Avsnitt 63.18

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 63.18
6318.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2022
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.15
ProgramledareLotta Engberg
Stefan Odelberg
GästerKeyyo
Chris Kläfford
Arvingarna
Anna Bergendahl
Måns Zelmerlöw
Carola Häggkvist
Sanna Nielsen
Helen Sjöholm
Anna Stadling
Rickard Söderberg
Tone Sekelius
Alexandra Zazzi
Olof Wretling
Jan Rippe
Jennifer Tillman
Micke Nybrink
Per Skoglund
Daniel Nordberg
TV-kanalTV4
Avsnitt1222
Tittarsiffror(enligt MMS)1 973 500
Onlinesiffror(enligt MMS)323 000
Kronologi
Avsnitt 63.17Avsnitt 63.18 - Avsnitt 63.19
Framsida2251.jpg

Avsnitt 63.18 sändes 23 december 2022 i TV4 och det är uppesittarkväll. Programledare var Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Gäster var Keyyo, Chris Kläfford, Arvingarna, Anna Bergendahl, Måns Zelmerlöw, Carola Häggkvist, Sanna Nielsen, Helen Sjöholm, Anna Stadling, Rickard Söderberg, Tone Sekelius, Alexandra Zazzi, Olof Wretling, Jan Rippe, Jennifer Tillman, Micke Nybrink, Per Skoglund och Daniel Nordberg.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta och Stefan uppträder där Lotta berättar att man kan köpa lott på hemsidan, via QR-koden och i appen. I bild visas QR-kod. Jan sjunger med och uppmanar tittarna att skicka in rimstugan. Lotta och Stefan välkomnar tittarna och berättar vad som händer idag. Lotta och Stefan berättar att all information finns på hemsidan, i appen och via QR-koden. I bild visas QR-koden. Stefan välkomnar husbandet. Stefan och Lotta snackar med Jan, Olof Wretling och Keyyo. I bild visas sociala mediakanalker. I bild visas QR-kod. Jan uppmanar tittarna att skicka in julrim och Keyyo visar tröjor och Olof visar julklappsbok. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet.Stefan snackar med Alexandra Zazzi som gör mat. I bild visas att recepten finns på köket.se. Speaker lottar ut Fixa hemma på ett lottnummer, Smycken & Presenter på ett lottnummer, Kryssning på ett lottnummer och Alpresa på ett serie och lottnummer. Videoklipp om Folkspel med GÄSTER spelas upp. Lotta berättar vad som händer idag och man kan använda QR-koden för mer information. I bild visas QR-koden. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta berättar att man mer information finns på hemsidan och QR-koden. I bild visas QR-koden. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Alexandra och Rickard Söderberg som gör mat. I bild påminner man att ringa in på Julhjulte. Lotta snackar med Arvingarna. Stefan startar ettans bingo. Videoklipp hur man spelar BingoLotto och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen och spelare visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan och Lotta snackar med Jan som gjort kakor. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Keyyo uppmanar tittarna skicka in rim. I bild uppmanar att skicka in e-post på rim. Lotta och Stefan snackar med Keyyo, Olof och Jan som ger varsitt rim. Lotta påminne ratt man kan ringa in på Julhjulet. Arvingarna uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 5. Videoklipp om Hästen med Per Skoglund spelas upp som vid vinst ger 250.000 kr. I bild påminner man att ringa in på Julhjuet. Andra väljer 3.Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 3

Arvingarna uppträder. Stefan välkomnar tillbaka. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Biljakten. Stefan berättar om årets eldsjäl. Videoklipp om Sandviken Bandy/Entré spelas upp. Lotta och Stefan snackar med Keyyo, Jan och Olof som ger varsitt julrim. I bild uppmanar man tittarna att skicka in julrim. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta påminner att man an ringa in på Julhjulet. Helen Sjöholm & Anna Stadling uppträder. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta startar tvåans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Bilder från studion, spelare, säsongen och vinstplanen spelas upp. Lotta tackar husbandet och uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Stefan snackar med Alexandra och Rickard som gjort mat. I bild påminner att man kan ringa in på Biljakten. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta och Stefan berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 4

Stefan välkomnar tillbaka. Stefan påminner att man kan ringa in på Biljakten. Lotta snackar med Alexandra och Keyyo som gör mat. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Stefan pratar med telefonörer. Första väljer 4. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 8. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Anna Bergendahl uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta kör första omgången med Biljakten, första spelaren har dubbellott och väljer 3. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Biljakten igen. Stefan snackar med Tone som ger ett julrim. Stefan berättar att vill man veta allt om programmet finns på QR-koden. I bild visas QR-kod. Stefan snackar med Jan som gett julrim. I bild visas att man ska e-posta julrim. Stefan startar treans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, vinstplanen och spelare visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta och Stefan snackar med Anna och kör operation. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Stefan kör Julhjulet med första spelaren som vinner 500.000 kr. Stefan och Lotta uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet igen och alla bilar innehåller nu även 250.000 kr och alla 100 000 kr försvinner och det blir två stycken fler miljonfält. Stefan och Lotta berättar vad som händer efter pausen. I bild visas bakom kulisserna.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. Måns Zelmerlöw & Carola Häggkvist uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer på juldagen. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan och Lotta snackar med Tone, Jan och Olof som ger varsitt julrim. I bild påminner man att skicka in julrim. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta ger Tone en julklapp med ett rim. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 6 och vinner 13. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 1 och vinner 7 och 21. Speaker lottar ut Allt till köket på två serie och lottnummer, Sport & Fritid på tre serie och lottnummer, Mode & Skönhet på två lottnummer och Volkswagen Taigo TSI 110 på ett serie och lottnummer. Stefan och Lotta snackar med Alexandra, Keyyo och Olof som gör mat och äter. i bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta och Stefan berättar vad som händer efter pausen. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. Anna Bergendahl uppträder. Lotta berättar vad som händer. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta och Stefan snackar med Olof och visar videoklipp och Bingoberra kommer och får en vante av Olof och Stefan och Lotta trollar. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta startar fyrans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, vinstplan, säsongen och spelare visas. StefanLotta tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan kör andra omgången med Biljakten med första spelaren som väljer 2. Stefan uppmanar tittarna ringa in på Biljakten igen. Videoklipp med dragningen av V75 idag spelas upp med Jennifer Tillman, Micke Nybrink och Per Skoglund. Speaker lottar ut ATG på två serie och lottnummer, Inredning+Blommor på två serie och lottnummer, Upplevelser på ett lottnummer, Hemelektronik på två serie och lottnummer och Finalspelet på två serie och lottnummer. Lotta uppmanar vinnarna av Finalspelet att höra av sig. Lotta och Stefan berättar vad som händer nästa år och visar videoklipp. Lotta kör Julhjulet med andra spelaren som har en trippellott och vinner Volkswagen Tagio+250.000 kr. Stefan snackar med Olof och Alexandra som gör mat. I bild uppmanar man tittarna ringa in på Julhjulet igen och berättar att de gör om julet. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet igen och nu det 14 fält med en miljon och 6 fält med Volkswagen+250.000 kr. Chris Kläfford uppträder. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Stefan pratar med telefonörer, första väljer 7. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra har dubbellott och väljer 10. Stefan ersätter 10.000 kr med 250.000 kr på ena hjulet. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Lotta och Stefan berättar vad som händer efter pausen. Chris Kläfford uppträder.

Akt 7

Sponsorvinjett spelas upp. Chris Kläfford uppträder. Stefan kör Biljaktens andra omgång med andra spelaren som väljer 3 och tredje spelaren som väljer 4. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Chris och Alexander och Olof som gör mat. Stefan startar femmans bingo. Videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och spelare visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan snackar med Keyyo och visar tröjor och ger Jan en tröja. Stefan snackar med Rickard. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta och Stefan uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på Färgfemman och man får öppna 10 luckor. Tone Sekelius uppträder. I bild påminner man att ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta och Stefan snackar med Olof och Alexandra som gör mat. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta berättar att man kan vinna biljetter på Facebook. I bild visas sociala mediakanaler. Stefan och Lotta berättar vad som händer nästa vecka. Videoklipp om nästa vecka spelas upp där Daniel Nordberg uppmanar tittarna skicka in partytricks. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Lotta välkomnar tillbaka. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta snackar med Keyyo som ger ett julrim. Lotta ger ett julrim. Speaker lottar ut Res vart du vill på ett serie och lottnummer och Volkswagen Id. 4 på ett serie och lottnummer. Videoklipp om Extra chansen spelas upp. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 9 och vinner 15. Stefan påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Andra väljer 2. Stefan påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Sanna Nielsen uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan snackar med Olof och Jan som ger varsitt julrim. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta och Stefan kör Färgfemman med en som inte fått bingo som vinner 3, 9, 24, 18, 11, 1, 14, 21, 17 och 5. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 9

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta och Stefan välkomnar tillbaka. Lotta och Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Rickard Söderberg uppträder. Lotta och Stefan önskar god jul. Lotta och Stefan snackar med Keyyo, Olof och Jan som ger varsitt julrim. Stefan och Lotta kör Julhjulet med tredje spelaren som vinner Volkswagen Taigo + 250.000 kr. Stefan och Lotta berättar att överskottet blivit 117 miljoner till Föreningslivet ikväll. Lotta och Stefan snackar med Alexandra som gjort mat och Keyyo, Olof, Jan, Tone och Rickard. Stefan och Lotta tackar gästerna och berättar vad som händer nästa vecka och önskar god jul. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.

Spelen

Hemlig Låda

1 Färgfemman
2 Jul-stegen
3 Volkswagen Id. 4
4 Julkulan
5 Hästen
6 Färgfemman
7 Resehjulet
8 Tomtesäcken - Hemelektornik 20.000 kr+Inredning 20.000 kr+Mat 20.000 kr+20.000 kr+Resa 20.000 kr
9 Färgfemman
10 Dubbelhjulet - 10.000 kr + 150.000 kr = 160.000 kr

Biljakten

Omgång 1

 • 1: 50.000 kr
 • 2: 50.000 kr
 • 3: Volkswagen Tiguan eHybrid
 • 4: 50.000 kr

Omgång 2

 • 1: 50.000 kr
 • 2: 50.000 kr
 • 3: 50.000 kr
 • 4: Volkswagen Id. 4

Julkulan

 • B: 75.000 kr

Resehjulet

 • London
 • B: 20.000 kr

Jul-stegen

A Sport & Fritid 5.000 kr
B Mode och Skönhet 10.000 kr
E Mat 20.000 kr
J 30.000 kr
N 150.000 kr

Färgfemman

Omgång 1

1
2 Mat 5.000 kr
3
4
5
6
7 Volkswagen Taigo
8
9
10
11
12
13 Mat 10.000 kr
14
15 1 miljon
16
17
18
19
20
21 Resa 10.000 kr
22
23
24
25

Omgång 2

1 Inredning 25.000 kr
2
3 Smycken och presenter 10.000 kr
4
5 Mat 10.000 kr
6
7
8
9 Hemelektronik 25.000 kr
10
11 Allt till köket 35000 kr
12
13
14 Resa 10.000 kr
15 1 miljon
16
17 Mode och Skönhet 5.000 kr
18 Inredning 50.000 kr
19
20
21 Mat 15.000 kr
22
23
24 Resa 25.000 kr
25

Dragningslista

 • Fixa hemma 3.000 kr: ****-50918
 • Smycken & Presenter 3.000 kr: ****-29014
 • Kryssning: ****-29114
 • Alpresa: 2415-21694
 • Allt till köket 20.000 kr: 2464-58893, 2442-15955
 • Sport & Fritid 5.000 kr: 2425-35572, 2464-28177, 2482-20078
 • Mode & Skönhet 5.000 kr: ****-45620
 • Volkswagen Taigo TSI 110: 2443-10922
 • ATG 5.000 kr: 2442-20428, 2497-33508
 • Inredning 20.000 kr + Blommor 5.000 kr: 2427-38641, 2496-36342
 • Upplevelser 3.000 kr: ****-26967
 • Hemelektronik 15.000 kr: 2477-59529, 2411-55657, 2416-17965
 • Finalspelet: 2458-51221, 2506-52833
 • Res vart du vill 100.000 kr: 2468-28254
 • Volkswagen Id. 4: 2454-57599

Bingo

Ettan

60, 17, 09, 07, 19, 55, 13, 42, 33, 20, 73, 62, 28, 70, 52, 12, 57, 74, 27, 02, 68, 43, 21, 18, 32, 15, 06

Tvåan

53, 65, 35, 06, 64, 74, 15, 17, 59, 25, 30, 18, 08, 26, 43, 38, 31, 14, 57, 41, 56, 28, 05, 20

Trean

04, 47, 53, 09, 39, 30, 63, 20, 49, 69, 24, 44, 51, 14, 67, 42, 12, 31, 46, 36, 27, 11, 01, 66, 74, 58, 25, 56, 15, 23

Fyran

02, 55, 31, 41, 52, 07, 27, 08, 75, 25, 44, 48, 13, 32, 57, 45, 59, 21, 34, 40, 63, 26, 67, 09, 19, 35

Femman

40, 60, 66, 38, 58, 22, 39, 32, 67, 10, 19,31, 48, 41, 12, 46, 59, 05, 29, 20, 68, 51, 53, 71, 01

V75

Lopp Vinnare Strukna
1 5
2 1 11, 12
3 5
4 5
5 9
6 7
7 11

Mall:Säsong 63