Avsnitt 61.18

Från BingoLottoWiki
Version från den 27 december 2021 kl. 14.42 av AleWi (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 61.18
6118.jpg
Uppesittarkväll
Sändningsdatum23 december 2021
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.10
ProgramledareLotta Engberg
Stefan Odelberg
GästerTusse
Weapoing Willows
Lisa Nilsson
Bo Kaspers orkester
Björn Skifs
Liamoo
Klara Hammarström
Emmi Christensson
Mauri Hermundsson
Daniel Norberg
Tina Nordstörm
Carin da Silva
Claes Malmberg
Robin Bengtsson
Tobias Karlsson
Kalle Moreaus
Jörgen Jönsson
Magnus Norman
Jennifer Tillman
Mikael Sandström
Micke Nybrink
Jennifer Tillman
Per Skoglund
Benny Cederberg
TV-kanalTV4
Avsnitt1227
Tittarsiffror(enligt MMS)2 128 500
Kronologi
Avsnitt 61.17Avsnitt 61.18 - Avsnitt 61.19
Framsida2151.jpg

Avsnitt 61.18 sänds 23 december 2021 i TV4 och det är uppesittarkväll. Programledare är Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Gäster är Tusse, Weapoing Willows, Lisa Nilsson, Bo Kaspers orkester, Björn Skifs, Liamoo, Klara Hammarström, Emmi Christensson, Mauri Hermundsson, Daniel Norberg, Tina Nordstörm, Carin da Silva, Claes Malmberg, Robin Bengtsson, Tobias Karlsson, Kalle Moreaus, Jörgen Jönsson, Magnus Norman, Jennifer Tillman, Mikael Sandström, Micke Nybrink, Jennifer Tillman, Per Skoglund och Benny Cederberg

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta Enfgberg och Stefan Oldberg, Daniel Norberg, Tusse, Claes Malmberg, Carin da Silva, Liamoo, Klara Hammarström, Emmi Christensson, Mauri Hermundsson uppträder och Stefan och Lotta välkomnar tittarna och startar programmet. Lotta och Stefan berättar vad som händer idag. Stefan berättar att man kan köp lott på hemsidan eller i appen. Lotta välkomnar husbandet. Vinjett spelas upp. Lotta och Stefan snackar med Mauri, Claes, Carin och Daniel och uppmanar tittarna att skicka in rimhjälp. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet. Lotta och Stefan snackar med Tina Norström som gör mat. Stefan berättar att recepten finns på köket.se. Speaker lottar ut på Fixa hemma på ett lottnummer, Smycken & Presenter på två lottnummer, på Hela familjen till Kanarieöarna på två serie och lottnummer och på Volkswagen Passat GTE ett serie och lottnummer. Lotta och Stefan berättar att i dag ska vinster för 235 miljoner ut. Videoklipp om Folkspel spelas upp med Robin Bengtsson, Tobias Karlsson, Kalle Moreaus, Jörgen Jönsson och Magnus Norman. Lotta berättar att 17 miljarder gått till föreningslivet. Lotta påminner att man kan köpa lott på hemsidan eller i appen. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Stefan berättar att de tar paus.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan köpa lott på hemsidan och i appen. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan tränar säga Bingo med publiken. Stefan startar ettans bingo. Videoklipp hur man spelar BingoLotto och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen och spelare visas. Stefan uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan snackar med Daniel och Carin som ger varsitt julrim. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Tusse, Liamoo, Klara och Emmi. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Tusse uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan pratar med telefonörer, första väljer 5. Videoklipp med Jennifer Tillman spelas upp som berättar om Hästen som vid vinst ger 200.000 kr. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 9 och vinner 9. Lotta och Stefan snackar med Daniel och Claes och Mauri som ger varsitt julrim och Claes ett till och Carin. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. I bild påminner man att skicka e-post med julrim. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta påminner att man kan köpa lott på hemsidan eller i appen. Lotta berättar att de tar paus. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 3

Emmi Christensson uppträder. Stefan välkomnar tillbaka. Stefan uppmanar tittarna att ringa in på Biljakten. Lotta berättar att man kan köpa lott på hemsidan och i appen. Lotta och Stefan snackar med Tina som gör mat och Stefan trollar med mat. Weeping Willow och Lisa Nilsson uppträder. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Stefan påminner att man kan ringa in på Biljakten. Lotta snackar med Claes som äter. Lotta startar tvåans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från säsongen, studion och spelare visas. Lotta uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan snackar med Mauri och Daniel som ska göra mat med Tina. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan, snackar med Tina, Mauri och Daniel som gör mat. I bild påminner man att ringa in på biljakten. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan och Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 4

Stefan påminner att man kan rigna in på Julhjulet. Lotta och Tina snackar med Mauri och Daniel som gör mat och visar videoklipp vad som händer i pausen. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 8. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 3 och vinner 24, 8, 1. 11 och 10. Stefan påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan snackar med Claes och Carin. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Liamoo och Klara Hammarström uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta kör första omgången med Biljakten, första spelaren väljer 4. Lotta uppmanar folk ringa in på Biljakten igen. Stefan startar treans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen och spelare visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta snackar med Claes. Stefan påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan snackar med Lotta och videoklipp med Mikael Sandström, Lotta och Stefan. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan snackar med Tina som gör mat med Daniel och Mauri. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta kör Julhjulet med första spelaren som vinner 2.000.000 kr. Lotta berättar att alla bilar nu också blir värda 250.000 kr i kontanter och det blir åtta miljonfält och uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet igen. Bo Kaspers Orkester uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan pratar med telefonörer, första väljer 7. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra har trippellott och väljer 4. Speaker lottar ut på Allt till köket på två serie och lottnummer, Sport & Fritid på tre serie och lottnummer, Kläder & Skönhet på ett lottnummer, och på Volkswagen Golf TSI 110 på ett serie och lottnummer. Lotta kör Biljakten med andra spelaren som har dubbellott som väljer 3. Lotta uppmanar tittarna ringa in på omgång 2 av Biljakten. Stefan snackar med Daniel, Carin som ger varsitt rim. I bild påminner man att skicka in E-post med rimförslag. Lotta snackar med Mauri och Claes som ger ett rimförslag. Stefan snackar med Tina som ger ett rim. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan berättar att de tar paus. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. Tusse uppträder. Stefan och Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan och Lotta snackar med Claes, Mauri, Daniel och Carin som ger varsitt julrim och Mauri och Daniel ger ett till. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta uppmanar tittarna skicka in e-post på julrim. Lotta startar fyrans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och spelare visas. Lotta tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan kör Biljaktens andra omgången med första spelaren som har dubbellott som väljer 2. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan berättar om V75 och visar videoklipp med Micke Nybrink, Jennifer Tillman och Per Skoglund som presentera resultatet. Speaker lottar ut Spelsystem på två serie och lottnummer, Inredning+Blommor på treserie och lottnummer, Upplevelser på två lottnummer och Hemelektronik på två serie och lottnummer. Lotta kör Julhjulet med andra spelaren som vinner 250.000 kr. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet igen och nu är det bara bilar och miljoner. Stefan och Lotta snackar med Tina som gör mat. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. I bild påminner man att recepten finns på köket.se. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan snackar med Björn Skifs på videolänk. Björn Skifs uppträder på videolänk. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 1. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 6. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan och Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 7

Sponsorvinjett spelas upp. Carin da Silva uppträder. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan och Lotta snackar med Claes, Daniel, Carin, Tina och Mauri som ger varsitt rim. I bild påminner man tittarna att e-posta till rimstugan. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan startar femmans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och spelare visas. Stefan uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan snackar med Carin som ger ett julrim. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta och Stefan uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på Färgfemman och man får öppna 10 luckor. Tusse uppträder. I bild påminner man att ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta snackar med Tina som gör mat med Benny Cederberg. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. I bild visas att recepten finns på köket.se. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan och Lotta berättar om nyår och visar bilder. Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan Odelberg och Carin da Silva uppträder. Stefan berättar att de tar paus. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman och berättar vad som hänt och visar videoklipp. Speaker lottar ut på Res vart du vill på ett serie och lottnummer och Volkswagen Id.3 på ett serie och lottnummer. Videoklipp om Extra chansen spelas upp. Stefan berättar om Extra chansen. Stefan pratar med telefonörer, första väljer 10 och vinner 25, 16, 13 och 21. Stefan påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Andra får 2 och kör spelet med Claes, Daniel och Carin. Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Daniel Norberg uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Mauri och Claes som gör ett julrim. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta och Stefan kör Färgfemman med en som inte fått bingo som vinner 12, 25, 1, 5, 21, 13, 14, 23, 10 och 9. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 9

Sponsorvinjett spelas upp. Emmi Christensson uppträder. Stefan och Lotta kör Julhjulet med tredje spelaren som vinner 1.000.000 kr. Stefan och Lotta berättar att överskottet blivit 105 miljoner till Föreningslivet. Stefan och Lotta tackar gästerna och berättar vad som händer nästa vecka och önskar god jul. Tusse, Liamoo, Klara Hammarström, Emmi Christensson, Mauri Hermundsson, Daniel Norberg, Tina Nordstörm, Carin da Silva, Claes Malmberg och Benny Cederberg uppträder. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.

Spelen

Hemlig Låda

1 Jul-stegen
2 Tre tomtar
3 Färgfemman
4 Resehjulet
5 Hästen
6 Gott & Blandat
7 Julruschen
8 Volkswagen Id. 3
9 Färgfemman
10 Färgfemman

Tre tomtar

 • C: 200.000 kr

Biljakten

Omgång 1

 • 1: 50.000 kr
 • 2: 50.000 kr
 • 3: Volkswagen Id.3
 • 4: 50.000 kr

Omgång 2

 • 1: 50.000 kr
 • 2: Volkswagen Passat GTE
 • 3: 50.000 kr
 • 4: 50.000 kr

Jul-stegen

A Sport och Fritid 5.000 kr
C Mode och skönhet 10.000 kr
E Hemelektronik 20.000 kr
I 30.000 kr
O Volkswagen Golf

Färgfemman

Omgång 1

1 Resa 25.000 kr
2
3
4
5
6
7
8 Volkswagen Golf
9 Smycken och presenter 10.000 kr
10 Fritid 5.000 kr
11 Hemelektronik 15.000 kr
12
13 Fixa hemma 10.000 kr
14 Inredning 50.000 kr
15
16 Resa 35.000 kr
17
18
19
20
21 Mat 20.000 kr
22
23 1 miljon
24 Mat 10.000 kr
25 Inredning 25.000 kr

Omgång 2

1 Fixa hemma 10.000 kr
2
3
4
5 Volkswagen Passat
6
7
8
9 Hemelektronik 15.000 kr
10 Inredning 20.000 kr
11
12 Hemelektronik 25.000 kr
13 Mat 20.000 kr
14 Volkswagen T-Roc
15
16
17
18
19
20
21 1 miljon
22
23 Mat 5.000 kr
24
25 Inredning 50.000 kr

Resehjulet

 • Barcelona
 • C: 20.000 kr

Julruschen

150.000 kr
100.000 kr
75.000 kr
50.000 kr

Dragningslista

 • Fixa hemma 5.000 kr: ****-14475
 • Smycken & Presenter 5.000 kr: ****-14097, ****-48640
 • Hela familjen till Kanarieöarna : 9725-28799, 9755-18302
 • Volkswagen Passat GTE: 9756-18975
 • Allt till köket 20.000 kr: 9772-11176, 9682-47452
 • Sport & Fritid 5.000 kr: 9759-36193, 9666-48817, 9768-14512
 • Kläder & Skönhet 5.000 kr: ****-39534
 • Volkswagen Golf TSI 110: 9773-58049, 9766-26629
 • Spelsystem 5.000 kr: 9718-36456, 9765-38271
 • Inredning 20.000 kr + Blommor 5.000 kr: 9721-48472, 9772-28794
 • Upplevelser 4.000 kr: ****-32603, ****-40969
 • Hemelektronik 25.000 kr: 9767-34026, 9719-42732
 • Res vart du vill 100.000 kr: 9755-30103
 • Volkswagen Id.3: 9690-19661

Bingo

Ettan

38, 34, 57, 42, 05, 27, 35, 73, 45, 06, 39, 71, 17, 03, 14, 22, 18, 15, 23, 28, 65, 43, 72, 10, 47, 51, 41

Tvåan

34, 49, 62, 13, 28, 43, 64, 50, 32, 54, 29, 12, 66, 60, 30, 47, 16, 14, 33, 67, 69, 41, 53, 17, 36, 71, 01, 11, 35

Trean

31, 35, 67, 25, 70, 12, 71, 41, 53, 44, 54, 09, 59, 42, 47, 74, 23, 04, 45, 49, 30, 58, 28, 62, 20, 18, 43, 37, 29, 14, 34

Fyran

70, 16, 54, 26, 53, 58, 13, 60, 12, 25, 31, 63, 24, 10, 61, 45, 28, 59, 69, 15, 62, 18, 29, 57, 06, 72, 42

Femman

11, 62, 04, 45, 25, 10, 34, 54, 13, 52, 03, 59, 72, 50, 09, 02, 56, 35, 71, 15, 28, 61, 19, 24, 17, 60, 48, 63

V75

Lopp Vinnare Strukna
1 8 11
2 5
3 3
4 4
5 10 3, 8
6 7 15
7 10 9

Mall:Säsong 61]]