Taigo
15 Mode och Skönhet 20.000 kr
16 Inredning 35.000 kr
17 Fixa hemma 20.000 kr
18 Mat 25.000 kr
19 Resa 30.000 kr
20 Hemelektronik 30.000 kr
21 Mat 25.000 kr
22 Resa 35.000 kr
23 Mat 35.000 kr
24 100.000 kr
25 Smycken och presenter 25.000 kr
26 Resa 50.000 kr
27 Mat 30.000 kr
28 Mat 25.000 kr
29 Mat 25.000 kr
30 100.000 kr
31 Inredning 35.000 kr
32 Resa 50.000 kr
33 Resa 30.000 kr
34 Smycken och Presenter 25.000 kr
35 Inredning 35.000 kr
36 100.000 kr
37 Resa 35.000 kr
38 Resa 25.000 kr
39 Mat 30.000 kr
40 Smycken och presenter 25.000 kr

Dragningslista

 • El-lådcykel: 2738-42707, 2743-27256, 2722-48767, 2728-10127
 • Träningspaket: 2735-42866, 2730-33076
 • Jet ski: 2727-59930
 • Allt till köket 15.000 kr: 2707-13152
 • Fixa hemma 3.000 kr: ****-48372
 • Upplevelser 3.000 kr: ****-25655
 • Kryssning i Karibien: 2713-22263
 • Finalspelet: 2727-50848
 • Östersjökryssning 7.000 kr: ****-39910
 • Skidresa: 2733-28946
 • Mode, Skönhet 10.000 kr+Smycken och Presenter 10.000 kr: 2722-45829, 2708-55195
 • Inredning 10.000 kr+Blommor 1.000 kr: 2722-10390, 2743-41801

Bingo

Ettan

27, 68, 75, 18, 22, 20, 39, 14, 48, 16, 08, 13, 61, 51, 28, 41, 52, 70, 24, 33, 56, 64, 49, 05

Tvåan

41, 23, 52, 65, 22, 60, 57, 03, 74, 18, 70, 35, 68, 56, 14, 40, 30, 36, 39, 01, 54, 47, 64, 61, 42, 34, 62, 24, 20, 75

Trean

31, 66, 30, 07, 52, 67, 39, 75, 64,01, 51, 09, 33, 62, 65, 25, 50, 60, 14, 58, 36, 05, 54, 46, 12, 23, 59

Fyran

02, 22, 29, 04, 46, 40, 34, 68, 16, 09, 47, 14, 52, 50, 57, 39, 67, 33, 69, 75, 70, 48, 05, 56, 01

Nyårslotto

37, 9, 21, 76, 29, 81, 55, 80, 74, 3, 54, 5, 48, 69, 64, 77, 87, 18, 45, 51, 89 Mall:Säsong 63