Avsnitt 29.11

Från BingoLottoWiki
Version från den 24 april 2012 kl. 15.44 av AleWi (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 29.11
Bingolottokarlstad.jpg
Sändningsdatum5 november 2005
Sändningstid20.00-22.00
22.15-23.45
ProgramledareRickard Olsson
GästerAnnika Andersson
Bengt Alsterlind
Christer Sjögren
Idol 2005
Hanna Ljungberg
Håkan Loob
Jörgen Jönsson
Gemini
Magdaela Forsberg
Magnus Samuelsson
Måns Möller
Nanne Grönolvall
Peter Eng
Ralf Edström
Robert Wells
Stefan Holm
Sven-Göran Eriksson
Tina Törner
Uffe Sterner
Vocalettes
Statens kontrollantBörje Karlsson
Ingemar Fredholm
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)841 000
Kronologi
Avsnitt 29.12Avsnitt 29.11 - Avsnitt 29.10
Titta på avsnittet
Framsida0544.jpg

Avsnitt 29.11 var en guldkväll från Löfbergs Lila Arena, den 5 november 2005 med Rickard Olsson som programledare. Gäster var Annika Andersson, Bengt Alsterlind, Christer Sjögren, Idol 2005, Hanna Ljungberg, Håkan Loob, Jörgen Jönsson, Vocalettes, Gemini, Magdaela Forsberg, Magnus Samuelsson, Måns Möller, Nanne Grönolvall, Peter Eng, Ralf Edström, Robert Wells, Stefan Holm, Sven-Göran Eriksson, Tina Thörner, Uffe Sterner

Akter

Akt 1

Rickard snackar med Lucette i studion och berättar vad som händer idag. Lucette berättar när programmet startar och startar nästa program.

Akt 2

Sven-Göran Eriksson tipsar om Rickard Olsson om hur han ska lägga upp placeringen av gästerna. Vinjetten spelas av Robert Wells och Peppe Eng välkomnar Rickard Olsson. Därefter framförs musik av Robert Wells.

Statens Kontrollant Börje Karlsson välkomnas till programmet samt de andra gästerna av Rickard Olsson och Robert Wells. Peppe Eng berättar att han ska vara slutsiffergeneral under programmet.

Dragning för det tredje guldnumret dras och högvinstvinnaren uppmanas att ringa in. Stefan Holm intervjuas av Rickard Olsson. Under intervjun får tittarna se vad Stefam Holms pappa, Johnny Holm filmar just nu.

Peppe Eng drar slutsifforna 1, 2 och 5 och uppmanar tittarna att ringa in till Parspelet. Rickard Olsson presenterar vilka vinster som finns i kvällens parspel. Rickard Olsson berättar vad som händer efter pausen.

Akt 3

Rickard Olsson välkomnar tittarna tillbaka och Annika Andersson och Måns Möller dyker upp och välkomnas av Rickard Olsson som praoelever. Annika och Måns får i uppgift att snurra riktnummerhjulet där tre personer hade chans att vinna en bil men spelet förstörs av dem.

En telefonör får spela parspelet och vinner en Platt-TV. En Volvo S40 körs upp på scenen där Rickard drar fyra lotter vinner bilen på serie och lottnummer.

Rickard Olsson drar en lott i Extra chansen som får komma till nästa vecka och en som han ringer upp. I bild rullar samtidigt med en remsa med vinnare som vunnit 1000 kr. Personen som Rickard ringde upp svarade inte så han ringde upp en ny som fick 1000 kr och låda sex. Idol 2005 uppträder.

Rickard Olsson uppmanar guldnummervinnaren att ringa in och Idol-gänget sätter i soffan och spelar ettans bingo tillsammans med Rickard och Stefan. Under bingot visas bilder från studion och veckans extrachansspelare, lådchansspelare och Superchansspelare samt dagens kontrollant. Robert Wells framför bingomusiken. Rickard uppmanar bingovinnarna att ringa in och vad som händer efter pausen.

Akt 4

Rickard välkomnar tittarna tillbaka och Peppe meddelar att inringen till lådorna är avslutad och välkomnar Bengt Alsterlind som tagit plats bredvid honom. Rickard berättar om att det är dags för Parspelet igen och Bengt drar slutsiffrorna 9,6,3 och Rickard berättar vad som finns i Parspelet.

Rickard välkomnar första bingotelefonören som väljer nummer tre. Lotta Engberg berättar att hon har vunnit en resa till Jul i Göteborg. Rickard berättar vad man kan vinna på julkalendern och drar två stycken tre slutsiffror på lottnumret. En ny telfonör väljer nummer fem och vinner nummer 5,11 och 12 på Färgfemman. Dragning på fyra sista siffror på lottnumret för Guld & silver 1.000 kr.

Rickard påminner om Parspelet och Nanne Grönwall uppträder därefter är det dags för Parspelet. Han vinner en EU-moped. På de fyra sista siffrorna dras Mat m.m. för 1000 kr. Rickard berättar om kvällens utmaning och välkomnar Värmland och Sverigeslaget. Peppe Eng berättar vilka som är med i lagen. Värmlandslaget är Håkan Loob, Stefan Holm och Tina Törner. Sverigelaget är Hanna Ljungberg, Magdaela Forsberg och Magnus Samuelsson.

Rickard berättar vad lagen ska göra, de ska bilda svenska ord under en minut som består av fem bokstäver i ordet "Selma Lagerlöf". Peppe och Rickard berättar att tittarna kan tävla om vem som kommer att vinna och drar slutsiffran 6, 8 och 4. Rickard berättar att tittarna kan vinna en resa till Sydafrika värt 80.000 kr och berättar vad som händer efter pausen.

Akt 5

Rickard välkomnmar tittarna tillbaka och välkomnar telefonörerna för tävlingen och berättar att fyra par från studion har också chans på vinsten. Tävlingen startar och efter minuten vinner Värmlandslaget. Två resor till Sydafrika lottas ut på sista siffran i serienumret och hela lottnummret. I soffan sitter fyra av kvällens gäster och Rickard snackar med dem. Sven-Erik Magnusson, Robert Wells och Vocalettes uppträder. Det blir dags för tvåans bingo med Robert Wells som spelar bingomusiken. Bil

Under bingospelet visas bilder från studion. Veckans lådchansspelare gäster soffan och väljer låda elva. En Solresa till Kanerieöarnna lottas upp på lottnumret. Rickard berättar att TV4 och Röda Korset berättar att man startat en insamling till Pakistan och uppmanar folk att ringa in och skänka pengar. Rickard berättar sen vad som händer efter pausen.

Akt 6

Rickard välkomnar tillbaka och efterlyser guldnummer vinnaren. Telefonörer från tvåans bingo kommer in till studion. Den första väljer nummer ett den andra väljer nummer tolv d'r Svennis medverkar. Den tredje väljer låda åtta där Ralf Edström medverkar på video. Rickard berättar om en ny utmaning och att det är en dragkramp. Peppe sitter vid Jörgen Jönsson och han drar slutsiffrorna som får ringa till tävlingen. Slutsiffrorna som Jörgen drar är 1, 5, 2. Rickard berättar att man vinner en resa till Sydafrika och att Värmlandslaget har två extra tjejer.

Rickard presenterar en videofilm om vad som händer resten av hösten och han intervjuar gästerna som ska tävla i soffan. Tre Solresor värt 5.000 kr lottas ut på lottnumret. Rickard låter Peppe berätta vad som händer efter Nyheterna och uppmanar tittaarna att ringa in på tävlingen. Rickard hälsar tittarna över till Nyheterna.

Akt 7

Lucette befinner sig i studion och berättar vad som händer i resten av programmet och startar BingoLotto igen. Rickard välkomnar tillbaka tittarna och välkomnar telefonörerna till tävlingen. Rickard berättar att två par i publiken har chansen till vinsten också. Tävlingen startar och Värmlandslaget vann. Rickard berättar att förlorarna får tröstpris också och lottar ut en resa till Sydafrika på sista siffran i serienumret och hela lottnumret.

Gemini sjunger och Rickard efterlyser Guldnummervinnaren igen och Extra chansvinnaren får välja låda nio där den vinner lucka 9 på Färgfemman. Måns och Annika kör upp en Volvo V50 på scenen och Rickard ska lotta ut den men upptäcker att den är krockskadad. Måns och Annika ringer upp en för att fylla i en skadeanmälan och Rickard lottar ut fyra Volvo V50 på serie och lottnumret.

Rickard anropar Rondo och Krister Sjögren och uppmanar honom att spela upp en låt efter treans bingo. Treans bingo startar och Robert Wells spelar bingomusiken och bilder från studion visas. Under bingot påvisade TV-rutan felaktigt att man vann 1000 kr klockor & smyckenn vid två vågrätta rader, något som Rickard förklarde under bingot.

Rickard anropar Christer Sjögren och han uppträder från Rondo, medan Christer uppträder kommer Rickard in och säger vad som händer efter pausen.

Akt 8

Rickard välkomnar tillbaka och uppmanar tittarna att ringa in på Lådchansen och pratar med telefonörerna från treans bingo. De väljer nummer tio, två och fyra. Robert Wells spelar igen. Rickard startar Lådchansen, den första telefonörerna väljer sista lådan, den andra telefonörerna får då automatiskt komma till studion. Programmet fotsätter med Sverigeslottens högvinstspel och vinnaren vann tidigare Bil & Båt värt 250.000 kr. Rickard drar nitlottsdragningen från Sverigelotten som är en resa till Kenya. Ett videoinslag med Annika och Måns dag har sett ut.

En Volvo XC90 med resa till Göteborg har kommit upp på scenen som Uffe Sterner kört upp och dragning äger rum på serie och lottnumret. Peppe Eng erbjuder alla att ringa in en resa till Australien. I programmet blir det Guldnumret och kvällens vinnare har inte hört av sig. I guldnumrets högvinst kastar man två tärningar och den närmast sju vinner en miljon. Rickard uppmanar Peppe att påminna tittarna att ringa in. Rickard berättar vad som händer efter pausen.

Akt 9

Rickard välkomnar tillbaka och Peppe berättar vem som vunnit resan till Australien. Rickard startarde sen guldbingot. Under guldbingot visas bilder från studion. Man visade även bilder från Karlstad BK. Rickard lottar därefter ut en HD VRSCA V-Rod på serie och lottnumret som Robert Wells kom in körandes med. Folkets superchans startar och Rickard anropar Ingemar Fredholm i Göteborgsstudion. Dragningen sker på de fyra sista i lottnumret. Rickard stoppar hjulet i Karlstad på 1 miljoner kronor. Bingotelefonörerna får tävla om guldkupor som består av tre gäster. Telefonörerna väljer nummer 2, 3 och 1.

Superchansen startar och först dras den som får spela nästa vecka. Därefter presenterars kvällens spelare. Spelaren stoppar Superchansen på 250.000 kr och 250.000 kr innan den får 250.000 kr vilket ger 750.000 kr. Vinnaren grattas och Rickard tackar för kvällen och berättar vad som händer nästa vecka. I bild visas hur man rättar lotten. Kvällens musikartister framför sen medley. Sluttexten rullar och vinjetter spelas upp.

Akt 10

Lucette tackar för kvällen från studion och presenterar nästa program.

Spelen

1 Svart guld
2 Sportartiklar
3 BingoLottos julkalender
4 24 Karat
5 Färgfemman
6 Solresa
7 Hobby och Fritid
8 Rivierans Guldgosse
9 Färgfemman
10 Sverigelotten
11 Köksdesign
12 Svennis

Parspelet

1
2 Platt-TV
3 EU-moped
4
5 Bil
6
7 Platt-TV
8 Solresa
9 Motorcykel
10 EU-moped
11 Spa
12

Färgfemman

1 Fritid 10.000 kr
2
3
4
5 Mat 50.000 kr
6
7
8
9 Bensin 10.000 kr
10
11 Bensin 20.000 kr
12 Fritid 5.000 kr
13
14
15
16
17
18
19
20 Bensin 15.000 kr
21
22
23
24
25

Sverigelotten

Lott 10
75.000 15.000 15.000
100.000 20.000 20.000
25.000 20.000 okänd

Högvinstspel

Högvinstspel
okänd okänd okänd
500.000 1.000.000 okänd
2.000.000 1.000.000 1.000.000

Guldkuporna

 • 1: Stefan Holm: 50.000 kr + Nationalencyklopedin
 • 2: Håkan Lobb: 25.000 kr + New York
 • 3: Magdalena Forsberg: 15.000 kr + OS-resa

Guldnumret

Bengt - 6+2=8
Ronnie - 5+6=11
5055162 - 3+1=4

Dragningslista

 • Guldnumret: 5055162
 • Volvo S40: 4458-14267, 4440-45475, 4447-50231, 4452-43426
 • Julkalender: ****-**985, ****-**819
 • Guld & Silver: ****-*4437
 • Mat m.m. ****-*3529
 • Resa till Sydafrika: ***6-10004, ***3-40777, ***1-28437
 • Solresa till Kanarieöarna: ****-27233
 • Solresa: ****-52172, ****-31110, ****-55602
 • Volvo V50: 4457-23079, 4443-47780, 4441-26646, 4451-39327
 • Volvo XC90: 4447-56125
 • HD VRSCA V-Rod: 4437-46864
 • Folkets Superchans: ****-*2635
 • Superchansen: 4449-34036

Bingo

Ettans Bingo

71, 54, 57, 03, 33, 11, 74, 10, 45, 31, 07, 43, 30, 41, 40, 18, 60, 58, 38, 08, 36, 05, 01, 73

Tvåans Bingo

44, 26, 36, 35, 59, 04, 54, 28, 12, 67, 13, 69, 75, 52, 57, 43, 06, 21, 51, 14, 34, 07

Treans Bingo

09, 48, 51, 39, 49, 33, 42, 34, 67, 56, 70, 15, 28, 24, 53, 03, 18, 59, 64, 05, 47, 57, 06

GuldBingo

01, 38, 37, 40, 31, 45, 28, 18, 06, 55, 75, 47, 63, 36, 52, 69, 42, 70, 73, 15, 57, 74, 67, 33