Avsnitt 59.18

Från BingoLottoWiki
Version från den 23 december 2021 kl. 09.39 av AleWi (diskussion | bidrag) (→‎Spelen)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 59.18
5918.jpg
Sändningsdatum23 december 2020
Sändningstid19.30-22.00
22.15-00.10
ProgramledareLotta Engberg
Stefan Odelberg
GästerAnders Ekborg
Arvingarna
Dotter
Måns Zelmerlöw
David Lindgren
Kristina Lindgren
Peter Jöback
Kadiatou
Catarina König
Daniel Norberg
Emil Norberg
Josefinito
Nassim Al Fakir
Annika Andersson
David Sundin
Anders Johansson
Klara Lind
Henrik Dorsin
Matteus Lillieborg
Micke Nybink
Per Skoglund
TV-kanalTV4
Avsnitt1184
Tittarsiffror(enligt MMS)2 333 500
Kronologi
Avsnitt 59.17Avsnitt 59.18 - Avsnitt 59.19
Framsida2052.jpg

Avsnitt 59.18 sändes 23 december 2020 i TV4 och det var uppesittarkväll. Programledare är Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Gäster var Micke Nybink, Per Skoglund, Matteus Lillieborg, Anders Ekborg, Arvingarna, Dotter, Måns Zelmerlöw, David Lindgren, Kristina Lindgren, Peter Jöback, Kadiatou, Catarina König, Daniel Norberg, Emil Norberg, Josefinito, David Sundin, Anders Johansson, Klara Lind, Henrik Dorsin, Nassim Al Fakir och Annika Andersson.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett spelas upp. Stefan Odelberg och Lotta Engberg uppträder. Stefan och Lotta berättar vad som händer idag och 168 miljoner är vinstpotten och berättar alla har coranatestat. I bild visas sociala mediakanaler. Lotta välkomnar husbandet. Stefan snackar med rimstugan som består av Nassim Al Fakir, Daniel Norberg, Emil Norberg, Josefinito, Annika Andersson och Annika uppmanar tittarna att skicka till rimstugen. Daniel ger ett rim. Lotta uppmanar tittarna ringa på Julhjulet. Lotta snackar med Catarina König som gör mat och visar videoklipp. I bild visas att recepten finns på köket.se Videoklipp med Klara Lind spelas upp. Stefan och Lotta snackar med Catarina. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Stefan berättar att 232 miljoner har föreningslivet. Stefan berättar att appen krånglar och startar ettans Bingo. Videoklipp hur man spelar BingoLotto och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen och spelare visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta snackar med Annika som ger ett julrim. Lotta uppmanar tittarna att ringa in på Julhjulet. Stefan berättar vad som händer efter pausen.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Stefan välkomnar tillbaka. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Kadiatou, David Lindgren, Kristina Lindgren och Anders Ekborg. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Dotter uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan pratar med telefonörer, första väljer 2. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 4. Lotta och Stefan snackar med Nassim, Josefinito, Emil och Annika som ger varsitt rim. I bild uppmanar man folk att skicka in rimförslag. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan och Lotta snackar med Stefan och Emil som ska göra en låt. Speaker lottar ut Leksaker på två lottnummer, Fixa hemma på fyra sista siffror i lottnummer, två gånger, Smycken & Presenter på fyra sista siffror i lottnummer två gånger, Hela familjen till Kanarieöarna+Bokpaket på tre serie och lottnummer och Volkswagen Passat GTE på ett serie och lottnummer. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 3

Nassim Al Fakir uppträder. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta uppmanar tittarna in in på Biljakten. Lotta uppmanar tittarna att ringa in på Biljakten. Lotta snackar med Kadiatou och Catarina som gör mat. I bild påminner man ringa in på Biljakten. David Lindgren och Kristina Lindgren uppträder. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Lotta startar tvåans Bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från säsongen, studion och spelare visas. Stefan/Lotta tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan snackar med Annika som ger ett julrim. Stefan påminner att man kan ringa in på Biljakten. Lotta och Stefan snackar med Daniel, Emil, Josefinto och Nassim och kör en tävling. Stefan påminner att man ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 4

Arvingarna uppträder. Stefan välkomnar tillbaka. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta pratar med telefonörer, första väljer 5. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra som har dubbellott väljer 8. Stefan påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan snackar med Annika och Josefinto och Emil som ger varsitt julrim. Stefan snackar med Catarina som kommer med mat och snackar med Lotta och Nassmim. Lotta berättar om Jönssonligan och visar videoklippet med Henrik Dorsin, Anders Johansson som varsitt julrim. Arvingarna uppträder. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan snackar med en telefonörer som får spela på Biljakten som väljer 4. Stefan uppmanar tittarna ringa på Biljakten igen. Stefan startar treans Bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och spelare visas. Stefan/Lotta tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan och Lotta snackar och jubileet 23 oktober. Stefan berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan och Lotta snackar med Arvingarna och David och Kristina. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Stefan snackar på telefon en som får köra Miljonhjulet. Stefan stannar åt spelaren på 2.000.000 kr. Stefan uppmanar tittarna att ringa in på Julhjulet som nu alla bilar är värt 250.000 kr. Lotta snackar med Catarina som gör mat och Anders. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Stefan berättar att alla 100.000 kr fält är nu 1 miljon och påminner tittarna ringa in på Julhjulet. Kadiatou uppträder. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Stefan pratar med telefonörer, första väljer 1. I bild påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Andra väljer 6 och vinner 13, 6, 17 och 25. Lotta ger ett rim. Speaker lottar ut Allt till köket på ett lottnummer, Sport & Fritid på fyra sista siffror i lottnummer, två gånger, Kläder på fyra sista siffror i lottnummer tre gånger och en Volkswagen Golf TSI 150 på två serie och lottnummer. Lotta snackar med telefonörer som får spela på Biljakten, första har dubbellott och väljer 2. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Biljakten igen. Stefan trollar. Lotta och Annika snackar med Daniel och Josefinto som ger varsitt rim. I bild visas hur man skickar in till rimstugan. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. I bild visas sociala mediakanaler. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan berättar att de tar paus. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 6

Sponsorvinjett spelas upp. David Lindgren och Kristina Lindgren uppträder. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan och Lotta snackar med Dotter, Anders och Kadiatou och kör frågesport. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta startar fyrans Bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och spelare visas. Lotta tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Stefan snackar med telefonörer som kör andra omgången av Biljakten, första väljer 2. Stefan uppmanar tittarna ringa in på Biljakten idag. V75-dragningen presenteras med Micke Nybink och Per Skoglund. Speaker lottar ut Spelsystem på två serie och lottnummer, Inredning+Blommor på två lottnummer, Upplevelser på fyra sista siffror i lottnummer och Hemelektronik på två serie och lottnummer. Lotta kör Julhjulet med andra spelaren och stannar åt spelaren på Volkswagen Golf och 250.000 kr. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Julhjulet igen som ska ha 14 miljonfält nu. Stefan snackar med Emil och Daniel som gör en låt. Annika snackar med Nassim som ger tre julrim. I bild visas hur man kontaktar rimstugan. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Peter Jöback på videolänk. Peter Jöback uppträder. I bild påminner man att ringa in på Biljakten. Lotta pratar med telefonörer, första har en trippellott och väljer 10. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Andra väljer 7 och vinner 19, 1, 10 och 5. Stefan påminner att man kan ringa in på Biljakten. Stefan berättar att de tar paus.

Akt 7

Sponsorvinjett spelas upp. Anders Ekborg läser Tomten. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta kör Biljakten med andra telefonören som har dubbellott och väljer 3, tredje väljer 1, fjärde får 2. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan startar Miljonbingo. Videoklipp om Folkspel och vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion, säsongen och spelare visas. Stefan tackar husbandet och uppmanar folk som fått bingo att ringa in. Lotta uppmanar tittarna att ringa in på Färgfemman som inte fått bingo som blir omladdad. Lotta snackar med Annika och Josefinto som ger varsitt julrim. Stefan och Lotta berättar vad som händer nästa vecka. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta och Stefan snackar med Catarina som gjort mat. Lotta berättar om Jönssonligan och visar videoklipp med David Sundin och Hedda Stiernstedt som varsitt julrim spelas upp och snackar med Annika, Nassim och Stefan. Stefan påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan snackar med Anders Johansson på telefon och Josefinto. Josefinito uppträder med Anders Johansson på videolänk. I bild påminner man att ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan berättar att de tar paus. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Stefan välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Stefan och delar ut var sin julklapp. Speaker lottar ut Res vart du vill och resväska på ett serie och lottnummer och Volkswagen T-Roc TSi 115 på två serie och lottnummer. Videoklipp om Extra chansen spelas upp Stefan pratar med telefonörer, första väljer 3. Vinsten preseteras av Matteus Lillieborg som vid vinst ger 250.000 kr. Stefan påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Andra har trippellott och får 2 och vinner 23. Lotta påminner att man kan ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Måns Zelmerlöw uppträder. I bild påminner man att ringa in på Färgfemman om man inte fått bingo. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Stefan snackar med Daniel och Emil som uppträder och video från idag spelas upp. I bild påminner man att ringa in på Julhjulet. Lotta snackar med Annika som ger två julrim. Lotta kör Färgfemman en som inte fått bingo som vinner 6, 17, 20 och 18. Stefan påminner att man kan ringa in på Julhjulet. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 9

Stefan välkomnar tillbaka. Anders Ekborg uppträder. Lotta och Stefan pratar med telefonör som får spela på Julhjulet som Stefan och Lotta stannar åt spelaren på Volkswagen T-Roc och 250.000 kr. Lotta och Stefan berättar att 100 miljoner går till föreningslivet idag. Stefan och Lotta tackar gästerna och för idag och påminner om nyårsafton. Stefan och Lotta öppnar sina paket och önskar god jul. Sluttext rullar. Sponsorvinjett spelas upp.

Spelen

Hemlig Låda

1 Jul-stegen
2 Färgfemman
3 Hästen
4 Gott & Blandat
5 Snällare än tomten
6 Färgfemman
7 Färgfemman
8 Dubbelhjulet - 35.000 kr + 10.000 kr = 45.000 kr
9 Tre tomtar
10 Volkswagen Golf

Tre tomtar

 • B: 75.000 kr

Snällare än tomten

 • Grön: 50.000 kr
 • Röd: 150.000 kr
 • Blå: 100 Sverigelotter

Biljakten

Omgång 1

 • 1: 50.000 kr
 • 2: Volkswagen Tiguan
 • 3: 50.000 kr
 • 4: 50.000 kr

Omgång 2

 • 1: 50.000 kr
 • 2: Volkswagen Passat
 • 3: 50.000 kr
 • 4: 50.000 kr

Jul-stegen

A Sport och Fritid 5.000 kr
C Smycken 10.000 kr
E Mat 20.000 kr
J Allt till köket 35.000 kr
K Volkswagen T-Cross

Färgfemman

Omgång 1

1 Resa 35.000 kr
2
3 Resa 10.000 kr
4
5 Fixa hemma 10.000 kr
6 Mat 35.000 kr
7
8
9
10 Inredning 20.000 kr
11
12
13 Kläder 5.000 kr
14
15
16
17 Resa 50.000 kr
18
19 Mat 15.000 kr
20
21
22
23 Inredning 50.000 kr
24 Smycken och Presenter 15.000 kr
25 1 miljon

Omgång 2

1
2
3
4
5
6 Mat 25.000 kr
7
8
9
10 1 miljon
11
12
13
14
15
16
17 Smycken och presenter 15.000 kr
18 Resa 50.000 kr
19
20 Volkswagen T-Cross
21
22
23
24
25 Mat 10.000 kr

Dragningslista

 • Leksaker 2.000 kr: ****-16867, ****-21764
 • Fixa hemma: ****-*3018, ****-*5439
 • Smycken & Presenter 5.000 kr: ****-*8412, ****-*1469
 • Hela familjen till Kanarieöarna + Bokpaket: 7275-12763, 7287-26230, 7244-39319
 • Volkswagen Passat GTE: 7235-53275
 • Allt till köket 20.000 kr: ****-41172
 • Sport & Fritid 5.000 kr: ****-*9621, ****-*3170
 • Kläder 5.000 kr: ****-2752, ****-*4130, ****-*8584
 • Volkswagen Golf TSI 150: 7210-32822, 7288-31449
 • Spelsystem: 7260-26696, 7232-17420
 • Inredning + Blommor 25.000 kr: ****-36296, ****-13105
 • Upplevelser 4.000 kr: ****-*9653
 • Hemelektronik 25.000 kr: 7222-50719, 7225-56172
 • Res vart du vill 100.000 kr och resväska: 7261-19670
 • Volkswagen T-Roc TSI 115: 7214-23627, 7247-46255

Bingo

Ettan

25, 16, 02, 13, 64, 53, 26, 42, 18, 46, 58, 74, 22, 56, 59, 23, 11, 39, 20, 12, 52, 48, 09, 24, 17, 14, 49, 63

Tvåan

16, 43, 30, 74, 20, 61, 53, 14, 36, 02, 31, 58, 21, 73, 56, 33, 03, 48, 59, 12, 49, 54, 40, 46, 71, 08, 13, 65, 09, 06

Trean

28, 42, 53, 33, 71, 12, 24, 01, 63, 35, 60, 34, 16, 14, 67, 26, 13, 41, 57, 51, 45, 20, 50, 46

Fyran

20, 22, 29, 75, 01, 37, 58, 38, 54, 30, 08, 23, 51, 67, 14, 47, 13, 69, 11, 40, 10, 74, 34, 07, 18, 56, 66, 71, 39, 21, 62, 19

Miljonbingo

73, 62, 28, 47, 72, 09, 24, 50, 21, 36, 02, 48, 07, 31, 68, 14, 60, 19, 35, 11, 04, 06, 66, 25, 57, 63, 75

V75

Lopp Vinnare Strukna
1 5
2 5 10
3 14
4 2 8, 12
5 10 6
6 7
7 5

Mall:Säsong 59